ἅλς
Διάσημο μέλος
Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.891 μηνύματα.

12-02-09

09:22
Συγχαρητήρια!!!! Κι εγώ πολύ καλά έγραψα, αλλά το βαθμό θα τον ξέρω την επόμενη βδομάδα. Πάντα τέτοιους βαθμούς, Vivaki!:bravo:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MpampisG
Νεοφερμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα.

12-02-09

15:09
Μπράβο Βιβάκη εάν είμαι τυχερός αύριο θα το έχω κι εγώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα.

12-02-09

19:54
ευχαριστώ! καλά αποτελέσματα! πείτε μου όταν σας τα δώσουν!
ἅλς
Διάσημο μέλος
Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.891 μηνύματα.

16-02-09

17:40
Σήμερα μας τα έδωσε. Πήρα 20!!!
!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα.

16-02-09

18:08
Συγχαρητήρια!!! :no1:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...