Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #1 02-12-21 19:41 Μόλις μου ήρθε email από μια καθηγήτρια για εγκατάσταση του office δωρεάν, πώς το κατεβάζω και ποιους κωδικούς χρησιμοποιώ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 02-12-21 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μόλις μου ήρθε email από μια καθηγήτρια για εγκατάσταση του office δωρεάν, πώς το κατεβάζω και ποιους κωδικούς χρησιμοποιώ? Click για ανάπτυξη... Το office της πλατφορμας delos. o θεος να το κανει office αυτη την δικτιακη μπουρδα , δεν θελει εργοποιησηση γιατι για να το εγκαταστησεις μπαινεις στο λινκ με κωδικους σχολης. Τωρα τι λεει η καθηγητρια και για ποιο office μιλαει δεν ξερω .Κανε κοπυ εδω το κειμενο του εμαιλ ( χωρις προσωπικα ) να δω αν καταλαβαινω. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #3 02-12-21 20:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το office της πλατφορμας delos. o θεος να το κανει office αυτη την δικτιακη μπουρδα , δεν θελει εργοποιησηση γιατι για να το εγκαταστησεις μπαινεις στο λινκ με κωδικους σχολης. Τωρα τι λεει η καθηγητρια και για ποιο office μιλαει δεν ξερω .Κανε κοπυ εδω το κειμενο του εμαιλ ( χωρις προσωπικα ) να δω αν καταλαβαινω. Click για ανάπτυξη... Συνημμένα IMG_20211202_200139.jpg 72,4 KB · Εμφανίσεις: 272 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 02-12-21 20:11 ναι καταλαβα ειναι του delos. μαλλον ειναι η δικτυακη μπουρδα, δεν ξερω αν το εκπα δινει την κανονικη βερσιον, θα δεις. θα μπεις με κωδικους σχολης , θα στα ζητησει αυτο. Υπαρχουν πανεπιστημια που δινουν το πληρες λογισμικο ( αιγαιου) Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:13 Η Εριφύλη έγραψε: #5 02-12-21 20:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι καταλαβα ειναι του delos. μαλλον ειναι η δικτυακη μπουρδα, δεν ξερω αν το εκπα δινει την κανονικη βερσιον, θα δεις. θα μπεις με κωδικους σχολης , θα στα ζητησει αυτο. Υπαρχουν πανεπιστημια που δινουν το πληρες λογισμικο ( αιγαιου) Click για ανάπτυξη... μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος? Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει σύνδεση? Συνημμένα Screenshot_2021-12-02-20-14-16-739_com.mi.globalbrowser.jpg 648,6 KB · Εμφανίσεις: 233 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 02-12-21 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 εκεί που λέει σύνδεση? Click για ανάπτυξη... το εχω κανει μια φορα στη ζωη μου αλλα δεν το θυμαμαι απ εξω, δεν ειναι δυσκολο. ναι εκει που λεει συνδεση. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:06 Η Dora140303: #7 02-12-21 23:06 eClass ΕΚΠΑ eclass.uoa.gr Για την εγκατάσταση του Office365, θα χρειαστεί: Α. να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Office365, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού (τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το e-class και το mystudies), ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/yphresies-cloud-tritwn/microsoft-office365-education.html Β. να εγκαταστήσετε το Office 365 ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/fileadmin/noc.uoa.gr/uploads/cloud-3rd- party/egkatastash_Office_365_ProPlus.pdf Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:05 Η Εριφύλη έγραψε: #8 03-12-21 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: eClass ΕΚΠΑ eclass.uoa.gr Για την εγκατάσταση του Office365, θα χρειαστεί: Α. να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Office365, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού (τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το e-class και το mystudies), ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/yphresies-cloud-tritwn/microsoft-office365-education.html Β. να εγκαταστήσετε το Office 365 ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/fileadmin/noc.uoa.gr/uploads/cloud-3rd- party/egkatastash_Office_365_ProPlus.pdf Click για ανάπτυξη... ναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια? Click για ανάπτυξη... εγώ τώρα οι εργασίες που θα κάνω στο word θα φαίνονται? επειδή είναι το email της σχολής Τελευταία επεξεργασία: 3 Δεκεμβρίου 2021 Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:28 Ο Wonderkid: #9 03-12-21 17:28 Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:41 Η Εριφύλη έγραψε: #10 03-12-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:45 Ο Wonderkid: #11 03-12-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Click για ανάπτυξη... όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:46 Η Εριφύλη έγραψε: #12 03-12-21 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Click για ανάπτυξη... α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 03-12-21 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #14 03-12-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 03-12-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής Click για ανάπτυξη... Ναι , πως κρινεις οτι ειναι διαδικτυακό αν δεν εχεις εμπειρια? Αν εχεις εμπειρια απο office βλεπεις οτι ειναι πιο λιτο και πολυ αργο. Αν δεν εχεις εμπειρια τοτε κοβεις το wifi απο το λαπτοπ και προσπαθεις να μπεις στο word , δεν θα μπορεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #16 09-04-23 23:39 εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Click για ανάπτυξη... Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Τελευταία επεξεργασία: 9 Απριλίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 00:14 Η monaxiko brizolaki: #17 10-04-23 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Click για ανάπτυξη... Ναι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Τρελας123 Panagiotis849 Scandal george777 Praxis Εριφύλη xrisamikol Alexecon1991 Panos_02 Dora140303 Citylights George9989 ggl Αννα1 Wonderkid Ανώνυμη constansn ΓΙΑΝΝΗΣ61 nucomer Dionyshs1 Atarax Unboxholics Nala Viedo barkos Georgekk KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις μου ήρθε email από μια καθηγήτρια για εγκατάσταση του office δωρεάν, πώς το κατεβάζω και ποιους κωδικούς χρησιμοποιώ?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 02-12-21 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μόλις μου ήρθε email από μια καθηγήτρια για εγκατάσταση του office δωρεάν, πώς το κατεβάζω και ποιους κωδικούς χρησιμοποιώ? Click για ανάπτυξη... Το office της πλατφορμας delos. o θεος να το κανει office αυτη την δικτιακη μπουρδα , δεν θελει εργοποιησηση γιατι για να το εγκαταστησεις μπαινεις στο λινκ με κωδικους σχολης. Τωρα τι λεει η καθηγητρια και για ποιο office μιλαει δεν ξερω .Κανε κοπυ εδω το κειμενο του εμαιλ ( χωρις προσωπικα ) να δω αν καταλαβαινω. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #3 02-12-21 20:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το office της πλατφορμας delos. o θεος να το κανει office αυτη την δικτιακη μπουρδα , δεν θελει εργοποιησηση γιατι για να το εγκαταστησεις μπαινεις στο λινκ με κωδικους σχολης. Τωρα τι λεει η καθηγητρια και για ποιο office μιλαει δεν ξερω .Κανε κοπυ εδω το κειμενο του εμαιλ ( χωρις προσωπικα ) να δω αν καταλαβαινω. Click για ανάπτυξη... Συνημμένα IMG_20211202_200139.jpg 72,4 KB · Εμφανίσεις: 272 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 02-12-21 20:11 ναι καταλαβα ειναι του delos. μαλλον ειναι η δικτυακη μπουρδα, δεν ξερω αν το εκπα δινει την κανονικη βερσιον, θα δεις. θα μπεις με κωδικους σχολης , θα στα ζητησει αυτο. Υπαρχουν πανεπιστημια που δινουν το πληρες λογισμικο ( αιγαιου) Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:13 Η Εριφύλη έγραψε: #5 02-12-21 20:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι καταλαβα ειναι του delos. μαλλον ειναι η δικτυακη μπουρδα, δεν ξερω αν το εκπα δινει την κανονικη βερσιον, θα δεις. θα μπεις με κωδικους σχολης , θα στα ζητησει αυτο. Υπαρχουν πανεπιστημια που δινουν το πληρες λογισμικο ( αιγαιου) Click για ανάπτυξη... μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος? Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει σύνδεση? Συνημμένα Screenshot_2021-12-02-20-14-16-739_com.mi.globalbrowser.jpg 648,6 KB · Εμφανίσεις: 233 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 02-12-21 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 εκεί που λέει σύνδεση? Click για ανάπτυξη... το εχω κανει μια φορα στη ζωη μου αλλα δεν το θυμαμαι απ εξω, δεν ειναι δυσκολο. ναι εκει που λεει συνδεση. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:06 Η Dora140303: #7 02-12-21 23:06 eClass ΕΚΠΑ eclass.uoa.gr Για την εγκατάσταση του Office365, θα χρειαστεί: Α. να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Office365, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού (τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το e-class και το mystudies), ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/yphresies-cloud-tritwn/microsoft-office365-education.html Β. να εγκαταστήσετε το Office 365 ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/fileadmin/noc.uoa.gr/uploads/cloud-3rd- party/egkatastash_Office_365_ProPlus.pdf Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:05 Η Εριφύλη έγραψε: #8 03-12-21 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: eClass ΕΚΠΑ eclass.uoa.gr Για την εγκατάσταση του Office365, θα χρειαστεί: Α. να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Office365, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού (τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το e-class και το mystudies), ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/yphresies-cloud-tritwn/microsoft-office365-education.html Β. να εγκαταστήσετε το Office 365 ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/fileadmin/noc.uoa.gr/uploads/cloud-3rd- party/egkatastash_Office_365_ProPlus.pdf Click για ανάπτυξη... ναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια? Click για ανάπτυξη... εγώ τώρα οι εργασίες που θα κάνω στο word θα φαίνονται? επειδή είναι το email της σχολής Τελευταία επεξεργασία: 3 Δεκεμβρίου 2021 Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:28 Ο Wonderkid: #9 03-12-21 17:28 Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:41 Η Εριφύλη έγραψε: #10 03-12-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:45 Ο Wonderkid: #11 03-12-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Click για ανάπτυξη... όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:46 Η Εριφύλη έγραψε: #12 03-12-21 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Click για ανάπτυξη... α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 03-12-21 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #14 03-12-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 03-12-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής Click για ανάπτυξη... Ναι , πως κρινεις οτι ειναι διαδικτυακό αν δεν εχεις εμπειρια? Αν εχεις εμπειρια απο office βλεπεις οτι ειναι πιο λιτο και πολυ αργο. Αν δεν εχεις εμπειρια τοτε κοβεις το wifi απο το λαπτοπ και προσπαθεις να μπεις στο word , δεν θα μπορεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #16 09-04-23 23:39 εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Click για ανάπτυξη... Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Τελευταία επεξεργασία: 9 Απριλίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 00:14 Η monaxiko brizolaki: #17 10-04-23 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Click για ανάπτυξη... Ναι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Τρελας123 Panagiotis849 Scandal george777 Praxis Εριφύλη xrisamikol Alexecon1991 Panos_02 Dora140303 Citylights George9989 ggl Αννα1 Wonderkid Ανώνυμη constansn ΓΙΑΝΝΗΣ61 nucomer Dionyshs1 Atarax Unboxholics Nala Viedo barkos Georgekk KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μόλις μου ήρθε email από μια καθηγήτρια για εγκατάσταση του office δωρεάν, πώς το κατεβάζω και ποιους κωδικούς χρησιμοποιώ? Click για ανάπτυξη... Το office της πλατφορμας delos. o θεος να το κανει office αυτη την δικτιακη μπουρδα , δεν θελει εργοποιησηση γιατι για να το εγκαταστησεις μπαινεις στο λινκ με κωδικους σχολης. Τωρα τι λεει η καθηγητρια και για ποιο office μιλαει δεν ξερω .Κανε κοπυ εδω το κειμενο του εμαιλ ( χωρις προσωπικα ) να δω αν καταλαβαινω.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #3 02-12-21 20:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το office της πλατφορμας delos. o θεος να το κανει office αυτη την δικτιακη μπουρδα , δεν θελει εργοποιησηση γιατι για να το εγκαταστησεις μπαινεις στο λινκ με κωδικους σχολης. Τωρα τι λεει η καθηγητρια και για ποιο office μιλαει δεν ξερω .Κανε κοπυ εδω το κειμενο του εμαιλ ( χωρις προσωπικα ) να δω αν καταλαβαινω. Click για ανάπτυξη... Συνημμένα IMG_20211202_200139.jpg 72,4 KB · Εμφανίσεις: 272 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 02-12-21 20:11 ναι καταλαβα ειναι του delos. μαλλον ειναι η δικτυακη μπουρδα, δεν ξερω αν το εκπα δινει την κανονικη βερσιον, θα δεις. θα μπεις με κωδικους σχολης , θα στα ζητησει αυτο. Υπαρχουν πανεπιστημια που δινουν το πληρες λογισμικο ( αιγαιου) Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:13 Η Εριφύλη έγραψε: #5 02-12-21 20:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι καταλαβα ειναι του delos. μαλλον ειναι η δικτυακη μπουρδα, δεν ξερω αν το εκπα δινει την κανονικη βερσιον, θα δεις. θα μπεις με κωδικους σχολης , θα στα ζητησει αυτο. Υπαρχουν πανεπιστημια που δινουν το πληρες λογισμικο ( αιγαιου) Click για ανάπτυξη... μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος? Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει σύνδεση? Συνημμένα Screenshot_2021-12-02-20-14-16-739_com.mi.globalbrowser.jpg 648,6 KB · Εμφανίσεις: 233 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 02-12-21 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 εκεί που λέει σύνδεση? Click για ανάπτυξη... το εχω κανει μια φορα στη ζωη μου αλλα δεν το θυμαμαι απ εξω, δεν ειναι δυσκολο. ναι εκει που λεει συνδεση. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:06 Η Dora140303: #7 02-12-21 23:06 eClass ΕΚΠΑ eclass.uoa.gr Για την εγκατάσταση του Office365, θα χρειαστεί: Α. να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Office365, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού (τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το e-class και το mystudies), ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/yphresies-cloud-tritwn/microsoft-office365-education.html Β. να εγκαταστήσετε το Office 365 ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/fileadmin/noc.uoa.gr/uploads/cloud-3rd- party/egkatastash_Office_365_ProPlus.pdf Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:05 Η Εριφύλη έγραψε: #8 03-12-21 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: eClass ΕΚΠΑ eclass.uoa.gr Για την εγκατάσταση του Office365, θα χρειαστεί: Α. να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Office365, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού (τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το e-class και το mystudies), ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/yphresies-cloud-tritwn/microsoft-office365-education.html Β. να εγκαταστήσετε το Office 365 ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/fileadmin/noc.uoa.gr/uploads/cloud-3rd- party/egkatastash_Office_365_ProPlus.pdf Click για ανάπτυξη... ναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια? Click για ανάπτυξη... εγώ τώρα οι εργασίες που θα κάνω στο word θα φαίνονται? επειδή είναι το email της σχολής Τελευταία επεξεργασία: 3 Δεκεμβρίου 2021 Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:28 Ο Wonderkid: #9 03-12-21 17:28 Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:41 Η Εριφύλη έγραψε: #10 03-12-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:45 Ο Wonderkid: #11 03-12-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Click για ανάπτυξη... όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:46 Η Εριφύλη έγραψε: #12 03-12-21 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Click για ανάπτυξη... α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 03-12-21 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #14 03-12-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 03-12-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής Click για ανάπτυξη... Ναι , πως κρινεις οτι ειναι διαδικτυακό αν δεν εχεις εμπειρια? Αν εχεις εμπειρια απο office βλεπεις οτι ειναι πιο λιτο και πολυ αργο. Αν δεν εχεις εμπειρια τοτε κοβεις το wifi απο το λαπτοπ και προσπαθεις να μπεις στο word , δεν θα μπορεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #16 09-04-23 23:39 εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Click για ανάπτυξη... Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Τελευταία επεξεργασία: 9 Απριλίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 00:14 Η monaxiko brizolaki: #17 10-04-23 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Click για ανάπτυξη... Ναι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Τρελας123 Panagiotis849 Scandal george777 Praxis Εριφύλη xrisamikol Alexecon1991 Panos_02 Dora140303 Citylights George9989 ggl Αννα1 Wonderkid Ανώνυμη constansn ΓΙΑΝΝΗΣ61 nucomer Dionyshs1 Atarax Unboxholics Nala Viedo barkos Georgekk KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το office της πλατφορμας delos. o θεος να το κανει office αυτη την δικτιακη μπουρδα , δεν θελει εργοποιησηση γιατι για να το εγκαταστησεις μπαινεις στο λινκ με κωδικους σχολης. Τωρα τι λεει η καθηγητρια και για ποιο office μιλαει δεν ξερω .Κανε κοπυ εδω το κειμενο του εμαιλ ( χωρις προσωπικα ) να δω αν καταλαβαινω. Click για ανάπτυξη...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 02-12-21 20:11 ναι καταλαβα ειναι του delos. μαλλον ειναι η δικτυακη μπουρδα, δεν ξερω αν το εκπα δινει την κανονικη βερσιον, θα δεις. θα μπεις με κωδικους σχολης , θα στα ζητησει αυτο. Υπαρχουν πανεπιστημια που δινουν το πληρες λογισμικο ( αιγαιου) Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:13 Η Εριφύλη έγραψε: #5 02-12-21 20:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι καταλαβα ειναι του delos. μαλλον ειναι η δικτυακη μπουρδα, δεν ξερω αν το εκπα δινει την κανονικη βερσιον, θα δεις. θα μπεις με κωδικους σχολης , θα στα ζητησει αυτο. Υπαρχουν πανεπιστημια που δινουν το πληρες λογισμικο ( αιγαιου) Click για ανάπτυξη... μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος? Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει σύνδεση? Συνημμένα Screenshot_2021-12-02-20-14-16-739_com.mi.globalbrowser.jpg 648,6 KB · Εμφανίσεις: 233 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 02-12-21 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 εκεί που λέει σύνδεση? Click για ανάπτυξη... το εχω κανει μια φορα στη ζωη μου αλλα δεν το θυμαμαι απ εξω, δεν ειναι δυσκολο. ναι εκει που λεει συνδεση. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:06 Η Dora140303: #7 02-12-21 23:06 eClass ΕΚΠΑ eclass.uoa.gr Για την εγκατάσταση του Office365, θα χρειαστεί: Α. να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Office365, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού (τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το e-class και το mystudies), ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/yphresies-cloud-tritwn/microsoft-office365-education.html Β. να εγκαταστήσετε το Office 365 ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/fileadmin/noc.uoa.gr/uploads/cloud-3rd- party/egkatastash_Office_365_ProPlus.pdf Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:05 Η Εριφύλη έγραψε: #8 03-12-21 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: eClass ΕΚΠΑ eclass.uoa.gr Για την εγκατάσταση του Office365, θα χρειαστεί: Α. να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Office365, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού (τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το e-class και το mystudies), ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/yphresies-cloud-tritwn/microsoft-office365-education.html Β. να εγκαταστήσετε το Office 365 ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/fileadmin/noc.uoa.gr/uploads/cloud-3rd- party/egkatastash_Office_365_ProPlus.pdf Click για ανάπτυξη... ναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια? Click για ανάπτυξη... εγώ τώρα οι εργασίες που θα κάνω στο word θα φαίνονται? επειδή είναι το email της σχολής Τελευταία επεξεργασία: 3 Δεκεμβρίου 2021 Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:28 Ο Wonderkid: #9 03-12-21 17:28 Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:41 Η Εριφύλη έγραψε: #10 03-12-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:45 Ο Wonderkid: #11 03-12-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Click για ανάπτυξη... όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:46 Η Εριφύλη έγραψε: #12 03-12-21 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Click για ανάπτυξη... α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 03-12-21 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #14 03-12-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 03-12-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής Click για ανάπτυξη... Ναι , πως κρινεις οτι ειναι διαδικτυακό αν δεν εχεις εμπειρια? Αν εχεις εμπειρια απο office βλεπεις οτι ειναι πιο λιτο και πολυ αργο. Αν δεν εχεις εμπειρια τοτε κοβεις το wifi απο το λαπτοπ και προσπαθεις να μπεις στο word , δεν θα μπορεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #16 09-04-23 23:39 εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Click για ανάπτυξη... Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Τελευταία επεξεργασία: 9 Απριλίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 00:14 Η monaxiko brizolaki: #17 10-04-23 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Click για ανάπτυξη... Ναι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Τρελας123 Panagiotis849 Scandal george777 Praxis Εριφύλη xrisamikol Alexecon1991 Panos_02 Dora140303 Citylights George9989 ggl Αννα1 Wonderkid Ανώνυμη constansn ΓΙΑΝΝΗΣ61 nucomer Dionyshs1 Atarax Unboxholics Nala Viedo barkos Georgekk KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι καταλαβα ειναι του delos. μαλλον ειναι η δικτυακη μπουρδα, δεν ξερω αν το εκπα δινει την κανονικη βερσιον, θα δεις. θα μπεις με κωδικους σχολης , θα στα ζητησει αυτο. Υπαρχουν πανεπιστημια που δινουν το πληρες λογισμικο ( αιγαιου)
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:13 Η Εριφύλη έγραψε: #5 02-12-21 20:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι καταλαβα ειναι του delos. μαλλον ειναι η δικτυακη μπουρδα, δεν ξερω αν το εκπα δινει την κανονικη βερσιον, θα δεις. θα μπεις με κωδικους σχολης , θα στα ζητησει αυτο. Υπαρχουν πανεπιστημια που δινουν το πληρες λογισμικο ( αιγαιου) Click για ανάπτυξη... μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος? Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει σύνδεση? Συνημμένα Screenshot_2021-12-02-20-14-16-739_com.mi.globalbrowser.jpg 648,6 KB · Εμφανίσεις: 233 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 02-12-21 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 εκεί που λέει σύνδεση? Click για ανάπτυξη... το εχω κανει μια φορα στη ζωη μου αλλα δεν το θυμαμαι απ εξω, δεν ειναι δυσκολο. ναι εκει που λεει συνδεση. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:06 Η Dora140303: #7 02-12-21 23:06 eClass ΕΚΠΑ eclass.uoa.gr Για την εγκατάσταση του Office365, θα χρειαστεί: Α. να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Office365, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού (τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το e-class και το mystudies), ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/yphresies-cloud-tritwn/microsoft-office365-education.html Β. να εγκαταστήσετε το Office 365 ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/fileadmin/noc.uoa.gr/uploads/cloud-3rd- party/egkatastash_Office_365_ProPlus.pdf Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:05 Η Εριφύλη έγραψε: #8 03-12-21 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: eClass ΕΚΠΑ eclass.uoa.gr Για την εγκατάσταση του Office365, θα χρειαστεί: Α. να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Office365, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού (τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το e-class και το mystudies), ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/yphresies-cloud-tritwn/microsoft-office365-education.html Β. να εγκαταστήσετε το Office 365 ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/fileadmin/noc.uoa.gr/uploads/cloud-3rd- party/egkatastash_Office_365_ProPlus.pdf Click για ανάπτυξη... ναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια? Click για ανάπτυξη... εγώ τώρα οι εργασίες που θα κάνω στο word θα φαίνονται? επειδή είναι το email της σχολής Τελευταία επεξεργασία: 3 Δεκεμβρίου 2021 Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:28 Ο Wonderkid: #9 03-12-21 17:28 Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:41 Η Εριφύλη έγραψε: #10 03-12-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:45 Ο Wonderkid: #11 03-12-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Click για ανάπτυξη... όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:46 Η Εριφύλη έγραψε: #12 03-12-21 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Click για ανάπτυξη... α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 03-12-21 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #14 03-12-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 03-12-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής Click για ανάπτυξη... Ναι , πως κρινεις οτι ειναι διαδικτυακό αν δεν εχεις εμπειρια? Αν εχεις εμπειρια απο office βλεπεις οτι ειναι πιο λιτο και πολυ αργο. Αν δεν εχεις εμπειρια τοτε κοβεις το wifi απο το λαπτοπ και προσπαθεις να μπεις στο word , δεν θα μπορεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #16 09-04-23 23:39 εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Click για ανάπτυξη... Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Τελευταία επεξεργασία: 9 Απριλίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 00:14 Η monaxiko brizolaki: #17 10-04-23 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Click για ανάπτυξη... Ναι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Τρελας123 Panagiotis849 Scandal george777 Praxis Εριφύλη xrisamikol Alexecon1991 Panos_02 Dora140303 Citylights George9989 ggl Αννα1 Wonderkid Ανώνυμη constansn ΓΙΑΝΝΗΣ61 nucomer Dionyshs1 Atarax Unboxholics Nala Viedo barkos Georgekk KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι καταλαβα ειναι του delos. μαλλον ειναι η δικτυακη μπουρδα, δεν ξερω αν το εκπα δινει την κανονικη βερσιον, θα δεις. θα μπεις με κωδικους σχολης , θα στα ζητησει αυτο. Υπαρχουν πανεπιστημια που δινουν το πληρες λογισμικο ( αιγαιου) Click για ανάπτυξη... μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος? Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει σύνδεση?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 02-12-21 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 εκεί που λέει σύνδεση? Click για ανάπτυξη... το εχω κανει μια φορα στη ζωη μου αλλα δεν το θυμαμαι απ εξω, δεν ειναι δυσκολο. ναι εκει που λεει συνδεση. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:06 Η Dora140303: #7 02-12-21 23:06 eClass ΕΚΠΑ eclass.uoa.gr Για την εγκατάσταση του Office365, θα χρειαστεί: Α. να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Office365, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού (τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το e-class και το mystudies), ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/yphresies-cloud-tritwn/microsoft-office365-education.html Β. να εγκαταστήσετε το Office 365 ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/fileadmin/noc.uoa.gr/uploads/cloud-3rd- party/egkatastash_Office_365_ProPlus.pdf Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:05 Η Εριφύλη έγραψε: #8 03-12-21 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: eClass ΕΚΠΑ eclass.uoa.gr Για την εγκατάσταση του Office365, θα χρειαστεί: Α. να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Office365, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού (τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το e-class και το mystudies), ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/yphresies-cloud-tritwn/microsoft-office365-education.html Β. να εγκαταστήσετε το Office 365 ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/fileadmin/noc.uoa.gr/uploads/cloud-3rd- party/egkatastash_Office_365_ProPlus.pdf Click για ανάπτυξη... ναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια? Click για ανάπτυξη... εγώ τώρα οι εργασίες που θα κάνω στο word θα φαίνονται? επειδή είναι το email της σχολής Τελευταία επεξεργασία: 3 Δεκεμβρίου 2021 Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:28 Ο Wonderkid: #9 03-12-21 17:28 Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:41 Η Εριφύλη έγραψε: #10 03-12-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:45 Ο Wonderkid: #11 03-12-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Click για ανάπτυξη... όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:46 Η Εριφύλη έγραψε: #12 03-12-21 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Click για ανάπτυξη... α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 03-12-21 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #14 03-12-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 03-12-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής Click για ανάπτυξη... Ναι , πως κρινεις οτι ειναι διαδικτυακό αν δεν εχεις εμπειρια? Αν εχεις εμπειρια απο office βλεπεις οτι ειναι πιο λιτο και πολυ αργο. Αν δεν εχεις εμπειρια τοτε κοβεις το wifi απο το λαπτοπ και προσπαθεις να μπεις στο word , δεν θα μπορεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #16 09-04-23 23:39 εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Click για ανάπτυξη... Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Τελευταία επεξεργασία: 9 Απριλίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 00:14 Η monaxiko brizolaki: #17 10-04-23 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Click για ανάπτυξη... Ναι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Τρελας123 Panagiotis849 Scandal george777 Praxis Εριφύλη xrisamikol Alexecon1991 Panos_02 Dora140303 Citylights George9989 ggl Αννα1 Wonderkid Ανώνυμη constansn ΓΙΑΝΝΗΣ61 nucomer Dionyshs1 Atarax Unboxholics Nala Viedo barkos Georgekk KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπαίνω στο delos και πατάω είσοδος? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 εκεί που λέει σύνδεση? Click για ανάπτυξη... το εχω κανει μια φορα στη ζωη μου αλλα δεν το θυμαμαι απ εξω, δεν ειναι δυσκολο. ναι εκει που λεει συνδεση.
Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:06 Η Dora140303: #7 02-12-21 23:06 eClass ΕΚΠΑ eclass.uoa.gr Για την εγκατάσταση του Office365, θα χρειαστεί: Α. να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Office365, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού (τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το e-class και το mystudies), ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/yphresies-cloud-tritwn/microsoft-office365-education.html Β. να εγκαταστήσετε το Office 365 ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/fileadmin/noc.uoa.gr/uploads/cloud-3rd- party/egkatastash_Office_365_ProPlus.pdf Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:05 Η Εριφύλη έγραψε: #8 03-12-21 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: eClass ΕΚΠΑ eclass.uoa.gr Για την εγκατάσταση του Office365, θα χρειαστεί: Α. να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Office365, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού (τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το e-class και το mystudies), ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/yphresies-cloud-tritwn/microsoft-office365-education.html Β. να εγκαταστήσετε το Office 365 ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/fileadmin/noc.uoa.gr/uploads/cloud-3rd- party/egkatastash_Office_365_ProPlus.pdf Click για ανάπτυξη... ναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια? Click για ανάπτυξη... εγώ τώρα οι εργασίες που θα κάνω στο word θα φαίνονται? επειδή είναι το email της σχολής Τελευταία επεξεργασία: 3 Δεκεμβρίου 2021 Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:28 Ο Wonderkid: #9 03-12-21 17:28 Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:41 Η Εριφύλη έγραψε: #10 03-12-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:45 Ο Wonderkid: #11 03-12-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Click για ανάπτυξη... όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:46 Η Εριφύλη έγραψε: #12 03-12-21 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Click για ανάπτυξη... α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 03-12-21 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #14 03-12-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 03-12-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής Click για ανάπτυξη... Ναι , πως κρινεις οτι ειναι διαδικτυακό αν δεν εχεις εμπειρια? Αν εχεις εμπειρια απο office βλεπεις οτι ειναι πιο λιτο και πολυ αργο. Αν δεν εχεις εμπειρια τοτε κοβεις το wifi απο το λαπτοπ και προσπαθεις να μπεις στο word , δεν θα μπορεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #16 09-04-23 23:39 εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Click για ανάπτυξη... Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Τελευταία επεξεργασία: 9 Απριλίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 00:14 Η monaxiko brizolaki: #17 10-04-23 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Click για ανάπτυξη... Ναι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Τρελας123 Panagiotis849 Scandal george777 Praxis Εριφύλη xrisamikol Alexecon1991 Panos_02 Dora140303 Citylights George9989 ggl Αννα1 Wonderkid Ανώνυμη constansn ΓΙΑΝΝΗΣ61 nucomer Dionyshs1 Atarax Unboxholics Nala Viedo barkos Georgekk KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
eClass ΕΚΠΑ eclass.uoa.gr Για την εγκατάσταση του Office365, θα χρειαστεί: Α. να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Office365, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού (τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το e-class και το mystudies), ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/yphresies-cloud-tritwn/microsoft-office365-education.html Β. να εγκαταστήσετε το Office 365 ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/fileadmin/noc.uoa.gr/uploads/cloud-3rd- party/egkatastash_Office_365_ProPlus.pdf
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:05 Η Εριφύλη έγραψε: #8 03-12-21 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: eClass ΕΚΠΑ eclass.uoa.gr Για την εγκατάσταση του Office365, θα χρειαστεί: Α. να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Office365, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού (τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το e-class και το mystudies), ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/yphresies-cloud-tritwn/microsoft-office365-education.html Β. να εγκαταστήσετε το Office 365 ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/fileadmin/noc.uoa.gr/uploads/cloud-3rd- party/egkatastash_Office_365_ProPlus.pdf Click για ανάπτυξη... ναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια? Click για ανάπτυξη... εγώ τώρα οι εργασίες που θα κάνω στο word θα φαίνονται? επειδή είναι το email της σχολής Τελευταία επεξεργασία: 3 Δεκεμβρίου 2021 Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:28 Ο Wonderkid: #9 03-12-21 17:28 Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:41 Η Εριφύλη έγραψε: #10 03-12-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:45 Ο Wonderkid: #11 03-12-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Click για ανάπτυξη... όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:46 Η Εριφύλη έγραψε: #12 03-12-21 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Click για ανάπτυξη... α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 03-12-21 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #14 03-12-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 03-12-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής Click για ανάπτυξη... Ναι , πως κρινεις οτι ειναι διαδικτυακό αν δεν εχεις εμπειρια? Αν εχεις εμπειρια απο office βλεπεις οτι ειναι πιο λιτο και πολυ αργο. Αν δεν εχεις εμπειρια τοτε κοβεις το wifi απο το λαπτοπ και προσπαθεις να μπεις στο word , δεν θα μπορεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #16 09-04-23 23:39 εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Click για ανάπτυξη... Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Τελευταία επεξεργασία: 9 Απριλίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 00:14 Η monaxiko brizolaki: #17 10-04-23 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Click για ανάπτυξη... Ναι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Τρελας123 Panagiotis849 Scandal george777 Praxis Εριφύλη xrisamikol Alexecon1991 Panos_02 Dora140303 Citylights George9989 ggl Αννα1 Wonderkid Ανώνυμη constansn ΓΙΑΝΝΗΣ61 nucomer Dionyshs1 Atarax Unboxholics Nala Viedo barkos Georgekk KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: eClass ΕΚΠΑ eclass.uoa.gr Για την εγκατάσταση του Office365, θα χρειαστεί: Α. να αποκτήσετε έναν λογαριασμό στο Office365, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού (τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για το e-class και το mystudies), ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/yphresies-cloud-tritwn/microsoft-office365-education.html Β. να εγκαταστήσετε το Office 365 ακολουθώντας τις οδηγίες: https://www.noc.uoa.gr/fileadmin/noc.uoa.gr/uploads/cloud-3rd- party/egkatastash_Office_365_ProPlus.pdf Click για ανάπτυξη... ναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι έχω μπει με το email της σχολής μου, αυτό μέχρι πότε ισχύει? για 4 χρόνια? Click για ανάπτυξη... εγώ τώρα οι εργασίες που θα κάνω στο word θα φαίνονται? επειδή είναι το email της σχολής
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:28 Ο Wonderkid: #9 03-12-21 17:28 Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:41 Η Εριφύλη έγραψε: #10 03-12-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:45 Ο Wonderkid: #11 03-12-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Click για ανάπτυξη... όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:46 Η Εριφύλη έγραψε: #12 03-12-21 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Click για ανάπτυξη... α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 03-12-21 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #14 03-12-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 03-12-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής Click για ανάπτυξη... Ναι , πως κρινεις οτι ειναι διαδικτυακό αν δεν εχεις εμπειρια? Αν εχεις εμπειρια απο office βλεπεις οτι ειναι πιο λιτο και πολυ αργο. Αν δεν εχεις εμπειρια τοτε κοβεις το wifi απο το λαπτοπ και προσπαθεις να μπεις στο word , δεν θα μπορεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #16 09-04-23 23:39 εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Click για ανάπτυξη... Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Τελευταία επεξεργασία: 9 Απριλίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 00:14 Η monaxiko brizolaki: #17 10-04-23 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Click για ανάπτυξη... Ναι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Τρελας123 Panagiotis849 Scandal george777 Praxis Εριφύλη xrisamikol Alexecon1991 Panos_02 Dora140303 Citylights George9989 ggl Αννα1 Wonderkid Ανώνυμη constansn ΓΙΑΝΝΗΣ61 nucomer Dionyshs1 Atarax Unboxholics Nala Viedo barkos Georgekk KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:41 Η Εριφύλη έγραψε: #10 03-12-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:45 Ο Wonderkid: #11 03-12-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Click για ανάπτυξη... όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:46 Η Εριφύλη έγραψε: #12 03-12-21 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Click για ανάπτυξη... α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 03-12-21 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #14 03-12-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 03-12-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής Click για ανάπτυξη... Ναι , πως κρινεις οτι ειναι διαδικτυακό αν δεν εχεις εμπειρια? Αν εχεις εμπειρια απο office βλεπεις οτι ειναι πιο λιτο και πολυ αργο. Αν δεν εχεις εμπειρια τοτε κοβεις το wifi απο το λαπτοπ και προσπαθεις να μπεις στο word , δεν θα μπορεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #16 09-04-23 23:39 εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Click για ανάπτυξη... Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Τελευταία επεξεργασία: 9 Απριλίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 00:14 Η monaxiko brizolaki: #17 10-04-23 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Click για ανάπτυξη... Ναι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Τρελας123 Panagiotis849 Scandal george777 Praxis Εριφύλη xrisamikol Alexecon1991 Panos_02 Dora140303 Citylights George9989 ggl Αννα1 Wonderkid Ανώνυμη constansn ΓΙΑΝΝΗΣ61 nucomer Dionyshs1 Atarax Unboxholics Nala Viedo barkos Georgekk KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Δυστυχώς στις περισσότερες σχολές, σου δίνουν πρόσβαση μόνο στη web έκδοση του Office365 και δε σε αφήνουν να το εγκαταστήσεις με ιδρυματικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:45 Ο Wonderkid: #11 03-12-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Click για ανάπτυξη... όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:46 Η Εριφύλη έγραψε: #12 03-12-21 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Click για ανάπτυξη... α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 03-12-21 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #14 03-12-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 03-12-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής Click για ανάπτυξη... Ναι , πως κρινεις οτι ειναι διαδικτυακό αν δεν εχεις εμπειρια? Αν εχεις εμπειρια απο office βλεπεις οτι ειναι πιο λιτο και πολυ αργο. Αν δεν εχεις εμπειρια τοτε κοβεις το wifi απο το λαπτοπ και προσπαθεις να μπεις στο word , δεν θα μπορεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #16 09-04-23 23:39 εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Click για ανάπτυξη... Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Τελευταία επεξεργασία: 9 Απριλίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 00:14 Η monaxiko brizolaki: #17 10-04-23 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Click για ανάπτυξη... Ναι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Τρελας123 Panagiotis849 Scandal george777 Praxis Εριφύλη xrisamikol Alexecon1991 Panos_02 Dora140303 Citylights George9989 ggl Αννα1 Wonderkid Ανώνυμη constansn ΓΙΑΝΝΗΣ61 nucomer Dionyshs1 Atarax Unboxholics Nala Viedo barkos Georgekk KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ναι απλά εγώ ότι γράφω στο word θα το βλέπουν? επειδή έχω το email της σχολής στο word Click για ανάπτυξη... όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:46 Η Εριφύλη έγραψε: #12 03-12-21 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Click για ανάπτυξη... α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 03-12-21 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #14 03-12-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 03-12-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής Click για ανάπτυξη... Ναι , πως κρινεις οτι ειναι διαδικτυακό αν δεν εχεις εμπειρια? Αν εχεις εμπειρια απο office βλεπεις οτι ειναι πιο λιτο και πολυ αργο. Αν δεν εχεις εμπειρια τοτε κοβεις το wifi απο το λαπτοπ και προσπαθεις να μπεις στο word , δεν θα μπορεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #16 09-04-23 23:39 εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Click για ανάπτυξη... Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Τελευταία επεξεργασία: 9 Απριλίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 00:14 Η monaxiko brizolaki: #17 10-04-23 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Click για ανάπτυξη... Ναι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Τρελας123 Panagiotis849 Scandal george777 Praxis Εριφύλη xrisamikol Alexecon1991 Panos_02 Dora140303 Citylights George9989 ggl Αννα1 Wonderkid Ανώνυμη constansn ΓΙΑΝΝΗΣ61 nucomer Dionyshs1 Atarax Unboxholics Nala Viedo barkos Georgekk KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: όχι όχι...είναι προσωπικός ο ιδρυματικός λογαρισμός Click για ανάπτυξη... α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 03-12-21 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #14 03-12-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 03-12-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής Click για ανάπτυξη... Ναι , πως κρινεις οτι ειναι διαδικτυακό αν δεν εχεις εμπειρια? Αν εχεις εμπειρια απο office βλεπεις οτι ειναι πιο λιτο και πολυ αργο. Αν δεν εχεις εμπειρια τοτε κοβεις το wifi απο το λαπτοπ και προσπαθεις να μπεις στο word , δεν θα μπορεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #16 09-04-23 23:39 εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Click για ανάπτυξη... Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Τελευταία επεξεργασία: 9 Απριλίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 00:14 Η monaxiko brizolaki: #17 10-04-23 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Click για ανάπτυξη... Ναι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Τρελας123 Panagiotis849 Scandal george777 Praxis Εριφύλη xrisamikol Alexecon1991 Panos_02 Dora140303 Citylights George9989 ggl Αννα1 Wonderkid Ανώνυμη constansn ΓΙΑΝΝΗΣ61 nucomer Dionyshs1 Atarax Unboxholics Nala Viedo barkos Georgekk KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: α οκ, γιατί ήθελα να γράψω το βιβλίο μου και λέω μη το βλέπει ο καθένας Click για ανάπτυξη... Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα?
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #14 03-12-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 03-12-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής Click για ανάπτυξη... Ναι , πως κρινεις οτι ειναι διαδικτυακό αν δεν εχεις εμπειρια? Αν εχεις εμπειρια απο office βλεπεις οτι ειναι πιο λιτο και πολυ αργο. Αν δεν εχεις εμπειρια τοτε κοβεις το wifi απο το λαπτοπ και προσπαθεις να μπεις στο word , δεν θα μπορεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #16 09-04-23 23:39 εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Click για ανάπτυξη... Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Τελευταία επεξεργασία: 9 Απριλίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 00:14 Η monaxiko brizolaki: #17 10-04-23 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Click για ανάπτυξη... Ναι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Τρελας123 Panagiotis849 Scandal george777 Praxis Εριφύλη xrisamikol Alexecon1991 Panos_02 Dora140303 Citylights George9989 ggl Αννα1 Wonderkid Ανώνυμη constansn ΓΙΑΝΝΗΣ61 nucomer Dionyshs1 Atarax Unboxholics Nala Viedo barkos Georgekk KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τελικα διαδικτιακο βερσιον offιce σου εδωσε o εκπα? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 03-12-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής Click για ανάπτυξη... Ναι , πως κρινεις οτι ειναι διαδικτυακό αν δεν εχεις εμπειρια? Αν εχεις εμπειρια απο office βλεπεις οτι ειναι πιο λιτο και πολυ αργο. Αν δεν εχεις εμπειρια τοτε κοβεις το wifi απο το λαπτοπ και προσπαθεις να μπεις στο word , δεν θα μπορεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #16 09-04-23 23:39 εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Click για ανάπτυξη... Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Τελευταία επεξεργασία: 9 Απριλίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 00:14 Η monaxiko brizolaki: #17 10-04-23 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Click για ανάπτυξη... Ναι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Τρελας123 Panagiotis849 Scandal george777 Praxis Εριφύλη xrisamikol Alexecon1991 Panos_02 Dora140303 Citylights George9989 ggl Αννα1 Wonderkid Ανώνυμη constansn ΓΙΑΝΝΗΣ61 nucomer Dionyshs1 Atarax Unboxholics Nala Viedo barkos Georgekk KingOfPop Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: τι εννοείς διαδικτυακό? κατέβασα όλο το office και συνδέθηκα με το email της σχολής Click για ανάπτυξη... Ναι , πως κρινεις οτι ειναι διαδικτυακό αν δεν εχεις εμπειρια? Αν εχεις εμπειρια απο office βλεπεις οτι ειναι πιο λιτο και πολυ αργο. Αν δεν εχεις εμπειρια τοτε κοβεις το wifi απο το λαπτοπ και προσπαθεις να μπεις στο word , δεν θα μπορεις.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Απριλίου 2023 στις 23:39 Η Εριφύλη έγραψε: #16 09-04-23 23:39 εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Click για ανάπτυξη... Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Τελευταία επεξεργασία: 9 Απριλίου 2023 monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 00:14 Η monaxiko brizolaki: #17 10-04-23 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Click για ανάπτυξη... Ναι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ αυτό το πράγμα δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. μια με συνδέει και μετά με ξανά πετάει. Τέλος πάντων, υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορείς να γράψεις και από το κινητό; Και να το στέλνεις σε αρχείο Click για ανάπτυξη... Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό;
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 10 Απριλίου 2023 στις 00:14 Η monaxiko brizolaki: #17 10-04-23 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Click για ανάπτυξη... Ναι
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά, μπορείς να γράψεις στο word από το κινητό; Click για ανάπτυξη... Ναι