miv
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλά και στη Β' στο "ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ" πάλι ξεχωριστά τα είχα...
Στη Γ' είχα τα "Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής" που υπάρχουν μέχρι τώρα...
Δεν ξέρω άλλα πάνω στο θέμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

belina
Νεοφερμένο μέλος

Άρα δεν μου αρέσει καθόλου ο διαχωρισμός τους ως μαθήματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lakis
Νεοφερμένο μέλος

Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος

mitsaras7
Νεοφερμένο μέλος

vjshadow
Νεοφερμένο μέλος

ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Νεοφερμένο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Για να μας ταλαιπωρούν!Η Γεωμετρία της 3ης είναι μια βλακεία επι το πλείστον..Μονο το κομμάτι με τν Τριγωνομετρία αξιζει!
Η προχωρημένη τριγωνομετρία δεν θεωρείται καν Γεωμετρία βεβαια.
δεν ξέρω αν είναι καλύτερα έτσι!εμείς πάντως μαζί τα κάναμε!όλα μαθηματικά είναι βέβαια αργότερα θα καταλάβετε ότι η γεωμετρία μερικές φορές μπορει να σε σώσει όταν η άλγεβρα δυσκολεύει(ακόμη και σε πανελλαδικές) και το αντίθετο. επίσης ένας που μπορεί να αντιληφθει γεωμετρικά κάτι δεν δυσκολεύεται και να το γράψει αλγεβρικά,, κατά κανόνα !δεν ξέρω τελικά τι είναι καλύτερο
Εγω πιστεύω απλώς οτι η Γεωμετρία και η Άλγεβρα αναπτύσσουν δύο διαφορετικές οπτικές και λογικές για τα Μαθηματικά. Το κακό είναι όταν φτάσεις στο σημείο να τα θεωρείς ασύνδετα, πράγμα που φυσικά δεν συμβαίνει. Συνδεδεμένα είναι και μπλέκονται παντού.
Hraklis
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.