geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 21:43 Ο geomazda έγραψε: #1 27-05-10 21:43 Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο forum..θα θελα να ροτησω τα αθληματα που δινουμε εμεις για την αστυφυλακων,μας δινουν καποια επιπλεον μορια??ευχομαι καλη συνεχεια!!ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 10:44 Ο geomazda έγραψε: #2 28-05-10 10:44 μηπως γνοριζει καποιος να μου απαντησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 12:48 Ο sxetlant έγραψε: #3 28-05-10 12:48 Οχι δεν παίζουν κανένα ρόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:39 Ο geomazda έγραψε: #4 28-05-10 13:39 ευχαριστω..στα γενικα μετραει ομως εε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:42 Ο kostas (agia): #5 28-05-10 13:42 Οχι τιποτα δεν δινουν,μακαρι να εδινανα δηλαδη αλλα τζιφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:51 Ο geomazda έγραψε: #6 28-05-10 13:51 κριμα..φετος θελει σκληρη προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 16:25 Ο sxetlant έγραψε: #7 28-05-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από geomazda: ευχαριστω..στα γενικα μετραει ομως εε?? Click για ανάπτυξη... Οχι πουθενά δεν μετράνε!Τα αθλήματα έχουν την λογική, για να δουν αν έχεις την στοιχειώδη φυσική κατάσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 19:50 Ο geomazda έγραψε: #8 28-05-10 19:50 ποτε τα δινουμε? ξερεις περιπου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 19:56 Ο sxetlant έγραψε: #9 28-05-10 19:56 Οταν πας να κάνεις τα χαρτιά σου στο τμήμα (λογικά τότε) θα σου δώσουν καρτέλα για τα υγειονομικά και θα σου πουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:03 Ο geomazda έγραψε: #10 28-05-10 20:03 πηγες για τα χαρτια εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:13 Ο sxetlant έγραψε: #11 28-05-10 20:13 Οχι μετα τις πανελλήνιες!3 τελειώνω εγω, μεχρι τις 11 είναι η προθεσμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tarx_12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tarx_12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:38 Ο tarx_12 έγραψε: #12 28-05-10 20:38 ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:39 Ο kostas (agia): #13 28-05-10 20:39 Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stelios159 Νεοφερμένο μέλος Ο stelios159 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:00 Ο stelios159: #14 28-05-10 21:00 ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:12 Ο geomazda έγραψε: #15 28-05-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... θα προλαβουμε..ανετα..εγω στις 8 τελειονω..μολις τελειοσω θα παω κ εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #16 28-05-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από stelios159: ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Click για ανάπτυξη... Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. · Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται στους 900. · Ο αριθμός των ιδιωτών που θα εισαχθούν στη σχολή Αξιωματικών καθορίζεται στους 100. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους μέχρι την Παρασκευή 11/06/10. Μετά την ημερομηνία αυτή δε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής. Ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις Σωματομετρικά χαρακτηριστικά 1. Ανάστημα: Οι υποψήφιοι άνδρες και γυναίκες πρέπει να έχουν ύψος 1,70 χωρίς υποδήματα 2. Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ): Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 19 – 27. Οι γυναίκες υποψήφιοι μεταξύ 18 – 25. Ως δείκτης μάζας σώματος νοείται το πηλίκο του σωματικού βάρους των υποψηφίων προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. πήγη: ______________ αν έχεις πρόβλημα υπολογισμού του δείκτη πές μου να σου εξηγήσω να δεις αν είσαι στα όρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:40 Ο sxetlant έγραψε: #17 28-05-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από tarx_12: ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ε;!;!χαχα!Οχι εγώ δεν πήγα καθόλου !Γράφτηκα και μην τον είδατε!!!Μου αρέσει σαν σχολή αλλα οχι το ΤΕΙ...! Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ άνετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:50 Ο kostas (agia): #18 31-05-10 17:50 Εγω πρεπει να παρω και ενα χαρτι απο Αθηνα απο τον Συλλογο πολυτεκνων και κανει μια Εβδομαδα να ερθει! Θα παω την πεμπτη μετα τον Προγραμματισμο να το "Παραγγειλω" Και μετα θα παρω και τα αλλα χαρτια που χρειαζονται,πολυ τρεξιμο ομως γμτ! Ποιος τρεχει τωρα στις Αστυνομιες?!?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο forum..θα θελα να ροτησω τα αθληματα που δινουμε εμεις για την αστυφυλακων,μας δινουν καποια επιπλεον μορια??ευχομαι καλη συνεχεια!!ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 10:44 Ο geomazda έγραψε: #2 28-05-10 10:44 μηπως γνοριζει καποιος να μου απαντησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 12:48 Ο sxetlant έγραψε: #3 28-05-10 12:48 Οχι δεν παίζουν κανένα ρόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:39 Ο geomazda έγραψε: #4 28-05-10 13:39 ευχαριστω..στα γενικα μετραει ομως εε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:42 Ο kostas (agia): #5 28-05-10 13:42 Οχι τιποτα δεν δινουν,μακαρι να εδινανα δηλαδη αλλα τζιφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:51 Ο geomazda έγραψε: #6 28-05-10 13:51 κριμα..φετος θελει σκληρη προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 16:25 Ο sxetlant έγραψε: #7 28-05-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από geomazda: ευχαριστω..στα γενικα μετραει ομως εε?? Click για ανάπτυξη... Οχι πουθενά δεν μετράνε!Τα αθλήματα έχουν την λογική, για να δουν αν έχεις την στοιχειώδη φυσική κατάσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 19:50 Ο geomazda έγραψε: #8 28-05-10 19:50 ποτε τα δινουμε? ξερεις περιπου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 19:56 Ο sxetlant έγραψε: #9 28-05-10 19:56 Οταν πας να κάνεις τα χαρτιά σου στο τμήμα (λογικά τότε) θα σου δώσουν καρτέλα για τα υγειονομικά και θα σου πουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:03 Ο geomazda έγραψε: #10 28-05-10 20:03 πηγες για τα χαρτια εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:13 Ο sxetlant έγραψε: #11 28-05-10 20:13 Οχι μετα τις πανελλήνιες!3 τελειώνω εγω, μεχρι τις 11 είναι η προθεσμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tarx_12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tarx_12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:38 Ο tarx_12 έγραψε: #12 28-05-10 20:38 ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:39 Ο kostas (agia): #13 28-05-10 20:39 Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stelios159 Νεοφερμένο μέλος Ο stelios159 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:00 Ο stelios159: #14 28-05-10 21:00 ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:12 Ο geomazda έγραψε: #15 28-05-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... θα προλαβουμε..ανετα..εγω στις 8 τελειονω..μολις τελειοσω θα παω κ εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #16 28-05-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από stelios159: ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Click για ανάπτυξη... Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. · Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται στους 900. · Ο αριθμός των ιδιωτών που θα εισαχθούν στη σχολή Αξιωματικών καθορίζεται στους 100. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους μέχρι την Παρασκευή 11/06/10. Μετά την ημερομηνία αυτή δε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής. Ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις Σωματομετρικά χαρακτηριστικά 1. Ανάστημα: Οι υποψήφιοι άνδρες και γυναίκες πρέπει να έχουν ύψος 1,70 χωρίς υποδήματα 2. Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ): Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 19 – 27. Οι γυναίκες υποψήφιοι μεταξύ 18 – 25. Ως δείκτης μάζας σώματος νοείται το πηλίκο του σωματικού βάρους των υποψηφίων προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. πήγη: ______________ αν έχεις πρόβλημα υπολογισμού του δείκτη πές μου να σου εξηγήσω να δεις αν είσαι στα όρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:40 Ο sxetlant έγραψε: #17 28-05-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από tarx_12: ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ε;!;!χαχα!Οχι εγώ δεν πήγα καθόλου !Γράφτηκα και μην τον είδατε!!!Μου αρέσει σαν σχολή αλλα οχι το ΤΕΙ...! Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ άνετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:50 Ο kostas (agia): #18 31-05-10 17:50 Εγω πρεπει να παρω και ενα χαρτι απο Αθηνα απο τον Συλλογο πολυτεκνων και κανει μια Εβδομαδα να ερθει! Θα παω την πεμπτη μετα τον Προγραμματισμο να το "Παραγγειλω" Και μετα θα παρω και τα αλλα χαρτια που χρειαζονται,πολυ τρεξιμο ομως γμτ! Ποιος τρεχει τωρα στις Αστυνομιες?!?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μηπως γνοριζει καποιος να μου απαντησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 12:48 Ο sxetlant έγραψε: #3 28-05-10 12:48 Οχι δεν παίζουν κανένα ρόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:39 Ο geomazda έγραψε: #4 28-05-10 13:39 ευχαριστω..στα γενικα μετραει ομως εε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:42 Ο kostas (agia): #5 28-05-10 13:42 Οχι τιποτα δεν δινουν,μακαρι να εδινανα δηλαδη αλλα τζιφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:51 Ο geomazda έγραψε: #6 28-05-10 13:51 κριμα..φετος θελει σκληρη προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 16:25 Ο sxetlant έγραψε: #7 28-05-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από geomazda: ευχαριστω..στα γενικα μετραει ομως εε?? Click για ανάπτυξη... Οχι πουθενά δεν μετράνε!Τα αθλήματα έχουν την λογική, για να δουν αν έχεις την στοιχειώδη φυσική κατάσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 19:50 Ο geomazda έγραψε: #8 28-05-10 19:50 ποτε τα δινουμε? ξερεις περιπου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 19:56 Ο sxetlant έγραψε: #9 28-05-10 19:56 Οταν πας να κάνεις τα χαρτιά σου στο τμήμα (λογικά τότε) θα σου δώσουν καρτέλα για τα υγειονομικά και θα σου πουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:03 Ο geomazda έγραψε: #10 28-05-10 20:03 πηγες για τα χαρτια εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:13 Ο sxetlant έγραψε: #11 28-05-10 20:13 Οχι μετα τις πανελλήνιες!3 τελειώνω εγω, μεχρι τις 11 είναι η προθεσμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tarx_12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tarx_12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:38 Ο tarx_12 έγραψε: #12 28-05-10 20:38 ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:39 Ο kostas (agia): #13 28-05-10 20:39 Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stelios159 Νεοφερμένο μέλος Ο stelios159 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:00 Ο stelios159: #14 28-05-10 21:00 ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:12 Ο geomazda έγραψε: #15 28-05-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... θα προλαβουμε..ανετα..εγω στις 8 τελειονω..μολις τελειοσω θα παω κ εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #16 28-05-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από stelios159: ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Click για ανάπτυξη... Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. · Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται στους 900. · Ο αριθμός των ιδιωτών που θα εισαχθούν στη σχολή Αξιωματικών καθορίζεται στους 100. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους μέχρι την Παρασκευή 11/06/10. Μετά την ημερομηνία αυτή δε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής. Ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις Σωματομετρικά χαρακτηριστικά 1. Ανάστημα: Οι υποψήφιοι άνδρες και γυναίκες πρέπει να έχουν ύψος 1,70 χωρίς υποδήματα 2. Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ): Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 19 – 27. Οι γυναίκες υποψήφιοι μεταξύ 18 – 25. Ως δείκτης μάζας σώματος νοείται το πηλίκο του σωματικού βάρους των υποψηφίων προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. πήγη: ______________ αν έχεις πρόβλημα υπολογισμού του δείκτη πές μου να σου εξηγήσω να δεις αν είσαι στα όρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:40 Ο sxetlant έγραψε: #17 28-05-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από tarx_12: ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ε;!;!χαχα!Οχι εγώ δεν πήγα καθόλου !Γράφτηκα και μην τον είδατε!!!Μου αρέσει σαν σχολή αλλα οχι το ΤΕΙ...! Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ άνετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:50 Ο kostas (agia): #18 31-05-10 17:50 Εγω πρεπει να παρω και ενα χαρτι απο Αθηνα απο τον Συλλογο πολυτεκνων και κανει μια Εβδομαδα να ερθει! Θα παω την πεμπτη μετα τον Προγραμματισμο να το "Παραγγειλω" Και μετα θα παρω και τα αλλα χαρτια που χρειαζονται,πολυ τρεξιμο ομως γμτ! Ποιος τρεχει τωρα στις Αστυνομιες?!?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι δεν παίζουν κανένα ρόλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:39 Ο geomazda έγραψε: #4 28-05-10 13:39 ευχαριστω..στα γενικα μετραει ομως εε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:42 Ο kostas (agia): #5 28-05-10 13:42 Οχι τιποτα δεν δινουν,μακαρι να εδινανα δηλαδη αλλα τζιφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:51 Ο geomazda έγραψε: #6 28-05-10 13:51 κριμα..φετος θελει σκληρη προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 16:25 Ο sxetlant έγραψε: #7 28-05-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από geomazda: ευχαριστω..στα γενικα μετραει ομως εε?? Click για ανάπτυξη... Οχι πουθενά δεν μετράνε!Τα αθλήματα έχουν την λογική, για να δουν αν έχεις την στοιχειώδη φυσική κατάσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 19:50 Ο geomazda έγραψε: #8 28-05-10 19:50 ποτε τα δινουμε? ξερεις περιπου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 19:56 Ο sxetlant έγραψε: #9 28-05-10 19:56 Οταν πας να κάνεις τα χαρτιά σου στο τμήμα (λογικά τότε) θα σου δώσουν καρτέλα για τα υγειονομικά και θα σου πουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:03 Ο geomazda έγραψε: #10 28-05-10 20:03 πηγες για τα χαρτια εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:13 Ο sxetlant έγραψε: #11 28-05-10 20:13 Οχι μετα τις πανελλήνιες!3 τελειώνω εγω, μεχρι τις 11 είναι η προθεσμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tarx_12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tarx_12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:38 Ο tarx_12 έγραψε: #12 28-05-10 20:38 ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:39 Ο kostas (agia): #13 28-05-10 20:39 Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stelios159 Νεοφερμένο μέλος Ο stelios159 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:00 Ο stelios159: #14 28-05-10 21:00 ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:12 Ο geomazda έγραψε: #15 28-05-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... θα προλαβουμε..ανετα..εγω στις 8 τελειονω..μολις τελειοσω θα παω κ εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #16 28-05-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από stelios159: ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Click για ανάπτυξη... Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. · Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται στους 900. · Ο αριθμός των ιδιωτών που θα εισαχθούν στη σχολή Αξιωματικών καθορίζεται στους 100. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους μέχρι την Παρασκευή 11/06/10. Μετά την ημερομηνία αυτή δε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής. Ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις Σωματομετρικά χαρακτηριστικά 1. Ανάστημα: Οι υποψήφιοι άνδρες και γυναίκες πρέπει να έχουν ύψος 1,70 χωρίς υποδήματα 2. Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ): Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 19 – 27. Οι γυναίκες υποψήφιοι μεταξύ 18 – 25. Ως δείκτης μάζας σώματος νοείται το πηλίκο του σωματικού βάρους των υποψηφίων προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. πήγη: ______________ αν έχεις πρόβλημα υπολογισμού του δείκτη πές μου να σου εξηγήσω να δεις αν είσαι στα όρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:40 Ο sxetlant έγραψε: #17 28-05-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από tarx_12: ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ε;!;!χαχα!Οχι εγώ δεν πήγα καθόλου !Γράφτηκα και μην τον είδατε!!!Μου αρέσει σαν σχολή αλλα οχι το ΤΕΙ...! Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ άνετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:50 Ο kostas (agia): #18 31-05-10 17:50 Εγω πρεπει να παρω και ενα χαρτι απο Αθηνα απο τον Συλλογο πολυτεκνων και κανει μια Εβδομαδα να ερθει! Θα παω την πεμπτη μετα τον Προγραμματισμο να το "Παραγγειλω" Και μετα θα παρω και τα αλλα χαρτια που χρειαζονται,πολυ τρεξιμο ομως γμτ! Ποιος τρεχει τωρα στις Αστυνομιες?!?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω..στα γενικα μετραει ομως εε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:42 Ο kostas (agia): #5 28-05-10 13:42 Οχι τιποτα δεν δινουν,μακαρι να εδινανα δηλαδη αλλα τζιφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:51 Ο geomazda έγραψε: #6 28-05-10 13:51 κριμα..φετος θελει σκληρη προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 16:25 Ο sxetlant έγραψε: #7 28-05-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από geomazda: ευχαριστω..στα γενικα μετραει ομως εε?? Click για ανάπτυξη... Οχι πουθενά δεν μετράνε!Τα αθλήματα έχουν την λογική, για να δουν αν έχεις την στοιχειώδη φυσική κατάσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 19:50 Ο geomazda έγραψε: #8 28-05-10 19:50 ποτε τα δινουμε? ξερεις περιπου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 19:56 Ο sxetlant έγραψε: #9 28-05-10 19:56 Οταν πας να κάνεις τα χαρτιά σου στο τμήμα (λογικά τότε) θα σου δώσουν καρτέλα για τα υγειονομικά και θα σου πουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:03 Ο geomazda έγραψε: #10 28-05-10 20:03 πηγες για τα χαρτια εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:13 Ο sxetlant έγραψε: #11 28-05-10 20:13 Οχι μετα τις πανελλήνιες!3 τελειώνω εγω, μεχρι τις 11 είναι η προθεσμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tarx_12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tarx_12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:38 Ο tarx_12 έγραψε: #12 28-05-10 20:38 ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:39 Ο kostas (agia): #13 28-05-10 20:39 Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stelios159 Νεοφερμένο μέλος Ο stelios159 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:00 Ο stelios159: #14 28-05-10 21:00 ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:12 Ο geomazda έγραψε: #15 28-05-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... θα προλαβουμε..ανετα..εγω στις 8 τελειονω..μολις τελειοσω θα παω κ εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #16 28-05-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από stelios159: ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Click για ανάπτυξη... Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. · Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται στους 900. · Ο αριθμός των ιδιωτών που θα εισαχθούν στη σχολή Αξιωματικών καθορίζεται στους 100. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους μέχρι την Παρασκευή 11/06/10. Μετά την ημερομηνία αυτή δε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής. Ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις Σωματομετρικά χαρακτηριστικά 1. Ανάστημα: Οι υποψήφιοι άνδρες και γυναίκες πρέπει να έχουν ύψος 1,70 χωρίς υποδήματα 2. Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ): Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 19 – 27. Οι γυναίκες υποψήφιοι μεταξύ 18 – 25. Ως δείκτης μάζας σώματος νοείται το πηλίκο του σωματικού βάρους των υποψηφίων προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. πήγη: ______________ αν έχεις πρόβλημα υπολογισμού του δείκτη πές μου να σου εξηγήσω να δεις αν είσαι στα όρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:40 Ο sxetlant έγραψε: #17 28-05-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από tarx_12: ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ε;!;!χαχα!Οχι εγώ δεν πήγα καθόλου !Γράφτηκα και μην τον είδατε!!!Μου αρέσει σαν σχολή αλλα οχι το ΤΕΙ...! Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ άνετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:50 Ο kostas (agia): #18 31-05-10 17:50 Εγω πρεπει να παρω και ενα χαρτι απο Αθηνα απο τον Συλλογο πολυτεκνων και κανει μια Εβδομαδα να ερθει! Θα παω την πεμπτη μετα τον Προγραμματισμο να το "Παραγγειλω" Και μετα θα παρω και τα αλλα χαρτια που χρειαζονται,πολυ τρεξιμο ομως γμτ! Ποιος τρεχει τωρα στις Αστυνομιες?!?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι τιποτα δεν δινουν,μακαρι να εδινανα δηλαδη αλλα τζιφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 13:51 Ο geomazda έγραψε: #6 28-05-10 13:51 κριμα..φετος θελει σκληρη προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 16:25 Ο sxetlant έγραψε: #7 28-05-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από geomazda: ευχαριστω..στα γενικα μετραει ομως εε?? Click για ανάπτυξη... Οχι πουθενά δεν μετράνε!Τα αθλήματα έχουν την λογική, για να δουν αν έχεις την στοιχειώδη φυσική κατάσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 19:50 Ο geomazda έγραψε: #8 28-05-10 19:50 ποτε τα δινουμε? ξερεις περιπου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 19:56 Ο sxetlant έγραψε: #9 28-05-10 19:56 Οταν πας να κάνεις τα χαρτιά σου στο τμήμα (λογικά τότε) θα σου δώσουν καρτέλα για τα υγειονομικά και θα σου πουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:03 Ο geomazda έγραψε: #10 28-05-10 20:03 πηγες για τα χαρτια εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:13 Ο sxetlant έγραψε: #11 28-05-10 20:13 Οχι μετα τις πανελλήνιες!3 τελειώνω εγω, μεχρι τις 11 είναι η προθεσμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tarx_12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tarx_12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:38 Ο tarx_12 έγραψε: #12 28-05-10 20:38 ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:39 Ο kostas (agia): #13 28-05-10 20:39 Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stelios159 Νεοφερμένο μέλος Ο stelios159 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:00 Ο stelios159: #14 28-05-10 21:00 ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:12 Ο geomazda έγραψε: #15 28-05-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... θα προλαβουμε..ανετα..εγω στις 8 τελειονω..μολις τελειοσω θα παω κ εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #16 28-05-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από stelios159: ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Click για ανάπτυξη... Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. · Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται στους 900. · Ο αριθμός των ιδιωτών που θα εισαχθούν στη σχολή Αξιωματικών καθορίζεται στους 100. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους μέχρι την Παρασκευή 11/06/10. Μετά την ημερομηνία αυτή δε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής. Ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις Σωματομετρικά χαρακτηριστικά 1. Ανάστημα: Οι υποψήφιοι άνδρες και γυναίκες πρέπει να έχουν ύψος 1,70 χωρίς υποδήματα 2. Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ): Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 19 – 27. Οι γυναίκες υποψήφιοι μεταξύ 18 – 25. Ως δείκτης μάζας σώματος νοείται το πηλίκο του σωματικού βάρους των υποψηφίων προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. πήγη: ______________ αν έχεις πρόβλημα υπολογισμού του δείκτη πές μου να σου εξηγήσω να δεις αν είσαι στα όρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:40 Ο sxetlant έγραψε: #17 28-05-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από tarx_12: ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ε;!;!χαχα!Οχι εγώ δεν πήγα καθόλου !Γράφτηκα και μην τον είδατε!!!Μου αρέσει σαν σχολή αλλα οχι το ΤΕΙ...! Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ άνετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:50 Ο kostas (agia): #18 31-05-10 17:50 Εγω πρεπει να παρω και ενα χαρτι απο Αθηνα απο τον Συλλογο πολυτεκνων και κανει μια Εβδομαδα να ερθει! Θα παω την πεμπτη μετα τον Προγραμματισμο να το "Παραγγειλω" Και μετα θα παρω και τα αλλα χαρτια που χρειαζονται,πολυ τρεξιμο ομως γμτ! Ποιος τρεχει τωρα στις Αστυνομιες?!?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κριμα..φετος θελει σκληρη προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 16:25 Ο sxetlant έγραψε: #7 28-05-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από geomazda: ευχαριστω..στα γενικα μετραει ομως εε?? Click για ανάπτυξη... Οχι πουθενά δεν μετράνε!Τα αθλήματα έχουν την λογική, για να δουν αν έχεις την στοιχειώδη φυσική κατάσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 19:50 Ο geomazda έγραψε: #8 28-05-10 19:50 ποτε τα δινουμε? ξερεις περιπου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 19:56 Ο sxetlant έγραψε: #9 28-05-10 19:56 Οταν πας να κάνεις τα χαρτιά σου στο τμήμα (λογικά τότε) θα σου δώσουν καρτέλα για τα υγειονομικά και θα σου πουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:03 Ο geomazda έγραψε: #10 28-05-10 20:03 πηγες για τα χαρτια εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:13 Ο sxetlant έγραψε: #11 28-05-10 20:13 Οχι μετα τις πανελλήνιες!3 τελειώνω εγω, μεχρι τις 11 είναι η προθεσμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tarx_12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tarx_12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:38 Ο tarx_12 έγραψε: #12 28-05-10 20:38 ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:39 Ο kostas (agia): #13 28-05-10 20:39 Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stelios159 Νεοφερμένο μέλος Ο stelios159 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:00 Ο stelios159: #14 28-05-10 21:00 ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:12 Ο geomazda έγραψε: #15 28-05-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... θα προλαβουμε..ανετα..εγω στις 8 τελειονω..μολις τελειοσω θα παω κ εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #16 28-05-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από stelios159: ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Click για ανάπτυξη... Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. · Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται στους 900. · Ο αριθμός των ιδιωτών που θα εισαχθούν στη σχολή Αξιωματικών καθορίζεται στους 100. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους μέχρι την Παρασκευή 11/06/10. Μετά την ημερομηνία αυτή δε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής. Ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις Σωματομετρικά χαρακτηριστικά 1. Ανάστημα: Οι υποψήφιοι άνδρες και γυναίκες πρέπει να έχουν ύψος 1,70 χωρίς υποδήματα 2. Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ): Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 19 – 27. Οι γυναίκες υποψήφιοι μεταξύ 18 – 25. Ως δείκτης μάζας σώματος νοείται το πηλίκο του σωματικού βάρους των υποψηφίων προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. πήγη: ______________ αν έχεις πρόβλημα υπολογισμού του δείκτη πές μου να σου εξηγήσω να δεις αν είσαι στα όρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:40 Ο sxetlant έγραψε: #17 28-05-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από tarx_12: ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ε;!;!χαχα!Οχι εγώ δεν πήγα καθόλου !Γράφτηκα και μην τον είδατε!!!Μου αρέσει σαν σχολή αλλα οχι το ΤΕΙ...! Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ άνετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:50 Ο kostas (agia): #18 31-05-10 17:50 Εγω πρεπει να παρω και ενα χαρτι απο Αθηνα απο τον Συλλογο πολυτεκνων και κανει μια Εβδομαδα να ερθει! Θα παω την πεμπτη μετα τον Προγραμματισμο να το "Παραγγειλω" Και μετα θα παρω και τα αλλα χαρτια που χρειαζονται,πολυ τρεξιμο ομως γμτ! Ποιος τρεχει τωρα στις Αστυνομιες?!?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geomazda: ευχαριστω..στα γενικα μετραει ομως εε?? Click για ανάπτυξη... Οχι πουθενά δεν μετράνε!Τα αθλήματα έχουν την λογική, για να δουν αν έχεις την στοιχειώδη φυσική κατάσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 19:50 Ο geomazda έγραψε: #8 28-05-10 19:50 ποτε τα δινουμε? ξερεις περιπου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 19:56 Ο sxetlant έγραψε: #9 28-05-10 19:56 Οταν πας να κάνεις τα χαρτιά σου στο τμήμα (λογικά τότε) θα σου δώσουν καρτέλα για τα υγειονομικά και θα σου πουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:03 Ο geomazda έγραψε: #10 28-05-10 20:03 πηγες για τα χαρτια εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:13 Ο sxetlant έγραψε: #11 28-05-10 20:13 Οχι μετα τις πανελλήνιες!3 τελειώνω εγω, μεχρι τις 11 είναι η προθεσμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tarx_12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tarx_12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:38 Ο tarx_12 έγραψε: #12 28-05-10 20:38 ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:39 Ο kostas (agia): #13 28-05-10 20:39 Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stelios159 Νεοφερμένο μέλος Ο stelios159 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:00 Ο stelios159: #14 28-05-10 21:00 ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:12 Ο geomazda έγραψε: #15 28-05-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... θα προλαβουμε..ανετα..εγω στις 8 τελειονω..μολις τελειοσω θα παω κ εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #16 28-05-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από stelios159: ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Click για ανάπτυξη... Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. · Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται στους 900. · Ο αριθμός των ιδιωτών που θα εισαχθούν στη σχολή Αξιωματικών καθορίζεται στους 100. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους μέχρι την Παρασκευή 11/06/10. Μετά την ημερομηνία αυτή δε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής. Ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις Σωματομετρικά χαρακτηριστικά 1. Ανάστημα: Οι υποψήφιοι άνδρες και γυναίκες πρέπει να έχουν ύψος 1,70 χωρίς υποδήματα 2. Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ): Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 19 – 27. Οι γυναίκες υποψήφιοι μεταξύ 18 – 25. Ως δείκτης μάζας σώματος νοείται το πηλίκο του σωματικού βάρους των υποψηφίων προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. πήγη: ______________ αν έχεις πρόβλημα υπολογισμού του δείκτη πές μου να σου εξηγήσω να δεις αν είσαι στα όρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:40 Ο sxetlant έγραψε: #17 28-05-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από tarx_12: ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ε;!;!χαχα!Οχι εγώ δεν πήγα καθόλου !Γράφτηκα και μην τον είδατε!!!Μου αρέσει σαν σχολή αλλα οχι το ΤΕΙ...! Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ άνετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:50 Ο kostas (agia): #18 31-05-10 17:50 Εγω πρεπει να παρω και ενα χαρτι απο Αθηνα απο τον Συλλογο πολυτεκνων και κανει μια Εβδομαδα να ερθει! Θα παω την πεμπτη μετα τον Προγραμματισμο να το "Παραγγειλω" Και μετα θα παρω και τα αλλα χαρτια που χρειαζονται,πολυ τρεξιμο ομως γμτ! Ποιος τρεχει τωρα στις Αστυνομιες?!?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποτε τα δινουμε? ξερεις περιπου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 19:56 Ο sxetlant έγραψε: #9 28-05-10 19:56 Οταν πας να κάνεις τα χαρτιά σου στο τμήμα (λογικά τότε) θα σου δώσουν καρτέλα για τα υγειονομικά και θα σου πουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:03 Ο geomazda έγραψε: #10 28-05-10 20:03 πηγες για τα χαρτια εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:13 Ο sxetlant έγραψε: #11 28-05-10 20:13 Οχι μετα τις πανελλήνιες!3 τελειώνω εγω, μεχρι τις 11 είναι η προθεσμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tarx_12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tarx_12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:38 Ο tarx_12 έγραψε: #12 28-05-10 20:38 ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:39 Ο kostas (agia): #13 28-05-10 20:39 Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stelios159 Νεοφερμένο μέλος Ο stelios159 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:00 Ο stelios159: #14 28-05-10 21:00 ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:12 Ο geomazda έγραψε: #15 28-05-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... θα προλαβουμε..ανετα..εγω στις 8 τελειονω..μολις τελειοσω θα παω κ εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #16 28-05-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από stelios159: ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Click για ανάπτυξη... Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. · Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται στους 900. · Ο αριθμός των ιδιωτών που θα εισαχθούν στη σχολή Αξιωματικών καθορίζεται στους 100. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους μέχρι την Παρασκευή 11/06/10. Μετά την ημερομηνία αυτή δε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής. Ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις Σωματομετρικά χαρακτηριστικά 1. Ανάστημα: Οι υποψήφιοι άνδρες και γυναίκες πρέπει να έχουν ύψος 1,70 χωρίς υποδήματα 2. Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ): Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 19 – 27. Οι γυναίκες υποψήφιοι μεταξύ 18 – 25. Ως δείκτης μάζας σώματος νοείται το πηλίκο του σωματικού βάρους των υποψηφίων προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. πήγη: ______________ αν έχεις πρόβλημα υπολογισμού του δείκτη πές μου να σου εξηγήσω να δεις αν είσαι στα όρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:40 Ο sxetlant έγραψε: #17 28-05-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από tarx_12: ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ε;!;!χαχα!Οχι εγώ δεν πήγα καθόλου !Γράφτηκα και μην τον είδατε!!!Μου αρέσει σαν σχολή αλλα οχι το ΤΕΙ...! Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ άνετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:50 Ο kostas (agia): #18 31-05-10 17:50 Εγω πρεπει να παρω και ενα χαρτι απο Αθηνα απο τον Συλλογο πολυτεκνων και κανει μια Εβδομαδα να ερθει! Θα παω την πεμπτη μετα τον Προγραμματισμο να το "Παραγγειλω" Και μετα θα παρω και τα αλλα χαρτια που χρειαζονται,πολυ τρεξιμο ομως γμτ! Ποιος τρεχει τωρα στις Αστυνομιες?!?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οταν πας να κάνεις τα χαρτιά σου στο τμήμα (λογικά τότε) θα σου δώσουν καρτέλα για τα υγειονομικά και θα σου πουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:03 Ο geomazda έγραψε: #10 28-05-10 20:03 πηγες για τα χαρτια εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:13 Ο sxetlant έγραψε: #11 28-05-10 20:13 Οχι μετα τις πανελλήνιες!3 τελειώνω εγω, μεχρι τις 11 είναι η προθεσμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tarx_12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tarx_12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:38 Ο tarx_12 έγραψε: #12 28-05-10 20:38 ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:39 Ο kostas (agia): #13 28-05-10 20:39 Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stelios159 Νεοφερμένο μέλος Ο stelios159 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:00 Ο stelios159: #14 28-05-10 21:00 ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:12 Ο geomazda έγραψε: #15 28-05-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... θα προλαβουμε..ανετα..εγω στις 8 τελειονω..μολις τελειοσω θα παω κ εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #16 28-05-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από stelios159: ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Click για ανάπτυξη... Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. · Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται στους 900. · Ο αριθμός των ιδιωτών που θα εισαχθούν στη σχολή Αξιωματικών καθορίζεται στους 100. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους μέχρι την Παρασκευή 11/06/10. Μετά την ημερομηνία αυτή δε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής. Ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις Σωματομετρικά χαρακτηριστικά 1. Ανάστημα: Οι υποψήφιοι άνδρες και γυναίκες πρέπει να έχουν ύψος 1,70 χωρίς υποδήματα 2. Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ): Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 19 – 27. Οι γυναίκες υποψήφιοι μεταξύ 18 – 25. Ως δείκτης μάζας σώματος νοείται το πηλίκο του σωματικού βάρους των υποψηφίων προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. πήγη: ______________ αν έχεις πρόβλημα υπολογισμού του δείκτη πές μου να σου εξηγήσω να δεις αν είσαι στα όρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:40 Ο sxetlant έγραψε: #17 28-05-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από tarx_12: ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ε;!;!χαχα!Οχι εγώ δεν πήγα καθόλου !Γράφτηκα και μην τον είδατε!!!Μου αρέσει σαν σχολή αλλα οχι το ΤΕΙ...! Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ άνετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:50 Ο kostas (agia): #18 31-05-10 17:50 Εγω πρεπει να παρω και ενα χαρτι απο Αθηνα απο τον Συλλογο πολυτεκνων και κανει μια Εβδομαδα να ερθει! Θα παω την πεμπτη μετα τον Προγραμματισμο να το "Παραγγειλω" Και μετα θα παρω και τα αλλα χαρτια που χρειαζονται,πολυ τρεξιμο ομως γμτ! Ποιος τρεχει τωρα στις Αστυνομιες?!?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πηγες για τα χαρτια εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:13 Ο sxetlant έγραψε: #11 28-05-10 20:13 Οχι μετα τις πανελλήνιες!3 τελειώνω εγω, μεχρι τις 11 είναι η προθεσμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tarx_12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tarx_12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:38 Ο tarx_12 έγραψε: #12 28-05-10 20:38 ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:39 Ο kostas (agia): #13 28-05-10 20:39 Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stelios159 Νεοφερμένο μέλος Ο stelios159 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:00 Ο stelios159: #14 28-05-10 21:00 ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:12 Ο geomazda έγραψε: #15 28-05-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... θα προλαβουμε..ανετα..εγω στις 8 τελειονω..μολις τελειοσω θα παω κ εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #16 28-05-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από stelios159: ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Click για ανάπτυξη... Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. · Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται στους 900. · Ο αριθμός των ιδιωτών που θα εισαχθούν στη σχολή Αξιωματικών καθορίζεται στους 100. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους μέχρι την Παρασκευή 11/06/10. Μετά την ημερομηνία αυτή δε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής. Ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις Σωματομετρικά χαρακτηριστικά 1. Ανάστημα: Οι υποψήφιοι άνδρες και γυναίκες πρέπει να έχουν ύψος 1,70 χωρίς υποδήματα 2. Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ): Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 19 – 27. Οι γυναίκες υποψήφιοι μεταξύ 18 – 25. Ως δείκτης μάζας σώματος νοείται το πηλίκο του σωματικού βάρους των υποψηφίων προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. πήγη: ______________ αν έχεις πρόβλημα υπολογισμού του δείκτη πές μου να σου εξηγήσω να δεις αν είσαι στα όρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:40 Ο sxetlant έγραψε: #17 28-05-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από tarx_12: ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ε;!;!χαχα!Οχι εγώ δεν πήγα καθόλου !Γράφτηκα και μην τον είδατε!!!Μου αρέσει σαν σχολή αλλα οχι το ΤΕΙ...! Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ άνετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:50 Ο kostas (agia): #18 31-05-10 17:50 Εγω πρεπει να παρω και ενα χαρτι απο Αθηνα απο τον Συλλογο πολυτεκνων και κανει μια Εβδομαδα να ερθει! Θα παω την πεμπτη μετα τον Προγραμματισμο να το "Παραγγειλω" Και μετα θα παρω και τα αλλα χαρτια που χρειαζονται,πολυ τρεξιμο ομως γμτ! Ποιος τρεχει τωρα στις Αστυνομιες?!?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι μετα τις πανελλήνιες!3 τελειώνω εγω, μεχρι τις 11 είναι η προθεσμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tarx_12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tarx_12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:38 Ο tarx_12 έγραψε: #12 28-05-10 20:38 ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:39 Ο kostas (agia): #13 28-05-10 20:39 Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stelios159 Νεοφερμένο μέλος Ο stelios159 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:00 Ο stelios159: #14 28-05-10 21:00 ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:12 Ο geomazda έγραψε: #15 28-05-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... θα προλαβουμε..ανετα..εγω στις 8 τελειονω..μολις τελειοσω θα παω κ εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #16 28-05-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από stelios159: ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Click για ανάπτυξη... Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. · Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται στους 900. · Ο αριθμός των ιδιωτών που θα εισαχθούν στη σχολή Αξιωματικών καθορίζεται στους 100. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους μέχρι την Παρασκευή 11/06/10. Μετά την ημερομηνία αυτή δε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής. Ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις Σωματομετρικά χαρακτηριστικά 1. Ανάστημα: Οι υποψήφιοι άνδρες και γυναίκες πρέπει να έχουν ύψος 1,70 χωρίς υποδήματα 2. Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ): Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 19 – 27. Οι γυναίκες υποψήφιοι μεταξύ 18 – 25. Ως δείκτης μάζας σώματος νοείται το πηλίκο του σωματικού βάρους των υποψηφίων προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. πήγη: ______________ αν έχεις πρόβλημα υπολογισμού του δείκτη πές μου να σου εξηγήσω να δεις αν είσαι στα όρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:40 Ο sxetlant έγραψε: #17 28-05-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από tarx_12: ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ε;!;!χαχα!Οχι εγώ δεν πήγα καθόλου !Γράφτηκα και μην τον είδατε!!!Μου αρέσει σαν σχολή αλλα οχι το ΤΕΙ...! Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ άνετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:50 Ο kostas (agia): #18 31-05-10 17:50 Εγω πρεπει να παρω και ενα χαρτι απο Αθηνα απο τον Συλλογο πολυτεκνων και κανει μια Εβδομαδα να ερθει! Θα παω την πεμπτη μετα τον Προγραμματισμο να το "Παραγγειλω" Και μετα θα παρω και τα αλλα χαρτια που χρειαζονται,πολυ τρεξιμο ομως γμτ! Ποιος τρεχει τωρα στις Αστυνομιες?!?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 20:39 Ο kostas (agia): #13 28-05-10 20:39 Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stelios159 Νεοφερμένο μέλος Ο stelios159 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:00 Ο stelios159: #14 28-05-10 21:00 ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:12 Ο geomazda έγραψε: #15 28-05-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... θα προλαβουμε..ανετα..εγω στις 8 τελειονω..μολις τελειοσω θα παω κ εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #16 28-05-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από stelios159: ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Click για ανάπτυξη... Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. · Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται στους 900. · Ο αριθμός των ιδιωτών που θα εισαχθούν στη σχολή Αξιωματικών καθορίζεται στους 100. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους μέχρι την Παρασκευή 11/06/10. Μετά την ημερομηνία αυτή δε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής. Ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις Σωματομετρικά χαρακτηριστικά 1. Ανάστημα: Οι υποψήφιοι άνδρες και γυναίκες πρέπει να έχουν ύψος 1,70 χωρίς υποδήματα 2. Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ): Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 19 – 27. Οι γυναίκες υποψήφιοι μεταξύ 18 – 25. Ως δείκτης μάζας σώματος νοείται το πηλίκο του σωματικού βάρους των υποψηφίων προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. πήγη: ______________ αν έχεις πρόβλημα υπολογισμού του δείκτη πές μου να σου εξηγήσω να δεις αν είσαι στα όρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:40 Ο sxetlant έγραψε: #17 28-05-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από tarx_12: ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ε;!;!χαχα!Οχι εγώ δεν πήγα καθόλου !Γράφτηκα και μην τον είδατε!!!Μου αρέσει σαν σχολή αλλα οχι το ΤΕΙ...! Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ άνετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:50 Ο kostas (agia): #18 31-05-10 17:50 Εγω πρεπει να παρω και ενα χαρτι απο Αθηνα απο τον Συλλογο πολυτεκνων και κανει μια Εβδομαδα να ερθει! Θα παω την πεμπτη μετα τον Προγραμματισμο να το "Παραγγειλω" Και μετα θα παρω και τα αλλα χαρτια που χρειαζονται,πολυ τρεξιμο ομως γμτ! Ποιος τρεχει τωρα στις Αστυνομιες?!?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stelios159 Νεοφερμένο μέλος Ο stelios159 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:00 Ο stelios159: #14 28-05-10 21:00 ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:12 Ο geomazda έγραψε: #15 28-05-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... θα προλαβουμε..ανετα..εγω στις 8 τελειονω..μολις τελειοσω θα παω κ εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #16 28-05-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από stelios159: ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Click για ανάπτυξη... Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. · Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται στους 900. · Ο αριθμός των ιδιωτών που θα εισαχθούν στη σχολή Αξιωματικών καθορίζεται στους 100. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους μέχρι την Παρασκευή 11/06/10. Μετά την ημερομηνία αυτή δε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής. Ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις Σωματομετρικά χαρακτηριστικά 1. Ανάστημα: Οι υποψήφιοι άνδρες και γυναίκες πρέπει να έχουν ύψος 1,70 χωρίς υποδήματα 2. Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ): Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 19 – 27. Οι γυναίκες υποψήφιοι μεταξύ 18 – 25. Ως δείκτης μάζας σώματος νοείται το πηλίκο του σωματικού βάρους των υποψηφίων προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. πήγη: ______________ αν έχεις πρόβλημα υπολογισμού του δείκτη πές μου να σου εξηγήσω να δεις αν είσαι στα όρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:40 Ο sxetlant έγραψε: #17 28-05-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από tarx_12: ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ε;!;!χαχα!Οχι εγώ δεν πήγα καθόλου !Γράφτηκα και μην τον είδατε!!!Μου αρέσει σαν σχολή αλλα οχι το ΤΕΙ...! Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ άνετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:50 Ο kostas (agia): #18 31-05-10 17:50 Εγω πρεπει να παρω και ενα χαρτι απο Αθηνα απο τον Συλλογο πολυτεκνων και κανει μια Εβδομαδα να ερθει! Θα παω την πεμπτη μετα τον Προγραμματισμο να το "Παραγγειλω" Και μετα θα παρω και τα αλλα χαρτια που χρειαζονται,πολυ τρεξιμο ομως γμτ! Ποιος τρεχει τωρα στις Αστυνομιες?!?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geomazda Νεοφερμένο μέλος Ο geomazda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:12 Ο geomazda έγραψε: #15 28-05-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... θα προλαβουμε..ανετα..εγω στις 8 τελειονω..μολις τελειοσω θα παω κ εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #16 28-05-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από stelios159: ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Click για ανάπτυξη... Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. · Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται στους 900. · Ο αριθμός των ιδιωτών που θα εισαχθούν στη σχολή Αξιωματικών καθορίζεται στους 100. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους μέχρι την Παρασκευή 11/06/10. Μετά την ημερομηνία αυτή δε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής. Ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις Σωματομετρικά χαρακτηριστικά 1. Ανάστημα: Οι υποψήφιοι άνδρες και γυναίκες πρέπει να έχουν ύψος 1,70 χωρίς υποδήματα 2. Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ): Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 19 – 27. Οι γυναίκες υποψήφιοι μεταξύ 18 – 25. Ως δείκτης μάζας σώματος νοείται το πηλίκο του σωματικού βάρους των υποψηφίων προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. πήγη: ______________ αν έχεις πρόβλημα υπολογισμού του δείκτη πές μου να σου εξηγήσω να δεις αν είσαι στα όρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:40 Ο sxetlant έγραψε: #17 28-05-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από tarx_12: ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ε;!;!χαχα!Οχι εγώ δεν πήγα καθόλου !Γράφτηκα και μην τον είδατε!!!Μου αρέσει σαν σχολή αλλα οχι το ΤΕΙ...! Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ άνετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:50 Ο kostas (agia): #18 31-05-10 17:50 Εγω πρεπει να παρω και ενα χαρτι απο Αθηνα απο τον Συλλογο πολυτεκνων και κανει μια Εβδομαδα να ερθει! Θα παω την πεμπτη μετα τον Προγραμματισμο να το "Παραγγειλω" Και μετα θα παρω και τα αλλα χαρτια που χρειαζονται,πολυ τρεξιμο ομως γμτ! Ποιος τρεχει τωρα στις Αστυνομιες?!?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... θα προλαβουμε..ανετα..εγω στις 8 τελειονω..μολις τελειοσω θα παω κ εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 21:16 Ο fockos έγραψε: #16 28-05-10 21:16 Αρχική Δημοσίευση από stelios159: ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Click για ανάπτυξη... Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. · Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται στους 900. · Ο αριθμός των ιδιωτών που θα εισαχθούν στη σχολή Αξιωματικών καθορίζεται στους 100. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους μέχρι την Παρασκευή 11/06/10. Μετά την ημερομηνία αυτή δε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής. Ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις Σωματομετρικά χαρακτηριστικά 1. Ανάστημα: Οι υποψήφιοι άνδρες και γυναίκες πρέπει να έχουν ύψος 1,70 χωρίς υποδήματα 2. Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ): Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 19 – 27. Οι γυναίκες υποψήφιοι μεταξύ 18 – 25. Ως δείκτης μάζας σώματος νοείται το πηλίκο του σωματικού βάρους των υποψηφίων προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. πήγη: ______________ αν έχεις πρόβλημα υπολογισμού του δείκτη πές μου να σου εξηγήσω να δεις αν είσαι στα όρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:40 Ο sxetlant έγραψε: #17 28-05-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από tarx_12: ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ε;!;!χαχα!Οχι εγώ δεν πήγα καθόλου !Γράφτηκα και μην τον είδατε!!!Μου αρέσει σαν σχολή αλλα οχι το ΤΕΙ...! Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ άνετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:50 Ο kostas (agia): #18 31-05-10 17:50 Εγω πρεπει να παρω και ενα χαρτι απο Αθηνα απο τον Συλλογο πολυτεκνων και κανει μια Εβδομαδα να ερθει! Θα παω την πεμπτη μετα τον Προγραμματισμο να το "Παραγγειλω" Και μετα θα παρω και τα αλλα χαρτια που χρειαζονται,πολυ τρεξιμο ομως γμτ! Ποιος τρεχει τωρα στις Αστυνομιες?!?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stelios159: ρε παιδια για αστυφυλακων χρειαζεται συγκεκριμενος δεικτησ μαζας σωματος? Click για ανάπτυξη... Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. · Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται στους 900. · Ο αριθμός των ιδιωτών που θα εισαχθούν στη σχολή Αξιωματικών καθορίζεται στους 100. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους μέχρι την Παρασκευή 11/06/10. Μετά την ημερομηνία αυτή δε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής. Ιδιαίτερες υγειονομικές απαιτήσεις Σωματομετρικά χαρακτηριστικά 1. Ανάστημα: Οι υποψήφιοι άνδρες και γυναίκες πρέπει να έχουν ύψος 1,70 χωρίς υποδήματα 2. Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ): Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 19 – 27. Οι γυναίκες υποψήφιοι μεταξύ 18 – 25. Ως δείκτης μάζας σώματος νοείται το πηλίκο του σωματικού βάρους των υποψηφίων προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. πήγη: ______________ αν έχεις πρόβλημα υπολογισμού του δείκτη πές μου να σου εξηγήσω να δεις αν είσαι στα όρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 28 Μαΐου 2010 στις 22:40 Ο sxetlant έγραψε: #17 28-05-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από tarx_12: ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ε;!;!χαχα!Οχι εγώ δεν πήγα καθόλου !Γράφτηκα και μην τον είδατε!!!Μου αρέσει σαν σχολή αλλα οχι το ΤΕΙ...! Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ άνετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:50 Ο kostas (agia): #18 31-05-10 17:50 Εγω πρεπει να παρω και ενα χαρτι απο Αθηνα απο τον Συλλογο πολυτεκνων και κανει μια Εβδομαδα να ερθει! Θα παω την πεμπτη μετα τον Προγραμματισμο να το "Παραγγειλω" Και μετα θα παρω και τα αλλα χαρτια που χρειαζονται,πολυ τρεξιμο ομως γμτ! Ποιος τρεχει τωρα στις Αστυνομιες?!?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από tarx_12: ρε μεγαλε και εσυ τει χαλκιδας αυτοματισμο?????? χααχαχαχ το καταλαβες οτι δεν προκειται να το βγαλεις και το παρατησες??? σωστος και εγω αυτο εκανα! Click για ανάπτυξη... Κι εσύ ε;!;!χαχα!Οχι εγώ δεν πήγα καθόλου !Γράφτηκα και μην τον είδατε!!!Μου αρέσει σαν σχολή αλλα οχι το ΤΕΙ...! Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Και εγω μετα θα παω......Θα προλαβουμε λες???? Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ άνετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 17:50 Ο kostas (agia): #18 31-05-10 17:50 Εγω πρεπει να παρω και ενα χαρτι απο Αθηνα απο τον Συλλογο πολυτεκνων και κανει μια Εβδομαδα να ερθει! Θα παω την πεμπτη μετα τον Προγραμματισμο να το "Παραγγειλω" Και μετα θα παρω και τα αλλα χαρτια που χρειαζονται,πολυ τρεξιμο ομως γμτ! Ποιος τρεχει τωρα στις Αστυνομιες?!?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγω πρεπει να παρω και ενα χαρτι απο Αθηνα απο τον Συλλογο πολυτεκνων και κανει μια Εβδομαδα να ερθει! Θα παω την πεμπτη μετα τον Προγραμματισμο να το "Παραγγειλω" Και μετα θα παρω και τα αλλα χαρτια που χρειαζονται,πολυ τρεξιμο ομως γμτ! Ποιος τρεχει τωρα στις Αστυνομιες?!?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.