Oikonomologistis
Νεοφερμένος
Ο Γιώργος Ζαφειρίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
16-10-22
09:30
Βρήκα πολύ χρήσιμο το site
Κάνεις δωρεάν εγγραφή και μπορείς να φτιάξεις πολύ εύκολα διαδραστικές ερωτήσεις / ασκήσεις και να τις μοιραστείς με τους μαθητές σου αλλά και με συναδέλφους σου. Υπάρχουν και κάποιες έτοιμες ερωτήσεις που μπορείς να επεξεργαστείς και να τις χρησιμοποιήσεις. Ψάξτε το λίγο και αν έχει κάποιος απορία ας ρωτήσει και εδώ.
Αν υπάρχει κάποιο καλύτερο (δωρεάν) site για ανάλογη δουλειά, παρακαλώ ενημερώστε με γιατί έχω φτιάξει τα πρώτα 2 κεφάλαια και δε θέλω να κάνω διπλή δουλειά.
LearningApps.org - interaktive und multimediale Lernbausteine
LearningApps.org - interaktive und multimediale Lernbausteine
learningapps.org
Κάνεις δωρεάν εγγραφή και μπορείς να φτιάξεις πολύ εύκολα διαδραστικές ερωτήσεις / ασκήσεις και να τις μοιραστείς με τους μαθητές σου αλλά και με συναδέλφους σου. Υπάρχουν και κάποιες έτοιμες ερωτήσεις που μπορείς να επεξεργαστείς και να τις χρησιμοποιήσεις. Ψάξτε το λίγο και αν έχει κάποιος απορία ας ρωτήσει και εδώ.
Αν υπάρχει κάποιο καλύτερο (δωρεάν) site για ανάλογη δουλειά, παρακαλώ ενημερώστε με γιατί έχω φτιάξει τα πρώτα 2 κεφάλαια και δε θέλω να κάνω διπλή δουλειά.
Oikonomologistis
Νεοφερμένος
Ο Γιώργος Ζαφειρίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
26-10-22
14:13
Ορισμένα παραδείγματα διαδραστικών εφαρμογών που έφτιαξα με τη συγκεκριμένη εφαρμογή:
Για το πρώτο κεφάλαιο ΑΟΘ
Για το δεύτερο κεφάλαιο ΑΟΘ
Για το τρίτο κεφάλαιο ΑΟΘ
Αν κάποιος συνάδελφος εκπαιδευτικός θέλει να τις επεξεργαστεί για να τις χρησιμοποιήσει, ας στείλει να τον βοηθήσω να τις επεξεργαστεί όπως επιθυμεί.
Για το πρώτο κεφάλαιο ΑΟΘ
Κεφάλαιο 1ο Διαδραστικές εφαρμογές
Τώρα μπορείς να είσαι σίγουρος για τις επιδόσεις σου, γιατί τα τεστ είναι διαδραστικά και σου δίνουν τη σωστή απάντηση μαζί με την αξιολόγηση σου στο τέλος. Ερωτήσεις Πολλαπλής Επιλογής Μέρος Α Ερω…
economialogistiki.wordpress.com
Για το δεύτερο κεφάλαιο ΑΟΘ
Εκπαιδευτικό Υλικό από το Κεφάλαιο 2
Ελαστικότητα Ζήτησης και Συνολική Δαπάνη Σημειώσεις Θεωρίας Ερωτήσεις Ανάπτυξης Ερωτήσεις Σωστό Λάθος με απαντήσεις Ερωτήσεις Πολλαπλής Επιλογής με απαντήσεις Ασκήσεις Θέματα Πανελληνίων Διαδραστικ…
Για το τρίτο κεφάλαιο ΑΟΘ
Κεφάλαιο 3ο Διαδραστικές εφαρμογές
Τώρα μπορείς να είσαι σίγουρος για τις επιδόσεις σου, γιατί τα τεστ είναι διαδραστικά και σου δίνουν τη σωστή απάντηση μαζί με την αξιολόγηση σου στο τέλος. Ερωτήσεις Πολλαπλής Επιλογής Μέρος Α (Πα…
Αν κάποιος συνάδελφος εκπαιδευτικός θέλει να τις επεξεργαστεί για να τις χρησιμοποιήσει, ας στείλει να τον βοηθήσω να τις επεξεργαστεί όπως επιθυμεί.