Δωρεάν Περιβάλλον Ανάπτυξης για τη ΓΛΩΣΣΑ - Jargon/Slang

woochoogirl

Τιμώμενο Μέλος

Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,799 μηνύματα.
Παίρνω το θάρρος να αναδημοσιεύσω τη δουλειά ενός συμφοιτητή με το σκεπτικό του οτι μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πολλούς απο εσάς. :)

Update: Μόλις ολοκλήρωσα την ενσωμάτωση του διερμηνευτή στον επεξεργαστή κώδικα, οπότε πλέον είναι ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης και όχι απλά επεξεργαστής κώδικα!

Έτσι, πλέον οι μαθητές που παρακολουθούν το μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον και δε χρησιμοποιούν Windows έχουν μία σχετικά καλή εναλλακτική λύση απέναντι στην εκτέλεση του "Διερμηνευτή" μέσω Wine (βέβαια δε μπορεί να συγκριθεί με το "Διερμηνευτή" του Άλκη 'alkisg' Γεωργόπουλου σε πιστότητα υλοποίησης ή δυνατότητες παραμετροποίησης....) .

Ο χρήστης μπορεί να επεξεργαστεί και να εκτελέσει (σε πλήρη ταχύτητα, βήμα-προς-βήμα ή με καθυστέρηση ανάμεσα στις εντολές) τα προγράμματά του, να δει τις τιμές των μεταβλητών και την κλήση των υποπρογραμμάτων αν η εκτέλεση δε γίνεται σε πραγματικό χρόνο και να χρησιμοποιήσει κάποιο αρχείο εισόδου π.χ. για την εισαγωγή μεγάλου όγκου δεδομένων.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι λειτουργίες ανοίγματος/αποθήκευσης/δημιουργίας νέου αρχείου εισόδου δε ζητούν επιβεβαίωση, οπότε μπορεί να χάσετε τις αλλαγές που έχετε κάνει αν δεν τις έχετε αποθηκεύσει.

Ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί η προβολή των τιμών πινάκων στην παρακολούθηση εκτέλεσης και δεν έχει γραφτεί καθόλου τεκμηρίωση.

Λήψη Slang - έκδοση 0.9

Για να το τρέξετε απαιτείται JRE >= 6u10.
Αποσυμπίεστε το αρχείο Slang-0.9.zip και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο slang.jar

Όλος ο κώδικας είναι διαθέσιμος υπό την Apache License v 2.0 σε αυτό το GitHub repository.
https://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic.php?f=8&t=6882&view=unread#unread
 

koum

New member

Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 873 μηνύματα.
Πολύ καλή προσπάθεια! Αλεξάνδρα, σε ευχαριστούμε πολύ για την αναφορά :D !!!
Να προσθέσω στο σημείο αυτό, και την εξαιρετική δουλειά του Άλκη Γεωργόπουλου , ο οποίος έχει δημιουργήσει το διερμηνευτή γλώσσας σε μορφή ψευδοκώδικα.
Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. :)
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top