Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:19 Η Darkness έγραψε: #21 30-06-09 05:19 παοκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:20 Ο phanis έγραψε: #22 30-06-09 05:20 Αρχική Δημοσίευση από lolek: άμα μαντέψεις και ομάδα θα είσαι και πολύ αστέρι... Click για ανάπτυξη... αρης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:20 Ο lolek έγραψε: #23 30-06-09 05:20 Αρχική Δημοσίευση από phanis: αρης? Click για ανάπτυξη... :nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:21 Η Darkness έγραψε: #24 30-06-09 05:21 Αρχική Δημοσίευση από lolek: :nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono: κρίμα... και κάπως σε συμπάθησα Click για ανάπτυξη... Τι εισαι λοιπον????? Αρα δεν ειμαι αστερι??? γαυρακι??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:25 Ο lolek έγραψε: #25 30-06-09 05:25 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τι εισαι λοιπον????? Αρα δεν ειμαι αστερι??? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕεεεεεε τι να σε κάνω... πες μου ... μια είναι η ομάδα στην Σαλόνικα που δεσπόζει και αυτή είναι ντυμένη στα ασπρόμαυρα... έτσι για να μαθαίνεις :thanks: edit.γαυράκι???? τώρα νομίζω το αποτελείωσες τελείως όπως αποτελείωσες και μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:26 Η Darkness έγραψε: #26 30-06-09 05:26 αφου σου ειπα βρε χαζε πιο πανω δε το ειδες? κατευθειαν παοκ ειπα πως εισαι.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:28 Ο lolek έγραψε: #27 30-06-09 05:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αφου σου ειπα βρε χαζε πιο πανω δε το ειδες? κατευθειαν παοκ ειπα πως εισαι.......... Click για ανάπτυξη... θέλω να δώσω έμφαση... κατάλαβες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:30 Η Darkness έγραψε: #28 30-06-09 05:30 ναι ιδια ομαδα ειμαστε μπαγασακο.........!! Τωρα ειμαι αστερι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:31 Ο lolek έγραψε: #29 30-06-09 05:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ιδια ομαδα ειμαστε μπαγασακο.........!! Τωρα ειμαι αστερι???? Click για ανάπτυξη... Αμάν... εδώ είμαστε!!!! Αστέρι μόνο???? Αστερίας ολόκρηρος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:34 Η Darkness έγραψε: #30 30-06-09 05:34 Με κολακευεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:35 Ο lolek έγραψε: #31 30-06-09 05:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Με κολακευεις..... Click για ανάπτυξη... Από Γιάννενα δεν είσαι???? Έχω πέρα δόθε με Γιάνεννα να ξες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:38 Η Darkness έγραψε: #32 30-06-09 05:38 Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:40 Ο lolek έγραψε: #33 30-06-09 05:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Click για ανάπτυξη... Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:43 Η Darkness έγραψε: #34 30-06-09 05:43 Αρχική Δημοσίευση από lolek: Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Click για ανάπτυξη... Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:44 Ο lolek έγραψε: #35 30-06-09 05:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Click για ανάπτυξη... πάω πάσο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:55 Η Darkness έγραψε: #36 30-06-09 05:55 lolek εισαι εδω?????????? γιατι δεν σου ερχονται τα πμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:05 Ο mimos έγραψε: #37 30-06-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από lolek: φέτος θα το κάνουν...; εγώ παιδιά πέρσι δεν το ήξερα... και μπήκα και με καλή σειρα Click για ανάπτυξη... θα πρεπε να σου στειλουν χαρτι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ρε εννοειτε πως θα δωσουν κ φετος. Παντως εγω δε ξερω αν θα παρω γιατι δε ξερω αν αυτο ισχυει κ στα τει κριμα που το εχασες.... καλα κ εσυ που το ειχες ολο τον χρονο το μυαλο σου? Δεν τα χανουμε αυτα...:nono: Απο θεσσαλονικη εισαι? Click για ανάπτυξη... δικαιουνται και στα τει...σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:23 Ο Tsol έγραψε: #38 30-06-09 10:23 Καλημέρα παιδιά. Αν εγώ περάσω σε ένα τμήμα και είμαι στο 20% που δικαιούται την έκπτωση αλλά σκοπεύω να ξαναδώσω του χρόνου τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:38 Ο mimos έγραψε: #39 30-06-09 11:38 πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παοκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:20 Ο phanis έγραψε: #22 30-06-09 05:20 Αρχική Δημοσίευση από lolek: άμα μαντέψεις και ομάδα θα είσαι και πολύ αστέρι... Click για ανάπτυξη... αρης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:20 Ο lolek έγραψε: #23 30-06-09 05:20 Αρχική Δημοσίευση από phanis: αρης? Click για ανάπτυξη... :nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:21 Η Darkness έγραψε: #24 30-06-09 05:21 Αρχική Δημοσίευση από lolek: :nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono: κρίμα... και κάπως σε συμπάθησα Click για ανάπτυξη... Τι εισαι λοιπον????? Αρα δεν ειμαι αστερι??? γαυρακι??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:25 Ο lolek έγραψε: #25 30-06-09 05:25 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τι εισαι λοιπον????? Αρα δεν ειμαι αστερι??? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕεεεεεε τι να σε κάνω... πες μου ... μια είναι η ομάδα στην Σαλόνικα που δεσπόζει και αυτή είναι ντυμένη στα ασπρόμαυρα... έτσι για να μαθαίνεις :thanks: edit.γαυράκι???? τώρα νομίζω το αποτελείωσες τελείως όπως αποτελείωσες και μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:26 Η Darkness έγραψε: #26 30-06-09 05:26 αφου σου ειπα βρε χαζε πιο πανω δε το ειδες? κατευθειαν παοκ ειπα πως εισαι.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:28 Ο lolek έγραψε: #27 30-06-09 05:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αφου σου ειπα βρε χαζε πιο πανω δε το ειδες? κατευθειαν παοκ ειπα πως εισαι.......... Click για ανάπτυξη... θέλω να δώσω έμφαση... κατάλαβες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:30 Η Darkness έγραψε: #28 30-06-09 05:30 ναι ιδια ομαδα ειμαστε μπαγασακο.........!! Τωρα ειμαι αστερι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:31 Ο lolek έγραψε: #29 30-06-09 05:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ιδια ομαδα ειμαστε μπαγασακο.........!! Τωρα ειμαι αστερι???? Click για ανάπτυξη... Αμάν... εδώ είμαστε!!!! Αστέρι μόνο???? Αστερίας ολόκρηρος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:34 Η Darkness έγραψε: #30 30-06-09 05:34 Με κολακευεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:35 Ο lolek έγραψε: #31 30-06-09 05:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Με κολακευεις..... Click για ανάπτυξη... Από Γιάννενα δεν είσαι???? Έχω πέρα δόθε με Γιάνεννα να ξες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:38 Η Darkness έγραψε: #32 30-06-09 05:38 Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:40 Ο lolek έγραψε: #33 30-06-09 05:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Click για ανάπτυξη... Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:43 Η Darkness έγραψε: #34 30-06-09 05:43 Αρχική Δημοσίευση από lolek: Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Click για ανάπτυξη... Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:44 Ο lolek έγραψε: #35 30-06-09 05:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Click για ανάπτυξη... πάω πάσο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:55 Η Darkness έγραψε: #36 30-06-09 05:55 lolek εισαι εδω?????????? γιατι δεν σου ερχονται τα πμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:05 Ο mimos έγραψε: #37 30-06-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από lolek: φέτος θα το κάνουν...; εγώ παιδιά πέρσι δεν το ήξερα... και μπήκα και με καλή σειρα Click για ανάπτυξη... θα πρεπε να σου στειλουν χαρτι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ρε εννοειτε πως θα δωσουν κ φετος. Παντως εγω δε ξερω αν θα παρω γιατι δε ξερω αν αυτο ισχυει κ στα τει κριμα που το εχασες.... καλα κ εσυ που το ειχες ολο τον χρονο το μυαλο σου? Δεν τα χανουμε αυτα...:nono: Απο θεσσαλονικη εισαι? Click για ανάπτυξη... δικαιουνται και στα τει...σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:23 Ο Tsol έγραψε: #38 30-06-09 10:23 Καλημέρα παιδιά. Αν εγώ περάσω σε ένα τμήμα και είμαι στο 20% που δικαιούται την έκπτωση αλλά σκοπεύω να ξαναδώσω του χρόνου τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:38 Ο mimos έγραψε: #39 30-06-09 11:38 πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lolek: άμα μαντέψεις και ομάδα θα είσαι και πολύ αστέρι... Click για ανάπτυξη... αρης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:20 Ο lolek έγραψε: #23 30-06-09 05:20 Αρχική Δημοσίευση από phanis: αρης? Click για ανάπτυξη... :nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:21 Η Darkness έγραψε: #24 30-06-09 05:21 Αρχική Δημοσίευση από lolek: :nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono: κρίμα... και κάπως σε συμπάθησα Click για ανάπτυξη... Τι εισαι λοιπον????? Αρα δεν ειμαι αστερι??? γαυρακι??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:25 Ο lolek έγραψε: #25 30-06-09 05:25 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τι εισαι λοιπον????? Αρα δεν ειμαι αστερι??? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕεεεεεε τι να σε κάνω... πες μου ... μια είναι η ομάδα στην Σαλόνικα που δεσπόζει και αυτή είναι ντυμένη στα ασπρόμαυρα... έτσι για να μαθαίνεις :thanks: edit.γαυράκι???? τώρα νομίζω το αποτελείωσες τελείως όπως αποτελείωσες και μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:26 Η Darkness έγραψε: #26 30-06-09 05:26 αφου σου ειπα βρε χαζε πιο πανω δε το ειδες? κατευθειαν παοκ ειπα πως εισαι.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:28 Ο lolek έγραψε: #27 30-06-09 05:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αφου σου ειπα βρε χαζε πιο πανω δε το ειδες? κατευθειαν παοκ ειπα πως εισαι.......... Click για ανάπτυξη... θέλω να δώσω έμφαση... κατάλαβες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:30 Η Darkness έγραψε: #28 30-06-09 05:30 ναι ιδια ομαδα ειμαστε μπαγασακο.........!! Τωρα ειμαι αστερι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:31 Ο lolek έγραψε: #29 30-06-09 05:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ιδια ομαδα ειμαστε μπαγασακο.........!! Τωρα ειμαι αστερι???? Click για ανάπτυξη... Αμάν... εδώ είμαστε!!!! Αστέρι μόνο???? Αστερίας ολόκρηρος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:34 Η Darkness έγραψε: #30 30-06-09 05:34 Με κολακευεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:35 Ο lolek έγραψε: #31 30-06-09 05:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Με κολακευεις..... Click για ανάπτυξη... Από Γιάννενα δεν είσαι???? Έχω πέρα δόθε με Γιάνεννα να ξες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:38 Η Darkness έγραψε: #32 30-06-09 05:38 Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:40 Ο lolek έγραψε: #33 30-06-09 05:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Click για ανάπτυξη... Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:43 Η Darkness έγραψε: #34 30-06-09 05:43 Αρχική Δημοσίευση από lolek: Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Click για ανάπτυξη... Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:44 Ο lolek έγραψε: #35 30-06-09 05:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Click για ανάπτυξη... πάω πάσο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:55 Η Darkness έγραψε: #36 30-06-09 05:55 lolek εισαι εδω?????????? γιατι δεν σου ερχονται τα πμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:05 Ο mimos έγραψε: #37 30-06-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από lolek: φέτος θα το κάνουν...; εγώ παιδιά πέρσι δεν το ήξερα... και μπήκα και με καλή σειρα Click για ανάπτυξη... θα πρεπε να σου στειλουν χαρτι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ρε εννοειτε πως θα δωσουν κ φετος. Παντως εγω δε ξερω αν θα παρω γιατι δε ξερω αν αυτο ισχυει κ στα τει κριμα που το εχασες.... καλα κ εσυ που το ειχες ολο τον χρονο το μυαλο σου? Δεν τα χανουμε αυτα...:nono: Απο θεσσαλονικη εισαι? Click για ανάπτυξη... δικαιουνται και στα τει...σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:23 Ο Tsol έγραψε: #38 30-06-09 10:23 Καλημέρα παιδιά. Αν εγώ περάσω σε ένα τμήμα και είμαι στο 20% που δικαιούται την έκπτωση αλλά σκοπεύω να ξαναδώσω του χρόνου τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:38 Ο mimos έγραψε: #39 30-06-09 11:38 πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από phanis: αρης? Click για ανάπτυξη... :nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:21 Η Darkness έγραψε: #24 30-06-09 05:21 Αρχική Δημοσίευση από lolek: :nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono: κρίμα... και κάπως σε συμπάθησα Click για ανάπτυξη... Τι εισαι λοιπον????? Αρα δεν ειμαι αστερι??? γαυρακι??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:25 Ο lolek έγραψε: #25 30-06-09 05:25 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τι εισαι λοιπον????? Αρα δεν ειμαι αστερι??? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕεεεεεε τι να σε κάνω... πες μου ... μια είναι η ομάδα στην Σαλόνικα που δεσπόζει και αυτή είναι ντυμένη στα ασπρόμαυρα... έτσι για να μαθαίνεις :thanks: edit.γαυράκι???? τώρα νομίζω το αποτελείωσες τελείως όπως αποτελείωσες και μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:26 Η Darkness έγραψε: #26 30-06-09 05:26 αφου σου ειπα βρε χαζε πιο πανω δε το ειδες? κατευθειαν παοκ ειπα πως εισαι.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:28 Ο lolek έγραψε: #27 30-06-09 05:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αφου σου ειπα βρε χαζε πιο πανω δε το ειδες? κατευθειαν παοκ ειπα πως εισαι.......... Click για ανάπτυξη... θέλω να δώσω έμφαση... κατάλαβες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:30 Η Darkness έγραψε: #28 30-06-09 05:30 ναι ιδια ομαδα ειμαστε μπαγασακο.........!! Τωρα ειμαι αστερι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:31 Ο lolek έγραψε: #29 30-06-09 05:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ιδια ομαδα ειμαστε μπαγασακο.........!! Τωρα ειμαι αστερι???? Click για ανάπτυξη... Αμάν... εδώ είμαστε!!!! Αστέρι μόνο???? Αστερίας ολόκρηρος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:34 Η Darkness έγραψε: #30 30-06-09 05:34 Με κολακευεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:35 Ο lolek έγραψε: #31 30-06-09 05:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Με κολακευεις..... Click για ανάπτυξη... Από Γιάννενα δεν είσαι???? Έχω πέρα δόθε με Γιάνεννα να ξες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:38 Η Darkness έγραψε: #32 30-06-09 05:38 Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:40 Ο lolek έγραψε: #33 30-06-09 05:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Click για ανάπτυξη... Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:43 Η Darkness έγραψε: #34 30-06-09 05:43 Αρχική Δημοσίευση από lolek: Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Click για ανάπτυξη... Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:44 Ο lolek έγραψε: #35 30-06-09 05:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Click για ανάπτυξη... πάω πάσο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:55 Η Darkness έγραψε: #36 30-06-09 05:55 lolek εισαι εδω?????????? γιατι δεν σου ερχονται τα πμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:05 Ο mimos έγραψε: #37 30-06-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από lolek: φέτος θα το κάνουν...; εγώ παιδιά πέρσι δεν το ήξερα... και μπήκα και με καλή σειρα Click για ανάπτυξη... θα πρεπε να σου στειλουν χαρτι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ρε εννοειτε πως θα δωσουν κ φετος. Παντως εγω δε ξερω αν θα παρω γιατι δε ξερω αν αυτο ισχυει κ στα τει κριμα που το εχασες.... καλα κ εσυ που το ειχες ολο τον χρονο το μυαλο σου? Δεν τα χανουμε αυτα...:nono: Απο θεσσαλονικη εισαι? Click για ανάπτυξη... δικαιουνται και στα τει...σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:23 Ο Tsol έγραψε: #38 30-06-09 10:23 Καλημέρα παιδιά. Αν εγώ περάσω σε ένα τμήμα και είμαι στο 20% που δικαιούται την έκπτωση αλλά σκοπεύω να ξαναδώσω του χρόνου τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:38 Ο mimos έγραψε: #39 30-06-09 11:38 πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lolek: :nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono: κρίμα... και κάπως σε συμπάθησα Click για ανάπτυξη... Τι εισαι λοιπον????? Αρα δεν ειμαι αστερι??? γαυρακι??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:25 Ο lolek έγραψε: #25 30-06-09 05:25 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τι εισαι λοιπον????? Αρα δεν ειμαι αστερι??? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕεεεεεε τι να σε κάνω... πες μου ... μια είναι η ομάδα στην Σαλόνικα που δεσπόζει και αυτή είναι ντυμένη στα ασπρόμαυρα... έτσι για να μαθαίνεις :thanks: edit.γαυράκι???? τώρα νομίζω το αποτελείωσες τελείως όπως αποτελείωσες και μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:26 Η Darkness έγραψε: #26 30-06-09 05:26 αφου σου ειπα βρε χαζε πιο πανω δε το ειδες? κατευθειαν παοκ ειπα πως εισαι.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:28 Ο lolek έγραψε: #27 30-06-09 05:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αφου σου ειπα βρε χαζε πιο πανω δε το ειδες? κατευθειαν παοκ ειπα πως εισαι.......... Click για ανάπτυξη... θέλω να δώσω έμφαση... κατάλαβες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:30 Η Darkness έγραψε: #28 30-06-09 05:30 ναι ιδια ομαδα ειμαστε μπαγασακο.........!! Τωρα ειμαι αστερι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:31 Ο lolek έγραψε: #29 30-06-09 05:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ιδια ομαδα ειμαστε μπαγασακο.........!! Τωρα ειμαι αστερι???? Click για ανάπτυξη... Αμάν... εδώ είμαστε!!!! Αστέρι μόνο???? Αστερίας ολόκρηρος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:34 Η Darkness έγραψε: #30 30-06-09 05:34 Με κολακευεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:35 Ο lolek έγραψε: #31 30-06-09 05:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Με κολακευεις..... Click για ανάπτυξη... Από Γιάννενα δεν είσαι???? Έχω πέρα δόθε με Γιάνεννα να ξες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:38 Η Darkness έγραψε: #32 30-06-09 05:38 Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:40 Ο lolek έγραψε: #33 30-06-09 05:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Click για ανάπτυξη... Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:43 Η Darkness έγραψε: #34 30-06-09 05:43 Αρχική Δημοσίευση από lolek: Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Click για ανάπτυξη... Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:44 Ο lolek έγραψε: #35 30-06-09 05:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Click για ανάπτυξη... πάω πάσο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:55 Η Darkness έγραψε: #36 30-06-09 05:55 lolek εισαι εδω?????????? γιατι δεν σου ερχονται τα πμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:05 Ο mimos έγραψε: #37 30-06-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από lolek: φέτος θα το κάνουν...; εγώ παιδιά πέρσι δεν το ήξερα... και μπήκα και με καλή σειρα Click για ανάπτυξη... θα πρεπε να σου στειλουν χαρτι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ρε εννοειτε πως θα δωσουν κ φετος. Παντως εγω δε ξερω αν θα παρω γιατι δε ξερω αν αυτο ισχυει κ στα τει κριμα που το εχασες.... καλα κ εσυ που το ειχες ολο τον χρονο το μυαλο σου? Δεν τα χανουμε αυτα...:nono: Απο θεσσαλονικη εισαι? Click για ανάπτυξη... δικαιουνται και στα τει...σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:23 Ο Tsol έγραψε: #38 30-06-09 10:23 Καλημέρα παιδιά. Αν εγώ περάσω σε ένα τμήμα και είμαι στο 20% που δικαιούται την έκπτωση αλλά σκοπεύω να ξαναδώσω του χρόνου τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:38 Ο mimos έγραψε: #39 30-06-09 11:38 πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Τι εισαι λοιπον????? Αρα δεν ειμαι αστερι??? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕεεεεεε τι να σε κάνω... πες μου ... μια είναι η ομάδα στην Σαλόνικα που δεσπόζει και αυτή είναι ντυμένη στα ασπρόμαυρα... έτσι για να μαθαίνεις :thanks: edit.γαυράκι???? τώρα νομίζω το αποτελείωσες τελείως όπως αποτελείωσες και μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:26 Η Darkness έγραψε: #26 30-06-09 05:26 αφου σου ειπα βρε χαζε πιο πανω δε το ειδες? κατευθειαν παοκ ειπα πως εισαι.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:28 Ο lolek έγραψε: #27 30-06-09 05:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αφου σου ειπα βρε χαζε πιο πανω δε το ειδες? κατευθειαν παοκ ειπα πως εισαι.......... Click για ανάπτυξη... θέλω να δώσω έμφαση... κατάλαβες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:30 Η Darkness έγραψε: #28 30-06-09 05:30 ναι ιδια ομαδα ειμαστε μπαγασακο.........!! Τωρα ειμαι αστερι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:31 Ο lolek έγραψε: #29 30-06-09 05:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ιδια ομαδα ειμαστε μπαγασακο.........!! Τωρα ειμαι αστερι???? Click για ανάπτυξη... Αμάν... εδώ είμαστε!!!! Αστέρι μόνο???? Αστερίας ολόκρηρος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:34 Η Darkness έγραψε: #30 30-06-09 05:34 Με κολακευεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:35 Ο lolek έγραψε: #31 30-06-09 05:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Με κολακευεις..... Click για ανάπτυξη... Από Γιάννενα δεν είσαι???? Έχω πέρα δόθε με Γιάνεννα να ξες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:38 Η Darkness έγραψε: #32 30-06-09 05:38 Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:40 Ο lolek έγραψε: #33 30-06-09 05:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Click για ανάπτυξη... Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:43 Η Darkness έγραψε: #34 30-06-09 05:43 Αρχική Δημοσίευση από lolek: Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Click για ανάπτυξη... Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:44 Ο lolek έγραψε: #35 30-06-09 05:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Click για ανάπτυξη... πάω πάσο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:55 Η Darkness έγραψε: #36 30-06-09 05:55 lolek εισαι εδω?????????? γιατι δεν σου ερχονται τα πμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:05 Ο mimos έγραψε: #37 30-06-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από lolek: φέτος θα το κάνουν...; εγώ παιδιά πέρσι δεν το ήξερα... και μπήκα και με καλή σειρα Click για ανάπτυξη... θα πρεπε να σου στειλουν χαρτι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ρε εννοειτε πως θα δωσουν κ φετος. Παντως εγω δε ξερω αν θα παρω γιατι δε ξερω αν αυτο ισχυει κ στα τει κριμα που το εχασες.... καλα κ εσυ που το ειχες ολο τον χρονο το μυαλο σου? Δεν τα χανουμε αυτα...:nono: Απο θεσσαλονικη εισαι? Click για ανάπτυξη... δικαιουνται και στα τει...σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:23 Ο Tsol έγραψε: #38 30-06-09 10:23 Καλημέρα παιδιά. Αν εγώ περάσω σε ένα τμήμα και είμαι στο 20% που δικαιούται την έκπτωση αλλά σκοπεύω να ξαναδώσω του χρόνου τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:38 Ο mimos έγραψε: #39 30-06-09 11:38 πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αφου σου ειπα βρε χαζε πιο πανω δε το ειδες? κατευθειαν παοκ ειπα πως εισαι.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:28 Ο lolek έγραψε: #27 30-06-09 05:28 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αφου σου ειπα βρε χαζε πιο πανω δε το ειδες? κατευθειαν παοκ ειπα πως εισαι.......... Click για ανάπτυξη... θέλω να δώσω έμφαση... κατάλαβες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:30 Η Darkness έγραψε: #28 30-06-09 05:30 ναι ιδια ομαδα ειμαστε μπαγασακο.........!! Τωρα ειμαι αστερι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:31 Ο lolek έγραψε: #29 30-06-09 05:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ιδια ομαδα ειμαστε μπαγασακο.........!! Τωρα ειμαι αστερι???? Click για ανάπτυξη... Αμάν... εδώ είμαστε!!!! Αστέρι μόνο???? Αστερίας ολόκρηρος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:34 Η Darkness έγραψε: #30 30-06-09 05:34 Με κολακευεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:35 Ο lolek έγραψε: #31 30-06-09 05:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Με κολακευεις..... Click για ανάπτυξη... Από Γιάννενα δεν είσαι???? Έχω πέρα δόθε με Γιάνεννα να ξες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:38 Η Darkness έγραψε: #32 30-06-09 05:38 Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:40 Ο lolek έγραψε: #33 30-06-09 05:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Click για ανάπτυξη... Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:43 Η Darkness έγραψε: #34 30-06-09 05:43 Αρχική Δημοσίευση από lolek: Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Click για ανάπτυξη... Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:44 Ο lolek έγραψε: #35 30-06-09 05:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Click για ανάπτυξη... πάω πάσο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:55 Η Darkness έγραψε: #36 30-06-09 05:55 lolek εισαι εδω?????????? γιατι δεν σου ερχονται τα πμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:05 Ο mimos έγραψε: #37 30-06-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από lolek: φέτος θα το κάνουν...; εγώ παιδιά πέρσι δεν το ήξερα... και μπήκα και με καλή σειρα Click για ανάπτυξη... θα πρεπε να σου στειλουν χαρτι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ρε εννοειτε πως θα δωσουν κ φετος. Παντως εγω δε ξερω αν θα παρω γιατι δε ξερω αν αυτο ισχυει κ στα τει κριμα που το εχασες.... καλα κ εσυ που το ειχες ολο τον χρονο το μυαλο σου? Δεν τα χανουμε αυτα...:nono: Απο θεσσαλονικη εισαι? Click για ανάπτυξη... δικαιουνται και στα τει...σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:23 Ο Tsol έγραψε: #38 30-06-09 10:23 Καλημέρα παιδιά. Αν εγώ περάσω σε ένα τμήμα και είμαι στο 20% που δικαιούται την έκπτωση αλλά σκοπεύω να ξαναδώσω του χρόνου τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:38 Ο mimos έγραψε: #39 30-06-09 11:38 πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: αφου σου ειπα βρε χαζε πιο πανω δε το ειδες? κατευθειαν παοκ ειπα πως εισαι.......... Click για ανάπτυξη... θέλω να δώσω έμφαση... κατάλαβες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:30 Η Darkness έγραψε: #28 30-06-09 05:30 ναι ιδια ομαδα ειμαστε μπαγασακο.........!! Τωρα ειμαι αστερι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:31 Ο lolek έγραψε: #29 30-06-09 05:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ιδια ομαδα ειμαστε μπαγασακο.........!! Τωρα ειμαι αστερι???? Click για ανάπτυξη... Αμάν... εδώ είμαστε!!!! Αστέρι μόνο???? Αστερίας ολόκρηρος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:34 Η Darkness έγραψε: #30 30-06-09 05:34 Με κολακευεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:35 Ο lolek έγραψε: #31 30-06-09 05:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Με κολακευεις..... Click για ανάπτυξη... Από Γιάννενα δεν είσαι???? Έχω πέρα δόθε με Γιάνεννα να ξες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:38 Η Darkness έγραψε: #32 30-06-09 05:38 Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:40 Ο lolek έγραψε: #33 30-06-09 05:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Click για ανάπτυξη... Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:43 Η Darkness έγραψε: #34 30-06-09 05:43 Αρχική Δημοσίευση από lolek: Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Click για ανάπτυξη... Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:44 Ο lolek έγραψε: #35 30-06-09 05:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Click για ανάπτυξη... πάω πάσο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:55 Η Darkness έγραψε: #36 30-06-09 05:55 lolek εισαι εδω?????????? γιατι δεν σου ερχονται τα πμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:05 Ο mimos έγραψε: #37 30-06-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από lolek: φέτος θα το κάνουν...; εγώ παιδιά πέρσι δεν το ήξερα... και μπήκα και με καλή σειρα Click για ανάπτυξη... θα πρεπε να σου στειλουν χαρτι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ρε εννοειτε πως θα δωσουν κ φετος. Παντως εγω δε ξερω αν θα παρω γιατι δε ξερω αν αυτο ισχυει κ στα τει κριμα που το εχασες.... καλα κ εσυ που το ειχες ολο τον χρονο το μυαλο σου? Δεν τα χανουμε αυτα...:nono: Απο θεσσαλονικη εισαι? Click για ανάπτυξη... δικαιουνται και στα τει...σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:23 Ο Tsol έγραψε: #38 30-06-09 10:23 Καλημέρα παιδιά. Αν εγώ περάσω σε ένα τμήμα και είμαι στο 20% που δικαιούται την έκπτωση αλλά σκοπεύω να ξαναδώσω του χρόνου τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:38 Ο mimos έγραψε: #39 30-06-09 11:38 πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι ιδια ομαδα ειμαστε μπαγασακο.........!! Τωρα ειμαι αστερι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:31 Ο lolek έγραψε: #29 30-06-09 05:31 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ιδια ομαδα ειμαστε μπαγασακο.........!! Τωρα ειμαι αστερι???? Click για ανάπτυξη... Αμάν... εδώ είμαστε!!!! Αστέρι μόνο???? Αστερίας ολόκρηρος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:34 Η Darkness έγραψε: #30 30-06-09 05:34 Με κολακευεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:35 Ο lolek έγραψε: #31 30-06-09 05:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Με κολακευεις..... Click για ανάπτυξη... Από Γιάννενα δεν είσαι???? Έχω πέρα δόθε με Γιάνεννα να ξες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:38 Η Darkness έγραψε: #32 30-06-09 05:38 Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:40 Ο lolek έγραψε: #33 30-06-09 05:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Click για ανάπτυξη... Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:43 Η Darkness έγραψε: #34 30-06-09 05:43 Αρχική Δημοσίευση από lolek: Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Click για ανάπτυξη... Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:44 Ο lolek έγραψε: #35 30-06-09 05:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Click για ανάπτυξη... πάω πάσο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:55 Η Darkness έγραψε: #36 30-06-09 05:55 lolek εισαι εδω?????????? γιατι δεν σου ερχονται τα πμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:05 Ο mimos έγραψε: #37 30-06-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από lolek: φέτος θα το κάνουν...; εγώ παιδιά πέρσι δεν το ήξερα... και μπήκα και με καλή σειρα Click για ανάπτυξη... θα πρεπε να σου στειλουν χαρτι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ρε εννοειτε πως θα δωσουν κ φετος. Παντως εγω δε ξερω αν θα παρω γιατι δε ξερω αν αυτο ισχυει κ στα τει κριμα που το εχασες.... καλα κ εσυ που το ειχες ολο τον χρονο το μυαλο σου? Δεν τα χανουμε αυτα...:nono: Απο θεσσαλονικη εισαι? Click για ανάπτυξη... δικαιουνται και στα τει...σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:23 Ο Tsol έγραψε: #38 30-06-09 10:23 Καλημέρα παιδιά. Αν εγώ περάσω σε ένα τμήμα και είμαι στο 20% που δικαιούται την έκπτωση αλλά σκοπεύω να ξαναδώσω του χρόνου τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:38 Ο mimos έγραψε: #39 30-06-09 11:38 πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ιδια ομαδα ειμαστε μπαγασακο.........!! Τωρα ειμαι αστερι???? Click για ανάπτυξη... Αμάν... εδώ είμαστε!!!! Αστέρι μόνο???? Αστερίας ολόκρηρος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:34 Η Darkness έγραψε: #30 30-06-09 05:34 Με κολακευεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:35 Ο lolek έγραψε: #31 30-06-09 05:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Με κολακευεις..... Click για ανάπτυξη... Από Γιάννενα δεν είσαι???? Έχω πέρα δόθε με Γιάνεννα να ξες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:38 Η Darkness έγραψε: #32 30-06-09 05:38 Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:40 Ο lolek έγραψε: #33 30-06-09 05:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Click για ανάπτυξη... Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:43 Η Darkness έγραψε: #34 30-06-09 05:43 Αρχική Δημοσίευση από lolek: Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Click για ανάπτυξη... Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:44 Ο lolek έγραψε: #35 30-06-09 05:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Click για ανάπτυξη... πάω πάσο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:55 Η Darkness έγραψε: #36 30-06-09 05:55 lolek εισαι εδω?????????? γιατι δεν σου ερχονται τα πμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:05 Ο mimos έγραψε: #37 30-06-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από lolek: φέτος θα το κάνουν...; εγώ παιδιά πέρσι δεν το ήξερα... και μπήκα και με καλή σειρα Click για ανάπτυξη... θα πρεπε να σου στειλουν χαρτι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ρε εννοειτε πως θα δωσουν κ φετος. Παντως εγω δε ξερω αν θα παρω γιατι δε ξερω αν αυτο ισχυει κ στα τει κριμα που το εχασες.... καλα κ εσυ που το ειχες ολο τον χρονο το μυαλο σου? Δεν τα χανουμε αυτα...:nono: Απο θεσσαλονικη εισαι? Click για ανάπτυξη... δικαιουνται και στα τει...σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:23 Ο Tsol έγραψε: #38 30-06-09 10:23 Καλημέρα παιδιά. Αν εγώ περάσω σε ένα τμήμα και είμαι στο 20% που δικαιούται την έκπτωση αλλά σκοπεύω να ξαναδώσω του χρόνου τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:38 Ο mimos έγραψε: #39 30-06-09 11:38 πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με κολακευεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:35 Ο lolek έγραψε: #31 30-06-09 05:35 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Με κολακευεις..... Click για ανάπτυξη... Από Γιάννενα δεν είσαι???? Έχω πέρα δόθε με Γιάνεννα να ξες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:38 Η Darkness έγραψε: #32 30-06-09 05:38 Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:40 Ο lolek έγραψε: #33 30-06-09 05:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Click για ανάπτυξη... Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:43 Η Darkness έγραψε: #34 30-06-09 05:43 Αρχική Δημοσίευση από lolek: Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Click για ανάπτυξη... Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:44 Ο lolek έγραψε: #35 30-06-09 05:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Click για ανάπτυξη... πάω πάσο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:55 Η Darkness έγραψε: #36 30-06-09 05:55 lolek εισαι εδω?????????? γιατι δεν σου ερχονται τα πμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:05 Ο mimos έγραψε: #37 30-06-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από lolek: φέτος θα το κάνουν...; εγώ παιδιά πέρσι δεν το ήξερα... και μπήκα και με καλή σειρα Click για ανάπτυξη... θα πρεπε να σου στειλουν χαρτι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ρε εννοειτε πως θα δωσουν κ φετος. Παντως εγω δε ξερω αν θα παρω γιατι δε ξερω αν αυτο ισχυει κ στα τει κριμα που το εχασες.... καλα κ εσυ που το ειχες ολο τον χρονο το μυαλο σου? Δεν τα χανουμε αυτα...:nono: Απο θεσσαλονικη εισαι? Click για ανάπτυξη... δικαιουνται και στα τει...σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:23 Ο Tsol έγραψε: #38 30-06-09 10:23 Καλημέρα παιδιά. Αν εγώ περάσω σε ένα τμήμα και είμαι στο 20% που δικαιούται την έκπτωση αλλά σκοπεύω να ξαναδώσω του χρόνου τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:38 Ο mimos έγραψε: #39 30-06-09 11:38 πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Με κολακευεις..... Click για ανάπτυξη... Από Γιάννενα δεν είσαι???? Έχω πέρα δόθε με Γιάνεννα να ξες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:38 Η Darkness έγραψε: #32 30-06-09 05:38 Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:40 Ο lolek έγραψε: #33 30-06-09 05:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Click για ανάπτυξη... Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:43 Η Darkness έγραψε: #34 30-06-09 05:43 Αρχική Δημοσίευση από lolek: Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Click για ανάπτυξη... Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:44 Ο lolek έγραψε: #35 30-06-09 05:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Click για ανάπτυξη... πάω πάσο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:55 Η Darkness έγραψε: #36 30-06-09 05:55 lolek εισαι εδω?????????? γιατι δεν σου ερχονται τα πμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:05 Ο mimos έγραψε: #37 30-06-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από lolek: φέτος θα το κάνουν...; εγώ παιδιά πέρσι δεν το ήξερα... και μπήκα και με καλή σειρα Click για ανάπτυξη... θα πρεπε να σου στειλουν χαρτι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ρε εννοειτε πως θα δωσουν κ φετος. Παντως εγω δε ξερω αν θα παρω γιατι δε ξερω αν αυτο ισχυει κ στα τει κριμα που το εχασες.... καλα κ εσυ που το ειχες ολο τον χρονο το μυαλο σου? Δεν τα χανουμε αυτα...:nono: Απο θεσσαλονικη εισαι? Click για ανάπτυξη... δικαιουνται και στα τει...σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:23 Ο Tsol έγραψε: #38 30-06-09 10:23 Καλημέρα παιδιά. Αν εγώ περάσω σε ένα τμήμα και είμαι στο 20% που δικαιούται την έκπτωση αλλά σκοπεύω να ξαναδώσω του χρόνου τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:38 Ο mimos έγραψε: #39 30-06-09 11:38 πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:40 Ο lolek έγραψε: #33 30-06-09 05:40 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Click για ανάπτυξη... Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:43 Η Darkness έγραψε: #34 30-06-09 05:43 Αρχική Δημοσίευση από lolek: Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Click για ανάπτυξη... Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:44 Ο lolek έγραψε: #35 30-06-09 05:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Click για ανάπτυξη... πάω πάσο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:55 Η Darkness έγραψε: #36 30-06-09 05:55 lolek εισαι εδω?????????? γιατι δεν σου ερχονται τα πμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:05 Ο mimos έγραψε: #37 30-06-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από lolek: φέτος θα το κάνουν...; εγώ παιδιά πέρσι δεν το ήξερα... και μπήκα και με καλή σειρα Click για ανάπτυξη... θα πρεπε να σου στειλουν χαρτι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ρε εννοειτε πως θα δωσουν κ φετος. Παντως εγω δε ξερω αν θα παρω γιατι δε ξερω αν αυτο ισχυει κ στα τει κριμα που το εχασες.... καλα κ εσυ που το ειχες ολο τον χρονο το μυαλο σου? Δεν τα χανουμε αυτα...:nono: Απο θεσσαλονικη εισαι? Click για ανάπτυξη... δικαιουνται και στα τει...σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:23 Ο Tsol έγραψε: #38 30-06-09 10:23 Καλημέρα παιδιά. Αν εγώ περάσω σε ένα τμήμα και είμαι στο 20% που δικαιούται την έκπτωση αλλά σκοπεύω να ξαναδώσω του χρόνου τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:38 Ο mimos έγραψε: #39 30-06-09 11:38 πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο Γιαννενα ειμαι αλλα μενω Χαλκιδικη.... Αχ μη μου λες τετοια γιατι ντρεπομαι:zilia: Φοβερα ειναι τα Γιαννενα τεσπα......βγηκαμε εντελως off του θεμετος κ το βλεπω αυριο να κλεινει χαλαρα...... Click για ανάπτυξη... Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:43 Η Darkness έγραψε: #34 30-06-09 05:43 Αρχική Δημοσίευση από lolek: Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Click για ανάπτυξη... Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:44 Ο lolek έγραψε: #35 30-06-09 05:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Click για ανάπτυξη... πάω πάσο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:55 Η Darkness έγραψε: #36 30-06-09 05:55 lolek εισαι εδω?????????? γιατι δεν σου ερχονται τα πμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:05 Ο mimos έγραψε: #37 30-06-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από lolek: φέτος θα το κάνουν...; εγώ παιδιά πέρσι δεν το ήξερα... και μπήκα και με καλή σειρα Click για ανάπτυξη... θα πρεπε να σου στειλουν χαρτι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ρε εννοειτε πως θα δωσουν κ φετος. Παντως εγω δε ξερω αν θα παρω γιατι δε ξερω αν αυτο ισχυει κ στα τει κριμα που το εχασες.... καλα κ εσυ που το ειχες ολο τον χρονο το μυαλο σου? Δεν τα χανουμε αυτα...:nono: Απο θεσσαλονικη εισαι? Click για ανάπτυξη... δικαιουνται και στα τει...σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:23 Ο Tsol έγραψε: #38 30-06-09 10:23 Καλημέρα παιδιά. Αν εγώ περάσω σε ένα τμήμα και είμαι στο 20% που δικαιούται την έκπτωση αλλά σκοπεύω να ξαναδώσω του χρόνου τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:38 Ο mimos έγραψε: #39 30-06-09 11:38 πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lolek: Έλα μωρε ας το εκτεταλευτούμε τώρα που δεν είναι κανένας και αύριο ας μας βάλουν σε ξεχωριστό τόπικ τα παιδία Click για ανάπτυξη... Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lolek Νεοφερμένο μέλος Ο lolek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:44 Ο lolek έγραψε: #35 30-06-09 05:44 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Click για ανάπτυξη... πάω πάσο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:55 Η Darkness έγραψε: #36 30-06-09 05:55 lolek εισαι εδω?????????? γιατι δεν σου ερχονται τα πμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:05 Ο mimos έγραψε: #37 30-06-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από lolek: φέτος θα το κάνουν...; εγώ παιδιά πέρσι δεν το ήξερα... και μπήκα και με καλή σειρα Click για ανάπτυξη... θα πρεπε να σου στειλουν χαρτι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ρε εννοειτε πως θα δωσουν κ φετος. Παντως εγω δε ξερω αν θα παρω γιατι δε ξερω αν αυτο ισχυει κ στα τει κριμα που το εχασες.... καλα κ εσυ που το ειχες ολο τον χρονο το μυαλο σου? Δεν τα χανουμε αυτα...:nono: Απο θεσσαλονικη εισαι? Click για ανάπτυξη... δικαιουνται και στα τει...σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:23 Ο Tsol έγραψε: #38 30-06-09 10:23 Καλημέρα παιδιά. Αν εγώ περάσω σε ένα τμήμα και είμαι στο 20% που δικαιούται την έκπτωση αλλά σκοπεύω να ξαναδώσω του χρόνου τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:38 Ο mimos έγραψε: #39 30-06-09 11:38 πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Στειλε πμ αν θες οχι εδω..... Τελος συζητησης πανω σε αυτο το θεμα...πρεπει να σεβομαστε κ καποια πραγματα... δεν συνεχιζω το off topic Click για ανάπτυξη... πάω πάσο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 05:55 Η Darkness έγραψε: #36 30-06-09 05:55 lolek εισαι εδω?????????? γιατι δεν σου ερχονται τα πμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:05 Ο mimos έγραψε: #37 30-06-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από lolek: φέτος θα το κάνουν...; εγώ παιδιά πέρσι δεν το ήξερα... και μπήκα και με καλή σειρα Click για ανάπτυξη... θα πρεπε να σου στειλουν χαρτι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ρε εννοειτε πως θα δωσουν κ φετος. Παντως εγω δε ξερω αν θα παρω γιατι δε ξερω αν αυτο ισχυει κ στα τει κριμα που το εχασες.... καλα κ εσυ που το ειχες ολο τον χρονο το μυαλο σου? Δεν τα χανουμε αυτα...:nono: Απο θεσσαλονικη εισαι? Click για ανάπτυξη... δικαιουνται και στα τει...σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:23 Ο Tsol έγραψε: #38 30-06-09 10:23 Καλημέρα παιδιά. Αν εγώ περάσω σε ένα τμήμα και είμαι στο 20% που δικαιούται την έκπτωση αλλά σκοπεύω να ξαναδώσω του χρόνου τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:38 Ο mimos έγραψε: #39 30-06-09 11:38 πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
lolek εισαι εδω?????????? γιατι δεν σου ερχονται τα πμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:05 Ο mimos έγραψε: #37 30-06-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από lolek: φέτος θα το κάνουν...; εγώ παιδιά πέρσι δεν το ήξερα... και μπήκα και με καλή σειρα Click για ανάπτυξη... θα πρεπε να σου στειλουν χαρτι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ρε εννοειτε πως θα δωσουν κ φετος. Παντως εγω δε ξερω αν θα παρω γιατι δε ξερω αν αυτο ισχυει κ στα τει κριμα που το εχασες.... καλα κ εσυ που το ειχες ολο τον χρονο το μυαλο σου? Δεν τα χανουμε αυτα...:nono: Απο θεσσαλονικη εισαι? Click για ανάπτυξη... δικαιουνται και στα τει...σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:23 Ο Tsol έγραψε: #38 30-06-09 10:23 Καλημέρα παιδιά. Αν εγώ περάσω σε ένα τμήμα και είμαι στο 20% που δικαιούται την έκπτωση αλλά σκοπεύω να ξαναδώσω του χρόνου τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:38 Ο mimos έγραψε: #39 30-06-09 11:38 πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lolek: φέτος θα το κάνουν...; εγώ παιδιά πέρσι δεν το ήξερα... και μπήκα και με καλή σειρα Click για ανάπτυξη... θα πρεπε να σου στειλουν χαρτι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ρε εννοειτε πως θα δωσουν κ φετος. Παντως εγω δε ξερω αν θα παρω γιατι δε ξερω αν αυτο ισχυει κ στα τει κριμα που το εχασες.... καλα κ εσυ που το ειχες ολο τον χρονο το μυαλο σου? Δεν τα χανουμε αυτα...:nono: Απο θεσσαλονικη εισαι? Click για ανάπτυξη... δικαιουνται και στα τει...σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:23 Ο Tsol έγραψε: #38 30-06-09 10:23 Καλημέρα παιδιά. Αν εγώ περάσω σε ένα τμήμα και είμαι στο 20% που δικαιούται την έκπτωση αλλά σκοπεύω να ξαναδώσω του χρόνου τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:38 Ο mimos έγραψε: #39 30-06-09 11:38 πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα παιδιά. Αν εγώ περάσω σε ένα τμήμα και είμαι στο 20% που δικαιούται την έκπτωση αλλά σκοπεύω να ξαναδώσω του χρόνου τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimos Νεοφερμένο μέλος Ο mimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 11:38 Ο mimos έγραψε: #39 30-06-09 11:38 πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
πρεπει να σαι στο 25% για να μπεισ...δεν εχει σημασια,αν ξαναδωσεισ...εγω περασα λογιστικη ξαναεδωσα και ομωσ το πηρα...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsol Νεοφερμένο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Ο Tsol έγραψε: #40 30-06-09 12:16 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.