Giorgos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:51 Ο Giorgos21: #1 09-07-08 11:51 Ποια ειναι η γνωμη σας αναμεσα στισ 2 σχολες..?εχω ακουσει οτι η διοικ.επιστημης ςιναι πιο εξειδικευμενη σχολη,με περισσοτερα μαθηματικα και πληροφορικη ενω η οργανωση μια πολυ γενικη και σχετικα ευκολη σχολη...που ειναι καλυτερα να παω.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜιχάληςΜ&Ε Νεοφερμένο μέλος Ο ΜιχάληςΜ&Ε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 16:12 Ο ΜιχάληςΜ&Ε: #2 09-07-08 16:12 Η ΟΔΕ είναι πιο γενική και δίνει 4 κατευθύνσεις άρα πολλές επιλογές. Και για το ΔΕΤ ισχύει αυτό, δηλαδή αποτελεί καλό θεμέλιο για ότι κάνεις μετά. Απλά έχεις μια πιο τεχνολογική φύση. ΔΕΤ θα επέλεγα εγώ. Το τμήμα μου, Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας το έχεις απορρίψει; Αν ναι, για ποιο λόγο; Εγώ περνούσα σε όλα τα τμήματα της σχολής και διάλεξα αυτό. Αν θες πληροφορίες mjdj_the_fraggerSPAM@hotmail.com είναι το msn μου (χωρίς το SPAM)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 22:19 Ο Giorgos21: #3 09-07-08 22:19 απλα μ ειχαν πει οτι θα ειναι καλυτερα το μαρκετινγκ να το κανω μετα ως μεταπτυχιακο και να κανω κατι πιο γενικο τωρα ...ευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kanu Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Ο kanu έγραψε: #4 10-07-08 11:22 καλημέρα!και γω δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα δηλώσω πρώτα οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων μακεδονίας ή οικονομικών επιστημών μακεδονίας! εσύ για που λες;πόσα μόρια έβγαλες;αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜιχάληςΜ&Ε Νεοφερμένο μέλος Ο ΜιχάληςΜ&Ε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 18:58 Ο ΜιχάληςΜ&Ε: #5 11-07-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos21: απλα μ ειχαν πει οτι θα ειναι καλυτερα το μαρκετινγκ να το κανω μετα ως μεταπτυχιακο και να κανω κατι πιο γενικο τωρα ...ευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το κλασικό σύρμα που πέφτει. Ένα θα σου πω: Το μάρκετινγκ περιέχει αυτή τη στιγμή περίπου 20 εξειδικεύσεις και συνεχώς αναπτύσσεται. Είναι αδύνατον να καλυφθεί με ένα μεταπτυχιακό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 20:34 Ο Giorgos21: #6 11-07-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από kanu: καλημέρα!και γω δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα δηλώσω πρώτα οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων μακεδονίας ή οικονομικών επιστημών μακεδονίας! εσύ για που λες;πόσα μόρια έβγαλες;αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...:thanks: Click για ανάπτυξη... Εγω θα προτιμουσα οργανωσης και διοικησης γιατι θεωρω πιο πολλες τις δυνατοτητες που σου δινει ατυτο το πτυχιο..Μπορεις να βγεις και οικονομολογος απο κει..Αλλωστε εγγραφεσαι και στο οικονομικο επιμελητηριο..εγο εβγαλα στο 5ο 18400.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 20:35 Ο Giorgos21: #7 11-07-08 20:35 Τελικα υπεκυψα στην οργανωση και διοικηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜιχάληςΜ&Ε Νεοφερμένο μέλος Ο ΜιχάληςΜ&Ε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο ΜιχάληςΜ&Ε: #8 12-07-08 14:12 Τα λέμε στη σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crysa Νεοφερμένο μέλος Η crysa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η crysa έγραψε: #9 17-09-08 01:45 η οδε στην πατρα ειναι καλο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Ο Afey έγραψε: #10 17-09-08 09:54 Έχω ακούσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Dimitris_Gr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποια ειναι η γνωμη σας αναμεσα στισ 2 σχολες..?εχω ακουσει οτι η διοικ.επιστημης ςιναι πιο εξειδικευμενη σχολη,με περισσοτερα μαθηματικα και πληροφορικη ενω η οργανωση μια πολυ γενικη και σχετικα ευκολη σχολη...που ειναι καλυτερα να παω.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜιχάληςΜ&Ε Νεοφερμένο μέλος Ο ΜιχάληςΜ&Ε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 16:12 Ο ΜιχάληςΜ&Ε: #2 09-07-08 16:12 Η ΟΔΕ είναι πιο γενική και δίνει 4 κατευθύνσεις άρα πολλές επιλογές. Και για το ΔΕΤ ισχύει αυτό, δηλαδή αποτελεί καλό θεμέλιο για ότι κάνεις μετά. Απλά έχεις μια πιο τεχνολογική φύση. ΔΕΤ θα επέλεγα εγώ. Το τμήμα μου, Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας το έχεις απορρίψει; Αν ναι, για ποιο λόγο; Εγώ περνούσα σε όλα τα τμήματα της σχολής και διάλεξα αυτό. Αν θες πληροφορίες mjdj_the_fraggerSPAM@hotmail.com είναι το msn μου (χωρίς το SPAM)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 22:19 Ο Giorgos21: #3 09-07-08 22:19 απλα μ ειχαν πει οτι θα ειναι καλυτερα το μαρκετινγκ να το κανω μετα ως μεταπτυχιακο και να κανω κατι πιο γενικο τωρα ...ευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kanu Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Ο kanu έγραψε: #4 10-07-08 11:22 καλημέρα!και γω δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα δηλώσω πρώτα οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων μακεδονίας ή οικονομικών επιστημών μακεδονίας! εσύ για που λες;πόσα μόρια έβγαλες;αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜιχάληςΜ&Ε Νεοφερμένο μέλος Ο ΜιχάληςΜ&Ε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 18:58 Ο ΜιχάληςΜ&Ε: #5 11-07-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos21: απλα μ ειχαν πει οτι θα ειναι καλυτερα το μαρκετινγκ να το κανω μετα ως μεταπτυχιακο και να κανω κατι πιο γενικο τωρα ...ευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το κλασικό σύρμα που πέφτει. Ένα θα σου πω: Το μάρκετινγκ περιέχει αυτή τη στιγμή περίπου 20 εξειδικεύσεις και συνεχώς αναπτύσσεται. Είναι αδύνατον να καλυφθεί με ένα μεταπτυχιακό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 20:34 Ο Giorgos21: #6 11-07-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από kanu: καλημέρα!και γω δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα δηλώσω πρώτα οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων μακεδονίας ή οικονομικών επιστημών μακεδονίας! εσύ για που λες;πόσα μόρια έβγαλες;αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...:thanks: Click για ανάπτυξη... Εγω θα προτιμουσα οργανωσης και διοικησης γιατι θεωρω πιο πολλες τις δυνατοτητες που σου δινει ατυτο το πτυχιο..Μπορεις να βγεις και οικονομολογος απο κει..Αλλωστε εγγραφεσαι και στο οικονομικο επιμελητηριο..εγο εβγαλα στο 5ο 18400.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 20:35 Ο Giorgos21: #7 11-07-08 20:35 Τελικα υπεκυψα στην οργανωση και διοικηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜιχάληςΜ&Ε Νεοφερμένο μέλος Ο ΜιχάληςΜ&Ε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο ΜιχάληςΜ&Ε: #8 12-07-08 14:12 Τα λέμε στη σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crysa Νεοφερμένο μέλος Η crysa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η crysa έγραψε: #9 17-09-08 01:45 η οδε στην πατρα ειναι καλο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Ο Afey έγραψε: #10 17-09-08 09:54 Έχω ακούσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Dimitris_Gr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η ΟΔΕ είναι πιο γενική και δίνει 4 κατευθύνσεις άρα πολλές επιλογές. Και για το ΔΕΤ ισχύει αυτό, δηλαδή αποτελεί καλό θεμέλιο για ότι κάνεις μετά. Απλά έχεις μια πιο τεχνολογική φύση. ΔΕΤ θα επέλεγα εγώ. Το τμήμα μου, Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας το έχεις απορρίψει; Αν ναι, για ποιο λόγο; Εγώ περνούσα σε όλα τα τμήματα της σχολής και διάλεξα αυτό. Αν θες πληροφορίες mjdj_the_fraggerSPAM@hotmail.com είναι το msn μου (χωρίς το SPAM)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 22:19 Ο Giorgos21: #3 09-07-08 22:19 απλα μ ειχαν πει οτι θα ειναι καλυτερα το μαρκετινγκ να το κανω μετα ως μεταπτυχιακο και να κανω κατι πιο γενικο τωρα ...ευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kanu Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Ο kanu έγραψε: #4 10-07-08 11:22 καλημέρα!και γω δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα δηλώσω πρώτα οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων μακεδονίας ή οικονομικών επιστημών μακεδονίας! εσύ για που λες;πόσα μόρια έβγαλες;αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜιχάληςΜ&Ε Νεοφερμένο μέλος Ο ΜιχάληςΜ&Ε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 18:58 Ο ΜιχάληςΜ&Ε: #5 11-07-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos21: απλα μ ειχαν πει οτι θα ειναι καλυτερα το μαρκετινγκ να το κανω μετα ως μεταπτυχιακο και να κανω κατι πιο γενικο τωρα ...ευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το κλασικό σύρμα που πέφτει. Ένα θα σου πω: Το μάρκετινγκ περιέχει αυτή τη στιγμή περίπου 20 εξειδικεύσεις και συνεχώς αναπτύσσεται. Είναι αδύνατον να καλυφθεί με ένα μεταπτυχιακό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 20:34 Ο Giorgos21: #6 11-07-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από kanu: καλημέρα!και γω δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα δηλώσω πρώτα οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων μακεδονίας ή οικονομικών επιστημών μακεδονίας! εσύ για που λες;πόσα μόρια έβγαλες;αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...:thanks: Click για ανάπτυξη... Εγω θα προτιμουσα οργανωσης και διοικησης γιατι θεωρω πιο πολλες τις δυνατοτητες που σου δινει ατυτο το πτυχιο..Μπορεις να βγεις και οικονομολογος απο κει..Αλλωστε εγγραφεσαι και στο οικονομικο επιμελητηριο..εγο εβγαλα στο 5ο 18400.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 20:35 Ο Giorgos21: #7 11-07-08 20:35 Τελικα υπεκυψα στην οργανωση και διοικηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜιχάληςΜ&Ε Νεοφερμένο μέλος Ο ΜιχάληςΜ&Ε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο ΜιχάληςΜ&Ε: #8 12-07-08 14:12 Τα λέμε στη σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crysa Νεοφερμένο μέλος Η crysa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η crysa έγραψε: #9 17-09-08 01:45 η οδε στην πατρα ειναι καλο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Ο Afey έγραψε: #10 17-09-08 09:54 Έχω ακούσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Dimitris_Gr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απλα μ ειχαν πει οτι θα ειναι καλυτερα το μαρκετινγκ να το κανω μετα ως μεταπτυχιακο και να κανω κατι πιο γενικο τωρα ...ευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kanu Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Ο kanu έγραψε: #4 10-07-08 11:22 καλημέρα!και γω δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα δηλώσω πρώτα οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων μακεδονίας ή οικονομικών επιστημών μακεδονίας! εσύ για που λες;πόσα μόρια έβγαλες;αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜιχάληςΜ&Ε Νεοφερμένο μέλος Ο ΜιχάληςΜ&Ε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 18:58 Ο ΜιχάληςΜ&Ε: #5 11-07-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos21: απλα μ ειχαν πει οτι θα ειναι καλυτερα το μαρκετινγκ να το κανω μετα ως μεταπτυχιακο και να κανω κατι πιο γενικο τωρα ...ευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το κλασικό σύρμα που πέφτει. Ένα θα σου πω: Το μάρκετινγκ περιέχει αυτή τη στιγμή περίπου 20 εξειδικεύσεις και συνεχώς αναπτύσσεται. Είναι αδύνατον να καλυφθεί με ένα μεταπτυχιακό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 20:34 Ο Giorgos21: #6 11-07-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από kanu: καλημέρα!και γω δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα δηλώσω πρώτα οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων μακεδονίας ή οικονομικών επιστημών μακεδονίας! εσύ για που λες;πόσα μόρια έβγαλες;αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...:thanks: Click για ανάπτυξη... Εγω θα προτιμουσα οργανωσης και διοικησης γιατι θεωρω πιο πολλες τις δυνατοτητες που σου δινει ατυτο το πτυχιο..Μπορεις να βγεις και οικονομολογος απο κει..Αλλωστε εγγραφεσαι και στο οικονομικο επιμελητηριο..εγο εβγαλα στο 5ο 18400.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 20:35 Ο Giorgos21: #7 11-07-08 20:35 Τελικα υπεκυψα στην οργανωση και διοικηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜιχάληςΜ&Ε Νεοφερμένο μέλος Ο ΜιχάληςΜ&Ε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο ΜιχάληςΜ&Ε: #8 12-07-08 14:12 Τα λέμε στη σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crysa Νεοφερμένο μέλος Η crysa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η crysa έγραψε: #9 17-09-08 01:45 η οδε στην πατρα ειναι καλο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Ο Afey έγραψε: #10 17-09-08 09:54 Έχω ακούσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Dimitris_Gr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα!και γω δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα δηλώσω πρώτα οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων μακεδονίας ή οικονομικών επιστημών μακεδονίας! εσύ για που λες;πόσα μόρια έβγαλες;αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜιχάληςΜ&Ε Νεοφερμένο μέλος Ο ΜιχάληςΜ&Ε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 18:58 Ο ΜιχάληςΜ&Ε: #5 11-07-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos21: απλα μ ειχαν πει οτι θα ειναι καλυτερα το μαρκετινγκ να το κανω μετα ως μεταπτυχιακο και να κανω κατι πιο γενικο τωρα ...ευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το κλασικό σύρμα που πέφτει. Ένα θα σου πω: Το μάρκετινγκ περιέχει αυτή τη στιγμή περίπου 20 εξειδικεύσεις και συνεχώς αναπτύσσεται. Είναι αδύνατον να καλυφθεί με ένα μεταπτυχιακό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 20:34 Ο Giorgos21: #6 11-07-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από kanu: καλημέρα!και γω δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα δηλώσω πρώτα οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων μακεδονίας ή οικονομικών επιστημών μακεδονίας! εσύ για που λες;πόσα μόρια έβγαλες;αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...:thanks: Click για ανάπτυξη... Εγω θα προτιμουσα οργανωσης και διοικησης γιατι θεωρω πιο πολλες τις δυνατοτητες που σου δινει ατυτο το πτυχιο..Μπορεις να βγεις και οικονομολογος απο κει..Αλλωστε εγγραφεσαι και στο οικονομικο επιμελητηριο..εγο εβγαλα στο 5ο 18400.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 20:35 Ο Giorgos21: #7 11-07-08 20:35 Τελικα υπεκυψα στην οργανωση και διοικηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜιχάληςΜ&Ε Νεοφερμένο μέλος Ο ΜιχάληςΜ&Ε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο ΜιχάληςΜ&Ε: #8 12-07-08 14:12 Τα λέμε στη σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crysa Νεοφερμένο μέλος Η crysa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η crysa έγραψε: #9 17-09-08 01:45 η οδε στην πατρα ειναι καλο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Ο Afey έγραψε: #10 17-09-08 09:54 Έχω ακούσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Dimitris_Gr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos21: απλα μ ειχαν πει οτι θα ειναι καλυτερα το μαρκετινγκ να το κανω μετα ως μεταπτυχιακο και να κανω κατι πιο γενικο τωρα ...ευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Ναι είναι το κλασικό σύρμα που πέφτει. Ένα θα σου πω: Το μάρκετινγκ περιέχει αυτή τη στιγμή περίπου 20 εξειδικεύσεις και συνεχώς αναπτύσσεται. Είναι αδύνατον να καλυφθεί με ένα μεταπτυχιακό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 20:34 Ο Giorgos21: #6 11-07-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από kanu: καλημέρα!και γω δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα δηλώσω πρώτα οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων μακεδονίας ή οικονομικών επιστημών μακεδονίας! εσύ για που λες;πόσα μόρια έβγαλες;αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...:thanks: Click για ανάπτυξη... Εγω θα προτιμουσα οργανωσης και διοικησης γιατι θεωρω πιο πολλες τις δυνατοτητες που σου δινει ατυτο το πτυχιο..Μπορεις να βγεις και οικονομολογος απο κει..Αλλωστε εγγραφεσαι και στο οικονομικο επιμελητηριο..εγο εβγαλα στο 5ο 18400.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 20:35 Ο Giorgos21: #7 11-07-08 20:35 Τελικα υπεκυψα στην οργανωση και διοικηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜιχάληςΜ&Ε Νεοφερμένο μέλος Ο ΜιχάληςΜ&Ε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο ΜιχάληςΜ&Ε: #8 12-07-08 14:12 Τα λέμε στη σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crysa Νεοφερμένο μέλος Η crysa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η crysa έγραψε: #9 17-09-08 01:45 η οδε στην πατρα ειναι καλο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Ο Afey έγραψε: #10 17-09-08 09:54 Έχω ακούσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Dimitris_Gr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kanu: καλημέρα!και γω δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα δηλώσω πρώτα οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων μακεδονίας ή οικονομικών επιστημών μακεδονίας! εσύ για που λες;πόσα μόρια έβγαλες;αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...:thanks: Click για ανάπτυξη... Εγω θα προτιμουσα οργανωσης και διοικησης γιατι θεωρω πιο πολλες τις δυνατοτητες που σου δινει ατυτο το πτυχιο..Μπορεις να βγεις και οικονομολογος απο κει..Αλλωστε εγγραφεσαι και στο οικονομικο επιμελητηριο..εγο εβγαλα στο 5ο 18400.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 20:35 Ο Giorgos21: #7 11-07-08 20:35 Τελικα υπεκυψα στην οργανωση και διοικηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜιχάληςΜ&Ε Νεοφερμένο μέλος Ο ΜιχάληςΜ&Ε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο ΜιχάληςΜ&Ε: #8 12-07-08 14:12 Τα λέμε στη σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crysa Νεοφερμένο μέλος Η crysa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η crysa έγραψε: #9 17-09-08 01:45 η οδε στην πατρα ειναι καλο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Ο Afey έγραψε: #10 17-09-08 09:54 Έχω ακούσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Dimitris_Gr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικα υπεκυψα στην οργανωση και διοικηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜιχάληςΜ&Ε Νεοφερμένο μέλος Ο ΜιχάληςΜ&Ε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο ΜιχάληςΜ&Ε: #8 12-07-08 14:12 Τα λέμε στη σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crysa Νεοφερμένο μέλος Η crysa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η crysa έγραψε: #9 17-09-08 01:45 η οδε στην πατρα ειναι καλο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Ο Afey έγραψε: #10 17-09-08 09:54 Έχω ακούσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Dimitris_Gr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα λέμε στη σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crysa Νεοφερμένο μέλος Η crysa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η crysa έγραψε: #9 17-09-08 01:45 η οδε στην πατρα ειναι καλο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Ο Afey έγραψε: #10 17-09-08 09:54 Έχω ακούσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
η οδε στην πατρα ειναι καλο τμημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Ο Afey έγραψε: #10 17-09-08 09:54 Έχω ακούσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έχω ακούσει τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.