Jenny4 Νεοφερμένο μέλος Η Jenny4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2025 στις 22:15 Η Jenny4 έγραψε: #1 04-10-25 22:15 Καλησπέρα σας, Πέρασα φέτος με κατατακτήριες εξετάσεις στην σχολή μου. Μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι συγγράμματα γιατί είναι το 2. πτυχίο. Νόμιζα ότι ισχύει για το 3. πτυχίο. Γνωρίζει κανείς την σχετική νομοθεσία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τζένη smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2025 στις 22:45 Η smarw έγραψε: #2 04-10-25 22:45 Απ' όσο ξέρω ισχύει αυτό που λέτε, πρέπει να δικαιούστε κανονικά συγγράμματα γιατί έχω και φίλη που είναι στο δεύτερο πτυχίο και τα παίρνει δωρεάν. Επίσης συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.038 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2025 στις 22:59 Ο Skiyo έγραψε: #3 04-10-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Καλησπέρα σας, Πέρασα φέτος με κατατακτήριες εξετάσεις στην σχολή μου. Μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι συγγράμματα γιατί είναι το 2. πτυχίο. Νόμιζα ότι ισχύει για το 3. πτυχίο. Γνωρίζει κανείς την σχετική νομοθεσία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τζένη Click για ανάπτυξη... Δικαιούσαι κανονικά στο δεύτερο πτυχίο, απλώς όταν ανοίξουν οι δηλώσεις θα μπεις στο Ευδοξος και θα επιλέξεις τα συγγράμματα σου που θα σας πουν οι καθηγητές. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 04:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 05-10-25 04:15 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Καλησπέρα σας, Πέρασα φέτος με κατατακτήριες εξετάσεις στην σχολή μου. Μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι συγγράμματα γιατί είναι το 2. πτυχίο. Νόμιζα ότι ισχύει για το 3. πτυχίο. Γνωρίζει κανείς την σχετική νομοθεσία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τζένη Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παλια παλια οχι δεν εδιναν..απο το 2018 και μετα που ξερω δινουν κανονικα. Μισο εισιτήριο δεν σου δινουν...και εστια δεν δινουν αμα δεν εχουν πολλες. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 09:08 Η vanessa99: #5 05-10-25 09:08 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Καλημερα Παλια παλια οχι δεν εδιναν..απο το 2018 και μετα που ξερω δινουν κανονικα. Μισο εισιτήριο δεν σου δινουν...και εστια δεν δινουν αμα δεν εχουν πολλες. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πάνω σε αυτό, σίτιση δίνεται; Έστω μειωμένη; Jenny4 Νεοφερμένο μέλος Η Jenny4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 10:29 Η Jenny4 έγραψε: #6 05-10-25 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Δικαιούσαι κανονικά στο δεύτερο πτυχίο, απλώς όταν ανοίξουν οι δηλώσεις θα μπεις στο Ευδοξος και θα επιλέξεις τα συγγράμματα σου που θα σας πουν οι καθηγητές. Click για ανάπτυξη... Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 12:58 Η mel123soc: #7 05-10-25 12:58 Καλημερα, επειδη τυγχανει να κανω κι εγω δευτερο πτυχιο σε ελληνικο ΑΕΙ απο οσο ξερω δικαιουμαστε κανονικα δωρεαν συγγραμματα (υπαρχει και σχετικος νομος που ψηφιστηκε το 2016). ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 05-10-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Οπα το αλλαξαν στα μουλωχτά? Κοιτα ο ευδοξος δεν ειναι λειτουργικος τωρα... Ισως να μην παιρνει το κορδονι των πληροφοριων για σενα ( string) απο το φοιτητoλογιο σου..και μαλλον ετσι ειναι. Οποτε περιμενε να ανακοινωσουν πρωτα την εναρξη του και μετα δοκιμαζεις. Εγω επιμενω στην αποψη μου οτι θα παρεις. . Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2025 mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:06 Η mel123soc: #9 05-10-25 13:06 Παιδια εγω κοιταξα απο περιεργεια σημερα το πρωι αν υπαρχει καποια αλλαγη σχετικα με τα συγγραμμματα που δινονται δωρεαν για οσους κανουν δευτερο πτυχιο και δεν βρηκα κατι... Κατα συμπτωση ειμαι κι εγω Α εξαμηνο οποτε δεν εχω δηλωσει ακομα τα μαθηματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Συγγράμματα: Κριτήρια για τη δωρεάν παροχή τους στους φοιτητές- Αμοιβή συγγραφέων Με το Άρθρο 285 του Σχεδίου Νόμου για τα ΑΕΙ, το οποίο κατατέθηκε , προς ψήφιση, στη Βουλή, ορίζεται η έννοια του διδακτικού συγγράμματος που χρησιμοποιείται στα Α.Ε.Ι, προβλέπεται εξουσιοδότηση για την έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης για τον τρόπο και τα κριτήρια για τη δωρεάν... www.esos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2025 vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:40 Η vanessa99: #10 05-10-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Για να μπορέσεις να δηλώσεις, πρέπει να ανοίξει ο ευδοξος και να έχεις δηλώσει και τα μαθήματα στη σχολή. Τότε "ενεργοποιείται" η διαδικασία. Οπότε κάνε λίγη υπομονή. Δικαιούσαι κανονικά Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.038 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:46 Ο Skiyo έγραψε: #11 05-10-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοεί ότι έχεις ήδη 2 πτυχία και πας για 3ο πτυχίο, απο εκεί δε σε αφήνει να πάρεις δωρεάν τα συγγράμματα. Το γράφει κιόλας, κάτοχος 2 πτυχίων, αν ήσουν στο δεύτερο πτυχίο θα έγραφε κάτοχος 1 πτυχίου, είναι λίγο παραπλανητικός ο τίτλος. mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:49 Η mel123soc: #12 05-10-25 13:49 Ναι πραγματι, ομως ειναι σαφες ότι όσοι εχουν ολοκληρωσει 2 προπτυχιακα τοτε ναι δεν μπορουν να ξανα εχουν την δυνατοτητα για δωρεαν συγγραμματα μελλοντικα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Παιδια ασχετο μιας και ξεκινησαμε συζητηση για το συγκεκριμενο θεμα οσοι ειστε φοιτητες σε ποια σχολη σπουδαζετε; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikch Aqua1 V@Per Geo20 Dr.Katalyst Ryuzaki mimis Drscientist Scandal Angelikaaa aris65 redpointer fortheloveofshizaya Sotiris.Y Kafkinos mel123soc friesnchocolate sophieee Ilikntas Corfu kitty sakplat ang12_012 Anna1974. korlef tsiobieman PhysicsEnjoyer Jenny4 Jauahahwiwisjs Kate1914 pgn charmander userguest Martheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σας, Πέρασα φέτος με κατατακτήριες εξετάσεις στην σχολή μου. Μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι συγγράμματα γιατί είναι το 2. πτυχίο. Νόμιζα ότι ισχύει για το 3. πτυχίο. Γνωρίζει κανείς την σχετική νομοθεσία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τζένη
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2025 στις 22:45 Η smarw έγραψε: #2 04-10-25 22:45 Απ' όσο ξέρω ισχύει αυτό που λέτε, πρέπει να δικαιούστε κανονικά συγγράμματα γιατί έχω και φίλη που είναι στο δεύτερο πτυχίο και τα παίρνει δωρεάν. Επίσης συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.038 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2025 στις 22:59 Ο Skiyo έγραψε: #3 04-10-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Καλησπέρα σας, Πέρασα φέτος με κατατακτήριες εξετάσεις στην σχολή μου. Μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι συγγράμματα γιατί είναι το 2. πτυχίο. Νόμιζα ότι ισχύει για το 3. πτυχίο. Γνωρίζει κανείς την σχετική νομοθεσία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τζένη Click για ανάπτυξη... Δικαιούσαι κανονικά στο δεύτερο πτυχίο, απλώς όταν ανοίξουν οι δηλώσεις θα μπεις στο Ευδοξος και θα επιλέξεις τα συγγράμματα σου που θα σας πουν οι καθηγητές. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 04:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 05-10-25 04:15 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Καλησπέρα σας, Πέρασα φέτος με κατατακτήριες εξετάσεις στην σχολή μου. Μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι συγγράμματα γιατί είναι το 2. πτυχίο. Νόμιζα ότι ισχύει για το 3. πτυχίο. Γνωρίζει κανείς την σχετική νομοθεσία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τζένη Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παλια παλια οχι δεν εδιναν..απο το 2018 και μετα που ξερω δινουν κανονικα. Μισο εισιτήριο δεν σου δινουν...και εστια δεν δινουν αμα δεν εχουν πολλες. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 09:08 Η vanessa99: #5 05-10-25 09:08 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Καλημερα Παλια παλια οχι δεν εδιναν..απο το 2018 και μετα που ξερω δινουν κανονικα. Μισο εισιτήριο δεν σου δινουν...και εστια δεν δινουν αμα δεν εχουν πολλες. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πάνω σε αυτό, σίτιση δίνεται; Έστω μειωμένη; Jenny4 Νεοφερμένο μέλος Η Jenny4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 10:29 Η Jenny4 έγραψε: #6 05-10-25 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Δικαιούσαι κανονικά στο δεύτερο πτυχίο, απλώς όταν ανοίξουν οι δηλώσεις θα μπεις στο Ευδοξος και θα επιλέξεις τα συγγράμματα σου που θα σας πουν οι καθηγητές. Click για ανάπτυξη... Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 12:58 Η mel123soc: #7 05-10-25 12:58 Καλημερα, επειδη τυγχανει να κανω κι εγω δευτερο πτυχιο σε ελληνικο ΑΕΙ απο οσο ξερω δικαιουμαστε κανονικα δωρεαν συγγραμματα (υπαρχει και σχετικος νομος που ψηφιστηκε το 2016). ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 05-10-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Οπα το αλλαξαν στα μουλωχτά? Κοιτα ο ευδοξος δεν ειναι λειτουργικος τωρα... Ισως να μην παιρνει το κορδονι των πληροφοριων για σενα ( string) απο το φοιτητoλογιο σου..και μαλλον ετσι ειναι. Οποτε περιμενε να ανακοινωσουν πρωτα την εναρξη του και μετα δοκιμαζεις. Εγω επιμενω στην αποψη μου οτι θα παρεις. . Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2025 mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:06 Η mel123soc: #9 05-10-25 13:06 Παιδια εγω κοιταξα απο περιεργεια σημερα το πρωι αν υπαρχει καποια αλλαγη σχετικα με τα συγγραμμματα που δινονται δωρεαν για οσους κανουν δευτερο πτυχιο και δεν βρηκα κατι... Κατα συμπτωση ειμαι κι εγω Α εξαμηνο οποτε δεν εχω δηλωσει ακομα τα μαθηματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Συγγράμματα: Κριτήρια για τη δωρεάν παροχή τους στους φοιτητές- Αμοιβή συγγραφέων Με το Άρθρο 285 του Σχεδίου Νόμου για τα ΑΕΙ, το οποίο κατατέθηκε , προς ψήφιση, στη Βουλή, ορίζεται η έννοια του διδακτικού συγγράμματος που χρησιμοποιείται στα Α.Ε.Ι, προβλέπεται εξουσιοδότηση για την έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης για τον τρόπο και τα κριτήρια για τη δωρεάν... www.esos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2025 vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:40 Η vanessa99: #10 05-10-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Για να μπορέσεις να δηλώσεις, πρέπει να ανοίξει ο ευδοξος και να έχεις δηλώσει και τα μαθήματα στη σχολή. Τότε "ενεργοποιείται" η διαδικασία. Οπότε κάνε λίγη υπομονή. Δικαιούσαι κανονικά Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.038 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:46 Ο Skiyo έγραψε: #11 05-10-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοεί ότι έχεις ήδη 2 πτυχία και πας για 3ο πτυχίο, απο εκεί δε σε αφήνει να πάρεις δωρεάν τα συγγράμματα. Το γράφει κιόλας, κάτοχος 2 πτυχίων, αν ήσουν στο δεύτερο πτυχίο θα έγραφε κάτοχος 1 πτυχίου, είναι λίγο παραπλανητικός ο τίτλος. mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:49 Η mel123soc: #12 05-10-25 13:49 Ναι πραγματι, ομως ειναι σαφες ότι όσοι εχουν ολοκληρωσει 2 προπτυχιακα τοτε ναι δεν μπορουν να ξανα εχουν την δυνατοτητα για δωρεαν συγγραμματα μελλοντικα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Παιδια ασχετο μιας και ξεκινησαμε συζητηση για το συγκεκριμενο θεμα οσοι ειστε φοιτητες σε ποια σχολη σπουδαζετε; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikch Aqua1 V@Per Geo20 Dr.Katalyst Ryuzaki mimis Drscientist Scandal Angelikaaa aris65 redpointer fortheloveofshizaya Sotiris.Y Kafkinos mel123soc friesnchocolate sophieee Ilikntas Corfu kitty sakplat ang12_012 Anna1974. korlef tsiobieman PhysicsEnjoyer Jenny4 Jauahahwiwisjs Kate1914 pgn charmander userguest Martheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απ' όσο ξέρω ισχύει αυτό που λέτε, πρέπει να δικαιούστε κανονικά συγγράμματα γιατί έχω και φίλη που είναι στο δεύτερο πτυχίο και τα παίρνει δωρεάν. Επίσης συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας!
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.038 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2025 στις 22:59 Ο Skiyo έγραψε: #3 04-10-25 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Καλησπέρα σας, Πέρασα φέτος με κατατακτήριες εξετάσεις στην σχολή μου. Μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι συγγράμματα γιατί είναι το 2. πτυχίο. Νόμιζα ότι ισχύει για το 3. πτυχίο. Γνωρίζει κανείς την σχετική νομοθεσία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τζένη Click για ανάπτυξη... Δικαιούσαι κανονικά στο δεύτερο πτυχίο, απλώς όταν ανοίξουν οι δηλώσεις θα μπεις στο Ευδοξος και θα επιλέξεις τα συγγράμματα σου που θα σας πουν οι καθηγητές. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 04:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 05-10-25 04:15 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Καλησπέρα σας, Πέρασα φέτος με κατατακτήριες εξετάσεις στην σχολή μου. Μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι συγγράμματα γιατί είναι το 2. πτυχίο. Νόμιζα ότι ισχύει για το 3. πτυχίο. Γνωρίζει κανείς την σχετική νομοθεσία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τζένη Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παλια παλια οχι δεν εδιναν..απο το 2018 και μετα που ξερω δινουν κανονικα. Μισο εισιτήριο δεν σου δινουν...και εστια δεν δινουν αμα δεν εχουν πολλες. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 09:08 Η vanessa99: #5 05-10-25 09:08 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Καλημερα Παλια παλια οχι δεν εδιναν..απο το 2018 και μετα που ξερω δινουν κανονικα. Μισο εισιτήριο δεν σου δινουν...και εστια δεν δινουν αμα δεν εχουν πολλες. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πάνω σε αυτό, σίτιση δίνεται; Έστω μειωμένη; Jenny4 Νεοφερμένο μέλος Η Jenny4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 10:29 Η Jenny4 έγραψε: #6 05-10-25 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Δικαιούσαι κανονικά στο δεύτερο πτυχίο, απλώς όταν ανοίξουν οι δηλώσεις θα μπεις στο Ευδοξος και θα επιλέξεις τα συγγράμματα σου που θα σας πουν οι καθηγητές. Click για ανάπτυξη... Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 12:58 Η mel123soc: #7 05-10-25 12:58 Καλημερα, επειδη τυγχανει να κανω κι εγω δευτερο πτυχιο σε ελληνικο ΑΕΙ απο οσο ξερω δικαιουμαστε κανονικα δωρεαν συγγραμματα (υπαρχει και σχετικος νομος που ψηφιστηκε το 2016). ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 05-10-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Οπα το αλλαξαν στα μουλωχτά? Κοιτα ο ευδοξος δεν ειναι λειτουργικος τωρα... Ισως να μην παιρνει το κορδονι των πληροφοριων για σενα ( string) απο το φοιτητoλογιο σου..και μαλλον ετσι ειναι. Οποτε περιμενε να ανακοινωσουν πρωτα την εναρξη του και μετα δοκιμαζεις. Εγω επιμενω στην αποψη μου οτι θα παρεις. . Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2025 mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:06 Η mel123soc: #9 05-10-25 13:06 Παιδια εγω κοιταξα απο περιεργεια σημερα το πρωι αν υπαρχει καποια αλλαγη σχετικα με τα συγγραμμματα που δινονται δωρεαν για οσους κανουν δευτερο πτυχιο και δεν βρηκα κατι... Κατα συμπτωση ειμαι κι εγω Α εξαμηνο οποτε δεν εχω δηλωσει ακομα τα μαθηματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Συγγράμματα: Κριτήρια για τη δωρεάν παροχή τους στους φοιτητές- Αμοιβή συγγραφέων Με το Άρθρο 285 του Σχεδίου Νόμου για τα ΑΕΙ, το οποίο κατατέθηκε , προς ψήφιση, στη Βουλή, ορίζεται η έννοια του διδακτικού συγγράμματος που χρησιμοποιείται στα Α.Ε.Ι, προβλέπεται εξουσιοδότηση για την έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης για τον τρόπο και τα κριτήρια για τη δωρεάν... www.esos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2025 vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:40 Η vanessa99: #10 05-10-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Για να μπορέσεις να δηλώσεις, πρέπει να ανοίξει ο ευδοξος και να έχεις δηλώσει και τα μαθήματα στη σχολή. Τότε "ενεργοποιείται" η διαδικασία. Οπότε κάνε λίγη υπομονή. Δικαιούσαι κανονικά Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.038 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:46 Ο Skiyo έγραψε: #11 05-10-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοεί ότι έχεις ήδη 2 πτυχία και πας για 3ο πτυχίο, απο εκεί δε σε αφήνει να πάρεις δωρεάν τα συγγράμματα. Το γράφει κιόλας, κάτοχος 2 πτυχίων, αν ήσουν στο δεύτερο πτυχίο θα έγραφε κάτοχος 1 πτυχίου, είναι λίγο παραπλανητικός ο τίτλος. mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:49 Η mel123soc: #12 05-10-25 13:49 Ναι πραγματι, ομως ειναι σαφες ότι όσοι εχουν ολοκληρωσει 2 προπτυχιακα τοτε ναι δεν μπορουν να ξανα εχουν την δυνατοτητα για δωρεαν συγγραμματα μελλοντικα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Παιδια ασχετο μιας και ξεκινησαμε συζητηση για το συγκεκριμενο θεμα οσοι ειστε φοιτητες σε ποια σχολη σπουδαζετε; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikch Aqua1 V@Per Geo20 Dr.Katalyst Ryuzaki mimis Drscientist Scandal Angelikaaa aris65 redpointer fortheloveofshizaya Sotiris.Y Kafkinos mel123soc friesnchocolate sophieee Ilikntas Corfu kitty sakplat ang12_012 Anna1974. korlef tsiobieman PhysicsEnjoyer Jenny4 Jauahahwiwisjs Kate1914 pgn charmander userguest Martheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Καλησπέρα σας, Πέρασα φέτος με κατατακτήριες εξετάσεις στην σχολή μου. Μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι συγγράμματα γιατί είναι το 2. πτυχίο. Νόμιζα ότι ισχύει για το 3. πτυχίο. Γνωρίζει κανείς την σχετική νομοθεσία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τζένη Click για ανάπτυξη... Δικαιούσαι κανονικά στο δεύτερο πτυχίο, απλώς όταν ανοίξουν οι δηλώσεις θα μπεις στο Ευδοξος και θα επιλέξεις τα συγγράμματα σου που θα σας πουν οι καθηγητές.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 04:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 05-10-25 04:15 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Καλησπέρα σας, Πέρασα φέτος με κατατακτήριες εξετάσεις στην σχολή μου. Μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι συγγράμματα γιατί είναι το 2. πτυχίο. Νόμιζα ότι ισχύει για το 3. πτυχίο. Γνωρίζει κανείς την σχετική νομοθεσία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τζένη Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παλια παλια οχι δεν εδιναν..απο το 2018 και μετα που ξερω δινουν κανονικα. Μισο εισιτήριο δεν σου δινουν...και εστια δεν δινουν αμα δεν εχουν πολλες. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 09:08 Η vanessa99: #5 05-10-25 09:08 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Καλημερα Παλια παλια οχι δεν εδιναν..απο το 2018 και μετα που ξερω δινουν κανονικα. Μισο εισιτήριο δεν σου δινουν...και εστια δεν δινουν αμα δεν εχουν πολλες. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πάνω σε αυτό, σίτιση δίνεται; Έστω μειωμένη; Jenny4 Νεοφερμένο μέλος Η Jenny4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 10:29 Η Jenny4 έγραψε: #6 05-10-25 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Δικαιούσαι κανονικά στο δεύτερο πτυχίο, απλώς όταν ανοίξουν οι δηλώσεις θα μπεις στο Ευδοξος και θα επιλέξεις τα συγγράμματα σου που θα σας πουν οι καθηγητές. Click για ανάπτυξη... Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 12:58 Η mel123soc: #7 05-10-25 12:58 Καλημερα, επειδη τυγχανει να κανω κι εγω δευτερο πτυχιο σε ελληνικο ΑΕΙ απο οσο ξερω δικαιουμαστε κανονικα δωρεαν συγγραμματα (υπαρχει και σχετικος νομος που ψηφιστηκε το 2016). ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 05-10-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Οπα το αλλαξαν στα μουλωχτά? Κοιτα ο ευδοξος δεν ειναι λειτουργικος τωρα... Ισως να μην παιρνει το κορδονι των πληροφοριων για σενα ( string) απο το φοιτητoλογιο σου..και μαλλον ετσι ειναι. Οποτε περιμενε να ανακοινωσουν πρωτα την εναρξη του και μετα δοκιμαζεις. Εγω επιμενω στην αποψη μου οτι θα παρεις. . Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2025 mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:06 Η mel123soc: #9 05-10-25 13:06 Παιδια εγω κοιταξα απο περιεργεια σημερα το πρωι αν υπαρχει καποια αλλαγη σχετικα με τα συγγραμμματα που δινονται δωρεαν για οσους κανουν δευτερο πτυχιο και δεν βρηκα κατι... Κατα συμπτωση ειμαι κι εγω Α εξαμηνο οποτε δεν εχω δηλωσει ακομα τα μαθηματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Συγγράμματα: Κριτήρια για τη δωρεάν παροχή τους στους φοιτητές- Αμοιβή συγγραφέων Με το Άρθρο 285 του Σχεδίου Νόμου για τα ΑΕΙ, το οποίο κατατέθηκε , προς ψήφιση, στη Βουλή, ορίζεται η έννοια του διδακτικού συγγράμματος που χρησιμοποιείται στα Α.Ε.Ι, προβλέπεται εξουσιοδότηση για την έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης για τον τρόπο και τα κριτήρια για τη δωρεάν... www.esos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2025 vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:40 Η vanessa99: #10 05-10-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Για να μπορέσεις να δηλώσεις, πρέπει να ανοίξει ο ευδοξος και να έχεις δηλώσει και τα μαθήματα στη σχολή. Τότε "ενεργοποιείται" η διαδικασία. Οπότε κάνε λίγη υπομονή. Δικαιούσαι κανονικά Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.038 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:46 Ο Skiyo έγραψε: #11 05-10-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοεί ότι έχεις ήδη 2 πτυχία και πας για 3ο πτυχίο, απο εκεί δε σε αφήνει να πάρεις δωρεάν τα συγγράμματα. Το γράφει κιόλας, κάτοχος 2 πτυχίων, αν ήσουν στο δεύτερο πτυχίο θα έγραφε κάτοχος 1 πτυχίου, είναι λίγο παραπλανητικός ο τίτλος. mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:49 Η mel123soc: #12 05-10-25 13:49 Ναι πραγματι, ομως ειναι σαφες ότι όσοι εχουν ολοκληρωσει 2 προπτυχιακα τοτε ναι δεν μπορουν να ξανα εχουν την δυνατοτητα για δωρεαν συγγραμματα μελλοντικα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Παιδια ασχετο μιας και ξεκινησαμε συζητηση για το συγκεκριμενο θεμα οσοι ειστε φοιτητες σε ποια σχολη σπουδαζετε; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikch Aqua1 V@Per Geo20 Dr.Katalyst Ryuzaki mimis Drscientist Scandal Angelikaaa aris65 redpointer fortheloveofshizaya Sotiris.Y Kafkinos mel123soc friesnchocolate sophieee Ilikntas Corfu kitty sakplat ang12_012 Anna1974. korlef tsiobieman PhysicsEnjoyer Jenny4 Jauahahwiwisjs Kate1914 pgn charmander userguest Martheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Καλησπέρα σας, Πέρασα φέτος με κατατακτήριες εξετάσεις στην σχολή μου. Μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι συγγράμματα γιατί είναι το 2. πτυχίο. Νόμιζα ότι ισχύει για το 3. πτυχίο. Γνωρίζει κανείς την σχετική νομοθεσία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τζένη Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παλια παλια οχι δεν εδιναν..απο το 2018 και μετα που ξερω δινουν κανονικα. Μισο εισιτήριο δεν σου δινουν...και εστια δεν δινουν αμα δεν εχουν πολλες.
vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 09:08 Η vanessa99: #5 05-10-25 09:08 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Καλημερα Παλια παλια οχι δεν εδιναν..απο το 2018 και μετα που ξερω δινουν κανονικα. Μισο εισιτήριο δεν σου δινουν...και εστια δεν δινουν αμα δεν εχουν πολλες. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πάνω σε αυτό, σίτιση δίνεται; Έστω μειωμένη; Jenny4 Νεοφερμένο μέλος Η Jenny4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 10:29 Η Jenny4 έγραψε: #6 05-10-25 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Δικαιούσαι κανονικά στο δεύτερο πτυχίο, απλώς όταν ανοίξουν οι δηλώσεις θα μπεις στο Ευδοξος και θα επιλέξεις τα συγγράμματα σου που θα σας πουν οι καθηγητές. Click για ανάπτυξη... Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 12:58 Η mel123soc: #7 05-10-25 12:58 Καλημερα, επειδη τυγχανει να κανω κι εγω δευτερο πτυχιο σε ελληνικο ΑΕΙ απο οσο ξερω δικαιουμαστε κανονικα δωρεαν συγγραμματα (υπαρχει και σχετικος νομος που ψηφιστηκε το 2016). ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 05-10-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Οπα το αλλαξαν στα μουλωχτά? Κοιτα ο ευδοξος δεν ειναι λειτουργικος τωρα... Ισως να μην παιρνει το κορδονι των πληροφοριων για σενα ( string) απο το φοιτητoλογιο σου..και μαλλον ετσι ειναι. Οποτε περιμενε να ανακοινωσουν πρωτα την εναρξη του και μετα δοκιμαζεις. Εγω επιμενω στην αποψη μου οτι θα παρεις. . Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2025 mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:06 Η mel123soc: #9 05-10-25 13:06 Παιδια εγω κοιταξα απο περιεργεια σημερα το πρωι αν υπαρχει καποια αλλαγη σχετικα με τα συγγραμμματα που δινονται δωρεαν για οσους κανουν δευτερο πτυχιο και δεν βρηκα κατι... Κατα συμπτωση ειμαι κι εγω Α εξαμηνο οποτε δεν εχω δηλωσει ακομα τα μαθηματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Συγγράμματα: Κριτήρια για τη δωρεάν παροχή τους στους φοιτητές- Αμοιβή συγγραφέων Με το Άρθρο 285 του Σχεδίου Νόμου για τα ΑΕΙ, το οποίο κατατέθηκε , προς ψήφιση, στη Βουλή, ορίζεται η έννοια του διδακτικού συγγράμματος που χρησιμοποιείται στα Α.Ε.Ι, προβλέπεται εξουσιοδότηση για την έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης για τον τρόπο και τα κριτήρια για τη δωρεάν... www.esos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2025 vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:40 Η vanessa99: #10 05-10-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Για να μπορέσεις να δηλώσεις, πρέπει να ανοίξει ο ευδοξος και να έχεις δηλώσει και τα μαθήματα στη σχολή. Τότε "ενεργοποιείται" η διαδικασία. Οπότε κάνε λίγη υπομονή. Δικαιούσαι κανονικά Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.038 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:46 Ο Skiyo έγραψε: #11 05-10-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοεί ότι έχεις ήδη 2 πτυχία και πας για 3ο πτυχίο, απο εκεί δε σε αφήνει να πάρεις δωρεάν τα συγγράμματα. Το γράφει κιόλας, κάτοχος 2 πτυχίων, αν ήσουν στο δεύτερο πτυχίο θα έγραφε κάτοχος 1 πτυχίου, είναι λίγο παραπλανητικός ο τίτλος. mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:49 Η mel123soc: #12 05-10-25 13:49 Ναι πραγματι, ομως ειναι σαφες ότι όσοι εχουν ολοκληρωσει 2 προπτυχιακα τοτε ναι δεν μπορουν να ξανα εχουν την δυνατοτητα για δωρεαν συγγραμματα μελλοντικα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Παιδια ασχετο μιας και ξεκινησαμε συζητηση για το συγκεκριμενο θεμα οσοι ειστε φοιτητες σε ποια σχολη σπουδαζετε; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikch Aqua1 V@Per Geo20 Dr.Katalyst Ryuzaki mimis Drscientist Scandal Angelikaaa aris65 redpointer fortheloveofshizaya Sotiris.Y Kafkinos mel123soc friesnchocolate sophieee Ilikntas Corfu kitty sakplat ang12_012 Anna1974. korlef tsiobieman PhysicsEnjoyer Jenny4 Jauahahwiwisjs Kate1914 pgn charmander userguest Martheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Καλημερα Παλια παλια οχι δεν εδιναν..απο το 2018 και μετα που ξερω δινουν κανονικα. Μισο εισιτήριο δεν σου δινουν...και εστια δεν δινουν αμα δεν εχουν πολλες. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πάνω σε αυτό, σίτιση δίνεται; Έστω μειωμένη;
Jenny4 Νεοφερμένο μέλος Η Jenny4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 10:29 Η Jenny4 έγραψε: #6 05-10-25 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Δικαιούσαι κανονικά στο δεύτερο πτυχίο, απλώς όταν ανοίξουν οι δηλώσεις θα μπεις στο Ευδοξος και θα επιλέξεις τα συγγράμματα σου που θα σας πουν οι καθηγητές. Click για ανάπτυξη... Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 12:58 Η mel123soc: #7 05-10-25 12:58 Καλημερα, επειδη τυγχανει να κανω κι εγω δευτερο πτυχιο σε ελληνικο ΑΕΙ απο οσο ξερω δικαιουμαστε κανονικα δωρεαν συγγραμματα (υπαρχει και σχετικος νομος που ψηφιστηκε το 2016). ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 05-10-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Οπα το αλλαξαν στα μουλωχτά? Κοιτα ο ευδοξος δεν ειναι λειτουργικος τωρα... Ισως να μην παιρνει το κορδονι των πληροφοριων για σενα ( string) απο το φοιτητoλογιο σου..και μαλλον ετσι ειναι. Οποτε περιμενε να ανακοινωσουν πρωτα την εναρξη του και μετα δοκιμαζεις. Εγω επιμενω στην αποψη μου οτι θα παρεις. . Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2025 mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:06 Η mel123soc: #9 05-10-25 13:06 Παιδια εγω κοιταξα απο περιεργεια σημερα το πρωι αν υπαρχει καποια αλλαγη σχετικα με τα συγγραμμματα που δινονται δωρεαν για οσους κανουν δευτερο πτυχιο και δεν βρηκα κατι... Κατα συμπτωση ειμαι κι εγω Α εξαμηνο οποτε δεν εχω δηλωσει ακομα τα μαθηματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Συγγράμματα: Κριτήρια για τη δωρεάν παροχή τους στους φοιτητές- Αμοιβή συγγραφέων Με το Άρθρο 285 του Σχεδίου Νόμου για τα ΑΕΙ, το οποίο κατατέθηκε , προς ψήφιση, στη Βουλή, ορίζεται η έννοια του διδακτικού συγγράμματος που χρησιμοποιείται στα Α.Ε.Ι, προβλέπεται εξουσιοδότηση για την έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης για τον τρόπο και τα κριτήρια για τη δωρεάν... www.esos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2025 vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:40 Η vanessa99: #10 05-10-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Για να μπορέσεις να δηλώσεις, πρέπει να ανοίξει ο ευδοξος και να έχεις δηλώσει και τα μαθήματα στη σχολή. Τότε "ενεργοποιείται" η διαδικασία. Οπότε κάνε λίγη υπομονή. Δικαιούσαι κανονικά Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.038 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:46 Ο Skiyo έγραψε: #11 05-10-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοεί ότι έχεις ήδη 2 πτυχία και πας για 3ο πτυχίο, απο εκεί δε σε αφήνει να πάρεις δωρεάν τα συγγράμματα. Το γράφει κιόλας, κάτοχος 2 πτυχίων, αν ήσουν στο δεύτερο πτυχίο θα έγραφε κάτοχος 1 πτυχίου, είναι λίγο παραπλανητικός ο τίτλος. mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:49 Η mel123soc: #12 05-10-25 13:49 Ναι πραγματι, ομως ειναι σαφες ότι όσοι εχουν ολοκληρωσει 2 προπτυχιακα τοτε ναι δεν μπορουν να ξανα εχουν την δυνατοτητα για δωρεαν συγγραμματα μελλοντικα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Παιδια ασχετο μιας και ξεκινησαμε συζητηση για το συγκεκριμενο θεμα οσοι ειστε φοιτητες σε ποια σχολη σπουδαζετε; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikch Aqua1 V@Per Geo20 Dr.Katalyst Ryuzaki mimis Drscientist Scandal Angelikaaa aris65 redpointer fortheloveofshizaya Sotiris.Y Kafkinos mel123soc friesnchocolate sophieee Ilikntas Corfu kitty sakplat ang12_012 Anna1974. korlef tsiobieman PhysicsEnjoyer Jenny4 Jauahahwiwisjs Kate1914 pgn charmander userguest Martheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Δικαιούσαι κανονικά στο δεύτερο πτυχίο, απλώς όταν ανοίξουν οι δηλώσεις θα μπεις στο Ευδοξος και θα επιλέξεις τα συγγράμματα σου που θα σας πουν οι καθηγητές. Click για ανάπτυξη... Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος
mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 12:58 Η mel123soc: #7 05-10-25 12:58 Καλημερα, επειδη τυγχανει να κανω κι εγω δευτερο πτυχιο σε ελληνικο ΑΕΙ απο οσο ξερω δικαιουμαστε κανονικα δωρεαν συγγραμματα (υπαρχει και σχετικος νομος που ψηφιστηκε το 2016). ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 05-10-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Οπα το αλλαξαν στα μουλωχτά? Κοιτα ο ευδοξος δεν ειναι λειτουργικος τωρα... Ισως να μην παιρνει το κορδονι των πληροφοριων για σενα ( string) απο το φοιτητoλογιο σου..και μαλλον ετσι ειναι. Οποτε περιμενε να ανακοινωσουν πρωτα την εναρξη του και μετα δοκιμαζεις. Εγω επιμενω στην αποψη μου οτι θα παρεις. . Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2025 mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:06 Η mel123soc: #9 05-10-25 13:06 Παιδια εγω κοιταξα απο περιεργεια σημερα το πρωι αν υπαρχει καποια αλλαγη σχετικα με τα συγγραμμματα που δινονται δωρεαν για οσους κανουν δευτερο πτυχιο και δεν βρηκα κατι... Κατα συμπτωση ειμαι κι εγω Α εξαμηνο οποτε δεν εχω δηλωσει ακομα τα μαθηματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Συγγράμματα: Κριτήρια για τη δωρεάν παροχή τους στους φοιτητές- Αμοιβή συγγραφέων Με το Άρθρο 285 του Σχεδίου Νόμου για τα ΑΕΙ, το οποίο κατατέθηκε , προς ψήφιση, στη Βουλή, ορίζεται η έννοια του διδακτικού συγγράμματος που χρησιμοποιείται στα Α.Ε.Ι, προβλέπεται εξουσιοδότηση για την έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης για τον τρόπο και τα κριτήρια για τη δωρεάν... www.esos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2025 vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:40 Η vanessa99: #10 05-10-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Για να μπορέσεις να δηλώσεις, πρέπει να ανοίξει ο ευδοξος και να έχεις δηλώσει και τα μαθήματα στη σχολή. Τότε "ενεργοποιείται" η διαδικασία. Οπότε κάνε λίγη υπομονή. Δικαιούσαι κανονικά Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.038 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:46 Ο Skiyo έγραψε: #11 05-10-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοεί ότι έχεις ήδη 2 πτυχία και πας για 3ο πτυχίο, απο εκεί δε σε αφήνει να πάρεις δωρεάν τα συγγράμματα. Το γράφει κιόλας, κάτοχος 2 πτυχίων, αν ήσουν στο δεύτερο πτυχίο θα έγραφε κάτοχος 1 πτυχίου, είναι λίγο παραπλανητικός ο τίτλος. mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:49 Η mel123soc: #12 05-10-25 13:49 Ναι πραγματι, ομως ειναι σαφες ότι όσοι εχουν ολοκληρωσει 2 προπτυχιακα τοτε ναι δεν μπορουν να ξανα εχουν την δυνατοτητα για δωρεαν συγγραμματα μελλοντικα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Παιδια ασχετο μιας και ξεκινησαμε συζητηση για το συγκεκριμενο θεμα οσοι ειστε φοιτητες σε ποια σχολη σπουδαζετε; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikch Aqua1 V@Per Geo20 Dr.Katalyst Ryuzaki mimis Drscientist Scandal Angelikaaa aris65 redpointer fortheloveofshizaya Sotiris.Y Kafkinos mel123soc friesnchocolate sophieee Ilikntas Corfu kitty sakplat ang12_012 Anna1974. korlef tsiobieman PhysicsEnjoyer Jenny4 Jauahahwiwisjs Kate1914 pgn charmander userguest Martheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα, επειδη τυγχανει να κανω κι εγω δευτερο πτυχιο σε ελληνικο ΑΕΙ απο οσο ξερω δικαιουμαστε κανονικα δωρεαν συγγραμματα (υπαρχει και σχετικος νομος που ψηφιστηκε το 2016).
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 05-10-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Οπα το αλλαξαν στα μουλωχτά? Κοιτα ο ευδοξος δεν ειναι λειτουργικος τωρα... Ισως να μην παιρνει το κορδονι των πληροφοριων για σενα ( string) απο το φοιτητoλογιο σου..και μαλλον ετσι ειναι. Οποτε περιμενε να ανακοινωσουν πρωτα την εναρξη του και μετα δοκιμαζεις. Εγω επιμενω στην αποψη μου οτι θα παρεις. . Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2025 mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:06 Η mel123soc: #9 05-10-25 13:06 Παιδια εγω κοιταξα απο περιεργεια σημερα το πρωι αν υπαρχει καποια αλλαγη σχετικα με τα συγγραμμματα που δινονται δωρεαν για οσους κανουν δευτερο πτυχιο και δεν βρηκα κατι... Κατα συμπτωση ειμαι κι εγω Α εξαμηνο οποτε δεν εχω δηλωσει ακομα τα μαθηματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Συγγράμματα: Κριτήρια για τη δωρεάν παροχή τους στους φοιτητές- Αμοιβή συγγραφέων Με το Άρθρο 285 του Σχεδίου Νόμου για τα ΑΕΙ, το οποίο κατατέθηκε , προς ψήφιση, στη Βουλή, ορίζεται η έννοια του διδακτικού συγγράμματος που χρησιμοποιείται στα Α.Ε.Ι, προβλέπεται εξουσιοδότηση για την έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης για τον τρόπο και τα κριτήρια για τη δωρεάν... www.esos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2025 vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:40 Η vanessa99: #10 05-10-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Για να μπορέσεις να δηλώσεις, πρέπει να ανοίξει ο ευδοξος και να έχεις δηλώσει και τα μαθήματα στη σχολή. Τότε "ενεργοποιείται" η διαδικασία. Οπότε κάνε λίγη υπομονή. Δικαιούσαι κανονικά Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.038 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:46 Ο Skiyo έγραψε: #11 05-10-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοεί ότι έχεις ήδη 2 πτυχία και πας για 3ο πτυχίο, απο εκεί δε σε αφήνει να πάρεις δωρεάν τα συγγράμματα. Το γράφει κιόλας, κάτοχος 2 πτυχίων, αν ήσουν στο δεύτερο πτυχίο θα έγραφε κάτοχος 1 πτυχίου, είναι λίγο παραπλανητικός ο τίτλος. mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:49 Η mel123soc: #12 05-10-25 13:49 Ναι πραγματι, ομως ειναι σαφες ότι όσοι εχουν ολοκληρωσει 2 προπτυχιακα τοτε ναι δεν μπορουν να ξανα εχουν την δυνατοτητα για δωρεαν συγγραμματα μελλοντικα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Παιδια ασχετο μιας και ξεκινησαμε συζητηση για το συγκεκριμενο θεμα οσοι ειστε φοιτητες σε ποια σχολη σπουδαζετε; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikch Aqua1 V@Per Geo20 Dr.Katalyst Ryuzaki mimis Drscientist Scandal Angelikaaa aris65 redpointer fortheloveofshizaya Sotiris.Y Kafkinos mel123soc friesnchocolate sophieee Ilikntas Corfu kitty sakplat ang12_012 Anna1974. korlef tsiobieman PhysicsEnjoyer Jenny4 Jauahahwiwisjs Kate1914 pgn charmander userguest Martheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Οπα το αλλαξαν στα μουλωχτά? Κοιτα ο ευδοξος δεν ειναι λειτουργικος τωρα... Ισως να μην παιρνει το κορδονι των πληροφοριων για σενα ( string) απο το φοιτητoλογιο σου..και μαλλον ετσι ειναι. Οποτε περιμενε να ανακοινωσουν πρωτα την εναρξη του και μετα δοκιμαζεις. Εγω επιμενω στην αποψη μου οτι θα παρεις. .
mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:06 Η mel123soc: #9 05-10-25 13:06 Παιδια εγω κοιταξα απο περιεργεια σημερα το πρωι αν υπαρχει καποια αλλαγη σχετικα με τα συγγραμμματα που δινονται δωρεαν για οσους κανουν δευτερο πτυχιο και δεν βρηκα κατι... Κατα συμπτωση ειμαι κι εγω Α εξαμηνο οποτε δεν εχω δηλωσει ακομα τα μαθηματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Συγγράμματα: Κριτήρια για τη δωρεάν παροχή τους στους φοιτητές- Αμοιβή συγγραφέων Με το Άρθρο 285 του Σχεδίου Νόμου για τα ΑΕΙ, το οποίο κατατέθηκε , προς ψήφιση, στη Βουλή, ορίζεται η έννοια του διδακτικού συγγράμματος που χρησιμοποιείται στα Α.Ε.Ι, προβλέπεται εξουσιοδότηση για την έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης για τον τρόπο και τα κριτήρια για τη δωρεάν... www.esos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2025 vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:40 Η vanessa99: #10 05-10-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Για να μπορέσεις να δηλώσεις, πρέπει να ανοίξει ο ευδοξος και να έχεις δηλώσει και τα μαθήματα στη σχολή. Τότε "ενεργοποιείται" η διαδικασία. Οπότε κάνε λίγη υπομονή. Δικαιούσαι κανονικά Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.038 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:46 Ο Skiyo έγραψε: #11 05-10-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοεί ότι έχεις ήδη 2 πτυχία και πας για 3ο πτυχίο, απο εκεί δε σε αφήνει να πάρεις δωρεάν τα συγγράμματα. Το γράφει κιόλας, κάτοχος 2 πτυχίων, αν ήσουν στο δεύτερο πτυχίο θα έγραφε κάτοχος 1 πτυχίου, είναι λίγο παραπλανητικός ο τίτλος. mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:49 Η mel123soc: #12 05-10-25 13:49 Ναι πραγματι, ομως ειναι σαφες ότι όσοι εχουν ολοκληρωσει 2 προπτυχιακα τοτε ναι δεν μπορουν να ξανα εχουν την δυνατοτητα για δωρεαν συγγραμματα μελλοντικα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Παιδια ασχετο μιας και ξεκινησαμε συζητηση για το συγκεκριμενο θεμα οσοι ειστε φοιτητες σε ποια σχολη σπουδαζετε; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikch Aqua1 V@Per Geo20 Dr.Katalyst Ryuzaki mimis Drscientist Scandal Angelikaaa aris65 redpointer fortheloveofshizaya Sotiris.Y Kafkinos mel123soc friesnchocolate sophieee Ilikntas Corfu kitty sakplat ang12_012 Anna1974. korlef tsiobieman PhysicsEnjoyer Jenny4 Jauahahwiwisjs Kate1914 pgn charmander userguest Martheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια εγω κοιταξα απο περιεργεια σημερα το πρωι αν υπαρχει καποια αλλαγη σχετικα με τα συγγραμμματα που δινονται δωρεαν για οσους κανουν δευτερο πτυχιο και δεν βρηκα κατι... Κατα συμπτωση ειμαι κι εγω Α εξαμηνο οποτε δεν εχω δηλωσει ακομα τα μαθηματα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Συγγράμματα: Κριτήρια για τη δωρεάν παροχή τους στους φοιτητές- Αμοιβή συγγραφέων Με το Άρθρο 285 του Σχεδίου Νόμου για τα ΑΕΙ, το οποίο κατατέθηκε , προς ψήφιση, στη Βουλή, ορίζεται η έννοια του διδακτικού συγγράμματος που χρησιμοποιείται στα Α.Ε.Ι, προβλέπεται εξουσιοδότηση για την έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης για τον τρόπο και τα κριτήρια για τη δωρεάν... www.esos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα.
vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:40 Η vanessa99: #10 05-10-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Για να μπορέσεις να δηλώσεις, πρέπει να ανοίξει ο ευδοξος και να έχεις δηλώσει και τα μαθήματα στη σχολή. Τότε "ενεργοποιείται" η διαδικασία. Οπότε κάνε λίγη υπομονή. Δικαιούσαι κανονικά Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.038 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:46 Ο Skiyo έγραψε: #11 05-10-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοεί ότι έχεις ήδη 2 πτυχία και πας για 3ο πτυχίο, απο εκεί δε σε αφήνει να πάρεις δωρεάν τα συγγράμματα. Το γράφει κιόλας, κάτοχος 2 πτυχίων, αν ήσουν στο δεύτερο πτυχίο θα έγραφε κάτοχος 1 πτυχίου, είναι λίγο παραπλανητικός ο τίτλος. mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:49 Η mel123soc: #12 05-10-25 13:49 Ναι πραγματι, ομως ειναι σαφες ότι όσοι εχουν ολοκληρωσει 2 προπτυχιακα τοτε ναι δεν μπορουν να ξανα εχουν την δυνατοτητα για δωρεαν συγγραμματα μελλοντικα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Παιδια ασχετο μιας και ξεκινησαμε συζητηση για το συγκεκριμενο θεμα οσοι ειστε φοιτητες σε ποια σχολη σπουδαζετε; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nikch Aqua1 V@Per Geo20 Dr.Katalyst Ryuzaki mimis Drscientist Scandal Angelikaaa aris65 redpointer fortheloveofshizaya Sotiris.Y Kafkinos mel123soc friesnchocolate sophieee Ilikntas Corfu kitty sakplat ang12_012 Anna1974. korlef tsiobieman PhysicsEnjoyer Jenny4 Jauahahwiwisjs Kate1914 pgn charmander userguest Martheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Jenny4: Μπήκα στον Εύδοξο για να πάρω συγγράμματα και μου έστειλε μήνυμα ότι δεν δικαιούμαι. Πρέπει να άλλαξε ο νόμος Click για ανάπτυξη... Για να μπορέσεις να δηλώσεις, πρέπει να ανοίξει ο ευδοξος και να έχεις δηλώσει και τα μαθήματα στη σχολή. Τότε "ενεργοποιείται" η διαδικασία. Οπότε κάνε λίγη υπομονή. Δικαιούσαι κανονικά
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.038 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:46 Ο Skiyo έγραψε: #11 05-10-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοεί ότι έχεις ήδη 2 πτυχία και πας για 3ο πτυχίο, απο εκεί δε σε αφήνει να πάρεις δωρεάν τα συγγράμματα. Το γράφει κιόλας, κάτοχος 2 πτυχίων, αν ήσουν στο δεύτερο πτυχίο θα έγραφε κάτοχος 1 πτυχίου, είναι λίγο παραπλανητικός ο τίτλος. mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:49 Η mel123soc: #12 05-10-25 13:49 Ναι πραγματι, ομως ειναι σαφες ότι όσοι εχουν ολοκληρωσει 2 προπτυχιακα τοτε ναι δεν μπορουν να ξανα εχουν την δυνατοτητα για δωρεαν συγγραμματα μελλοντικα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Παιδια ασχετο μιας και ξεκινησαμε συζητηση για το συγκεκριμενο θεμα οσοι ειστε φοιτητες σε ποια σχολη σπουδαζετε; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Τσεκαρα τι λεει στον Ευδοξο πριν απο λιγο και οπως βλεπω μονο οι κατοχοι 2 πτυχιων δεν δικαιουνται δωρεαν συγγραμματα. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοεί ότι έχεις ήδη 2 πτυχία και πας για 3ο πτυχίο, απο εκεί δε σε αφήνει να πάρεις δωρεάν τα συγγράμματα. Το γράφει κιόλας, κάτοχος 2 πτυχίων, αν ήσουν στο δεύτερο πτυχίο θα έγραφε κάτοχος 1 πτυχίου, είναι λίγο παραπλανητικός ο τίτλος.
mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2025 στις 13:49 Η mel123soc: #12 05-10-25 13:49 Ναι πραγματι, ομως ειναι σαφες ότι όσοι εχουν ολοκληρωσει 2 προπτυχιακα τοτε ναι δεν μπορουν να ξανα εχουν την δυνατοτητα για δωρεαν συγγραμματα μελλοντικα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Παιδια ασχετο μιας και ξεκινησαμε συζητηση για το συγκεκριμενο θεμα οσοι ειστε φοιτητες σε ποια σχολη σπουδαζετε;
Ναι πραγματι, ομως ειναι σαφες ότι όσοι εχουν ολοκληρωσει 2 προπτυχιακα τοτε ναι δεν μπορουν να ξανα εχουν την δυνατοτητα για δωρεαν συγγραμματα μελλοντικα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2025 Παιδια ασχετο μιας και ξεκινησαμε συζητηση για το συγκεκριμενο θεμα οσοι ειστε φοιτητες σε ποια σχολη σπουδαζετε;