Γεια χαρα σε ολους
Εχω το εξης θεμα που με απασχολει.. φετος περασα το Β2 (Μαιος 2012) στη βαση κοντα μετα απο πολυ κοπο και διαβασμα .Ενα Β2 διαγωνισμα που μου φανηκε αρκετα απαιτητικο και οχι ιδαιτερα ευκολο τοσο ωστε να θεωρω οτι το επιπεδο μου εξακολουθει να μην ειναι αυτο που θελω γι αυτο το πτυχιο απο πλευρας λεξιλογιου και ακουστικης αντιληψης.Εχω ορεξη και διαθεση αλλα οχι πολυ χρονο ,γτ ειμαι στο πτυχιο μου, να παω για το C1.Αυτο που θα ηθελα να κανω στο διαστημα που θ αποφασιζω αν θα κανω ιδιαιτερο , φροντιστηριο και που (αυγουστος -σεπτεμβριος)ειναι να συνεχισω ν ασχολουμαι ωστε να κρατησω επαφη και να βελτιωθω οσο ειναι εφικτο δηλ.Απο υλικο εχω για το Β2 τη σειρα του καραμπατου και του κουκκιδη(για επαναληψη) επισης θεωρητικα μπορω να αρχισω να διαβαζω εφημεριδες περιοδικα να κατεβαζω ταινιες και ολα τα σχετικα αλλα καθε μερα μπορω ν αφιερωνω
το πολυ 2 ωρες.Συνεπως μια συμβουλη απο καποιον καθηγητη/τρια δοκιμασμενη θα ηταν ευπροσδεκτη.Συγγνωμη για τις τοσες λεπτομερειες απλα ηθελα να περιγραψω το θεμα οσο εκτενεστερα μπορουσα Ευχαριστω πολυ