menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:06 Ο menual έγραψε: #1 20-02-22 20:06 Βοήθεια σε αυτές τις δύο παρακαλώ Συνημμένα IMG_20220220_200332.jpg 2,7 MB · Εμφανίσεις: 217 Apocalypse Νεοφερμένο μέλος Ο Apocalypse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:32 Ο Apocalypse: #2 20-02-22 20:32 Σου έλυσα την 18.. δεν μου χρειάστηκε όμως να χρησιμοποιήσω πουθενά μερικά στοιχεία που μου έδωσε η άσκηση, οπότε μπορεί να έχω κάνει κάποιο λάθος κάπου Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2022 στις 21:01 Ο Dias έγραψε: #3 20-02-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Apocalypse: Σου έλυσα την 18.. δεν μου χρειάστηκε όμως να χρησιμοποιήσω πουθενά μερικά στοιχεία που μου έδωσε η άσκηση, οπότε μπορεί να έχω κάνει κάποιο λάθος κάπου Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε: Αυτό που βρήκες είναι το έργο Wαρχ->τελ = Uαρχ - Uτελ. Εσύ θέλεις Uτελ και Uαρχ = kc.q1q2/d. Η άλλη είναι σαν το παράδειγμα 5.6 του βιβλίου Τελευταία επεξεργασία: 20 Φεβρουαρίου 2022 Apocalypse Νεοφερμένο μέλος Ο Apocalypse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2022 στις 21:04 Ο Apocalypse: #4 20-02-22 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πρόσεξε: Αυτό που βρήκες είναι το έργο Wαρχ->τελ = Uαρχ - Uτελ. Εσύ θέλεις Uτελ και Uαρχ = kc.q1q2/d. Click για ανάπτυξη... ααααχ ήξερα ότι είχα κάνει λάθος κάπου !! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr bill09876 Magigi το κοριτσι του μαη Cat lady xrisamikol menual Ameliak ggl Scandal desp1naa nimbus Dora140303 Apocalypse annamarioumpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Apocalypse Νεοφερμένο μέλος Ο Apocalypse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:32 Ο Apocalypse: #2 20-02-22 20:32 Σου έλυσα την 18.. δεν μου χρειάστηκε όμως να χρησιμοποιήσω πουθενά μερικά στοιχεία που μου έδωσε η άσκηση, οπότε μπορεί να έχω κάνει κάποιο λάθος κάπου Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2022 στις 21:01 Ο Dias έγραψε: #3 20-02-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Apocalypse: Σου έλυσα την 18.. δεν μου χρειάστηκε όμως να χρησιμοποιήσω πουθενά μερικά στοιχεία που μου έδωσε η άσκηση, οπότε μπορεί να έχω κάνει κάποιο λάθος κάπου Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε: Αυτό που βρήκες είναι το έργο Wαρχ->τελ = Uαρχ - Uτελ. Εσύ θέλεις Uτελ και Uαρχ = kc.q1q2/d. Η άλλη είναι σαν το παράδειγμα 5.6 του βιβλίου Τελευταία επεξεργασία: 20 Φεβρουαρίου 2022 Apocalypse Νεοφερμένο μέλος Ο Apocalypse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2022 στις 21:04 Ο Apocalypse: #4 20-02-22 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πρόσεξε: Αυτό που βρήκες είναι το έργο Wαρχ->τελ = Uαρχ - Uτελ. Εσύ θέλεις Uτελ και Uαρχ = kc.q1q2/d. Click για ανάπτυξη... ααααχ ήξερα ότι είχα κάνει λάθος κάπου !! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr bill09876 Magigi το κοριτσι του μαη Cat lady xrisamikol menual Ameliak ggl Scandal desp1naa nimbus Dora140303 Apocalypse annamarioumpa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σου έλυσα την 18.. δεν μου χρειάστηκε όμως να χρησιμοποιήσω πουθενά μερικά στοιχεία που μου έδωσε η άσκηση, οπότε μπορεί να έχω κάνει κάποιο λάθος κάπου
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2022 στις 21:01 Ο Dias έγραψε: #3 20-02-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Apocalypse: Σου έλυσα την 18.. δεν μου χρειάστηκε όμως να χρησιμοποιήσω πουθενά μερικά στοιχεία που μου έδωσε η άσκηση, οπότε μπορεί να έχω κάνει κάποιο λάθος κάπου Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε: Αυτό που βρήκες είναι το έργο Wαρχ->τελ = Uαρχ - Uτελ. Εσύ θέλεις Uτελ και Uαρχ = kc.q1q2/d. Η άλλη είναι σαν το παράδειγμα 5.6 του βιβλίου Τελευταία επεξεργασία: 20 Φεβρουαρίου 2022 Apocalypse Νεοφερμένο μέλος Ο Apocalypse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2022 στις 21:04 Ο Apocalypse: #4 20-02-22 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πρόσεξε: Αυτό που βρήκες είναι το έργο Wαρχ->τελ = Uαρχ - Uτελ. Εσύ θέλεις Uτελ και Uαρχ = kc.q1q2/d. Click για ανάπτυξη... ααααχ ήξερα ότι είχα κάνει λάθος κάπου !! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Apocalypse: Σου έλυσα την 18.. δεν μου χρειάστηκε όμως να χρησιμοποιήσω πουθενά μερικά στοιχεία που μου έδωσε η άσκηση, οπότε μπορεί να έχω κάνει κάποιο λάθος κάπου Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε: Αυτό που βρήκες είναι το έργο Wαρχ->τελ = Uαρχ - Uτελ. Εσύ θέλεις Uτελ και Uαρχ = kc.q1q2/d. Η άλλη είναι σαν το παράδειγμα 5.6 του βιβλίου
Apocalypse Νεοφερμένο μέλος Ο Apocalypse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2022 στις 21:04 Ο Apocalypse: #4 20-02-22 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πρόσεξε: Αυτό που βρήκες είναι το έργο Wαρχ->τελ = Uαρχ - Uτελ. Εσύ θέλεις Uτελ και Uαρχ = kc.q1q2/d. Click για ανάπτυξη... ααααχ ήξερα ότι είχα κάνει λάθος κάπου !!
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Πρόσεξε: Αυτό που βρήκες είναι το έργο Wαρχ->τελ = Uαρχ - Uτελ. Εσύ θέλεις Uτελ και Uαρχ = kc.q1q2/d. Click για ανάπτυξη... ααααχ ήξερα ότι είχα κάνει λάθος κάπου !!