ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Το σχολείο μας, μιας και συνεργάζεται στενά με την αγγλική - αμερικάνικη γλώσσα παρότρυνε την τάξη μου, αν θέλει, να λάβει μέρος στο διαγωνισμό. Έχω διορία μέχρι αύριο να γράψω ένα άρθρο 400 λέξεων το πολύ και να το στείλω στην ηλεκτρονική διεύθυνση. Αλλά πάλι, δε με συγκινούν τόσο τα ρεπορτάζ, ενώ λατρεύω τις εκθέσεις. Τι λέτε να κάνω? Να σπάσω το κεφάλι μου σήμερα να τα κάνω όλα ή να το αφήσω καλύτερα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks
Διάσημο μέλος

Αν νιώθεις πως έχεις έμπνευση, γράψε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν νομίζεις ότι προλαβαίνεις, άνοιξε ένα Word και άρχισε να δημιουργείς. Εγώ θα γράψω μάλλον κάτι, κι αν μου αρέσει το στέλνω. Δε χάθηκε ο κόσμος για ένα διαγωνισμό

Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλαδή πρέπει να έχω τελειώσει μέχρι τις 22:00 περίπου;
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Οπότε θα αρκεστώ προς το παρόν στη συγγραφή του θεατρικού έργου που θα παρουσιαστεί την 25η Μαρτίου από τη θεατρική ομάδα του σχολείου μας.
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ σκέφτηκα να υποβάλω αίτηση συμμετοχής, ωστόσο, παρά την ικανότητά μου στη συγγραφή, πιστεύω πως δεν είμαι αρκετά καλός στη δημιουργία ρεπορτάζ.
Οπότε θα αρκεστώ προς το παρόν στη συγγραφή του θεατρικού έργου που θα παρουσιαστεί την 25η Μαρτίου από τη θεατρική ομάδα του σχολείου μας.
:no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.