Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 22 Μαΐου 2024 στις 11:29 Η Dr. Gl. Luminous: #21 22-05-24 11:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα γιατι το τιμωρησαν το κοριτσι? δηλαδη παλι στο 5ο το εγραψαν δεν εχουν δικαιωμα να το πανε 1ο γιατι διαφορετικα δεν δουλευει το ν+3 αλλα δεν το αναγνωριζουν μαθηματα? παλαβο. Click για ανάπτυξη... Μα δεν την έγραψαν στον 5ο μπήκε στο 1ο άρα το ν+3 δεν την πιάνει. Και εγώ όταν γράφτηκα και πηγαινα στο my studies έγραφε ότι είμαι στο 1ο εξάμηνο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 22 Μαΐου 2024 στις 13:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 22-05-24 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Μα δεν την έγραψαν στον 5ο μπήκε στο 1ο άρα το ν+3 δεν την πιάνει. Και εγώ όταν γράφτηκα και πηγαινα στο my studies έγραφε ότι είμαι στο 1ο εξάμηνο Click για ανάπτυξη... Καλη μου το οτι και να κανουν τα πανεπιστημια το v+3 ειναι αδιαπραγματευτο. Και μια πληροφορια που ισως σε ενδιαφερει ..τα φοιτητολογια εδω και 2 χρονια ειναι ηλεκτρονικα ενοποιημενα και μπορουν να παρακολουθουνται και απο το υπουργειο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. 22 Μαΐου 2024 στις 15:38 Ο Paragontas7000: #23 22-05-24 15:38 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλη μου το οτι και να κανουν τα πανεπιστημια το v+3 ειναι αδιαπραγματευτο. Και μια πληροφορια που ισως σε ενδιαφερει ..τα φοιτητολογια εδω και 2 χρονια ειναι ηλεκτρονικα ενοποιημενα και μπορουν να παρακολουθουνται και απο το υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Δεν παιζει να γινει ποτε καμια διαγραφη φοιτητη , αφηστε τα σαπια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 22 Μαΐου 2024 στις 21:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 22-05-24 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν παιζει να γινει ποτε καμια διαγραφη φοιτητη , αφηστε τα σαπια. Click για ανάπτυξη... Λες ε ?..εγω νομιζω οτι θα γινουν με αρχη τον σεπτεμβριο του 2025. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2024 στις 10:38 Ο Paragontas7000: #25 23-05-24 10:38 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λες ε ?..εγω νομιζω οτι θα γινουν με αρχη τον σεπτεμβριο του 2025. Click για ανάπτυξη... Διαγραφες θα γινουν μονο στην περιπτωση φοιτητων που εχουν να δωσουν καποιο μαθημα πολλα εξαμηνα και εχουν παρατησει ουσιαστικα τη σχολη. Τωρα αμα εισαι σε πολυτεχνικη σχολη με μεσο ορο αποφοιτητης 7,5 ετη και χρωστας 3-4 μαθηματα για πτυχιο δεν θα σε διαγραψουν. Μη λεμε μαλακιες τωρα ρε παιδια ειπαμε... Πολλες καλες θετικες σχολες στην επαρχια θα πανε για φουντο Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: user110908 testusernameyes Jauahahwiwisjs bigbubble18 Wonderkid Qwerty 0 nefoumpios ch2006 shuuu Dionisis.l panosT436 Arvacon Georgia.d J.Cameron katerinavld Dr. Gl. Luminous carnage Stavros o Arkas Totreno AggelikiGr Nala Scandal ένας τυχαίος constansn Paragontas7000 marry.pp estrela Indecisive2 Φινεύς Frozensun tsiobieman johnstamatis34 Than003 Leo komm charmander nucomer χημεια4λαιφ SKG EFAKIT tan07 panaman Joji Farmakopoios Εριφύλη suaimhneas V@Per xristarac ele123 iiTzArismaltor_ shezza94 dmav math2arch Unboxholics Maynard fraoulit Lathy Kate1914 ROM32 thecrazycretan BiteTheDust Lifelong Learner love_to_learn kiyoshi EllieKal Μήτσος10 P.Dam. MrDragonboy eukleidhs1821 Mhtsaras76 fofo Startx0 bibliofagos physicscrazy blissele anell Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τωρα γιατι το τιμωρησαν το κοριτσι? δηλαδη παλι στο 5ο το εγραψαν δεν εχουν δικαιωμα να το πανε 1ο γιατι διαφορετικα δεν δουλευει το ν+3 αλλα δεν το αναγνωριζουν μαθηματα? παλαβο. Click για ανάπτυξη... Μα δεν την έγραψαν στον 5ο μπήκε στο 1ο άρα το ν+3 δεν την πιάνει. Και εγώ όταν γράφτηκα και πηγαινα στο my studies έγραφε ότι είμαι στο 1ο εξάμηνο
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 22 Μαΐου 2024 στις 13:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 22-05-24 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Μα δεν την έγραψαν στον 5ο μπήκε στο 1ο άρα το ν+3 δεν την πιάνει. Και εγώ όταν γράφτηκα και πηγαινα στο my studies έγραφε ότι είμαι στο 1ο εξάμηνο Click για ανάπτυξη... Καλη μου το οτι και να κανουν τα πανεπιστημια το v+3 ειναι αδιαπραγματευτο. Και μια πληροφορια που ισως σε ενδιαφερει ..τα φοιτητολογια εδω και 2 χρονια ειναι ηλεκτρονικα ενοποιημενα και μπορουν να παρακολουθουνται και απο το υπουργειο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. 22 Μαΐου 2024 στις 15:38 Ο Paragontas7000: #23 22-05-24 15:38 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλη μου το οτι και να κανουν τα πανεπιστημια το v+3 ειναι αδιαπραγματευτο. Και μια πληροφορια που ισως σε ενδιαφερει ..τα φοιτητολογια εδω και 2 χρονια ειναι ηλεκτρονικα ενοποιημενα και μπορουν να παρακολουθουνται και απο το υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Δεν παιζει να γινει ποτε καμια διαγραφη φοιτητη , αφηστε τα σαπια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 22 Μαΐου 2024 στις 21:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 22-05-24 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν παιζει να γινει ποτε καμια διαγραφη φοιτητη , αφηστε τα σαπια. Click για ανάπτυξη... Λες ε ?..εγω νομιζω οτι θα γινουν με αρχη τον σεπτεμβριο του 2025. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2024 στις 10:38 Ο Paragontas7000: #25 23-05-24 10:38 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λες ε ?..εγω νομιζω οτι θα γινουν με αρχη τον σεπτεμβριο του 2025. Click για ανάπτυξη... Διαγραφες θα γινουν μονο στην περιπτωση φοιτητων που εχουν να δωσουν καποιο μαθημα πολλα εξαμηνα και εχουν παρατησει ουσιαστικα τη σχολη. Τωρα αμα εισαι σε πολυτεχνικη σχολη με μεσο ορο αποφοιτητης 7,5 ετη και χρωστας 3-4 μαθηματα για πτυχιο δεν θα σε διαγραψουν. Μη λεμε μαλακιες τωρα ρε παιδια ειπαμε... Πολλες καλες θετικες σχολες στην επαρχια θα πανε για φουντο Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: user110908 testusernameyes Jauahahwiwisjs bigbubble18 Wonderkid Qwerty 0 nefoumpios ch2006 shuuu Dionisis.l panosT436 Arvacon Georgia.d J.Cameron katerinavld Dr. Gl. Luminous carnage Stavros o Arkas Totreno AggelikiGr Nala Scandal ένας τυχαίος constansn Paragontas7000 marry.pp estrela Indecisive2 Φινεύς Frozensun tsiobieman johnstamatis34 Than003 Leo komm charmander nucomer χημεια4λαιφ SKG EFAKIT tan07 panaman Joji Farmakopoios Εριφύλη suaimhneas V@Per xristarac ele123 iiTzArismaltor_ shezza94 dmav math2arch Unboxholics Maynard fraoulit Lathy Kate1914 ROM32 thecrazycretan BiteTheDust Lifelong Learner love_to_learn kiyoshi EllieKal Μήτσος10 P.Dam. MrDragonboy eukleidhs1821 Mhtsaras76 fofo Startx0 bibliofagos physicscrazy blissele anell Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Μα δεν την έγραψαν στον 5ο μπήκε στο 1ο άρα το ν+3 δεν την πιάνει. Και εγώ όταν γράφτηκα και πηγαινα στο my studies έγραφε ότι είμαι στο 1ο εξάμηνο Click για ανάπτυξη... Καλη μου το οτι και να κανουν τα πανεπιστημια το v+3 ειναι αδιαπραγματευτο. Και μια πληροφορια που ισως σε ενδιαφερει ..τα φοιτητολογια εδω και 2 χρονια ειναι ηλεκτρονικα ενοποιημενα και μπορουν να παρακολουθουνται και απο το υπουργειο.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. 22 Μαΐου 2024 στις 15:38 Ο Paragontas7000: #23 22-05-24 15:38 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλη μου το οτι και να κανουν τα πανεπιστημια το v+3 ειναι αδιαπραγματευτο. Και μια πληροφορια που ισως σε ενδιαφερει ..τα φοιτητολογια εδω και 2 χρονια ειναι ηλεκτρονικα ενοποιημενα και μπορουν να παρακολουθουνται και απο το υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Δεν παιζει να γινει ποτε καμια διαγραφη φοιτητη , αφηστε τα σαπια. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 22 Μαΐου 2024 στις 21:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 22-05-24 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν παιζει να γινει ποτε καμια διαγραφη φοιτητη , αφηστε τα σαπια. Click για ανάπτυξη... Λες ε ?..εγω νομιζω οτι θα γινουν με αρχη τον σεπτεμβριο του 2025. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2024 στις 10:38 Ο Paragontas7000: #25 23-05-24 10:38 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λες ε ?..εγω νομιζω οτι θα γινουν με αρχη τον σεπτεμβριο του 2025. Click για ανάπτυξη... Διαγραφες θα γινουν μονο στην περιπτωση φοιτητων που εχουν να δωσουν καποιο μαθημα πολλα εξαμηνα και εχουν παρατησει ουσιαστικα τη σχολη. Τωρα αμα εισαι σε πολυτεχνικη σχολη με μεσο ορο αποφοιτητης 7,5 ετη και χρωστας 3-4 μαθηματα για πτυχιο δεν θα σε διαγραψουν. Μη λεμε μαλακιες τωρα ρε παιδια ειπαμε... Πολλες καλες θετικες σχολες στην επαρχια θα πανε για φουντο Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: user110908 testusernameyes Jauahahwiwisjs bigbubble18 Wonderkid Qwerty 0 nefoumpios ch2006 shuuu Dionisis.l panosT436 Arvacon Georgia.d J.Cameron katerinavld Dr. Gl. Luminous carnage Stavros o Arkas Totreno AggelikiGr Nala Scandal ένας τυχαίος constansn Paragontas7000 marry.pp estrela Indecisive2 Φινεύς Frozensun tsiobieman johnstamatis34 Than003 Leo komm charmander nucomer χημεια4λαιφ SKG EFAKIT tan07 panaman Joji Farmakopoios Εριφύλη suaimhneas V@Per xristarac ele123 iiTzArismaltor_ shezza94 dmav math2arch Unboxholics Maynard fraoulit Lathy Kate1914 ROM32 thecrazycretan BiteTheDust Lifelong Learner love_to_learn kiyoshi EllieKal Μήτσος10 P.Dam. MrDragonboy eukleidhs1821 Mhtsaras76 fofo Startx0 bibliofagos physicscrazy blissele anell Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλη μου το οτι και να κανουν τα πανεπιστημια το v+3 ειναι αδιαπραγματευτο. Και μια πληροφορια που ισως σε ενδιαφερει ..τα φοιτητολογια εδω και 2 χρονια ειναι ηλεκτρονικα ενοποιημενα και μπορουν να παρακολουθουνται και απο το υπουργειο. Click για ανάπτυξη... Δεν παιζει να γινει ποτε καμια διαγραφη φοιτητη , αφηστε τα σαπια.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 22 Μαΐου 2024 στις 21:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 22-05-24 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν παιζει να γινει ποτε καμια διαγραφη φοιτητη , αφηστε τα σαπια. Click για ανάπτυξη... Λες ε ?..εγω νομιζω οτι θα γινουν με αρχη τον σεπτεμβριο του 2025. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2024 στις 10:38 Ο Paragontas7000: #25 23-05-24 10:38 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λες ε ?..εγω νομιζω οτι θα γινουν με αρχη τον σεπτεμβριο του 2025. Click για ανάπτυξη... Διαγραφες θα γινουν μονο στην περιπτωση φοιτητων που εχουν να δωσουν καποιο μαθημα πολλα εξαμηνα και εχουν παρατησει ουσιαστικα τη σχολη. Τωρα αμα εισαι σε πολυτεχνικη σχολη με μεσο ορο αποφοιτητης 7,5 ετη και χρωστας 3-4 μαθηματα για πτυχιο δεν θα σε διαγραψουν. Μη λεμε μαλακιες τωρα ρε παιδια ειπαμε... Πολλες καλες θετικες σχολες στην επαρχια θα πανε για φουντο Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν παιζει να γινει ποτε καμια διαγραφη φοιτητη , αφηστε τα σαπια. Click για ανάπτυξη... Λες ε ?..εγω νομιζω οτι θα γινουν με αρχη τον σεπτεμβριο του 2025.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. 23 Μαΐου 2024 στις 10:38 Ο Paragontas7000: #25 23-05-24 10:38 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λες ε ?..εγω νομιζω οτι θα γινουν με αρχη τον σεπτεμβριο του 2025. Click για ανάπτυξη... Διαγραφες θα γινουν μονο στην περιπτωση φοιτητων που εχουν να δωσουν καποιο μαθημα πολλα εξαμηνα και εχουν παρατησει ουσιαστικα τη σχολη. Τωρα αμα εισαι σε πολυτεχνικη σχολη με μεσο ορο αποφοιτητης 7,5 ετη και χρωστας 3-4 μαθηματα για πτυχιο δεν θα σε διαγραψουν. Μη λεμε μαλακιες τωρα ρε παιδια ειπαμε... Πολλες καλες θετικες σχολες στην επαρχια θα πανε για φουντο
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λες ε ?..εγω νομιζω οτι θα γινουν με αρχη τον σεπτεμβριο του 2025. Click για ανάπτυξη... Διαγραφες θα γινουν μονο στην περιπτωση φοιτητων που εχουν να δωσουν καποιο μαθημα πολλα εξαμηνα και εχουν παρατησει ουσιαστικα τη σχολη. Τωρα αμα εισαι σε πολυτεχνικη σχολη με μεσο ορο αποφοιτητης 7,5 ετη και χρωστας 3-4 μαθηματα για πτυχιο δεν θα σε διαγραψουν. Μη λεμε μαλακιες τωρα ρε παιδια ειπαμε... Πολλες καλες θετικες σχολες στην επαρχια θα πανε για φουντο