smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 12:12 Η smarw έγραψε: #21 25-08-25 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Ponemenosksifias: Η δουλειά του δασκάλου είναι σταθερή αλλά με καμία δυνατότητα εξέλιξης από αυτά που έχω δει ( και όλα αυτά άμα καταφέρει κάποιος να διοριστεί) Click για ανάπτυξη... Ισχύει, με εξαιρέσεις διευθυντές, σύμβουλους εκπαίδευσης κτλ πάντως μισθολογικά δεν έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 13:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 25-08-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από smarw: Ισχύει, με εξαιρέσεις διευθυντές, σύμβουλους εκπαίδευσης κτλ πάντως μισθολογικά δεν έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις Click για ανάπτυξη... Εδω ειναι ενα πολυπλοκο εξελ (φρεσκο ειναι 2025... finansial model το λενε) που εκανε ενας καλος ανθρωπος να υπολογιζετε οι δασκαλοι τα πολλα λευτα που σας δινουν. Εκει στο μακροστενο πλαισιο ΜΚ βαλτε το Μισθολογικο Κλιμακιο σας... οι νεοι τον αριθμο 1 Συνημμένα misthodosia_ekpedeutikon_01052025.xls misthodosia_ekpedeutikon_01052025.xls 485,5 KB · Εμφανίσεις: 53 Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 16:41 Η Alessandra Eliza: #23 25-08-25 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Εδω ειναι ενα πολυπλοκο εξελ (φρεσκο ειναι 2025... finansial model το λενε) που εκανε ενας καλος ανθρωπος να υπολογιζετε οι δασκαλοι τα πολλα λευτα που σας δινουν. Εκει στο μακροστενο πλαισιο ΜΚ βαλτε το Μισθολογικο Κλιμακιο σας... οι νεοι τον αριθμο 1 Click για ανάπτυξη... ΜΚ1 χωρίς μεταπτυχιακό, με μεταπτυχιακό είναι μκ3 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 17:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 25-08-25 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: ΜΚ1 χωρίς μεταπτυχιακό, με μεταπτυχιακό είναι μκ3 Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σε πω παραπανω....εχω αγνοια επι του θεματος. αλλα αυτοι που εχουν μεταπτυχιακο παιρνουν παταπανω φραγκα? Τελευταία επεξεργασία: 25 Αυγούστου 2025 smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 18:42 Η smarw έγραψε: #25 25-08-25 18:42 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: δεν ξερω να σε πω παραπανω....εχω αγνοια επι του θεματος. αλλα αυτοι που εχουν μεταπτυχιακο παιρνουν παταπανω φραγκα? Click για ανάπτυξη... ναι και όσοι έχουν διδακτορικό , νομίζω είναι 6 μκ Ilikntas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 18:50 Ο Ilikntas έγραψε: #26 25-08-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι και όσοι έχουν διδακτορικό , νομίζω είναι 6 μκ Click για ανάπτυξη... Πόσα χρήματα περισσότερα παίρνει ένα άτομο με μεταπτυχιακο; Drscientist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:00 Ο Drscientist: #27 25-08-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Πόσα χρήματα περισσότερα παίρνει ένα άτομο με μεταπτυχιακο; Click για ανάπτυξη... 1 ΜΚ είναι περίπου +35-40€/μήνα καθαρά άρα 2 περίπου 75 Ilikntas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:32 Ο Ilikntas έγραψε: #28 25-08-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Drscientist: 1 ΜΚ είναι περίπου +35-40€/μήνα καθαρά άρα 2 περίπου 75 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολύυυ Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:56 Η Mammy Nun: #29 25-08-25 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Ponemenosksifias: Φυσικά και έχουν τελειώσει τα μηχανογραφικά και μετά από ένα δίλημμα και πολύ σκέψη κατέληξα στην διεθνών. Ο λόγος ήταν ότι το πρόγραμμα μου άρεσε περισσότερο και η νομική είναι μια πολύ δύσκολη σχολή που δεν ένιωθα έτοιμη. Ωστόσο έχω ψιλό μετανιώσει γιατί όλοι μου λένε ότι η νομική είναι καλύτερη και έχω αρχίσει και σκέφτομαι το 10% για του χρόνου. Πιστευετε αξιζει ; Click για ανάπτυξη... Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 02:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 26-08-25 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφερον...Πολυ θα ειθελα να μαθω το σκεπτικο και τον στοχο αυτης της ερευνας. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2025 gaidouri Νεοφερμένο μέλος Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 08:30 Ο gaidouri έγραψε: #31 26-08-25 08:30 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 13:40 Η Mammy Nun: #32 26-08-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από gaidouri: εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κι εγώ το σκεπτικό. Δεν ξέρω καν τι κάνεις μετά από αυτή τη σχολή. Πάντως πολιτικός Δεν θέλει να γίνει. thewitcher Νεοφερμένο μέλος Ο thewitcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 16:38 Ο thewitcher: #33 26-08-25 16:38 Μακρια απο 1ο πεδιο αξιζε πριν 20-30 χρονια γενικοτερα τωρα αποκατασταση εξισου χαλια για ολες τις σχολες. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 00511710 zahis Jauahahwiwisjs Mistis tis erimou giorgos8907 Searching vassilique_ Jfijdnsuns Ponemenosksifias giorgos5002 Efi10 revanzo johnsala thewitcher acc/fin04 thenutritionist Mammy Nun gaidouri charmander Drscientist Corfu kitty panaman sophieee MariaApo Martheos Alessandra Eliza aris65 abyssiniancat sakplat Entropy24 JohnOppie ang12_012 MarcoReus shuuu Giannismsn Ilikntas korlef Kafkinos SlimShady Stelios1231 giannhs2001 redpointer globglogabgalab ioanna2007 m.b. ANVNYMOS nickd mvas elcteng psychoticwaltz eftria Nala Mixalis! Wonderkid tomftw Giannis_19 Helen06 Sotiris 12 aggelosst9 CELTICS FAN E.Z nick34 Atrlef donpablo Xryssa b3om1zq st.krf gianikit andromaxh07 userguest geneticist giannis06 Dina AggelikiGr Κλημεντίνη Scandal rseven vtsou1 Kzaro Startx0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ponemenosksifias: Η δουλειά του δασκάλου είναι σταθερή αλλά με καμία δυνατότητα εξέλιξης από αυτά που έχω δει ( και όλα αυτά άμα καταφέρει κάποιος να διοριστεί) Click για ανάπτυξη... Ισχύει, με εξαιρέσεις διευθυντές, σύμβουλους εκπαίδευσης κτλ πάντως μισθολογικά δεν έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 13:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 25-08-25 13:46 Αρχική Δημοσίευση από smarw: Ισχύει, με εξαιρέσεις διευθυντές, σύμβουλους εκπαίδευσης κτλ πάντως μισθολογικά δεν έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις Click για ανάπτυξη... Εδω ειναι ενα πολυπλοκο εξελ (φρεσκο ειναι 2025... finansial model το λενε) που εκανε ενας καλος ανθρωπος να υπολογιζετε οι δασκαλοι τα πολλα λευτα που σας δινουν. Εκει στο μακροστενο πλαισιο ΜΚ βαλτε το Μισθολογικο Κλιμακιο σας... οι νεοι τον αριθμο 1 Συνημμένα misthodosia_ekpedeutikon_01052025.xls misthodosia_ekpedeutikon_01052025.xls 485,5 KB · Εμφανίσεις: 53 Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 16:41 Η Alessandra Eliza: #23 25-08-25 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Εδω ειναι ενα πολυπλοκο εξελ (φρεσκο ειναι 2025... finansial model το λενε) που εκανε ενας καλος ανθρωπος να υπολογιζετε οι δασκαλοι τα πολλα λευτα που σας δινουν. Εκει στο μακροστενο πλαισιο ΜΚ βαλτε το Μισθολογικο Κλιμακιο σας... οι νεοι τον αριθμο 1 Click για ανάπτυξη... ΜΚ1 χωρίς μεταπτυχιακό, με μεταπτυχιακό είναι μκ3 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 17:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 25-08-25 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: ΜΚ1 χωρίς μεταπτυχιακό, με μεταπτυχιακό είναι μκ3 Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σε πω παραπανω....εχω αγνοια επι του θεματος. αλλα αυτοι που εχουν μεταπτυχιακο παιρνουν παταπανω φραγκα? Τελευταία επεξεργασία: 25 Αυγούστου 2025 smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 18:42 Η smarw έγραψε: #25 25-08-25 18:42 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: δεν ξερω να σε πω παραπανω....εχω αγνοια επι του θεματος. αλλα αυτοι που εχουν μεταπτυχιακο παιρνουν παταπανω φραγκα? Click για ανάπτυξη... ναι και όσοι έχουν διδακτορικό , νομίζω είναι 6 μκ Ilikntas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 18:50 Ο Ilikntas έγραψε: #26 25-08-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι και όσοι έχουν διδακτορικό , νομίζω είναι 6 μκ Click για ανάπτυξη... Πόσα χρήματα περισσότερα παίρνει ένα άτομο με μεταπτυχιακο; Drscientist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:00 Ο Drscientist: #27 25-08-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Πόσα χρήματα περισσότερα παίρνει ένα άτομο με μεταπτυχιακο; Click για ανάπτυξη... 1 ΜΚ είναι περίπου +35-40€/μήνα καθαρά άρα 2 περίπου 75 Ilikntas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:32 Ο Ilikntas έγραψε: #28 25-08-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Drscientist: 1 ΜΚ είναι περίπου +35-40€/μήνα καθαρά άρα 2 περίπου 75 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολύυυ Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:56 Η Mammy Nun: #29 25-08-25 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Ponemenosksifias: Φυσικά και έχουν τελειώσει τα μηχανογραφικά και μετά από ένα δίλημμα και πολύ σκέψη κατέληξα στην διεθνών. Ο λόγος ήταν ότι το πρόγραμμα μου άρεσε περισσότερο και η νομική είναι μια πολύ δύσκολη σχολή που δεν ένιωθα έτοιμη. Ωστόσο έχω ψιλό μετανιώσει γιατί όλοι μου λένε ότι η νομική είναι καλύτερη και έχω αρχίσει και σκέφτομαι το 10% για του χρόνου. Πιστευετε αξιζει ; Click για ανάπτυξη... Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 02:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 26-08-25 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφερον...Πολυ θα ειθελα να μαθω το σκεπτικο και τον στοχο αυτης της ερευνας. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2025 gaidouri Νεοφερμένο μέλος Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 08:30 Ο gaidouri έγραψε: #31 26-08-25 08:30 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 13:40 Η Mammy Nun: #32 26-08-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από gaidouri: εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κι εγώ το σκεπτικό. Δεν ξέρω καν τι κάνεις μετά από αυτή τη σχολή. Πάντως πολιτικός Δεν θέλει να γίνει. thewitcher Νεοφερμένο μέλος Ο thewitcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 16:38 Ο thewitcher: #33 26-08-25 16:38 Μακρια απο 1ο πεδιο αξιζε πριν 20-30 χρονια γενικοτερα τωρα αποκατασταση εξισου χαλια για ολες τις σχολες. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 00511710 zahis Jauahahwiwisjs Mistis tis erimou giorgos8907 Searching vassilique_ Jfijdnsuns Ponemenosksifias giorgos5002 Efi10 revanzo johnsala thewitcher acc/fin04 thenutritionist Mammy Nun gaidouri charmander Drscientist Corfu kitty panaman sophieee MariaApo Martheos Alessandra Eliza aris65 abyssiniancat sakplat Entropy24 JohnOppie ang12_012 MarcoReus shuuu Giannismsn Ilikntas korlef Kafkinos SlimShady Stelios1231 giannhs2001 redpointer globglogabgalab ioanna2007 m.b. ANVNYMOS nickd mvas elcteng psychoticwaltz eftria Nala Mixalis! Wonderkid tomftw Giannis_19 Helen06 Sotiris 12 aggelosst9 CELTICS FAN E.Z nick34 Atrlef donpablo Xryssa b3om1zq st.krf gianikit andromaxh07 userguest geneticist giannis06 Dina AggelikiGr Κλημεντίνη Scandal rseven vtsou1 Kzaro Startx0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από smarw: Ισχύει, με εξαιρέσεις διευθυντές, σύμβουλους εκπαίδευσης κτλ πάντως μισθολογικά δεν έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις Click για ανάπτυξη... Εδω ειναι ενα πολυπλοκο εξελ (φρεσκο ειναι 2025... finansial model το λενε) που εκανε ενας καλος ανθρωπος να υπολογιζετε οι δασκαλοι τα πολλα λευτα που σας δινουν. Εκει στο μακροστενο πλαισιο ΜΚ βαλτε το Μισθολογικο Κλιμακιο σας... οι νεοι τον αριθμο 1
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 16:41 Η Alessandra Eliza: #23 25-08-25 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Εδω ειναι ενα πολυπλοκο εξελ (φρεσκο ειναι 2025... finansial model το λενε) που εκανε ενας καλος ανθρωπος να υπολογιζετε οι δασκαλοι τα πολλα λευτα που σας δινουν. Εκει στο μακροστενο πλαισιο ΜΚ βαλτε το Μισθολογικο Κλιμακιο σας... οι νεοι τον αριθμο 1 Click για ανάπτυξη... ΜΚ1 χωρίς μεταπτυχιακό, με μεταπτυχιακό είναι μκ3 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 17:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 25-08-25 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: ΜΚ1 χωρίς μεταπτυχιακό, με μεταπτυχιακό είναι μκ3 Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σε πω παραπανω....εχω αγνοια επι του θεματος. αλλα αυτοι που εχουν μεταπτυχιακο παιρνουν παταπανω φραγκα? Τελευταία επεξεργασία: 25 Αυγούστου 2025 smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 18:42 Η smarw έγραψε: #25 25-08-25 18:42 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: δεν ξερω να σε πω παραπανω....εχω αγνοια επι του θεματος. αλλα αυτοι που εχουν μεταπτυχιακο παιρνουν παταπανω φραγκα? Click για ανάπτυξη... ναι και όσοι έχουν διδακτορικό , νομίζω είναι 6 μκ Ilikntas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 18:50 Ο Ilikntas έγραψε: #26 25-08-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι και όσοι έχουν διδακτορικό , νομίζω είναι 6 μκ Click για ανάπτυξη... Πόσα χρήματα περισσότερα παίρνει ένα άτομο με μεταπτυχιακο; Drscientist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:00 Ο Drscientist: #27 25-08-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Πόσα χρήματα περισσότερα παίρνει ένα άτομο με μεταπτυχιακο; Click για ανάπτυξη... 1 ΜΚ είναι περίπου +35-40€/μήνα καθαρά άρα 2 περίπου 75 Ilikntas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:32 Ο Ilikntas έγραψε: #28 25-08-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Drscientist: 1 ΜΚ είναι περίπου +35-40€/μήνα καθαρά άρα 2 περίπου 75 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολύυυ Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:56 Η Mammy Nun: #29 25-08-25 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Ponemenosksifias: Φυσικά και έχουν τελειώσει τα μηχανογραφικά και μετά από ένα δίλημμα και πολύ σκέψη κατέληξα στην διεθνών. Ο λόγος ήταν ότι το πρόγραμμα μου άρεσε περισσότερο και η νομική είναι μια πολύ δύσκολη σχολή που δεν ένιωθα έτοιμη. Ωστόσο έχω ψιλό μετανιώσει γιατί όλοι μου λένε ότι η νομική είναι καλύτερη και έχω αρχίσει και σκέφτομαι το 10% για του χρόνου. Πιστευετε αξιζει ; Click για ανάπτυξη... Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 02:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 26-08-25 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφερον...Πολυ θα ειθελα να μαθω το σκεπτικο και τον στοχο αυτης της ερευνας. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2025 gaidouri Νεοφερμένο μέλος Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 08:30 Ο gaidouri έγραψε: #31 26-08-25 08:30 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 13:40 Η Mammy Nun: #32 26-08-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από gaidouri: εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κι εγώ το σκεπτικό. Δεν ξέρω καν τι κάνεις μετά από αυτή τη σχολή. Πάντως πολιτικός Δεν θέλει να γίνει. thewitcher Νεοφερμένο μέλος Ο thewitcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 16:38 Ο thewitcher: #33 26-08-25 16:38 Μακρια απο 1ο πεδιο αξιζε πριν 20-30 χρονια γενικοτερα τωρα αποκατασταση εξισου χαλια για ολες τις σχολες. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 00511710 zahis Jauahahwiwisjs Mistis tis erimou giorgos8907 Searching vassilique_ Jfijdnsuns Ponemenosksifias giorgos5002 Efi10 revanzo johnsala thewitcher acc/fin04 thenutritionist Mammy Nun gaidouri charmander Drscientist Corfu kitty panaman sophieee MariaApo Martheos Alessandra Eliza aris65 abyssiniancat sakplat Entropy24 JohnOppie ang12_012 MarcoReus shuuu Giannismsn Ilikntas korlef Kafkinos SlimShady Stelios1231 giannhs2001 redpointer globglogabgalab ioanna2007 m.b. ANVNYMOS nickd mvas elcteng psychoticwaltz eftria Nala Mixalis! Wonderkid tomftw Giannis_19 Helen06 Sotiris 12 aggelosst9 CELTICS FAN E.Z nick34 Atrlef donpablo Xryssa b3om1zq st.krf gianikit andromaxh07 userguest geneticist giannis06 Dina AggelikiGr Κλημεντίνη Scandal rseven vtsou1 Kzaro Startx0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Εδω ειναι ενα πολυπλοκο εξελ (φρεσκο ειναι 2025... finansial model το λενε) που εκανε ενας καλος ανθρωπος να υπολογιζετε οι δασκαλοι τα πολλα λευτα που σας δινουν. Εκει στο μακροστενο πλαισιο ΜΚ βαλτε το Μισθολογικο Κλιμακιο σας... οι νεοι τον αριθμο 1 Click για ανάπτυξη... ΜΚ1 χωρίς μεταπτυχιακό, με μεταπτυχιακό είναι μκ3
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 17:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 25-08-25 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: ΜΚ1 χωρίς μεταπτυχιακό, με μεταπτυχιακό είναι μκ3 Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σε πω παραπανω....εχω αγνοια επι του θεματος. αλλα αυτοι που εχουν μεταπτυχιακο παιρνουν παταπανω φραγκα? Τελευταία επεξεργασία: 25 Αυγούστου 2025 smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 18:42 Η smarw έγραψε: #25 25-08-25 18:42 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: δεν ξερω να σε πω παραπανω....εχω αγνοια επι του θεματος. αλλα αυτοι που εχουν μεταπτυχιακο παιρνουν παταπανω φραγκα? Click για ανάπτυξη... ναι και όσοι έχουν διδακτορικό , νομίζω είναι 6 μκ Ilikntas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 18:50 Ο Ilikntas έγραψε: #26 25-08-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι και όσοι έχουν διδακτορικό , νομίζω είναι 6 μκ Click για ανάπτυξη... Πόσα χρήματα περισσότερα παίρνει ένα άτομο με μεταπτυχιακο; Drscientist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:00 Ο Drscientist: #27 25-08-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Πόσα χρήματα περισσότερα παίρνει ένα άτομο με μεταπτυχιακο; Click για ανάπτυξη... 1 ΜΚ είναι περίπου +35-40€/μήνα καθαρά άρα 2 περίπου 75 Ilikntas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:32 Ο Ilikntas έγραψε: #28 25-08-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Drscientist: 1 ΜΚ είναι περίπου +35-40€/μήνα καθαρά άρα 2 περίπου 75 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολύυυ Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:56 Η Mammy Nun: #29 25-08-25 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Ponemenosksifias: Φυσικά και έχουν τελειώσει τα μηχανογραφικά και μετά από ένα δίλημμα και πολύ σκέψη κατέληξα στην διεθνών. Ο λόγος ήταν ότι το πρόγραμμα μου άρεσε περισσότερο και η νομική είναι μια πολύ δύσκολη σχολή που δεν ένιωθα έτοιμη. Ωστόσο έχω ψιλό μετανιώσει γιατί όλοι μου λένε ότι η νομική είναι καλύτερη και έχω αρχίσει και σκέφτομαι το 10% για του χρόνου. Πιστευετε αξιζει ; Click για ανάπτυξη... Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 02:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 26-08-25 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφερον...Πολυ θα ειθελα να μαθω το σκεπτικο και τον στοχο αυτης της ερευνας. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2025 gaidouri Νεοφερμένο μέλος Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 08:30 Ο gaidouri έγραψε: #31 26-08-25 08:30 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 13:40 Η Mammy Nun: #32 26-08-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από gaidouri: εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κι εγώ το σκεπτικό. Δεν ξέρω καν τι κάνεις μετά από αυτή τη σχολή. Πάντως πολιτικός Δεν θέλει να γίνει. thewitcher Νεοφερμένο μέλος Ο thewitcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 16:38 Ο thewitcher: #33 26-08-25 16:38 Μακρια απο 1ο πεδιο αξιζε πριν 20-30 χρονια γενικοτερα τωρα αποκατασταση εξισου χαλια για ολες τις σχολες. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 00511710 zahis Jauahahwiwisjs Mistis tis erimou giorgos8907 Searching vassilique_ Jfijdnsuns Ponemenosksifias giorgos5002 Efi10 revanzo johnsala thewitcher acc/fin04 thenutritionist Mammy Nun gaidouri charmander Drscientist Corfu kitty panaman sophieee MariaApo Martheos Alessandra Eliza aris65 abyssiniancat sakplat Entropy24 JohnOppie ang12_012 MarcoReus shuuu Giannismsn Ilikntas korlef Kafkinos SlimShady Stelios1231 giannhs2001 redpointer globglogabgalab ioanna2007 m.b. ANVNYMOS nickd mvas elcteng psychoticwaltz eftria Nala Mixalis! Wonderkid tomftw Giannis_19 Helen06 Sotiris 12 aggelosst9 CELTICS FAN E.Z nick34 Atrlef donpablo Xryssa b3om1zq st.krf gianikit andromaxh07 userguest geneticist giannis06 Dina AggelikiGr Κλημεντίνη Scandal rseven vtsou1 Kzaro Startx0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra Eliza: ΜΚ1 χωρίς μεταπτυχιακό, με μεταπτυχιακό είναι μκ3 Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σε πω παραπανω....εχω αγνοια επι του θεματος. αλλα αυτοι που εχουν μεταπτυχιακο παιρνουν παταπανω φραγκα?
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 18:42 Η smarw έγραψε: #25 25-08-25 18:42 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: δεν ξερω να σε πω παραπανω....εχω αγνοια επι του θεματος. αλλα αυτοι που εχουν μεταπτυχιακο παιρνουν παταπανω φραγκα? Click για ανάπτυξη... ναι και όσοι έχουν διδακτορικό , νομίζω είναι 6 μκ Ilikntas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 18:50 Ο Ilikntas έγραψε: #26 25-08-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι και όσοι έχουν διδακτορικό , νομίζω είναι 6 μκ Click για ανάπτυξη... Πόσα χρήματα περισσότερα παίρνει ένα άτομο με μεταπτυχιακο; Drscientist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:00 Ο Drscientist: #27 25-08-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Πόσα χρήματα περισσότερα παίρνει ένα άτομο με μεταπτυχιακο; Click για ανάπτυξη... 1 ΜΚ είναι περίπου +35-40€/μήνα καθαρά άρα 2 περίπου 75 Ilikntas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:32 Ο Ilikntas έγραψε: #28 25-08-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Drscientist: 1 ΜΚ είναι περίπου +35-40€/μήνα καθαρά άρα 2 περίπου 75 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολύυυ Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:56 Η Mammy Nun: #29 25-08-25 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Ponemenosksifias: Φυσικά και έχουν τελειώσει τα μηχανογραφικά και μετά από ένα δίλημμα και πολύ σκέψη κατέληξα στην διεθνών. Ο λόγος ήταν ότι το πρόγραμμα μου άρεσε περισσότερο και η νομική είναι μια πολύ δύσκολη σχολή που δεν ένιωθα έτοιμη. Ωστόσο έχω ψιλό μετανιώσει γιατί όλοι μου λένε ότι η νομική είναι καλύτερη και έχω αρχίσει και σκέφτομαι το 10% για του χρόνου. Πιστευετε αξιζει ; Click για ανάπτυξη... Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 02:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 26-08-25 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφερον...Πολυ θα ειθελα να μαθω το σκεπτικο και τον στοχο αυτης της ερευνας. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2025 gaidouri Νεοφερμένο μέλος Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 08:30 Ο gaidouri έγραψε: #31 26-08-25 08:30 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 13:40 Η Mammy Nun: #32 26-08-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από gaidouri: εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κι εγώ το σκεπτικό. Δεν ξέρω καν τι κάνεις μετά από αυτή τη σχολή. Πάντως πολιτικός Δεν θέλει να γίνει. thewitcher Νεοφερμένο μέλος Ο thewitcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 16:38 Ο thewitcher: #33 26-08-25 16:38 Μακρια απο 1ο πεδιο αξιζε πριν 20-30 χρονια γενικοτερα τωρα αποκατασταση εξισου χαλια για ολες τις σχολες. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 00511710 zahis Jauahahwiwisjs Mistis tis erimou giorgos8907 Searching vassilique_ Jfijdnsuns Ponemenosksifias giorgos5002 Efi10 revanzo johnsala thewitcher acc/fin04 thenutritionist Mammy Nun gaidouri charmander Drscientist Corfu kitty panaman sophieee MariaApo Martheos Alessandra Eliza aris65 abyssiniancat sakplat Entropy24 JohnOppie ang12_012 MarcoReus shuuu Giannismsn Ilikntas korlef Kafkinos SlimShady Stelios1231 giannhs2001 redpointer globglogabgalab ioanna2007 m.b. ANVNYMOS nickd mvas elcteng psychoticwaltz eftria Nala Mixalis! Wonderkid tomftw Giannis_19 Helen06 Sotiris 12 aggelosst9 CELTICS FAN E.Z nick34 Atrlef donpablo Xryssa b3om1zq st.krf gianikit andromaxh07 userguest geneticist giannis06 Dina AggelikiGr Κλημεντίνη Scandal rseven vtsou1 Kzaro Startx0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: δεν ξερω να σε πω παραπανω....εχω αγνοια επι του θεματος. αλλα αυτοι που εχουν μεταπτυχιακο παιρνουν παταπανω φραγκα? Click για ανάπτυξη... ναι και όσοι έχουν διδακτορικό , νομίζω είναι 6 μκ
Ilikntas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 18:50 Ο Ilikntas έγραψε: #26 25-08-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι και όσοι έχουν διδακτορικό , νομίζω είναι 6 μκ Click για ανάπτυξη... Πόσα χρήματα περισσότερα παίρνει ένα άτομο με μεταπτυχιακο; Drscientist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:00 Ο Drscientist: #27 25-08-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Πόσα χρήματα περισσότερα παίρνει ένα άτομο με μεταπτυχιακο; Click για ανάπτυξη... 1 ΜΚ είναι περίπου +35-40€/μήνα καθαρά άρα 2 περίπου 75 Ilikntas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:32 Ο Ilikntas έγραψε: #28 25-08-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Drscientist: 1 ΜΚ είναι περίπου +35-40€/μήνα καθαρά άρα 2 περίπου 75 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολύυυ Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:56 Η Mammy Nun: #29 25-08-25 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Ponemenosksifias: Φυσικά και έχουν τελειώσει τα μηχανογραφικά και μετά από ένα δίλημμα και πολύ σκέψη κατέληξα στην διεθνών. Ο λόγος ήταν ότι το πρόγραμμα μου άρεσε περισσότερο και η νομική είναι μια πολύ δύσκολη σχολή που δεν ένιωθα έτοιμη. Ωστόσο έχω ψιλό μετανιώσει γιατί όλοι μου λένε ότι η νομική είναι καλύτερη και έχω αρχίσει και σκέφτομαι το 10% για του χρόνου. Πιστευετε αξιζει ; Click για ανάπτυξη... Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 02:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 26-08-25 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφερον...Πολυ θα ειθελα να μαθω το σκεπτικο και τον στοχο αυτης της ερευνας. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2025 gaidouri Νεοφερμένο μέλος Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 08:30 Ο gaidouri έγραψε: #31 26-08-25 08:30 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 13:40 Η Mammy Nun: #32 26-08-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από gaidouri: εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κι εγώ το σκεπτικό. Δεν ξέρω καν τι κάνεις μετά από αυτή τη σχολή. Πάντως πολιτικός Δεν θέλει να γίνει. thewitcher Νεοφερμένο μέλος Ο thewitcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 16:38 Ο thewitcher: #33 26-08-25 16:38 Μακρια απο 1ο πεδιο αξιζε πριν 20-30 χρονια γενικοτερα τωρα αποκατασταση εξισου χαλια για ολες τις σχολες. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 00511710 zahis Jauahahwiwisjs Mistis tis erimou giorgos8907 Searching vassilique_ Jfijdnsuns Ponemenosksifias giorgos5002 Efi10 revanzo johnsala thewitcher acc/fin04 thenutritionist Mammy Nun gaidouri charmander Drscientist Corfu kitty panaman sophieee MariaApo Martheos Alessandra Eliza aris65 abyssiniancat sakplat Entropy24 JohnOppie ang12_012 MarcoReus shuuu Giannismsn Ilikntas korlef Kafkinos SlimShady Stelios1231 giannhs2001 redpointer globglogabgalab ioanna2007 m.b. ANVNYMOS nickd mvas elcteng psychoticwaltz eftria Nala Mixalis! Wonderkid tomftw Giannis_19 Helen06 Sotiris 12 aggelosst9 CELTICS FAN E.Z nick34 Atrlef donpablo Xryssa b3om1zq st.krf gianikit andromaxh07 userguest geneticist giannis06 Dina AggelikiGr Κλημεντίνη Scandal rseven vtsou1 Kzaro Startx0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι και όσοι έχουν διδακτορικό , νομίζω είναι 6 μκ Click για ανάπτυξη... Πόσα χρήματα περισσότερα παίρνει ένα άτομο με μεταπτυχιακο;
Drscientist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:00 Ο Drscientist: #27 25-08-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Πόσα χρήματα περισσότερα παίρνει ένα άτομο με μεταπτυχιακο; Click για ανάπτυξη... 1 ΜΚ είναι περίπου +35-40€/μήνα καθαρά άρα 2 περίπου 75 Ilikntas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:32 Ο Ilikntas έγραψε: #28 25-08-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Drscientist: 1 ΜΚ είναι περίπου +35-40€/μήνα καθαρά άρα 2 περίπου 75 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολύυυ Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:56 Η Mammy Nun: #29 25-08-25 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Ponemenosksifias: Φυσικά και έχουν τελειώσει τα μηχανογραφικά και μετά από ένα δίλημμα και πολύ σκέψη κατέληξα στην διεθνών. Ο λόγος ήταν ότι το πρόγραμμα μου άρεσε περισσότερο και η νομική είναι μια πολύ δύσκολη σχολή που δεν ένιωθα έτοιμη. Ωστόσο έχω ψιλό μετανιώσει γιατί όλοι μου λένε ότι η νομική είναι καλύτερη και έχω αρχίσει και σκέφτομαι το 10% για του χρόνου. Πιστευετε αξιζει ; Click για ανάπτυξη... Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 02:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 26-08-25 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφερον...Πολυ θα ειθελα να μαθω το σκεπτικο και τον στοχο αυτης της ερευνας. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2025 gaidouri Νεοφερμένο μέλος Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 08:30 Ο gaidouri έγραψε: #31 26-08-25 08:30 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 13:40 Η Mammy Nun: #32 26-08-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από gaidouri: εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κι εγώ το σκεπτικό. Δεν ξέρω καν τι κάνεις μετά από αυτή τη σχολή. Πάντως πολιτικός Δεν θέλει να γίνει. thewitcher Νεοφερμένο μέλος Ο thewitcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 16:38 Ο thewitcher: #33 26-08-25 16:38 Μακρια απο 1ο πεδιο αξιζε πριν 20-30 χρονια γενικοτερα τωρα αποκατασταση εξισου χαλια για ολες τις σχολες. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 00511710 zahis Jauahahwiwisjs Mistis tis erimou giorgos8907 Searching vassilique_ Jfijdnsuns Ponemenosksifias giorgos5002 Efi10 revanzo johnsala thewitcher acc/fin04 thenutritionist Mammy Nun gaidouri charmander Drscientist Corfu kitty panaman sophieee MariaApo Martheos Alessandra Eliza aris65 abyssiniancat sakplat Entropy24 JohnOppie ang12_012 MarcoReus shuuu Giannismsn Ilikntas korlef Kafkinos SlimShady Stelios1231 giannhs2001 redpointer globglogabgalab ioanna2007 m.b. ANVNYMOS nickd mvas elcteng psychoticwaltz eftria Nala Mixalis! Wonderkid tomftw Giannis_19 Helen06 Sotiris 12 aggelosst9 CELTICS FAN E.Z nick34 Atrlef donpablo Xryssa b3om1zq st.krf gianikit andromaxh07 userguest geneticist giannis06 Dina AggelikiGr Κλημεντίνη Scandal rseven vtsou1 Kzaro Startx0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ilikntas: Πόσα χρήματα περισσότερα παίρνει ένα άτομο με μεταπτυχιακο; Click για ανάπτυξη... 1 ΜΚ είναι περίπου +35-40€/μήνα καθαρά άρα 2 περίπου 75
Ilikntas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:32 Ο Ilikntas έγραψε: #28 25-08-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Drscientist: 1 ΜΚ είναι περίπου +35-40€/μήνα καθαρά άρα 2 περίπου 75 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολύυυ Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:56 Η Mammy Nun: #29 25-08-25 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Ponemenosksifias: Φυσικά και έχουν τελειώσει τα μηχανογραφικά και μετά από ένα δίλημμα και πολύ σκέψη κατέληξα στην διεθνών. Ο λόγος ήταν ότι το πρόγραμμα μου άρεσε περισσότερο και η νομική είναι μια πολύ δύσκολη σχολή που δεν ένιωθα έτοιμη. Ωστόσο έχω ψιλό μετανιώσει γιατί όλοι μου λένε ότι η νομική είναι καλύτερη και έχω αρχίσει και σκέφτομαι το 10% για του χρόνου. Πιστευετε αξιζει ; Click για ανάπτυξη... Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 02:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 26-08-25 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφερον...Πολυ θα ειθελα να μαθω το σκεπτικο και τον στοχο αυτης της ερευνας. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2025 gaidouri Νεοφερμένο μέλος Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 08:30 Ο gaidouri έγραψε: #31 26-08-25 08:30 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 13:40 Η Mammy Nun: #32 26-08-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από gaidouri: εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κι εγώ το σκεπτικό. Δεν ξέρω καν τι κάνεις μετά από αυτή τη σχολή. Πάντως πολιτικός Δεν θέλει να γίνει. thewitcher Νεοφερμένο μέλος Ο thewitcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 16:38 Ο thewitcher: #33 26-08-25 16:38 Μακρια απο 1ο πεδιο αξιζε πριν 20-30 χρονια γενικοτερα τωρα αποκατασταση εξισου χαλια για ολες τις σχολες. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 00511710 zahis Jauahahwiwisjs Mistis tis erimou giorgos8907 Searching vassilique_ Jfijdnsuns Ponemenosksifias giorgos5002 Efi10 revanzo johnsala thewitcher acc/fin04 thenutritionist Mammy Nun gaidouri charmander Drscientist Corfu kitty panaman sophieee MariaApo Martheos Alessandra Eliza aris65 abyssiniancat sakplat Entropy24 JohnOppie ang12_012 MarcoReus shuuu Giannismsn Ilikntas korlef Kafkinos SlimShady Stelios1231 giannhs2001 redpointer globglogabgalab ioanna2007 m.b. ANVNYMOS nickd mvas elcteng psychoticwaltz eftria Nala Mixalis! Wonderkid tomftw Giannis_19 Helen06 Sotiris 12 aggelosst9 CELTICS FAN E.Z nick34 Atrlef donpablo Xryssa b3om1zq st.krf gianikit andromaxh07 userguest geneticist giannis06 Dina AggelikiGr Κλημεντίνη Scandal rseven vtsou1 Kzaro Startx0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Drscientist: 1 ΜΚ είναι περίπου +35-40€/μήνα καθαρά άρα 2 περίπου 75 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολύυυ
Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2025 στις 22:56 Η Mammy Nun: #29 25-08-25 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Ponemenosksifias: Φυσικά και έχουν τελειώσει τα μηχανογραφικά και μετά από ένα δίλημμα και πολύ σκέψη κατέληξα στην διεθνών. Ο λόγος ήταν ότι το πρόγραμμα μου άρεσε περισσότερο και η νομική είναι μια πολύ δύσκολη σχολή που δεν ένιωθα έτοιμη. Ωστόσο έχω ψιλό μετανιώσει γιατί όλοι μου λένε ότι η νομική είναι καλύτερη και έχω αρχίσει και σκέφτομαι το 10% για του χρόνου. Πιστευετε αξιζει ; Click για ανάπτυξη... Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 02:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 26-08-25 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφερον...Πολυ θα ειθελα να μαθω το σκεπτικο και τον στοχο αυτης της ερευνας. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2025 gaidouri Νεοφερμένο μέλος Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 08:30 Ο gaidouri έγραψε: #31 26-08-25 08:30 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 13:40 Η Mammy Nun: #32 26-08-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από gaidouri: εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κι εγώ το σκεπτικό. Δεν ξέρω καν τι κάνεις μετά από αυτή τη σχολή. Πάντως πολιτικός Δεν θέλει να γίνει. thewitcher Νεοφερμένο μέλος Ο thewitcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 16:38 Ο thewitcher: #33 26-08-25 16:38 Μακρια απο 1ο πεδιο αξιζε πριν 20-30 χρονια γενικοτερα τωρα αποκατασταση εξισου χαλια για ολες τις σχολες. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 00511710 zahis Jauahahwiwisjs Mistis tis erimou giorgos8907 Searching vassilique_ Jfijdnsuns Ponemenosksifias giorgos5002 Efi10 revanzo johnsala thewitcher acc/fin04 thenutritionist Mammy Nun gaidouri charmander Drscientist Corfu kitty panaman sophieee MariaApo Martheos Alessandra Eliza aris65 abyssiniancat sakplat Entropy24 JohnOppie ang12_012 MarcoReus shuuu Giannismsn Ilikntas korlef Kafkinos SlimShady Stelios1231 giannhs2001 redpointer globglogabgalab ioanna2007 m.b. ANVNYMOS nickd mvas elcteng psychoticwaltz eftria Nala Mixalis! Wonderkid tomftw Giannis_19 Helen06 Sotiris 12 aggelosst9 CELTICS FAN E.Z nick34 Atrlef donpablo Xryssa b3om1zq st.krf gianikit andromaxh07 userguest geneticist giannis06 Dina AggelikiGr Κλημεντίνη Scandal rseven vtsou1 Kzaro Startx0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ponemenosksifias: Φυσικά και έχουν τελειώσει τα μηχανογραφικά και μετά από ένα δίλημμα και πολύ σκέψη κατέληξα στην διεθνών. Ο λόγος ήταν ότι το πρόγραμμα μου άρεσε περισσότερο και η νομική είναι μια πολύ δύσκολη σχολή που δεν ένιωθα έτοιμη. Ωστόσο έχω ψιλό μετανιώσει γιατί όλοι μου λένε ότι η νομική είναι καλύτερη και έχω αρχίσει και σκέφτομαι το 10% για του χρόνου. Πιστευετε αξιζει ; Click για ανάπτυξη... Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 02:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 26-08-25 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφερον...Πολυ θα ειθελα να μαθω το σκεπτικο και τον στοχο αυτης της ερευνας. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2025 gaidouri Νεοφερμένο μέλος Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 08:30 Ο gaidouri έγραψε: #31 26-08-25 08:30 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 13:40 Η Mammy Nun: #32 26-08-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από gaidouri: εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κι εγώ το σκεπτικό. Δεν ξέρω καν τι κάνεις μετά από αυτή τη σχολή. Πάντως πολιτικός Δεν θέλει να γίνει. thewitcher Νεοφερμένο μέλος Ο thewitcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 16:38 Ο thewitcher: #33 26-08-25 16:38 Μακρια απο 1ο πεδιο αξιζε πριν 20-30 χρονια γενικοτερα τωρα αποκατασταση εξισου χαλια για ολες τις σχολες. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 00511710 zahis Jauahahwiwisjs Mistis tis erimou giorgos8907 Searching vassilique_ Jfijdnsuns Ponemenosksifias giorgos5002 Efi10 revanzo johnsala thewitcher acc/fin04 thenutritionist Mammy Nun gaidouri charmander Drscientist Corfu kitty panaman sophieee MariaApo Martheos Alessandra Eliza aris65 abyssiniancat sakplat Entropy24 JohnOppie ang12_012 MarcoReus shuuu Giannismsn Ilikntas korlef Kafkinos SlimShady Stelios1231 giannhs2001 redpointer globglogabgalab ioanna2007 m.b. ANVNYMOS nickd mvas elcteng psychoticwaltz eftria Nala Mixalis! Wonderkid tomftw Giannis_19 Helen06 Sotiris 12 aggelosst9 CELTICS FAN E.Z nick34 Atrlef donpablo Xryssa b3om1zq st.krf gianikit andromaxh07 userguest geneticist giannis06 Dina AggelikiGr Κλημεντίνη Scandal rseven vtsou1 Kzaro Startx0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφερον...Πολυ θα ειθελα να μαθω το σκεπτικο και τον στοχο αυτης της ερευνας.
gaidouri Νεοφερμένο μέλος Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 08:30 Ο gaidouri έγραψε: #31 26-08-25 08:30 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 13:40 Η Mammy Nun: #32 26-08-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από gaidouri: εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κι εγώ το σκεπτικό. Δεν ξέρω καν τι κάνεις μετά από αυτή τη σχολή. Πάντως πολιτικός Δεν θέλει να γίνει. thewitcher Νεοφερμένο μέλος Ο thewitcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 16:38 Ο thewitcher: #33 26-08-25 16:38 Μακρια απο 1ο πεδιο αξιζε πριν 20-30 χρονια γενικοτερα τωρα αποκατασταση εξισου χαλια για ολες τις σχολες. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 00511710 zahis Jauahahwiwisjs Mistis tis erimou giorgos8907 Searching vassilique_ Jfijdnsuns Ponemenosksifias giorgos5002 Efi10 revanzo johnsala thewitcher acc/fin04 thenutritionist Mammy Nun gaidouri charmander Drscientist Corfu kitty panaman sophieee MariaApo Martheos Alessandra Eliza aris65 abyssiniancat sakplat Entropy24 JohnOppie ang12_012 MarcoReus shuuu Giannismsn Ilikntas korlef Kafkinos SlimShady Stelios1231 giannhs2001 redpointer globglogabgalab ioanna2007 m.b. ANVNYMOS nickd mvas elcteng psychoticwaltz eftria Nala Mixalis! Wonderkid tomftw Giannis_19 Helen06 Sotiris 12 aggelosst9 CELTICS FAN E.Z nick34 Atrlef donpablo Xryssa b3om1zq st.krf gianikit andromaxh07 userguest geneticist giannis06 Dina AggelikiGr Κλημεντίνη Scandal rseven vtsou1 Kzaro Startx0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Της φίλης μου ο γιος εδινε φετος και ήθελε: 1)Νομική 2)Διεθνών και Ευρωπαϊκών Παμακ Δεν πέρασε σε κανένα από τα δύο και πέρασε Πολιτικών Επιστημών (έγραψε 15000) & το έψαξαν και λένε ότι είναι καλύτερη σχολή από τις δύο που ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (γιατί η κόρη μου Αγγλικής Φιλολογίας ήθελε κι αυτό περασε, οπότε δεν ψάξαμε σχολές) αλλά ρώτα μήπως ισχύει. Click για ανάπτυξη... εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό..
Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 13:40 Η Mammy Nun: #32 26-08-25 13:40 Αρχική Δημοσίευση από gaidouri: εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κι εγώ το σκεπτικό. Δεν ξέρω καν τι κάνεις μετά από αυτή τη σχολή. Πάντως πολιτικός Δεν θέλει να γίνει. thewitcher Νεοφερμένο μέλος Ο thewitcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 16:38 Ο thewitcher: #33 26-08-25 16:38 Μακρια απο 1ο πεδιο αξιζε πριν 20-30 χρονια γενικοτερα τωρα αποκατασταση εξισου χαλια για ολες τις σχολες. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από gaidouri: εάν ήθελε να μπει στην πολιτική, λογικά ναι. Αλλιώς θα ήθελα και εγώ να μάθω το σκεπτικό.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω κι εγώ το σκεπτικό. Δεν ξέρω καν τι κάνεις μετά από αυτή τη σχολή. Πάντως πολιτικός Δεν θέλει να γίνει.
thewitcher Νεοφερμένο μέλος Ο thewitcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2025 στις 16:38 Ο thewitcher: #33 26-08-25 16:38 Μακρια απο 1ο πεδιο αξιζε πριν 20-30 χρονια γενικοτερα τωρα αποκατασταση εξισου χαλια για ολες τις σχολες.
Μακρια απο 1ο πεδιο αξιζε πριν 20-30 χρονια γενικοτερα τωρα αποκατασταση εξισου χαλια για ολες τις σχολες.