mar33 Νεοφερμένο μέλος Η mar33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Μαΐου 2024 στις 21:41 Η mar33 έγραψε: #1 10-05-24 21:41 Καλησπέρα,δίνω πανελλήνιες και έχω κλίση προς την πληροφορική την οποία θέλω και να ακολουθήσω Γνωρίζει κανείς αν αξιζει να επιλέξω το τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας του ΟΠΑ ή θεωρείται πως θα ήταν καλύτερα να επιλέξω κάποια σχολή καθαρής πληροφορικής? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 10 Μαΐου 2024 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 10-05-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από kat77: Καλησπέρα,δίνω πανελλήνιες και έχω κλίση προς την πληροφορική την οποία θέλω και να ακολουθήσω Γνωρίζει κανείς αν αξιζει να επιλέξω το τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας του ΟΠΑ ή θεωρείται πως θα ήταν καλύτερα να επιλέξω κάποια σχολή καθαρής πληροφορικής? Click για ανάπτυξη... Η σχολη που αναφερεις ειναι μια διοικηση επιχειρήσεων (οικονομικη σχολη) οπου επιπλεον διδασκεσαι να καταλαβαινεις πληροφορικη. Οι σχολες πληροφορικης ειναι για να εκτελεις πληροφορικη. Η αποψη μου ειναι αν εχεις και ενα ευρύτερο πεδιο στις θετικες επιστημες και αγαπας και την πληροφορικη να πας μηχ υπολογιστων και να κανεις το παρακατω μεταπτυχιακο...η πιο τεμπελικα πληροφορικη και το μεταπτυχιακο Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων και Πληροφοριακών Συστημάτων Στo πλαίσιo του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση και Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων και Πληροφοριακών Συστημάτων, που συνδιοργανώνουν τα Τμήματα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών και Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν... www.esos.gr Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2024 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2024 στις 13:27 Ο cha0s έγραψε: #3 11-05-24 13:27 Το ΔΕΤ μου θυμίζει λίγο το τμήμα εφαρμοσμένης πληφοροφικής στο ΠΑΜΑΚ. Πληροφορική με business. Οι απόφοιτοι αυτών των σχολών δουλεύουν κυρίως ως Business Analysts. Πήγαινε καλύτερα πληροφορική, πιο δυνατό χαρτί κατά τη γνώμη μου. Στην πορεία αν θες να αποκτήσεις διοικητικές γνώσεις, κάνεις ενα μεταπτυχιακό nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 11 Μαΐου 2024 στις 13:53 Ο nPb έγραψε: #4 11-05-24 13:53 Πήγαινε ΗΜΜΥ να είσαι πάνω από όλους. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2024 στις 15:10 Ο cha0s έγραψε: #5 11-05-24 15:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πήγαινε ΗΜΜΥ να είσαι πάνω από όλους. Click για ανάπτυξη... Αν την ενδιαφέρει η πληροφορική, γιατι να πάει ημμυ; Απ όσο ξέρω στους ηλεκτρολόγους εχουν και μαθήματα μηχανικών, ενεργειας κλπ Νομιζω η καλύτερη επιλογή είναι να δει το πρόγραμμα σπουδών από την κάθε σχολή. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 11 Μαΐου 2024 στις 17:32 Ο tsiobieman: #6 11-05-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kat77: Καλησπέρα,δίνω πανελλήνιες και έχω κλίση προς την πληροφορική την οποία θέλω και να ακολουθήσω Γνωρίζει κανείς αν αξιζει να επιλέξω το τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας του ΟΠΑ ή θεωρείται πως θα ήταν καλύτερα να επιλέξω κάποια σχολή καθαρής πληροφορικής? Click για ανάπτυξη... Πληροφορική με τα 1000 , έχει μαθήματα κορμού που αφορούν και τομείς Business (Marketing, Λογιστική) στο ΔΕΤ και θα βαρεθείς. Καλύτερα να μένεις συγκεντρωμένος στο στόχο. Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν την ενδιαφέρει η πληροφορική, γιατι να πάει ημμυ; Απ όσο ξέρω στους ηλεκτρολόγους εχουν και μαθήματα μηχανικών, ενεργειας κλπ Νομιζω η καλύτερη επιλογή είναι να δει το πρόγραμμα σπουδών από την κάθε σχολή. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρει αδερφέ. Δεν υπάρχει λόγος να πάει ΗΜΜΥ ο θεματοθέτης. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 Σωτηρία katerina1980 panaman jkhkh Vera Mapz Gravix jYanniss GeorgeG Helen06 mtala Madakis ele123 GeorgePap2003 exw_to_plano Mary06 Scandal tsiobieman EFAKIT ένας τυχαίος lukecage math2arch AggelikiGr Lifelong Learner Alessandra Eliza Dr. Gl. Luminous Leo komm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα,δίνω πανελλήνιες και έχω κλίση προς την πληροφορική την οποία θέλω και να ακολουθήσω Γνωρίζει κανείς αν αξιζει να επιλέξω το τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας του ΟΠΑ ή θεωρείται πως θα ήταν καλύτερα να επιλέξω κάποια σχολή καθαρής πληροφορικής?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 10 Μαΐου 2024 στις 21:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 10-05-24 21:47 Αρχική Δημοσίευση από kat77: Καλησπέρα,δίνω πανελλήνιες και έχω κλίση προς την πληροφορική την οποία θέλω και να ακολουθήσω Γνωρίζει κανείς αν αξιζει να επιλέξω το τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας του ΟΠΑ ή θεωρείται πως θα ήταν καλύτερα να επιλέξω κάποια σχολή καθαρής πληροφορικής? Click για ανάπτυξη... Η σχολη που αναφερεις ειναι μια διοικηση επιχειρήσεων (οικονομικη σχολη) οπου επιπλεον διδασκεσαι να καταλαβαινεις πληροφορικη. Οι σχολες πληροφορικης ειναι για να εκτελεις πληροφορικη. Η αποψη μου ειναι αν εχεις και ενα ευρύτερο πεδιο στις θετικες επιστημες και αγαπας και την πληροφορικη να πας μηχ υπολογιστων και να κανεις το παρακατω μεταπτυχιακο...η πιο τεμπελικα πληροφορικη και το μεταπτυχιακο Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων και Πληροφοριακών Συστημάτων Στo πλαίσιo του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση και Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων και Πληροφοριακών Συστημάτων, που συνδιοργανώνουν τα Τμήματα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών και Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν... www.esos.gr Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2024 cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2024 στις 13:27 Ο cha0s έγραψε: #3 11-05-24 13:27 Το ΔΕΤ μου θυμίζει λίγο το τμήμα εφαρμοσμένης πληφοροφικής στο ΠΑΜΑΚ. Πληροφορική με business. Οι απόφοιτοι αυτών των σχολών δουλεύουν κυρίως ως Business Analysts. Πήγαινε καλύτερα πληροφορική, πιο δυνατό χαρτί κατά τη γνώμη μου. Στην πορεία αν θες να αποκτήσεις διοικητικές γνώσεις, κάνεις ενα μεταπτυχιακό nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 11 Μαΐου 2024 στις 13:53 Ο nPb έγραψε: #4 11-05-24 13:53 Πήγαινε ΗΜΜΥ να είσαι πάνω από όλους. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2024 στις 15:10 Ο cha0s έγραψε: #5 11-05-24 15:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πήγαινε ΗΜΜΥ να είσαι πάνω από όλους. Click για ανάπτυξη... Αν την ενδιαφέρει η πληροφορική, γιατι να πάει ημμυ; Απ όσο ξέρω στους ηλεκτρολόγους εχουν και μαθήματα μηχανικών, ενεργειας κλπ Νομιζω η καλύτερη επιλογή είναι να δει το πρόγραμμα σπουδών από την κάθε σχολή. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 11 Μαΐου 2024 στις 17:32 Ο tsiobieman: #6 11-05-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kat77: Καλησπέρα,δίνω πανελλήνιες και έχω κλίση προς την πληροφορική την οποία θέλω και να ακολουθήσω Γνωρίζει κανείς αν αξιζει να επιλέξω το τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας του ΟΠΑ ή θεωρείται πως θα ήταν καλύτερα να επιλέξω κάποια σχολή καθαρής πληροφορικής? Click για ανάπτυξη... Πληροφορική με τα 1000 , έχει μαθήματα κορμού που αφορούν και τομείς Business (Marketing, Λογιστική) στο ΔΕΤ και θα βαρεθείς. Καλύτερα να μένεις συγκεντρωμένος στο στόχο. Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν την ενδιαφέρει η πληροφορική, γιατι να πάει ημμυ; Απ όσο ξέρω στους ηλεκτρολόγους εχουν και μαθήματα μηχανικών, ενεργειας κλπ Νομιζω η καλύτερη επιλογή είναι να δει το πρόγραμμα σπουδών από την κάθε σχολή. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρει αδερφέ. Δεν υπάρχει λόγος να πάει ΗΜΜΥ ο θεματοθέτης. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 Σωτηρία katerina1980 panaman jkhkh Vera Mapz Gravix jYanniss GeorgeG Helen06 mtala Madakis ele123 GeorgePap2003 exw_to_plano Mary06 Scandal tsiobieman EFAKIT ένας τυχαίος lukecage math2arch AggelikiGr Lifelong Learner Alessandra Eliza Dr. Gl. Luminous Leo komm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kat77: Καλησπέρα,δίνω πανελλήνιες και έχω κλίση προς την πληροφορική την οποία θέλω και να ακολουθήσω Γνωρίζει κανείς αν αξιζει να επιλέξω το τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας του ΟΠΑ ή θεωρείται πως θα ήταν καλύτερα να επιλέξω κάποια σχολή καθαρής πληροφορικής? Click για ανάπτυξη... Η σχολη που αναφερεις ειναι μια διοικηση επιχειρήσεων (οικονομικη σχολη) οπου επιπλεον διδασκεσαι να καταλαβαινεις πληροφορικη. Οι σχολες πληροφορικης ειναι για να εκτελεις πληροφορικη. Η αποψη μου ειναι αν εχεις και ενα ευρύτερο πεδιο στις θετικες επιστημες και αγαπας και την πληροφορικη να πας μηχ υπολογιστων και να κανεις το παρακατω μεταπτυχιακο...η πιο τεμπελικα πληροφορικη και το μεταπτυχιακο Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων και Πληροφοριακών Συστημάτων Στo πλαίσιo του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση και Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων και Πληροφοριακών Συστημάτων, που συνδιοργανώνουν τα Τμήματα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών και Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν... www.esos.gr
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2024 στις 13:27 Ο cha0s έγραψε: #3 11-05-24 13:27 Το ΔΕΤ μου θυμίζει λίγο το τμήμα εφαρμοσμένης πληφοροφικής στο ΠΑΜΑΚ. Πληροφορική με business. Οι απόφοιτοι αυτών των σχολών δουλεύουν κυρίως ως Business Analysts. Πήγαινε καλύτερα πληροφορική, πιο δυνατό χαρτί κατά τη γνώμη μου. Στην πορεία αν θες να αποκτήσεις διοικητικές γνώσεις, κάνεις ενα μεταπτυχιακό nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 11 Μαΐου 2024 στις 13:53 Ο nPb έγραψε: #4 11-05-24 13:53 Πήγαινε ΗΜΜΥ να είσαι πάνω από όλους. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2024 στις 15:10 Ο cha0s έγραψε: #5 11-05-24 15:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πήγαινε ΗΜΜΥ να είσαι πάνω από όλους. Click για ανάπτυξη... Αν την ενδιαφέρει η πληροφορική, γιατι να πάει ημμυ; Απ όσο ξέρω στους ηλεκτρολόγους εχουν και μαθήματα μηχανικών, ενεργειας κλπ Νομιζω η καλύτερη επιλογή είναι να δει το πρόγραμμα σπουδών από την κάθε σχολή. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 11 Μαΐου 2024 στις 17:32 Ο tsiobieman: #6 11-05-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kat77: Καλησπέρα,δίνω πανελλήνιες και έχω κλίση προς την πληροφορική την οποία θέλω και να ακολουθήσω Γνωρίζει κανείς αν αξιζει να επιλέξω το τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας του ΟΠΑ ή θεωρείται πως θα ήταν καλύτερα να επιλέξω κάποια σχολή καθαρής πληροφορικής? Click για ανάπτυξη... Πληροφορική με τα 1000 , έχει μαθήματα κορμού που αφορούν και τομείς Business (Marketing, Λογιστική) στο ΔΕΤ και θα βαρεθείς. Καλύτερα να μένεις συγκεντρωμένος στο στόχο. Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν την ενδιαφέρει η πληροφορική, γιατι να πάει ημμυ; Απ όσο ξέρω στους ηλεκτρολόγους εχουν και μαθήματα μηχανικών, ενεργειας κλπ Νομιζω η καλύτερη επιλογή είναι να δει το πρόγραμμα σπουδών από την κάθε σχολή. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρει αδερφέ. Δεν υπάρχει λόγος να πάει ΗΜΜΥ ο θεματοθέτης. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 Σωτηρία katerina1980 panaman jkhkh Vera Mapz Gravix jYanniss GeorgeG Helen06 mtala Madakis ele123 GeorgePap2003 exw_to_plano Mary06 Scandal tsiobieman EFAKIT ένας τυχαίος lukecage math2arch AggelikiGr Lifelong Learner Alessandra Eliza Dr. Gl. Luminous Leo komm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ΔΕΤ μου θυμίζει λίγο το τμήμα εφαρμοσμένης πληφοροφικής στο ΠΑΜΑΚ. Πληροφορική με business. Οι απόφοιτοι αυτών των σχολών δουλεύουν κυρίως ως Business Analysts. Πήγαινε καλύτερα πληροφορική, πιο δυνατό χαρτί κατά τη γνώμη μου. Στην πορεία αν θες να αποκτήσεις διοικητικές γνώσεις, κάνεις ενα μεταπτυχιακό
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 11 Μαΐου 2024 στις 13:53 Ο nPb έγραψε: #4 11-05-24 13:53 Πήγαινε ΗΜΜΥ να είσαι πάνω από όλους. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2024 στις 15:10 Ο cha0s έγραψε: #5 11-05-24 15:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πήγαινε ΗΜΜΥ να είσαι πάνω από όλους. Click για ανάπτυξη... Αν την ενδιαφέρει η πληροφορική, γιατι να πάει ημμυ; Απ όσο ξέρω στους ηλεκτρολόγους εχουν και μαθήματα μηχανικών, ενεργειας κλπ Νομιζω η καλύτερη επιλογή είναι να δει το πρόγραμμα σπουδών από την κάθε σχολή. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 11 Μαΐου 2024 στις 17:32 Ο tsiobieman: #6 11-05-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kat77: Καλησπέρα,δίνω πανελλήνιες και έχω κλίση προς την πληροφορική την οποία θέλω και να ακολουθήσω Γνωρίζει κανείς αν αξιζει να επιλέξω το τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας του ΟΠΑ ή θεωρείται πως θα ήταν καλύτερα να επιλέξω κάποια σχολή καθαρής πληροφορικής? Click για ανάπτυξη... Πληροφορική με τα 1000 , έχει μαθήματα κορμού που αφορούν και τομείς Business (Marketing, Λογιστική) στο ΔΕΤ και θα βαρεθείς. Καλύτερα να μένεις συγκεντρωμένος στο στόχο. Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν την ενδιαφέρει η πληροφορική, γιατι να πάει ημμυ; Απ όσο ξέρω στους ηλεκτρολόγους εχουν και μαθήματα μηχανικών, ενεργειας κλπ Νομιζω η καλύτερη επιλογή είναι να δει το πρόγραμμα σπουδών από την κάθε σχολή. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρει αδερφέ. Δεν υπάρχει λόγος να πάει ΗΜΜΥ ο θεματοθέτης. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 Σωτηρία katerina1980 panaman jkhkh Vera Mapz Gravix jYanniss GeorgeG Helen06 mtala Madakis ele123 GeorgePap2003 exw_to_plano Mary06 Scandal tsiobieman EFAKIT ένας τυχαίος lukecage math2arch AggelikiGr Lifelong Learner Alessandra Eliza Dr. Gl. Luminous Leo komm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2024 στις 15:10 Ο cha0s έγραψε: #5 11-05-24 15:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πήγαινε ΗΜΜΥ να είσαι πάνω από όλους. Click για ανάπτυξη... Αν την ενδιαφέρει η πληροφορική, γιατι να πάει ημμυ; Απ όσο ξέρω στους ηλεκτρολόγους εχουν και μαθήματα μηχανικών, ενεργειας κλπ Νομιζω η καλύτερη επιλογή είναι να δει το πρόγραμμα σπουδών από την κάθε σχολή. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 11 Μαΐου 2024 στις 17:32 Ο tsiobieman: #6 11-05-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kat77: Καλησπέρα,δίνω πανελλήνιες και έχω κλίση προς την πληροφορική την οποία θέλω και να ακολουθήσω Γνωρίζει κανείς αν αξιζει να επιλέξω το τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας του ΟΠΑ ή θεωρείται πως θα ήταν καλύτερα να επιλέξω κάποια σχολή καθαρής πληροφορικής? Click για ανάπτυξη... Πληροφορική με τα 1000 , έχει μαθήματα κορμού που αφορούν και τομείς Business (Marketing, Λογιστική) στο ΔΕΤ και θα βαρεθείς. Καλύτερα να μένεις συγκεντρωμένος στο στόχο. Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν την ενδιαφέρει η πληροφορική, γιατι να πάει ημμυ; Απ όσο ξέρω στους ηλεκτρολόγους εχουν και μαθήματα μηχανικών, ενεργειας κλπ Νομιζω η καλύτερη επιλογή είναι να δει το πρόγραμμα σπουδών από την κάθε σχολή. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρει αδερφέ. Δεν υπάρχει λόγος να πάει ΗΜΜΥ ο θεματοθέτης. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πήγαινε ΗΜΜΥ να είσαι πάνω από όλους. Click για ανάπτυξη... Αν την ενδιαφέρει η πληροφορική, γιατι να πάει ημμυ; Απ όσο ξέρω στους ηλεκτρολόγους εχουν και μαθήματα μηχανικών, ενεργειας κλπ Νομιζω η καλύτερη επιλογή είναι να δει το πρόγραμμα σπουδών από την κάθε σχολή.
tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 11 Μαΐου 2024 στις 17:32 Ο tsiobieman: #6 11-05-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kat77: Καλησπέρα,δίνω πανελλήνιες και έχω κλίση προς την πληροφορική την οποία θέλω και να ακολουθήσω Γνωρίζει κανείς αν αξιζει να επιλέξω το τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας του ΟΠΑ ή θεωρείται πως θα ήταν καλύτερα να επιλέξω κάποια σχολή καθαρής πληροφορικής? Click για ανάπτυξη... Πληροφορική με τα 1000 , έχει μαθήματα κορμού που αφορούν και τομείς Business (Marketing, Λογιστική) στο ΔΕΤ και θα βαρεθείς. Καλύτερα να μένεις συγκεντρωμένος στο στόχο. Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν την ενδιαφέρει η πληροφορική, γιατι να πάει ημμυ; Απ όσο ξέρω στους ηλεκτρολόγους εχουν και μαθήματα μηχανικών, ενεργειας κλπ Νομιζω η καλύτερη επιλογή είναι να δει το πρόγραμμα σπουδών από την κάθε σχολή. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρει αδερφέ. Δεν υπάρχει λόγος να πάει ΗΜΜΥ ο θεματοθέτης.
Αρχική Δημοσίευση από kat77: Καλησπέρα,δίνω πανελλήνιες και έχω κλίση προς την πληροφορική την οποία θέλω και να ακολουθήσω Γνωρίζει κανείς αν αξιζει να επιλέξω το τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας του ΟΠΑ ή θεωρείται πως θα ήταν καλύτερα να επιλέξω κάποια σχολή καθαρής πληροφορικής? Click για ανάπτυξη... Πληροφορική με τα 1000 , έχει μαθήματα κορμού που αφορούν και τομείς Business (Marketing, Λογιστική) στο ΔΕΤ και θα βαρεθείς. Καλύτερα να μένεις συγκεντρωμένος στο στόχο. Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν την ενδιαφέρει η πληροφορική, γιατι να πάει ημμυ; Απ όσο ξέρω στους ηλεκτρολόγους εχουν και μαθήματα μηχανικών, ενεργειας κλπ Νομιζω η καλύτερη επιλογή είναι να δει το πρόγραμμα σπουδών από την κάθε σχολή. Click για ανάπτυξη... Τρολλάρει αδερφέ. Δεν υπάρχει λόγος να πάει ΗΜΜΥ ο θεματοθέτης.