lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 13:19 Ο lak100 έγραψε: #1 13-10-10 13:19 Παιδια θα ηθελα να μου πειτε τις διαφορες μεταξυ ψηφιακων συνδιαστικων κυκλωματων και ψηφιακων ακολουθιακων κυκλωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.831 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:37 Ο Dias έγραψε: #2 13-10-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από lak100: Παιδια θα ηθελα να μου πειτε τις διαφορες μεταξυ ψηφιακων συνδιαστικων κυκλωματων και ψηφιακων ακολουθιακων κυκλωματων Click για ανάπτυξη... Στα συνδιαστικά η έξοδος εξαρτάται μόνον από τα σήματα που εφαρμόζονται στην είσοδο. Στα ακολουθιακά η η έξοδος εξαρτάται όχι μόνον από τα σήματα που εφαρμόζονται στην είσοδο τους, αλλά και από την προηγούμενη κατάσταση τους. - Αυτά τα κάνουμε στην ηλεκτρολογία του (ξεχασμένου) 1ου κύκλου της τεχνολογικής κατεύθυνσης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παιδια θα ηθελα να μου πειτε τις διαφορες μεταξυ ψηφιακων συνδιαστικων κυκλωματων και ψηφιακων ακολουθιακων κυκλωματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.831 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2010 στις 20:37 Ο Dias έγραψε: #2 13-10-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από lak100: Παιδια θα ηθελα να μου πειτε τις διαφορες μεταξυ ψηφιακων συνδιαστικων κυκλωματων και ψηφιακων ακολουθιακων κυκλωματων Click για ανάπτυξη... Στα συνδιαστικά η έξοδος εξαρτάται μόνον από τα σήματα που εφαρμόζονται στην είσοδο. Στα ακολουθιακά η η έξοδος εξαρτάται όχι μόνον από τα σήματα που εφαρμόζονται στην είσοδο τους, αλλά και από την προηγούμενη κατάσταση τους. - Αυτά τα κάνουμε στην ηλεκτρολογία του (ξεχασμένου) 1ου κύκλου της τεχνολογικής κατεύθυνσης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από lak100: Παιδια θα ηθελα να μου πειτε τις διαφορες μεταξυ ψηφιακων συνδιαστικων κυκλωματων και ψηφιακων ακολουθιακων κυκλωματων Click για ανάπτυξη... Στα συνδιαστικά η έξοδος εξαρτάται μόνον από τα σήματα που εφαρμόζονται στην είσοδο. Στα ακολουθιακά η η έξοδος εξαρτάται όχι μόνον από τα σήματα που εφαρμόζονται στην είσοδο τους, αλλά και από την προηγούμενη κατάσταση τους. - Αυτά τα κάνουμε στην ηλεκτρολογία του (ξεχασμένου) 1ου κύκλου της τεχνολογικής κατεύθυνσης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.