Δύο ιδιαίτερα στο ίδιο μάθημα ή πως να ακυρώσω το ένα; / δεν θέλω να τον στενοχωρήσω

wetnm.889

Νεοφερμένος

Η wetnm.889 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Εχω εναν καθηγητη στα μαθηματικα 5 χρονια και απο περσι εψαχνα εναν καλο που θα μπορεσω να εξασφαλισω εναν ψηλο βαθμο του χρονου στις πανελληνιες.Βρηκα τωρα και δεν θελω να τον στενοχωρησω και δεν ξερω πως και ουτε μου βγαινει να του το πω..Να τον κρατησω μεχρι τον ιουνιο ή να σταματησω απο τωρα;
 

DimitraA.

Νεοφερμένος

Η DimitraA. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 97 μηνύματα.
Θεωρώ ότι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να του πεις την αλήθεια. Να του αναφέρεις πως είχατε μια καλή συνεργασία, αλλά εν όψει των πανελληνίων χρειάζεσαι εντατικότερη βοηθεια.

Πάντως, θα ήθελα να σημειώσω επίσης πως καλό είναι να μπορούμε να διαχωρίσουμε την προσωπική από την επαγγελματική σχέση που έχουμε με κάποιον.
 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Θεωρώ πως ένας ιδιαιτεράς που σε δουλεύει 5 χρόνια είναι καλύτερος από οποιοδήποτε έμπειρο καθηγητά. Θεωρώ πως με τον πρώτο θα βγάλεις καλύτερο βαθμό από τον καλό... διότι τον έχεις τεστάρει ήδη 4 χρόνια.
 

Μάρκος Βασίλης

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει απο Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1,871 μηνύματα.
Αν δεν τον θεωρούσες καλό ή δεν έχετε καλή χημεία, γιατί τον κράταγες; Επίσης, έχεις διαπιστευτήρια για τον νέο καθηγητή - σύσταση κ.λπ.;

Θα συμφωνήσω με τον @fockos, ότι καλύτερα να πας με κάποιον που έχεις χτισμένη σχέση, παρά να κάνεις μια αλλαγή έτσι στα καλά καθούμενα.
 

Guest 468119

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Προβλήματα που έχει ο κόσμος, ο εγωκεντρισμός των ελεηνων στο ζενίθ του. Εδώ άλλοι δεν έχουν να φάνε και η άλλη για να μην στεναχωρήσει τον τον τύπο θέλει να πατάει δυο φορές περισσότερα λεφτά. Όσο αφορά το θέμα σου, εφόσον τον πληρώνεις δεν πρέπει υπάρχει καμία προσωπική σχέση ανάμεσα σας και κατά συνέπεια μπορεί να λήξει η συνεργασία(μαύρα) όποτε θέλεις. Εκτός αυτού μετά από 5 χρόνια έχετε αναπτύξει και φιλική σχέση άρα για πανελλήνιες δεν κάνει. Εκεί θέλεις μια ψυχρή, καθαρά επαγγελματική σχέση. Όσο για τις συστάσεις που λέει από πάνω λυπάμαι που αυτή η νοοτροπία έχει περάσει και στην νέα γενιά
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top