Δικαίωμα με το 10%

fss720

Νεοφερμένο μέλος

Ο fss720 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα.
Φέτος ποιοι έχουν δικαίωμα να κάνουν τα χαρτιά τους με το 10%?

Υ.Γ. Παρακαλώ απαντήστε ΜΟΝΟ αν είστε απόλυτα σίγουροι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απόφοιτοι του 2008 και 2009

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εντελως πληροφοριακα δεν σου αρεσε η σχολη και θελεις να ξαναπροσπαθησεις???

τι είναι το 10%??

τι είναι το 10%??

εγω τελειωσα το 2009...περασα ψυχολογια...αν μεσα στην χρονια αλλαξω γνωμη κ θελω να παω π.χ. φιλολογια(τυχαια παραδειγματα :P) αλλα δε θελω να ξαναδωσω πανελληνιες,μπορω να παω με το 10%..δηλαδη κραταω τα μορια μου,κανω τα χαρτια μου,κ απλα περιμενω τις βασεις..ΟΜΩΣ οι βασεις για αυτους που "δινουν" με 10% δεν ειναι οι ιδιες με τα παιδια που δινουν φετος πανελληνιες...οι δικες μ οι βασεις(10%) ειναι αρκετα πιο ανεβασμενες....επομενως,πρεπει να εχεις εναν ικανοποιητικο βαθμο για να το τολμησεις...βεβαια ειναι αναλογα κ με την σχολη που ενδιαφερεσαι..γτ μπορει να υπαρχει κ πτωση και στο 10%..

10% μπορεις να δηλωσεις μεχρι 2 χρονια αφου εδωσες? Δηλαδη εγω που εδωσα το 2009 μπορω να δηλωσω μεχρι και το 2011, σωστα?

10% μπορεις να δηλωσεις μεχρι 2 χρονια αφου εδωσες? Δηλαδη εγω που εδωσα το 2009 μπορω να δηλωσω μεχρι και το 2011, σωστα?

ναι.. αλλα,μαθητης γ λυκειου δε λες? πως εδωσες το 2009? :hmm:

ναι.. αλλα,μαθητης γ λυκειου δε λες? πως εδωσες το 2009? :hmm:
Εκανα ενα μικρο λαθος :'(:'(:'(. 1ο ετος ΑΣΟΕΕ ειμαι

Θελω να κανω μια ερωτηση.Αν οπως ειπε καποιος δεν μου αρεσει η σχολη μου κ με το 10% εστω περναω καπου αλλου , πηγαινω εκει κλπ, και μετα θελω παλι να επιλεξω τ πρωτη σχολη , τι κανω? ελπιζω να μην σας μπερδεψα

πανελληνιες ξανα η ξανα 10%..

ευχαριστω

Για να δουμε τι θα γινει το καλοκαιρι με τις βασεις 10%,η λογικη λει οτι θα πεσουν αλλα θα δειξει....

Για τις θέσεις του μηχανογραφικού με το ποσοστό του 10%, εκτός από το μηχανογραφικό που πρέπει να συμπληρώσουμε και να καταθέσουμε το Καλοκαίρι, χρειάζεται να καταθέσουμε κάποια άλλη αίτηση πριν για να συμμετέχουμε στην διαδικασία; :what:

Για τις θέσεις του μηχανογραφικού με το ποσοστό του 10%, εκτός από το μηχανογραφικό που πρέπει να συμπληρώσουμε και να καταθέσουμε το Καλοκαίρι, χρειάζεται να καταθέσουμε κάποια άλλη αίτηση πριν για να συμμετέχουμε στην διαδικασία; :what:

ναι,τον φεβρουαριο...οπως κανουν τις δηλωσεις ολοι...βασικα,οτι δηλωση καναμε περσυ την κανουν κ οι αποφοιτοι..γ αυτο αν ενδιαφερεσαι,κανε μια βολτα απο το σχολειο σου να ρωτησεις..

ναι,τον φεβρουαριο...οπως κανουν τις δηλωσεις ολοι...βασικα,οτι δηλωση καναμε περσυ την κανουν κ οι αποφοιτοι..γ αυτο αν ενδιαφερεσαι,κανε μια βολτα απο το σχολειο σου να ρωτησεις..

Α, ωραία. Ευχαριστώ Πολύ. :xixi:

Από ότι έχω ακούσει οι βάσεις 2010 με το 10% θα πέσουν λόγω του αριθμού μείωσης των υποψηφίων, πρόσφατα όπως ο κ.Κάτσικας (ασχολείται με αυτά) που είδα στη νετ είπε πως αναμένεται οι υποψήφιοι για τις πανελλήνιες 2010 με το 10% να είναι κάπου 18.000 ενώ πάλι του 2009 κάπου τόσοι πρέπει να ήταν. Δεν σας φαίνεται λίγο παράξενο??
Μήπως ξέρει κάποιος που μπορούμε να βρούμε σίγουρα πόσοι ήταν οι υποψήφιοι με ο 10% για το 2009??

Από ότι έχω ακούσει οι βάσεις 2010 με το 10% θα πέσουν λόγω του αριθμού μείωσης των υποψηφίων, πρόσφατα όπως ο κ.Κάτσικας (ασχολείται με αυτά) που είδα στη νετ είπε πως αναμένεται οι υποψήφιοι για τις πανελλήνιες 2010 με το 10% να είναι κάπου 18.000 ενώ πάλι του 2009 κάπου τόσοι πρέπει να ήταν. Δεν σας φαίνεται λίγο παράξενο??
Μήπως ξέρει κάποιος που μπορούμε να βρούμε σίγουρα πόσοι ήταν οι υποψήφιοι με ο 10% για το 2009??

αυτος ο κατσικας εχει καψει κ αγχωσει γενιες κ γενιες υποψηφιων κ γι'αυτο δε του δινω σημασια...συνηθως εξω πεφτει..

Φέτος ποιοι έχουν δικαίωμα να κάνουν τα χαρτιά τους με το 10%?

Υ.Γ. Παρακαλώ απαντήστε ΜΟΝΟ αν είστε απόλυτα σίγουροι.

Το 2010 θα έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν μηχανογραφικό δελτίο με το σύστημα του 10% όσοι έδωσαν τελευταία φορά πανελλήνιες εξετάσεις είτε το 2008 είτε το 2009. Οι υποψήφιοι αυτής της κατηγορίας διεκδικούν το 10% των διαθέσιμων θέσεων με πανελλήνιες εξετάσεις. Το 90% των θέσεων με πανελλήνιες εξετάσεις το διεκδικούν οι υποψήφιοι που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις το ίδιο έτος που υποβάλλουν μηχανογραφικό δελτίο (ανεξάρτητα αν είναι τελειόφοιτοι οι απόφοιτοι).

για να κανεις 10% δεν χρειάζεται καμια αιτηση. χρειάζεται μόνο για το 90%.

απλώς πας στο γραφειο Β'βαθμιας εκπαίδευσης που είχες καταθεσει την τελευταία φορα μηχανογραφικό , μαζι με τα απαραιτητα δικαιολογητικα και καταθετεις. τίποτα αλλο δε χρειάζεται:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back