Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:04 Ο Redman20 έγραψε: #1 13-11-10 17:04 Θα ήθελα να ρωτησω ενα ξερει καποιος τι ενεργειες πρεπει να κανω για να αποδειξω οτι εχω δυσλεξια στην σχολη που φοιτω,και επισης πως θα εξεταζομαι στην εξεταστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:10 Η Θάλεια έγραψε: #2 13-11-10 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: Θα ήθελα να ρωτησω ενα ξερει καποιος τι ενεργειες πρεπει να κανω για να αποδειξω οτι εχω δυσλεξια στην σχολη που φοιτω,και επισης πως θα εξεταζομαι στην εξεταστικη Click για ανάπτυξη... Eμ δεν εχεις καποιο σχετικο χαρτι που να το αποδεικνυει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:14 Ο Boom έγραψε: #3 13-11-10 17:14 Λογικά θα πρέπει να πάρεις χαρτί από το νοσοκομείο και να εξετάζεσαι προφορικά ερχόμενος σε συννενόηση με τον διδάσκοντα. Καλύτερα όμως να ρωτήσεις στη γραμματεία της σχολής σου ή αν έχετε ομάδα για όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες να απευθυνθείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:15 Η Angelique.: #4 13-11-10 17:15 Πρέπει να πας νομίζω σε κάποιο νοσοκομείο,να σε εξετάσει λογοθεραπευτής και να σου δώσει μια βεβαίωση ότι έχεις πρόβλημα δυσλεξίας.. Μόνο τότε θα μπορείς να δώσεις προφορικά στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:20 Ο Redman20 έγραψε: #5 13-11-10 17:20 είχα επισκεφτει παλια και μου είχε βρει ενα προβλημα..αλλα εγω δεν πηρα καποιο χαρτι τοτε..και πανελληνιες εδωσα κανονικα οπως ολοι δεν ειχα παει για χαρτι..μηπως ξερεται τι χαρτι και απο που χρειαζετε να το παρω? και πια θα είναι η διαφορα στην εξεταση και στην βαθμολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:24 Ο Boom έγραψε: #6 13-11-10 17:24 Αφού έδωσες κανονικά πανελλήνιες, μήπως δεν έχεις έντονο πρόβλημα; Aλλιώς στις πανελλήνιες θα αντιμετώπιζες πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:25 Η Θάλεια έγραψε: #7 13-11-10 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: είχα επισκεφτει παλια και μου είχε βρει ενα προβλημα..αλλα εγω δεν πηρα καποιο χαρτι τοτε..και πανελληνιες εδωσα κανονικα οπως ολοι δεν ειχα παει για χαρτι..μηπως ξερεται τι χαρτι και απο που χρειαζετε να το παρω? και πια θα είναι η διαφορα στην εξεταση και στην βαθμολογια? Click για ανάπτυξη... Διαφορα στη βαθμολογια δεν νομιζω να υπαρχει... Παντως ο ξαδερφος μου που ειχε καποια μορφη δυσλεξιας πηρε χαρτι απο το ΚΕΔΔΥ της Θεσσαλονικης (δημοσιο ιδρυμα) + πανελληνιες εδωσε διαφορετικα απο τους αλλους.Πχ Εκθεση εγραψε στο χαρτι καποια πραγματα + μετα τα ειπε προφορικα με τον δικο του τροπο στον εξεταστη -κατι τετοιο- . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:40 Ο Redman20 έγραψε: #8 13-11-10 17:40 αντιμετωπισα και στις πανελληνιες..γιατι για να γραψω τα μορια που εγραψα διαβασα πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:43 Ο Boom έγραψε: #9 13-11-10 17:43 Οκ, ρώτα τότε στη γραμματεία τι πρέπει να κάνεις. Σίγουρα θέλεις χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 16:54 Ο osfp123123: #10 11-09-18 16:54 Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:08 Η Angelique.: #11 11-09-18 20:08 Αρχική Δημοσίευση από osfp123123: Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Click για ανάπτυξη... Nαι κανονικά. Έχεις δικαίωμα να δίνεις τα μαθήματα προφορικά στις εξεταστικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:53 Ο osfp123123: #12 11-09-18 22:53 OK ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ήθελα να ρωτησω ενα ξερει καποιος τι ενεργειες πρεπει να κανω για να αποδειξω οτι εχω δυσλεξια στην σχολη που φοιτω,και επισης πως θα εξεταζομαι στην εξεταστικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:10 Η Θάλεια έγραψε: #2 13-11-10 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: Θα ήθελα να ρωτησω ενα ξερει καποιος τι ενεργειες πρεπει να κανω για να αποδειξω οτι εχω δυσλεξια στην σχολη που φοιτω,και επισης πως θα εξεταζομαι στην εξεταστικη Click για ανάπτυξη... Eμ δεν εχεις καποιο σχετικο χαρτι που να το αποδεικνυει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:14 Ο Boom έγραψε: #3 13-11-10 17:14 Λογικά θα πρέπει να πάρεις χαρτί από το νοσοκομείο και να εξετάζεσαι προφορικά ερχόμενος σε συννενόηση με τον διδάσκοντα. Καλύτερα όμως να ρωτήσεις στη γραμματεία της σχολής σου ή αν έχετε ομάδα για όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες να απευθυνθείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:15 Η Angelique.: #4 13-11-10 17:15 Πρέπει να πας νομίζω σε κάποιο νοσοκομείο,να σε εξετάσει λογοθεραπευτής και να σου δώσει μια βεβαίωση ότι έχεις πρόβλημα δυσλεξίας.. Μόνο τότε θα μπορείς να δώσεις προφορικά στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:20 Ο Redman20 έγραψε: #5 13-11-10 17:20 είχα επισκεφτει παλια και μου είχε βρει ενα προβλημα..αλλα εγω δεν πηρα καποιο χαρτι τοτε..και πανελληνιες εδωσα κανονικα οπως ολοι δεν ειχα παει για χαρτι..μηπως ξερεται τι χαρτι και απο που χρειαζετε να το παρω? και πια θα είναι η διαφορα στην εξεταση και στην βαθμολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:24 Ο Boom έγραψε: #6 13-11-10 17:24 Αφού έδωσες κανονικά πανελλήνιες, μήπως δεν έχεις έντονο πρόβλημα; Aλλιώς στις πανελλήνιες θα αντιμετώπιζες πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:25 Η Θάλεια έγραψε: #7 13-11-10 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: είχα επισκεφτει παλια και μου είχε βρει ενα προβλημα..αλλα εγω δεν πηρα καποιο χαρτι τοτε..και πανελληνιες εδωσα κανονικα οπως ολοι δεν ειχα παει για χαρτι..μηπως ξερεται τι χαρτι και απο που χρειαζετε να το παρω? και πια θα είναι η διαφορα στην εξεταση και στην βαθμολογια? Click για ανάπτυξη... Διαφορα στη βαθμολογια δεν νομιζω να υπαρχει... Παντως ο ξαδερφος μου που ειχε καποια μορφη δυσλεξιας πηρε χαρτι απο το ΚΕΔΔΥ της Θεσσαλονικης (δημοσιο ιδρυμα) + πανελληνιες εδωσε διαφορετικα απο τους αλλους.Πχ Εκθεση εγραψε στο χαρτι καποια πραγματα + μετα τα ειπε προφορικα με τον δικο του τροπο στον εξεταστη -κατι τετοιο- . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:40 Ο Redman20 έγραψε: #8 13-11-10 17:40 αντιμετωπισα και στις πανελληνιες..γιατι για να γραψω τα μορια που εγραψα διαβασα πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:43 Ο Boom έγραψε: #9 13-11-10 17:43 Οκ, ρώτα τότε στη γραμματεία τι πρέπει να κάνεις. Σίγουρα θέλεις χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 16:54 Ο osfp123123: #10 11-09-18 16:54 Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:08 Η Angelique.: #11 11-09-18 20:08 Αρχική Δημοσίευση από osfp123123: Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Click για ανάπτυξη... Nαι κανονικά. Έχεις δικαίωμα να δίνεις τα μαθήματα προφορικά στις εξεταστικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:53 Ο osfp123123: #12 11-09-18 22:53 OK ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Redman20: Θα ήθελα να ρωτησω ενα ξερει καποιος τι ενεργειες πρεπει να κανω για να αποδειξω οτι εχω δυσλεξια στην σχολη που φοιτω,και επισης πως θα εξεταζομαι στην εξεταστικη Click για ανάπτυξη... Eμ δεν εχεις καποιο σχετικο χαρτι που να το αποδεικνυει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:14 Ο Boom έγραψε: #3 13-11-10 17:14 Λογικά θα πρέπει να πάρεις χαρτί από το νοσοκομείο και να εξετάζεσαι προφορικά ερχόμενος σε συννενόηση με τον διδάσκοντα. Καλύτερα όμως να ρωτήσεις στη γραμματεία της σχολής σου ή αν έχετε ομάδα για όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες να απευθυνθείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:15 Η Angelique.: #4 13-11-10 17:15 Πρέπει να πας νομίζω σε κάποιο νοσοκομείο,να σε εξετάσει λογοθεραπευτής και να σου δώσει μια βεβαίωση ότι έχεις πρόβλημα δυσλεξίας.. Μόνο τότε θα μπορείς να δώσεις προφορικά στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:20 Ο Redman20 έγραψε: #5 13-11-10 17:20 είχα επισκεφτει παλια και μου είχε βρει ενα προβλημα..αλλα εγω δεν πηρα καποιο χαρτι τοτε..και πανελληνιες εδωσα κανονικα οπως ολοι δεν ειχα παει για χαρτι..μηπως ξερεται τι χαρτι και απο που χρειαζετε να το παρω? και πια θα είναι η διαφορα στην εξεταση και στην βαθμολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:24 Ο Boom έγραψε: #6 13-11-10 17:24 Αφού έδωσες κανονικά πανελλήνιες, μήπως δεν έχεις έντονο πρόβλημα; Aλλιώς στις πανελλήνιες θα αντιμετώπιζες πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:25 Η Θάλεια έγραψε: #7 13-11-10 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: είχα επισκεφτει παλια και μου είχε βρει ενα προβλημα..αλλα εγω δεν πηρα καποιο χαρτι τοτε..και πανελληνιες εδωσα κανονικα οπως ολοι δεν ειχα παει για χαρτι..μηπως ξερεται τι χαρτι και απο που χρειαζετε να το παρω? και πια θα είναι η διαφορα στην εξεταση και στην βαθμολογια? Click για ανάπτυξη... Διαφορα στη βαθμολογια δεν νομιζω να υπαρχει... Παντως ο ξαδερφος μου που ειχε καποια μορφη δυσλεξιας πηρε χαρτι απο το ΚΕΔΔΥ της Θεσσαλονικης (δημοσιο ιδρυμα) + πανελληνιες εδωσε διαφορετικα απο τους αλλους.Πχ Εκθεση εγραψε στο χαρτι καποια πραγματα + μετα τα ειπε προφορικα με τον δικο του τροπο στον εξεταστη -κατι τετοιο- . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:40 Ο Redman20 έγραψε: #8 13-11-10 17:40 αντιμετωπισα και στις πανελληνιες..γιατι για να γραψω τα μορια που εγραψα διαβασα πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:43 Ο Boom έγραψε: #9 13-11-10 17:43 Οκ, ρώτα τότε στη γραμματεία τι πρέπει να κάνεις. Σίγουρα θέλεις χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 16:54 Ο osfp123123: #10 11-09-18 16:54 Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:08 Η Angelique.: #11 11-09-18 20:08 Αρχική Δημοσίευση από osfp123123: Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Click για ανάπτυξη... Nαι κανονικά. Έχεις δικαίωμα να δίνεις τα μαθήματα προφορικά στις εξεταστικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:53 Ο osfp123123: #12 11-09-18 22:53 OK ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λογικά θα πρέπει να πάρεις χαρτί από το νοσοκομείο και να εξετάζεσαι προφορικά ερχόμενος σε συννενόηση με τον διδάσκοντα. Καλύτερα όμως να ρωτήσεις στη γραμματεία της σχολής σου ή αν έχετε ομάδα για όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες να απευθυνθείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:15 Η Angelique.: #4 13-11-10 17:15 Πρέπει να πας νομίζω σε κάποιο νοσοκομείο,να σε εξετάσει λογοθεραπευτής και να σου δώσει μια βεβαίωση ότι έχεις πρόβλημα δυσλεξίας.. Μόνο τότε θα μπορείς να δώσεις προφορικά στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:20 Ο Redman20 έγραψε: #5 13-11-10 17:20 είχα επισκεφτει παλια και μου είχε βρει ενα προβλημα..αλλα εγω δεν πηρα καποιο χαρτι τοτε..και πανελληνιες εδωσα κανονικα οπως ολοι δεν ειχα παει για χαρτι..μηπως ξερεται τι χαρτι και απο που χρειαζετε να το παρω? και πια θα είναι η διαφορα στην εξεταση και στην βαθμολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:24 Ο Boom έγραψε: #6 13-11-10 17:24 Αφού έδωσες κανονικά πανελλήνιες, μήπως δεν έχεις έντονο πρόβλημα; Aλλιώς στις πανελλήνιες θα αντιμετώπιζες πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:25 Η Θάλεια έγραψε: #7 13-11-10 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: είχα επισκεφτει παλια και μου είχε βρει ενα προβλημα..αλλα εγω δεν πηρα καποιο χαρτι τοτε..και πανελληνιες εδωσα κανονικα οπως ολοι δεν ειχα παει για χαρτι..μηπως ξερεται τι χαρτι και απο που χρειαζετε να το παρω? και πια θα είναι η διαφορα στην εξεταση και στην βαθμολογια? Click για ανάπτυξη... Διαφορα στη βαθμολογια δεν νομιζω να υπαρχει... Παντως ο ξαδερφος μου που ειχε καποια μορφη δυσλεξιας πηρε χαρτι απο το ΚΕΔΔΥ της Θεσσαλονικης (δημοσιο ιδρυμα) + πανελληνιες εδωσε διαφορετικα απο τους αλλους.Πχ Εκθεση εγραψε στο χαρτι καποια πραγματα + μετα τα ειπε προφορικα με τον δικο του τροπο στον εξεταστη -κατι τετοιο- . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:40 Ο Redman20 έγραψε: #8 13-11-10 17:40 αντιμετωπισα και στις πανελληνιες..γιατι για να γραψω τα μορια που εγραψα διαβασα πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:43 Ο Boom έγραψε: #9 13-11-10 17:43 Οκ, ρώτα τότε στη γραμματεία τι πρέπει να κάνεις. Σίγουρα θέλεις χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 16:54 Ο osfp123123: #10 11-09-18 16:54 Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:08 Η Angelique.: #11 11-09-18 20:08 Αρχική Δημοσίευση από osfp123123: Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Click για ανάπτυξη... Nαι κανονικά. Έχεις δικαίωμα να δίνεις τα μαθήματα προφορικά στις εξεταστικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:53 Ο osfp123123: #12 11-09-18 22:53 OK ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει να πας νομίζω σε κάποιο νοσοκομείο,να σε εξετάσει λογοθεραπευτής και να σου δώσει μια βεβαίωση ότι έχεις πρόβλημα δυσλεξίας.. Μόνο τότε θα μπορείς να δώσεις προφορικά στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:20 Ο Redman20 έγραψε: #5 13-11-10 17:20 είχα επισκεφτει παλια και μου είχε βρει ενα προβλημα..αλλα εγω δεν πηρα καποιο χαρτι τοτε..και πανελληνιες εδωσα κανονικα οπως ολοι δεν ειχα παει για χαρτι..μηπως ξερεται τι χαρτι και απο που χρειαζετε να το παρω? και πια θα είναι η διαφορα στην εξεταση και στην βαθμολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:24 Ο Boom έγραψε: #6 13-11-10 17:24 Αφού έδωσες κανονικά πανελλήνιες, μήπως δεν έχεις έντονο πρόβλημα; Aλλιώς στις πανελλήνιες θα αντιμετώπιζες πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:25 Η Θάλεια έγραψε: #7 13-11-10 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: είχα επισκεφτει παλια και μου είχε βρει ενα προβλημα..αλλα εγω δεν πηρα καποιο χαρτι τοτε..και πανελληνιες εδωσα κανονικα οπως ολοι δεν ειχα παει για χαρτι..μηπως ξερεται τι χαρτι και απο που χρειαζετε να το παρω? και πια θα είναι η διαφορα στην εξεταση και στην βαθμολογια? Click για ανάπτυξη... Διαφορα στη βαθμολογια δεν νομιζω να υπαρχει... Παντως ο ξαδερφος μου που ειχε καποια μορφη δυσλεξιας πηρε χαρτι απο το ΚΕΔΔΥ της Θεσσαλονικης (δημοσιο ιδρυμα) + πανελληνιες εδωσε διαφορετικα απο τους αλλους.Πχ Εκθεση εγραψε στο χαρτι καποια πραγματα + μετα τα ειπε προφορικα με τον δικο του τροπο στον εξεταστη -κατι τετοιο- . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:40 Ο Redman20 έγραψε: #8 13-11-10 17:40 αντιμετωπισα και στις πανελληνιες..γιατι για να γραψω τα μορια που εγραψα διαβασα πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:43 Ο Boom έγραψε: #9 13-11-10 17:43 Οκ, ρώτα τότε στη γραμματεία τι πρέπει να κάνεις. Σίγουρα θέλεις χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 16:54 Ο osfp123123: #10 11-09-18 16:54 Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:08 Η Angelique.: #11 11-09-18 20:08 Αρχική Δημοσίευση από osfp123123: Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Click για ανάπτυξη... Nαι κανονικά. Έχεις δικαίωμα να δίνεις τα μαθήματα προφορικά στις εξεταστικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:53 Ο osfp123123: #12 11-09-18 22:53 OK ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
είχα επισκεφτει παλια και μου είχε βρει ενα προβλημα..αλλα εγω δεν πηρα καποιο χαρτι τοτε..και πανελληνιες εδωσα κανονικα οπως ολοι δεν ειχα παει για χαρτι..μηπως ξερεται τι χαρτι και απο που χρειαζετε να το παρω? και πια θα είναι η διαφορα στην εξεταση και στην βαθμολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:24 Ο Boom έγραψε: #6 13-11-10 17:24 Αφού έδωσες κανονικά πανελλήνιες, μήπως δεν έχεις έντονο πρόβλημα; Aλλιώς στις πανελλήνιες θα αντιμετώπιζες πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:25 Η Θάλεια έγραψε: #7 13-11-10 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: είχα επισκεφτει παλια και μου είχε βρει ενα προβλημα..αλλα εγω δεν πηρα καποιο χαρτι τοτε..και πανελληνιες εδωσα κανονικα οπως ολοι δεν ειχα παει για χαρτι..μηπως ξερεται τι χαρτι και απο που χρειαζετε να το παρω? και πια θα είναι η διαφορα στην εξεταση και στην βαθμολογια? Click για ανάπτυξη... Διαφορα στη βαθμολογια δεν νομιζω να υπαρχει... Παντως ο ξαδερφος μου που ειχε καποια μορφη δυσλεξιας πηρε χαρτι απο το ΚΕΔΔΥ της Θεσσαλονικης (δημοσιο ιδρυμα) + πανελληνιες εδωσε διαφορετικα απο τους αλλους.Πχ Εκθεση εγραψε στο χαρτι καποια πραγματα + μετα τα ειπε προφορικα με τον δικο του τροπο στον εξεταστη -κατι τετοιο- . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:40 Ο Redman20 έγραψε: #8 13-11-10 17:40 αντιμετωπισα και στις πανελληνιες..γιατι για να γραψω τα μορια που εγραψα διαβασα πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:43 Ο Boom έγραψε: #9 13-11-10 17:43 Οκ, ρώτα τότε στη γραμματεία τι πρέπει να κάνεις. Σίγουρα θέλεις χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 16:54 Ο osfp123123: #10 11-09-18 16:54 Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:08 Η Angelique.: #11 11-09-18 20:08 Αρχική Δημοσίευση από osfp123123: Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Click για ανάπτυξη... Nαι κανονικά. Έχεις δικαίωμα να δίνεις τα μαθήματα προφορικά στις εξεταστικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:53 Ο osfp123123: #12 11-09-18 22:53 OK ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αφού έδωσες κανονικά πανελλήνιες, μήπως δεν έχεις έντονο πρόβλημα; Aλλιώς στις πανελλήνιες θα αντιμετώπιζες πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:25 Η Θάλεια έγραψε: #7 13-11-10 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Redman20: είχα επισκεφτει παλια και μου είχε βρει ενα προβλημα..αλλα εγω δεν πηρα καποιο χαρτι τοτε..και πανελληνιες εδωσα κανονικα οπως ολοι δεν ειχα παει για χαρτι..μηπως ξερεται τι χαρτι και απο που χρειαζετε να το παρω? και πια θα είναι η διαφορα στην εξεταση και στην βαθμολογια? Click για ανάπτυξη... Διαφορα στη βαθμολογια δεν νομιζω να υπαρχει... Παντως ο ξαδερφος μου που ειχε καποια μορφη δυσλεξιας πηρε χαρτι απο το ΚΕΔΔΥ της Θεσσαλονικης (δημοσιο ιδρυμα) + πανελληνιες εδωσε διαφορετικα απο τους αλλους.Πχ Εκθεση εγραψε στο χαρτι καποια πραγματα + μετα τα ειπε προφορικα με τον δικο του τροπο στον εξεταστη -κατι τετοιο- . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:40 Ο Redman20 έγραψε: #8 13-11-10 17:40 αντιμετωπισα και στις πανελληνιες..γιατι για να γραψω τα μορια που εγραψα διαβασα πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:43 Ο Boom έγραψε: #9 13-11-10 17:43 Οκ, ρώτα τότε στη γραμματεία τι πρέπει να κάνεις. Σίγουρα θέλεις χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 16:54 Ο osfp123123: #10 11-09-18 16:54 Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:08 Η Angelique.: #11 11-09-18 20:08 Αρχική Δημοσίευση από osfp123123: Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Click για ανάπτυξη... Nαι κανονικά. Έχεις δικαίωμα να δίνεις τα μαθήματα προφορικά στις εξεταστικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:53 Ο osfp123123: #12 11-09-18 22:53 OK ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Redman20: είχα επισκεφτει παλια και μου είχε βρει ενα προβλημα..αλλα εγω δεν πηρα καποιο χαρτι τοτε..και πανελληνιες εδωσα κανονικα οπως ολοι δεν ειχα παει για χαρτι..μηπως ξερεται τι χαρτι και απο που χρειαζετε να το παρω? και πια θα είναι η διαφορα στην εξεταση και στην βαθμολογια? Click για ανάπτυξη... Διαφορα στη βαθμολογια δεν νομιζω να υπαρχει... Παντως ο ξαδερφος μου που ειχε καποια μορφη δυσλεξιας πηρε χαρτι απο το ΚΕΔΔΥ της Θεσσαλονικης (δημοσιο ιδρυμα) + πανελληνιες εδωσε διαφορετικα απο τους αλλους.Πχ Εκθεση εγραψε στο χαρτι καποια πραγματα + μετα τα ειπε προφορικα με τον δικο του τροπο στον εξεταστη -κατι τετοιο- . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:40 Ο Redman20 έγραψε: #8 13-11-10 17:40 αντιμετωπισα και στις πανελληνιες..γιατι για να γραψω τα μορια που εγραψα διαβασα πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:43 Ο Boom έγραψε: #9 13-11-10 17:43 Οκ, ρώτα τότε στη γραμματεία τι πρέπει να κάνεις. Σίγουρα θέλεις χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 16:54 Ο osfp123123: #10 11-09-18 16:54 Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:08 Η Angelique.: #11 11-09-18 20:08 Αρχική Δημοσίευση από osfp123123: Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Click για ανάπτυξη... Nαι κανονικά. Έχεις δικαίωμα να δίνεις τα μαθήματα προφορικά στις εξεταστικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:53 Ο osfp123123: #12 11-09-18 22:53 OK ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αντιμετωπισα και στις πανελληνιες..γιατι για να γραψω τα μορια που εγραψα διαβασα πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 17:43 Ο Boom έγραψε: #9 13-11-10 17:43 Οκ, ρώτα τότε στη γραμματεία τι πρέπει να κάνεις. Σίγουρα θέλεις χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 16:54 Ο osfp123123: #10 11-09-18 16:54 Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:08 Η Angelique.: #11 11-09-18 20:08 Αρχική Δημοσίευση από osfp123123: Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Click για ανάπτυξη... Nαι κανονικά. Έχεις δικαίωμα να δίνεις τα μαθήματα προφορικά στις εξεταστικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:53 Ο osfp123123: #12 11-09-18 22:53 OK ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οκ, ρώτα τότε στη γραμματεία τι πρέπει να κάνεις. Σίγουρα θέλεις χαρτί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 16:54 Ο osfp123123: #10 11-09-18 16:54 Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:08 Η Angelique.: #11 11-09-18 20:08 Αρχική Δημοσίευση από osfp123123: Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Click για ανάπτυξη... Nαι κανονικά. Έχεις δικαίωμα να δίνεις τα μαθήματα προφορικά στις εξεταστικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:53 Ο osfp123123: #12 11-09-18 22:53 OK ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:08 Η Angelique.: #11 11-09-18 20:08 Αρχική Δημοσίευση από osfp123123: Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Click για ανάπτυξη... Nαι κανονικά. Έχεις δικαίωμα να δίνεις τα μαθήματα προφορικά στις εξεταστικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:53 Ο osfp123123: #12 11-09-18 22:53 OK ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από osfp123123: Οποιος γνωριζει, εγω που φετος εισηχθησα στο πολυτεχνειο,και ειχα μαθησιακη δυσκολια στο λυκειο(εδωσα προφορικα πανελληνιες) δικοιοθμαι καιμια διευκολυνση στο πανεπιστημιο;;; Click για ανάπτυξη... Nαι κανονικά. Έχεις δικαίωμα να δίνεις τα μαθήματα προφορικά στις εξεταστικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:53 Ο osfp123123: #12 11-09-18 22:53 OK ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OK ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.