Αρχ. Γραμματεία - Διαγώνισμα στην Ελένη: Τι πρέπει να διαβάσω περισσότερο;

τη δευτερα γραφω οταν γραψω θα σας πω τι επεσε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την Τεταρτη γράφω γλωσσα .Θα ηθελα οσοι εχουν γραψει να μου πουν τι επεσε!! :D

Ευχαριστω!!!;);)

Εμας απο την αλλη μας εβαλε τεστ στην εισαγωγη που μας την εδεινε σε φωτοτυπιες και διαγωνισμα θα γραψουμε τη Δευτερα στο Προλογο μονο !!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εμείς γράψαμε στην 1η ενότητα εδώ και περίπου δύο εβδομάδες...Είχε ερ. κατανόησης από ένα κείμενο, να δώσουμε έναν τίτλο στο συγκεκριμένο κείμενο, να πούμε ποιο είναι το ύφος του, [να χωρίσουμε προτάσεις, να κυκλώσουμε τους συνδέσμους και να πούμε τη σύνδεση είναι]* (παρατακτική,υποτακτική ή ασύνδετο σχήμα)και να επιλέξουμε από μία παρένθεση από τις δύο λέξεις τη μία, όποια ταίριαζε κάθε φορά.Τέλος, η έκθεση ήταν για τα θετικά κι αρνητικά της σύγχρονης Ελλάδας.

Αυτάααα...Ελπίζω να βοήθησα!:)

*Σε μία άσκηση

γεια σας...στις 19/11 γραφουμε γλωσσα...τις ενοτητες 1 και 2...μπορει καποιος να μου πει τα σος αν γινετε...???:thanks:

αντε ειστε τυχεροι εχθες εγραψα και τυχαινη να τα θυμαμαι επεσε:1)σε τι χρησιμευει ο προλογος και σε τι στην ελενη του ευρηπιδη 2)τι εννουμε οταν λεμε τραγικη ειρωνεια και να βρείτε στο παραπάνω απόσπασμα που υπάρχει (τραγική ειρωνεία),3)τι εννοει ο ευριπηδης για τον τεύκρο όταν λέει "την κούρσεψα,μα και εγω χαθηκα"(καπως ετσι ηταν ο στιχος δεν τον θυμ΄μαι καλά γιάτι δεν εχω μπροστά το βιβλίο) και τι σημενει αυτο στην εποχη του ευριπιδη,4)τι στοιχεια δινει ο τεύκρος στην ελενη. αυτα θυμαμαι!

καλη επιτηχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-----------------------------------------
Εμας απο την αλλη μας εβαλε τεστ στην εισαγωγη που μας την εδεινε σε φωτοτυπιες και διαγωνισμα θα γραψουμε τη Δευτερα στο Προλογο μονο !!

εμας μας επεσε :1)που χρησιμευει ο προλογος και που στην ελενη του ευρηπιδη;2)τι πληροφοριες δινει ο τευκρος στην ελενη;3)"την κουρσεψα,μα και εγω χαθηκα" τι εννοει εδω ο ευριπιδησ για τον τευκρο και τι σημαινει αυτο στην εποχη του ευριπηδη;4)τι ειναι η τραγικη ειρωνια και πυ την βλεπουμε στο παραπανω αποσπασμα;αυτα

καλη επιτυχια!!!!!πιστυω να βοηθησα!:)

τα μερη του θεατρου, τι ειναι τραγωδια και ποια τα μερη της και τα χαρακτηριστικα λατρειας του απολλωνα

παιδια και εγω γραφω στις σελιδες 50-60 τι λετε να πεσει????

γραφω ελενη την πεμπτη στους στιχους 1 με 80 τι μπορει να πεσει?????????????????????????????????????????????????????????

οι καινοτομιες του ευριπιδη ειναι σος... καλη επιτυχια ;):xixi:

Γειά σας!Πρόκειται για την ξαδέρφη μου, η οποία πάει τρίτη γυμνασίου..
πρόκειται για το μάθημα της ελένης,συγκεκριμένα για το βιβλίο που τους δίνουν την εισαγωγή,ιστορία αρχαίας ελληνικής νομίζω λέγεται.

Η ξαδερφή μου διάβαζε 3 μέρες γιατί είχε πολύ άγχος,η εισαγωγή ήταν 13 σελίδες,και τις είχε διαβάσει όλες λεπτομερώς,τουλάχιστον στα ανθρώπινα πλαίσια:whistle:
έπειτα έκανε ασκήσεις ίντερνετ,και διάφορα ακόμα
περιμέναμε οικογενειακώς καλούς βαθμούς,και γυρίζει κλαίγωντας
το τεστ το ειδα και γω,ηταν 7 ασκήσεις:worry:
με ημερομηνιες,πολεις και στοιχεια που ουτε καν θα τα προσεχα
επισης να προσθεσω παραδειγμα ασκησης

Στο ταδε μερος συνεβαιναν:(συμπληρωση κενων)
τα .....,τα......,του......,της.......,και τα.......

ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ;
εσεις τι γνωμη εχετε;

συγνωμη για το λαθος στον τιτλο,πως διορθωνεται;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back