Βιολογία - Διαγώνισμα: Απορίες σχετικά με το τέταρτο Κεφάλαιο του βιβλίου. Ποια είναι τα SOS;

• Thread starter Thread starter papas
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

papas

Διάσημο μέλος

Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα.
Καλησπερα σας παιδια.

Θα ηθελα την βοηθεια σας,αν μπορειτε.Αυριο γραφω διαγωνισμα στην βιολογια στο 4ο κεφαλαιο και δεν το εχω πολυκαταλαβει.Οποιος εχει γραψει βιολογια σε αυτο το κεφαλαιο,ας κανει ενα ποστ εδω τα σοσακια ή ακομη και αν δεν εχετε γραψει,καντε ποστ εδω τα hot σημεια του κεφαλαιου αυτου.Σας ευχαριστω και εγω μην ανησυχειτε,αν θελετε κατι απο θρησκευτικα,θα ειμαι εδω;)

ΥΓ.Μιλαω για Βιολογια Γ γυμνασιου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν, φίλε μου Παναγιώτη, θα σου πω εγώ κάποια πραγματάκια που θεωρούνται sos, επειδή έχω γράψει.. Λοιπόν, είναι πρώτα απ'όλα οι παθογόνοι μικροοργανισμοί (βακτήρια, ιοί, μύκητες, πρωτόζωα) στη σελ.81.. Επίσης, σημαντικό θεωρείται το πλαίσιο σχετικά με τους εξωτερικούς αμυντικούς μηχανισμούς του ανθρώπινου σώματος στη σελ.85, οι ορισμοί ανοσίας-εμβολιασμού-ορού σελ.86-87, καθώς και ορισμοί ψυχικής-σωματικής εξάρτησης στη σελ.88. Φυσικά εσύ είσαι υποχρεωμένος να τα ξέρεις όλα κι εγώ δεν μπορώ να σου εγγυηθώ πως αυτά θα πέσουν, μα αυτά είναι τα πιο sos. Για περαιτέρω βοήθεια, έχει ανοίξει ο bobiras11 ένα thread που λέγεται, νομίζω ''Σημειώσεις Βιολογίας Γ' Γυμνασίου''. Είναι πολύ ενδιαφέρον και περιέχει πράγματα που θα σου χρειαστούν. Καλή σου επιτυχία!:no1:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστω

παιδιά...γράφω αύριο διαγώνισμα στη βιολογία...έχουμε για την επιστημονική μέθοδο κ όλο το πρώτο κεφάλαιο...τι ακριβώς λέτε να μας βάλει??(μας είπε βέβαια ότι θα μας έχει αντιστοίχηση, σωστό-λάθος....)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δομη των κυτταρων σιγουρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευκαριωτικο και προκαροτικο κυτταρο

σιγουρα να αναλυσετε ενα απο τα ειδη των ιστων...

Παιδια αυριο γραφω διαγωνισμα στο πρωτο κεφαλαιο κ τα 2 επομανα μαθηματα της Βιολογίας :'(
Μήπως μπορει να μου πει κανεις τα πιο πιθανα θέματα (ΣΟΣ) που μπορουν να μπουν ?

Γειαααα..λοιπον...θα πεσουν μαλλον οργανικεσ ενωσεις,κυτταρικη θεωρια,το ευκαριωτικο διαβασε το πολθ καλα,ενδοσπορια,παραδειγματα μονοκυτταρων,διαφοροποιηση,ιστοι,οικοσυστημα,βιοκοινοτητεσ κτλ...σχεσεις μεταξυ οργαωισμων(2.1),ταξεις καταναλωτων,τροφικη αλυσιδα και τροφικη πυραμιδα....λοιπον αυτα ειναι τα πιο ΣοΣ που επεσαν και σε μας....βεβαια για να εισαι οκ διαβασε τα ολα...και καλη επιτυχια..:no1:

εμάς μας έβαλε οργανικές και ανόργανες ενώσεις,βασικά στοιχεία, ιχνοστοιχεία, τι είναι αμινοξέα, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λιπίδια, νουκλεικά οξέα, τα μέρη του φυτικού και του ζωικού κυττάρου και τις σχέσεις μεταξύ των ζώων.

αχχχ παιδια ...
χιλια ευχασριστω !!!!
με γλιτωσατε απο το να καθομαι σα τη χαζη κ να μν ξερω απο που να αρχισω :xixi:

Παιδιά γράφω βιολογία το 1ο και το 2ο κεφάλαιο....Τι σας έβαλε εσάς; / Τι λέτε να βάλει;

λοιπον εμεις γραψαμε στην 1ο ενοτητα και μας εβαλε οργανικες ενωσεις ευκαρυωτικο κυτταρο προκαρυωτικο τα ειδη των ζωικων ιστων...αυτα..τωρα οσο για το δευτερο δεν ξερω εχουμε κανει μαθημα αλλα δεν εχουμε ψραψει.....πιστευω να βοηθισα εστω και λιγο..

ναι βοήθησες....ευχαριστώ! :) κανείς άλλος;

προκαρυωτικο,μιτοχονδρεια,λιπιδια,νουκλεικα οξεα,πυρινα,μεμβρανη,αμιβαδα,

για πειτε καμια ιδεα:P....τι μπορει να πεσει ?? η αληθεια ειναι οτι στο 2ο κεφαλαιο εχω λιγο μαυρα μεσανυχτα:D..:thanks:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λπν εμας μας ειχε βαλει να του πουμε για τν κυκλο του αζωτου και για τη μολυνση του περιβαλλοντοσ και γενικα ολα τα ςος!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμεις γραψαμε στο 4ο κεφαλαιο δεν μπορω να σας βοηθησω.....

Παιδια εμας μας εβαλε το 5ο Κεφαλαιο για διαγωνισμα αλλα αυτη είναι βιολογος και μας θελει για πανελληνιες...τεσπα..τι λετε να μας βαλει???

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
εμεισ το dna εχουμε και ειναι πανδυσκολο κατι λιγα καταλαβα...¨(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back