Giannis_19 Νεοφερμένο μέλος Ο Giannis_19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2022 στις 22:44 Ο Giannis_19: #1 05-10-22 22:44 Υπάρχει περίπτωση να γίνει διαγραφή φοιτητή επειδή χρωστάει πολλά μαθηματα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2022 στις 23:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 05-10-22 23:08 Αρχική Δημοσίευση από WannabePharmacist: Υπάρχει περίπτωση να γίνει διαγραφή φοιτητή επειδή χρωστάει πολλά μαθηματα; Click για ανάπτυξη... δεν εχω δει νομο να λεει τετοια ,,μονο αν βαλεις φωτια στο πανεπιστημιο Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2022 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2022 στις 23:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 05-10-22 23:08 Αρχική Δημοσίευση από WannabePharmacist: Υπάρχει περίπτωση να γίνει διαγραφή φοιτητή επειδή χρωστάει πολλά μαθηματα; Click για ανάπτυξη... δεν εχω δει νομο να λεει τετοια ,,μονο αν βαλεις φωτια στο πανεπιστημιο Τελευταία επεξεργασία: 5 Οκτωβρίου 2022
Αρχική Δημοσίευση από WannabePharmacist: Υπάρχει περίπτωση να γίνει διαγραφή φοιτητή επειδή χρωστάει πολλά μαθηματα; Click για ανάπτυξη... δεν εχω δει νομο να λεει τετοια ,,μονο αν βαλεις φωτια στο πανεπιστημιο