Διαδικτυακός διαγωνισμός Φυσικής: Τάξεις Γυμνασίου - Λυκείου

Διαγωνισμός Φυσικής Γυμανσίου & Λυκείου
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 29)
  • Επιθυμώ να συμμετέχω στον διαγωνισμό Γ΄ γυμνασίου

Ψήφοι: 0 0,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    29
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Ρε παιδιά δεν είναι καθόλου δύσκολο μα καθόλου να βγάλει καποιος που θέλει να βοηθήσει ένα θέμα και να το δώσει σε ένα άλλο μέλος της επιτροπής ώστε να το προσθέσει στην θεματολογία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε το κόβω να έχει επιτυχία:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε το κόβω να έχει επιτυχία:P

Ουτε εγω... Ειναι ωραιο σαν ιδεα παντως, εχει πλακα το ολο concept... :P Απλα στην πραξη ειναι λιγο δυσκολο γιατι θα εχουμε ουτως η αλλως πολύ λιγες συμμετοχες, ειδικα στο γυμνασιο. Απο τριτη γυμνασιου εγω μονο την φαιρυ ξερω και απο δευτερα το πολύ 5 παιδια. Δεν κανουμε δουλεια ετσι... :(
Ασε που οσοι ειδαν το τοπικ θελουν να μπουν στην επιτροπη!! :P:P

Βάλτε και μένα στην Α' Λυκείου.

Θέλω *και* εγώ για την Α' Λυκείου.

ρε παιδια εγω δεν καταλαβα πως θα γινει ο διαγωνισμος :)
για β λυκειου ενδιαφερομαι

Τελευταία επεξεργασία:
ρε παιδια εγω δεν καταλαβα πως θα γινει ο διαγωνισμος :)

Προφανως θα δημοσιευσουν τις ερωτησεις καπου και θα πρεπει σε ενα ορισμενο χρονικο διαστημα να στειλουμε τις απαντησεις στην επιτροπη... Αυτο θα γινει ΟΤΑΝ και ΑΝ μαζεψουμε πολλες συμμετοχες, που δεεεν το βλεπω.. Κατα τ'άλλα αισιοδοξία!! :P:P

μαλιστα, ετοιμαστητε να συντριφτητε απο τον μαστερ :D

Μπήκα και εγώ μέσα(Β΄ Γυμνασίου)

Κι εγω μπηκα β!!

λοιπον guys...για θεματοθετης ειμαι μεσα...δν ξερω ομως σ ποια βαθμιδα...λεω ν τ συνδυασω κ μ συμμετοχη(οποτε καπου πρεπει ν μν δωσω θεματα,τ οποια θ ειναι λιγο...#$@!%)..

χρηση e-mail γ ανταλλαγη θεματων ειναι πιο βολικη

Η μαγκια θα ηταν η ιδια η επιτροπη να βγαλει τα θεματα ωστε να μην υπαρχει πιθανοτητα οι διαγωνιζομενοι να βρουν τα θεματα μεσω ιντερνετ η απο καποιο βοηθημα.

Η να βγαλουν θεματα-ασκησεις του φροντ. ή καλυτερα των καθηγητων (ιδιαιτερων η σχολειου) που να μην υπαρχουν αλλου και καμια πηγη να μην εχει τις απαντησεις παρα μονο οι ιδιοι.

εχω πολλα...οποτε αν θελετε με κανετε δεκτο γ επιτροπη λυκειου(εκτος β)

Τελευταία επεξεργασία:
βάλτε με και μένα στη γ λυκείου :Ρ φάση θα χει!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back