bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:10 Η bobbos188: #1 08-09-25 12:10 Ρώτησα την γραμματεία πως να διαγράφω από την σχολη και μου είπε να κανω υπεύθυνη δήλωση από το gov.gr μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι να κανω/ την διαδικασια; (έχω περάσει σε άλλη φέτος και έχω δηλώσει ότι επιθυμώ την διαγραφή μου από την παλιά) Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 08-09-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ρώτησα την γραμματεία πως να διαγράφω από την σχολη και μου είπε να κανω υπεύθυνη δήλωση από το gov.gr μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι να κανω/ την διαδικασια; (έχω περάσει σε άλλη φέτος και έχω δηλώσει ότι επιθυμώ την διαγραφή μου από την παλιά) Click για ανάπτυξη... Ε θα το κανουμε με οτι εργαλεια εχουμε...απλο ειναι. Εχεις κωδικους ταξις και ενημερο εθνικο μητρωο επικοινωνιας? Εχεις κωδικους τραπεζης e banking bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:49 Η bobbos188: #3 08-09-25 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε θα το κανουμε με οτι εργαλεια εχουμε...απλο ειναι. Εχεις κωδικους ταξις και ενημερο εθνικο μητρωο επικοινωνιας? Εχεις κωδικους τραπεζης e banking Click για ανάπτυξη... Ναι έχω κωδικούς taxis net ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 08-09-25 12:58 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι έχω κωδικούς taxis net Click για ανάπτυξη... ωραια ..να το παμε βημα βημα? μπες στο ''εθνικο μητρωο επικοινωνιας'' να δεις να το κινητο σου ειναι εκει δηλωμενο..ειναι πολυ σημαντικο αυτο..χωρις αυτο δεν παιζει γιατι στελνει κωδικο επιβεβαιωσης το συστημα. εδω το λινκ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/ethniko-metroo-epikoinonias-emep bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:02 Η bobbos188: #5 08-09-25 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ωραια ..να το παμε βημα βημα? μπες στο ''εθνικο μητρωο επικοινωνιας'' να δεις να το κινητο σου ειναι εκει δηλωμενο..ειναι πολυ σημαντικο αυτο..χωρις αυτο δεν παιζει γιατι στελνει κωδικο επιβεβαιωσης το συστημα. εδω το λινκ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/ethniko-metroo-epikoinonias-emep Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 08-09-25 13:13 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι ναι είναι Click για ανάπτυξη... εξαιρετικα Τωρα θα κανουμε την ΥΔ μεσω που gov.gr..απλα πραματα ζητα Εδω παρακατω σου γραφω το κειμενο που θα εισαγεις κοπυ παστε( αφου το συμπληρωσεις). Η ΥΔ απεθυνεται στο ονομα στης παλιας σχολης Παρακαλώ να με διαγράψετε απο την σχολή σας και το φοιτητολόγιο σας διότι θελω να εγγραφώ στο τμημα ( γραφεις το νεο τμημα). Το ανωτέρω νέο τμήμα μου ζήτησε να τους καταθέσω βεβαίωση διαγραφής από εσάς. Το email μου για να μου αποστείλετε την βεβαίωση διαγραφής είναι ( γράφεις σωστά το email σου) Το λινκ για την ΥΔ στο gov.gr ειναι https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 08-09-25 13:50 Τα καταφερες ? δεν απαντησες? bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:34 Η bobbos188: #8 08-09-25 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: εξαιρετικα Τωρα θα κανουμε την ΥΔ μεσω που gov.gr..απλα πραματα ζητα Εδω παρακατω σου γραφω το κειμενο που θα εισαγεις κοπυ παστε( αφου το συμπληρωσεις). Η ΥΔ απεθυνεται στο ονομα στης παλιας σχολης Παρακαλώ να με διαγράψετε απο την σχολή σας και το φοιτητολόγιο σας διότι θελω να εγγραφώ στο τμημα ( γραφεις το νεο τμημα). Το ανωτέρω νέο τμήμα μου ζήτησε να τους καταθέσω βεβαίωση διαγραφής από εσάς. Το email μου για να μου αποστείλετε την βεβαίωση διαγραφής είναι ( γράφεις σωστά το email σου) Το λινκ για την ΥΔ στο gov.gr ειναι https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 08-09-25 14:46 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... ε το κανες? bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:55 Η bobbos188: #10 08-09-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα καταφερες ? δεν απαντησες? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε το κανες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 08-09-25 14:57 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι ναι Click για ανάπτυξη... ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:04 Η bobbos188: #12 08-09-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. Click για ανάπτυξη... αχχαχαχ και πάλι ευχαριστώ Leo komm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 08:48 Ο Leo komm έγραψε: #13 09-09-25 08:48 Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:24 Η bobbos188: #14 09-09-25 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) Click για ανάπτυξη... Ναι το κάθε πανεπιστημιο λειτουργεί διαφορετικά Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FNC_Sophia katerina1980 shuuu bobbos188 Vera giannis06 Giannis_19 Sotiris 12 ang12_012 Drscientist Helen06 Corfu kitty Ilikntas Angelikaaa nickd jellojina sakplat gaidouri Leo komm fortheloveofshizaya Kafkinos Sotiris.Y Scandal Hmmytheos psychoticwaltz Kate1914 Obi-Wan Kenobi V@Per Paragontas7000 korlef Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρώτησα την γραμματεία πως να διαγράφω από την σχολη και μου είπε να κανω υπεύθυνη δήλωση από το gov.gr μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι να κανω/ την διαδικασια; (έχω περάσει σε άλλη φέτος και έχω δηλώσει ότι επιθυμώ την διαγραφή μου από την παλιά)
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 08-09-25 12:38 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ρώτησα την γραμματεία πως να διαγράφω από την σχολη και μου είπε να κανω υπεύθυνη δήλωση από το gov.gr μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι να κανω/ την διαδικασια; (έχω περάσει σε άλλη φέτος και έχω δηλώσει ότι επιθυμώ την διαγραφή μου από την παλιά) Click για ανάπτυξη... Ε θα το κανουμε με οτι εργαλεια εχουμε...απλο ειναι. Εχεις κωδικους ταξις και ενημερο εθνικο μητρωο επικοινωνιας? Εχεις κωδικους τραπεζης e banking bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:49 Η bobbos188: #3 08-09-25 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε θα το κανουμε με οτι εργαλεια εχουμε...απλο ειναι. Εχεις κωδικους ταξις και ενημερο εθνικο μητρωο επικοινωνιας? Εχεις κωδικους τραπεζης e banking Click για ανάπτυξη... Ναι έχω κωδικούς taxis net ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 08-09-25 12:58 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι έχω κωδικούς taxis net Click για ανάπτυξη... ωραια ..να το παμε βημα βημα? μπες στο ''εθνικο μητρωο επικοινωνιας'' να δεις να το κινητο σου ειναι εκει δηλωμενο..ειναι πολυ σημαντικο αυτο..χωρις αυτο δεν παιζει γιατι στελνει κωδικο επιβεβαιωσης το συστημα. εδω το λινκ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/ethniko-metroo-epikoinonias-emep bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:02 Η bobbos188: #5 08-09-25 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ωραια ..να το παμε βημα βημα? μπες στο ''εθνικο μητρωο επικοινωνιας'' να δεις να το κινητο σου ειναι εκει δηλωμενο..ειναι πολυ σημαντικο αυτο..χωρις αυτο δεν παιζει γιατι στελνει κωδικο επιβεβαιωσης το συστημα. εδω το λινκ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/ethniko-metroo-epikoinonias-emep Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 08-09-25 13:13 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι ναι είναι Click για ανάπτυξη... εξαιρετικα Τωρα θα κανουμε την ΥΔ μεσω που gov.gr..απλα πραματα ζητα Εδω παρακατω σου γραφω το κειμενο που θα εισαγεις κοπυ παστε( αφου το συμπληρωσεις). Η ΥΔ απεθυνεται στο ονομα στης παλιας σχολης Παρακαλώ να με διαγράψετε απο την σχολή σας και το φοιτητολόγιο σας διότι θελω να εγγραφώ στο τμημα ( γραφεις το νεο τμημα). Το ανωτέρω νέο τμήμα μου ζήτησε να τους καταθέσω βεβαίωση διαγραφής από εσάς. Το email μου για να μου αποστείλετε την βεβαίωση διαγραφής είναι ( γράφεις σωστά το email σου) Το λινκ για την ΥΔ στο gov.gr ειναι https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 08-09-25 13:50 Τα καταφερες ? δεν απαντησες? bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:34 Η bobbos188: #8 08-09-25 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: εξαιρετικα Τωρα θα κανουμε την ΥΔ μεσω που gov.gr..απλα πραματα ζητα Εδω παρακατω σου γραφω το κειμενο που θα εισαγεις κοπυ παστε( αφου το συμπληρωσεις). Η ΥΔ απεθυνεται στο ονομα στης παλιας σχολης Παρακαλώ να με διαγράψετε απο την σχολή σας και το φοιτητολόγιο σας διότι θελω να εγγραφώ στο τμημα ( γραφεις το νεο τμημα). Το ανωτέρω νέο τμήμα μου ζήτησε να τους καταθέσω βεβαίωση διαγραφής από εσάς. Το email μου για να μου αποστείλετε την βεβαίωση διαγραφής είναι ( γράφεις σωστά το email σου) Το λινκ για την ΥΔ στο gov.gr ειναι https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 08-09-25 14:46 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... ε το κανες? bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:55 Η bobbos188: #10 08-09-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα καταφερες ? δεν απαντησες? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε το κανες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 08-09-25 14:57 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι ναι Click για ανάπτυξη... ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:04 Η bobbos188: #12 08-09-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. Click για ανάπτυξη... αχχαχαχ και πάλι ευχαριστώ Leo komm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 08:48 Ο Leo komm έγραψε: #13 09-09-25 08:48 Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:24 Η bobbos188: #14 09-09-25 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) Click για ανάπτυξη... Ναι το κάθε πανεπιστημιο λειτουργεί διαφορετικά Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FNC_Sophia katerina1980 shuuu bobbos188 Vera giannis06 Giannis_19 Sotiris 12 ang12_012 Drscientist Helen06 Corfu kitty Ilikntas Angelikaaa nickd jellojina sakplat gaidouri Leo komm fortheloveofshizaya Kafkinos Sotiris.Y Scandal Hmmytheos psychoticwaltz Kate1914 Obi-Wan Kenobi V@Per Paragontas7000 korlef Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ρώτησα την γραμματεία πως να διαγράφω από την σχολη και μου είπε να κανω υπεύθυνη δήλωση από το gov.gr μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι να κανω/ την διαδικασια; (έχω περάσει σε άλλη φέτος και έχω δηλώσει ότι επιθυμώ την διαγραφή μου από την παλιά) Click για ανάπτυξη... Ε θα το κανουμε με οτι εργαλεια εχουμε...απλο ειναι. Εχεις κωδικους ταξις και ενημερο εθνικο μητρωο επικοινωνιας? Εχεις κωδικους τραπεζης e banking
bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:49 Η bobbos188: #3 08-09-25 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε θα το κανουμε με οτι εργαλεια εχουμε...απλο ειναι. Εχεις κωδικους ταξις και ενημερο εθνικο μητρωο επικοινωνιας? Εχεις κωδικους τραπεζης e banking Click για ανάπτυξη... Ναι έχω κωδικούς taxis net ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 08-09-25 12:58 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι έχω κωδικούς taxis net Click για ανάπτυξη... ωραια ..να το παμε βημα βημα? μπες στο ''εθνικο μητρωο επικοινωνιας'' να δεις να το κινητο σου ειναι εκει δηλωμενο..ειναι πολυ σημαντικο αυτο..χωρις αυτο δεν παιζει γιατι στελνει κωδικο επιβεβαιωσης το συστημα. εδω το λινκ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/ethniko-metroo-epikoinonias-emep bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:02 Η bobbos188: #5 08-09-25 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ωραια ..να το παμε βημα βημα? μπες στο ''εθνικο μητρωο επικοινωνιας'' να δεις να το κινητο σου ειναι εκει δηλωμενο..ειναι πολυ σημαντικο αυτο..χωρις αυτο δεν παιζει γιατι στελνει κωδικο επιβεβαιωσης το συστημα. εδω το λινκ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/ethniko-metroo-epikoinonias-emep Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 08-09-25 13:13 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι ναι είναι Click για ανάπτυξη... εξαιρετικα Τωρα θα κανουμε την ΥΔ μεσω που gov.gr..απλα πραματα ζητα Εδω παρακατω σου γραφω το κειμενο που θα εισαγεις κοπυ παστε( αφου το συμπληρωσεις). Η ΥΔ απεθυνεται στο ονομα στης παλιας σχολης Παρακαλώ να με διαγράψετε απο την σχολή σας και το φοιτητολόγιο σας διότι θελω να εγγραφώ στο τμημα ( γραφεις το νεο τμημα). Το ανωτέρω νέο τμήμα μου ζήτησε να τους καταθέσω βεβαίωση διαγραφής από εσάς. Το email μου για να μου αποστείλετε την βεβαίωση διαγραφής είναι ( γράφεις σωστά το email σου) Το λινκ για την ΥΔ στο gov.gr ειναι https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 08-09-25 13:50 Τα καταφερες ? δεν απαντησες? bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:34 Η bobbos188: #8 08-09-25 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: εξαιρετικα Τωρα θα κανουμε την ΥΔ μεσω που gov.gr..απλα πραματα ζητα Εδω παρακατω σου γραφω το κειμενο που θα εισαγεις κοπυ παστε( αφου το συμπληρωσεις). Η ΥΔ απεθυνεται στο ονομα στης παλιας σχολης Παρακαλώ να με διαγράψετε απο την σχολή σας και το φοιτητολόγιο σας διότι θελω να εγγραφώ στο τμημα ( γραφεις το νεο τμημα). Το ανωτέρω νέο τμήμα μου ζήτησε να τους καταθέσω βεβαίωση διαγραφής από εσάς. Το email μου για να μου αποστείλετε την βεβαίωση διαγραφής είναι ( γράφεις σωστά το email σου) Το λινκ για την ΥΔ στο gov.gr ειναι https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 08-09-25 14:46 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... ε το κανες? bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:55 Η bobbos188: #10 08-09-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα καταφερες ? δεν απαντησες? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε το κανες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 08-09-25 14:57 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι ναι Click για ανάπτυξη... ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:04 Η bobbos188: #12 08-09-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. Click για ανάπτυξη... αχχαχαχ και πάλι ευχαριστώ Leo komm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 08:48 Ο Leo komm έγραψε: #13 09-09-25 08:48 Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:24 Η bobbos188: #14 09-09-25 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) Click για ανάπτυξη... Ναι το κάθε πανεπιστημιο λειτουργεί διαφορετικά Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FNC_Sophia katerina1980 shuuu bobbos188 Vera giannis06 Giannis_19 Sotiris 12 ang12_012 Drscientist Helen06 Corfu kitty Ilikntas Angelikaaa nickd jellojina sakplat gaidouri Leo komm fortheloveofshizaya Kafkinos Sotiris.Y Scandal Hmmytheos psychoticwaltz Kate1914 Obi-Wan Kenobi V@Per Paragontas7000 korlef Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ε θα το κανουμε με οτι εργαλεια εχουμε...απλο ειναι. Εχεις κωδικους ταξις και ενημερο εθνικο μητρωο επικοινωνιας? Εχεις κωδικους τραπεζης e banking Click για ανάπτυξη... Ναι έχω κωδικούς taxis net
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 08-09-25 12:58 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι έχω κωδικούς taxis net Click για ανάπτυξη... ωραια ..να το παμε βημα βημα? μπες στο ''εθνικο μητρωο επικοινωνιας'' να δεις να το κινητο σου ειναι εκει δηλωμενο..ειναι πολυ σημαντικο αυτο..χωρις αυτο δεν παιζει γιατι στελνει κωδικο επιβεβαιωσης το συστημα. εδω το λινκ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/ethniko-metroo-epikoinonias-emep bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:02 Η bobbos188: #5 08-09-25 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ωραια ..να το παμε βημα βημα? μπες στο ''εθνικο μητρωο επικοινωνιας'' να δεις να το κινητο σου ειναι εκει δηλωμενο..ειναι πολυ σημαντικο αυτο..χωρις αυτο δεν παιζει γιατι στελνει κωδικο επιβεβαιωσης το συστημα. εδω το λινκ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/ethniko-metroo-epikoinonias-emep Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 08-09-25 13:13 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι ναι είναι Click για ανάπτυξη... εξαιρετικα Τωρα θα κανουμε την ΥΔ μεσω που gov.gr..απλα πραματα ζητα Εδω παρακατω σου γραφω το κειμενο που θα εισαγεις κοπυ παστε( αφου το συμπληρωσεις). Η ΥΔ απεθυνεται στο ονομα στης παλιας σχολης Παρακαλώ να με διαγράψετε απο την σχολή σας και το φοιτητολόγιο σας διότι θελω να εγγραφώ στο τμημα ( γραφεις το νεο τμημα). Το ανωτέρω νέο τμήμα μου ζήτησε να τους καταθέσω βεβαίωση διαγραφής από εσάς. Το email μου για να μου αποστείλετε την βεβαίωση διαγραφής είναι ( γράφεις σωστά το email σου) Το λινκ για την ΥΔ στο gov.gr ειναι https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 08-09-25 13:50 Τα καταφερες ? δεν απαντησες? bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:34 Η bobbos188: #8 08-09-25 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: εξαιρετικα Τωρα θα κανουμε την ΥΔ μεσω που gov.gr..απλα πραματα ζητα Εδω παρακατω σου γραφω το κειμενο που θα εισαγεις κοπυ παστε( αφου το συμπληρωσεις). Η ΥΔ απεθυνεται στο ονομα στης παλιας σχολης Παρακαλώ να με διαγράψετε απο την σχολή σας και το φοιτητολόγιο σας διότι θελω να εγγραφώ στο τμημα ( γραφεις το νεο τμημα). Το ανωτέρω νέο τμήμα μου ζήτησε να τους καταθέσω βεβαίωση διαγραφής από εσάς. Το email μου για να μου αποστείλετε την βεβαίωση διαγραφής είναι ( γράφεις σωστά το email σου) Το λινκ για την ΥΔ στο gov.gr ειναι https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 08-09-25 14:46 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... ε το κανες? bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:55 Η bobbos188: #10 08-09-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα καταφερες ? δεν απαντησες? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε το κανες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 08-09-25 14:57 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι ναι Click για ανάπτυξη... ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:04 Η bobbos188: #12 08-09-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. Click για ανάπτυξη... αχχαχαχ και πάλι ευχαριστώ Leo komm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 08:48 Ο Leo komm έγραψε: #13 09-09-25 08:48 Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:24 Η bobbos188: #14 09-09-25 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) Click για ανάπτυξη... Ναι το κάθε πανεπιστημιο λειτουργεί διαφορετικά Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FNC_Sophia katerina1980 shuuu bobbos188 Vera giannis06 Giannis_19 Sotiris 12 ang12_012 Drscientist Helen06 Corfu kitty Ilikntas Angelikaaa nickd jellojina sakplat gaidouri Leo komm fortheloveofshizaya Kafkinos Sotiris.Y Scandal Hmmytheos psychoticwaltz Kate1914 Obi-Wan Kenobi V@Per Paragontas7000 korlef Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι έχω κωδικούς taxis net Click για ανάπτυξη... ωραια ..να το παμε βημα βημα? μπες στο ''εθνικο μητρωο επικοινωνιας'' να δεις να το κινητο σου ειναι εκει δηλωμενο..ειναι πολυ σημαντικο αυτο..χωρις αυτο δεν παιζει γιατι στελνει κωδικο επιβεβαιωσης το συστημα. εδω το λινκ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/ethniko-metroo-epikoinonias-emep
bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:02 Η bobbos188: #5 08-09-25 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ωραια ..να το παμε βημα βημα? μπες στο ''εθνικο μητρωο επικοινωνιας'' να δεις να το κινητο σου ειναι εκει δηλωμενο..ειναι πολυ σημαντικο αυτο..χωρις αυτο δεν παιζει γιατι στελνει κωδικο επιβεβαιωσης το συστημα. εδω το λινκ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/ethniko-metroo-epikoinonias-emep Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 08-09-25 13:13 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι ναι είναι Click για ανάπτυξη... εξαιρετικα Τωρα θα κανουμε την ΥΔ μεσω που gov.gr..απλα πραματα ζητα Εδω παρακατω σου γραφω το κειμενο που θα εισαγεις κοπυ παστε( αφου το συμπληρωσεις). Η ΥΔ απεθυνεται στο ονομα στης παλιας σχολης Παρακαλώ να με διαγράψετε απο την σχολή σας και το φοιτητολόγιο σας διότι θελω να εγγραφώ στο τμημα ( γραφεις το νεο τμημα). Το ανωτέρω νέο τμήμα μου ζήτησε να τους καταθέσω βεβαίωση διαγραφής από εσάς. Το email μου για να μου αποστείλετε την βεβαίωση διαγραφής είναι ( γράφεις σωστά το email σου) Το λινκ για την ΥΔ στο gov.gr ειναι https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 08-09-25 13:50 Τα καταφερες ? δεν απαντησες? bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:34 Η bobbos188: #8 08-09-25 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: εξαιρετικα Τωρα θα κανουμε την ΥΔ μεσω που gov.gr..απλα πραματα ζητα Εδω παρακατω σου γραφω το κειμενο που θα εισαγεις κοπυ παστε( αφου το συμπληρωσεις). Η ΥΔ απεθυνεται στο ονομα στης παλιας σχολης Παρακαλώ να με διαγράψετε απο την σχολή σας και το φοιτητολόγιο σας διότι θελω να εγγραφώ στο τμημα ( γραφεις το νεο τμημα). Το ανωτέρω νέο τμήμα μου ζήτησε να τους καταθέσω βεβαίωση διαγραφής από εσάς. Το email μου για να μου αποστείλετε την βεβαίωση διαγραφής είναι ( γράφεις σωστά το email σου) Το λινκ για την ΥΔ στο gov.gr ειναι https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 08-09-25 14:46 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... ε το κανες? bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:55 Η bobbos188: #10 08-09-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα καταφερες ? δεν απαντησες? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε το κανες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 08-09-25 14:57 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι ναι Click για ανάπτυξη... ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:04 Η bobbos188: #12 08-09-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. Click για ανάπτυξη... αχχαχαχ και πάλι ευχαριστώ Leo komm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 08:48 Ο Leo komm έγραψε: #13 09-09-25 08:48 Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:24 Η bobbos188: #14 09-09-25 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) Click για ανάπτυξη... Ναι το κάθε πανεπιστημιο λειτουργεί διαφορετικά Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FNC_Sophia katerina1980 shuuu bobbos188 Vera giannis06 Giannis_19 Sotiris 12 ang12_012 Drscientist Helen06 Corfu kitty Ilikntas Angelikaaa nickd jellojina sakplat gaidouri Leo komm fortheloveofshizaya Kafkinos Sotiris.Y Scandal Hmmytheos psychoticwaltz Kate1914 Obi-Wan Kenobi V@Per Paragontas7000 korlef Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ωραια ..να το παμε βημα βημα? μπες στο ''εθνικο μητρωο επικοινωνιας'' να δεις να το κινητο σου ειναι εκει δηλωμενο..ειναι πολυ σημαντικο αυτο..χωρις αυτο δεν παιζει γιατι στελνει κωδικο επιβεβαιωσης το συστημα. εδω το λινκ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/ethniko-metroo-epikoinonias-emep Click για ανάπτυξη... Ναι ναι είναι
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 08-09-25 13:13 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι ναι είναι Click για ανάπτυξη... εξαιρετικα Τωρα θα κανουμε την ΥΔ μεσω που gov.gr..απλα πραματα ζητα Εδω παρακατω σου γραφω το κειμενο που θα εισαγεις κοπυ παστε( αφου το συμπληρωσεις). Η ΥΔ απεθυνεται στο ονομα στης παλιας σχολης Παρακαλώ να με διαγράψετε απο την σχολή σας και το φοιτητολόγιο σας διότι θελω να εγγραφώ στο τμημα ( γραφεις το νεο τμημα). Το ανωτέρω νέο τμήμα μου ζήτησε να τους καταθέσω βεβαίωση διαγραφής από εσάς. Το email μου για να μου αποστείλετε την βεβαίωση διαγραφής είναι ( γράφεις σωστά το email σου) Το λινκ για την ΥΔ στο gov.gr ειναι https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 08-09-25 13:50 Τα καταφερες ? δεν απαντησες? bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:34 Η bobbos188: #8 08-09-25 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: εξαιρετικα Τωρα θα κανουμε την ΥΔ μεσω που gov.gr..απλα πραματα ζητα Εδω παρακατω σου γραφω το κειμενο που θα εισαγεις κοπυ παστε( αφου το συμπληρωσεις). Η ΥΔ απεθυνεται στο ονομα στης παλιας σχολης Παρακαλώ να με διαγράψετε απο την σχολή σας και το φοιτητολόγιο σας διότι θελω να εγγραφώ στο τμημα ( γραφεις το νεο τμημα). Το ανωτέρω νέο τμήμα μου ζήτησε να τους καταθέσω βεβαίωση διαγραφής από εσάς. Το email μου για να μου αποστείλετε την βεβαίωση διαγραφής είναι ( γράφεις σωστά το email σου) Το λινκ για την ΥΔ στο gov.gr ειναι https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 08-09-25 14:46 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... ε το κανες? bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:55 Η bobbos188: #10 08-09-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα καταφερες ? δεν απαντησες? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε το κανες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 08-09-25 14:57 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι ναι Click για ανάπτυξη... ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:04 Η bobbos188: #12 08-09-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. Click για ανάπτυξη... αχχαχαχ και πάλι ευχαριστώ Leo komm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 08:48 Ο Leo komm έγραψε: #13 09-09-25 08:48 Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:24 Η bobbos188: #14 09-09-25 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) Click για ανάπτυξη... Ναι το κάθε πανεπιστημιο λειτουργεί διαφορετικά Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FNC_Sophia katerina1980 shuuu bobbos188 Vera giannis06 Giannis_19 Sotiris 12 ang12_012 Drscientist Helen06 Corfu kitty Ilikntas Angelikaaa nickd jellojina sakplat gaidouri Leo komm fortheloveofshizaya Kafkinos Sotiris.Y Scandal Hmmytheos psychoticwaltz Kate1914 Obi-Wan Kenobi V@Per Paragontas7000 korlef Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι ναι είναι Click για ανάπτυξη... εξαιρετικα Τωρα θα κανουμε την ΥΔ μεσω που gov.gr..απλα πραματα ζητα Εδω παρακατω σου γραφω το κειμενο που θα εισαγεις κοπυ παστε( αφου το συμπληρωσεις). Η ΥΔ απεθυνεται στο ονομα στης παλιας σχολης Παρακαλώ να με διαγράψετε απο την σχολή σας και το φοιτητολόγιο σας διότι θελω να εγγραφώ στο τμημα ( γραφεις το νεο τμημα). Το ανωτέρω νέο τμήμα μου ζήτησε να τους καταθέσω βεβαίωση διαγραφής από εσάς. Το email μου για να μου αποστείλετε την βεβαίωση διαγραφής είναι ( γράφεις σωστά το email σου) Το λινκ για την ΥΔ στο gov.gr ειναι https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 08-09-25 13:50 Τα καταφερες ? δεν απαντησες? bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:34 Η bobbos188: #8 08-09-25 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: εξαιρετικα Τωρα θα κανουμε την ΥΔ μεσω που gov.gr..απλα πραματα ζητα Εδω παρακατω σου γραφω το κειμενο που θα εισαγεις κοπυ παστε( αφου το συμπληρωσεις). Η ΥΔ απεθυνεται στο ονομα στης παλιας σχολης Παρακαλώ να με διαγράψετε απο την σχολή σας και το φοιτητολόγιο σας διότι θελω να εγγραφώ στο τμημα ( γραφεις το νεο τμημα). Το ανωτέρω νέο τμήμα μου ζήτησε να τους καταθέσω βεβαίωση διαγραφής από εσάς. Το email μου για να μου αποστείλετε την βεβαίωση διαγραφής είναι ( γράφεις σωστά το email σου) Το λινκ για την ΥΔ στο gov.gr ειναι https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 08-09-25 14:46 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... ε το κανες? bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:55 Η bobbos188: #10 08-09-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα καταφερες ? δεν απαντησες? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε το κανες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 08-09-25 14:57 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι ναι Click για ανάπτυξη... ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:04 Η bobbos188: #12 08-09-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. Click για ανάπτυξη... αχχαχαχ και πάλι ευχαριστώ Leo komm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 08:48 Ο Leo komm έγραψε: #13 09-09-25 08:48 Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:24 Η bobbos188: #14 09-09-25 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) Click για ανάπτυξη... Ναι το κάθε πανεπιστημιο λειτουργεί διαφορετικά Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FNC_Sophia katerina1980 shuuu bobbos188 Vera giannis06 Giannis_19 Sotiris 12 ang12_012 Drscientist Helen06 Corfu kitty Ilikntas Angelikaaa nickd jellojina sakplat gaidouri Leo komm fortheloveofshizaya Kafkinos Sotiris.Y Scandal Hmmytheos psychoticwaltz Kate1914 Obi-Wan Kenobi V@Per Paragontas7000 korlef Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:34 Η bobbos188: #8 08-09-25 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: εξαιρετικα Τωρα θα κανουμε την ΥΔ μεσω που gov.gr..απλα πραματα ζητα Εδω παρακατω σου γραφω το κειμενο που θα εισαγεις κοπυ παστε( αφου το συμπληρωσεις). Η ΥΔ απεθυνεται στο ονομα στης παλιας σχολης Παρακαλώ να με διαγράψετε απο την σχολή σας και το φοιτητολόγιο σας διότι θελω να εγγραφώ στο τμημα ( γραφεις το νεο τμημα). Το ανωτέρω νέο τμήμα μου ζήτησε να τους καταθέσω βεβαίωση διαγραφής από εσάς. Το email μου για να μου αποστείλετε την βεβαίωση διαγραφής είναι ( γράφεις σωστά το email σου) Το λινκ για την ΥΔ στο gov.gr ειναι https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 08-09-25 14:46 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... ε το κανες? bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:55 Η bobbos188: #10 08-09-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα καταφερες ? δεν απαντησες? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε το κανες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 08-09-25 14:57 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι ναι Click για ανάπτυξη... ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:04 Η bobbos188: #12 08-09-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. Click για ανάπτυξη... αχχαχαχ και πάλι ευχαριστώ Leo komm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 08:48 Ο Leo komm έγραψε: #13 09-09-25 08:48 Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:24 Η bobbos188: #14 09-09-25 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) Click για ανάπτυξη... Ναι το κάθε πανεπιστημιο λειτουργεί διαφορετικά Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FNC_Sophia katerina1980 shuuu bobbos188 Vera giannis06 Giannis_19 Sotiris 12 ang12_012 Drscientist Helen06 Corfu kitty Ilikntas Angelikaaa nickd jellojina sakplat gaidouri Leo komm fortheloveofshizaya Kafkinos Sotiris.Y Scandal Hmmytheos psychoticwaltz Kate1914 Obi-Wan Kenobi V@Per Paragontas7000 korlef Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: εξαιρετικα Τωρα θα κανουμε την ΥΔ μεσω που gov.gr..απλα πραματα ζητα Εδω παρακατω σου γραφω το κειμενο που θα εισαγεις κοπυ παστε( αφου το συμπληρωσεις). Η ΥΔ απεθυνεται στο ονομα στης παλιας σχολης Παρακαλώ να με διαγράψετε απο την σχολή σας και το φοιτητολόγιο σας διότι θελω να εγγραφώ στο τμημα ( γραφεις το νεο τμημα). Το ανωτέρω νέο τμήμα μου ζήτησε να τους καταθέσω βεβαίωση διαγραφής από εσάς. Το email μου για να μου αποστείλετε την βεβαίωση διαγραφής είναι ( γράφεις σωστά το email σου) Το λινκ για την ΥΔ στο gov.gr ειναι https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 08-09-25 14:46 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Σε ευχαριστώ πάρα πολυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... ε το κανες? bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:55 Η bobbos188: #10 08-09-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα καταφερες ? δεν απαντησες? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε το κανες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 08-09-25 14:57 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι ναι Click για ανάπτυξη... ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:04 Η bobbos188: #12 08-09-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. Click για ανάπτυξη... αχχαχαχ και πάλι ευχαριστώ Leo komm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 08:48 Ο Leo komm έγραψε: #13 09-09-25 08:48 Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:24 Η bobbos188: #14 09-09-25 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) Click για ανάπτυξη... Ναι το κάθε πανεπιστημιο λειτουργεί διαφορετικά Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FNC_Sophia katerina1980 shuuu bobbos188 Vera giannis06 Giannis_19 Sotiris 12 ang12_012 Drscientist Helen06 Corfu kitty Ilikntas Angelikaaa nickd jellojina sakplat gaidouri Leo komm fortheloveofshizaya Kafkinos Sotiris.Y Scandal Hmmytheos psychoticwaltz Kate1914 Obi-Wan Kenobi V@Per Paragontas7000 korlef Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:55 Η bobbos188: #10 08-09-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα καταφερες ? δεν απαντησες? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε το κανες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 08-09-25 14:57 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι ναι Click για ανάπτυξη... ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:04 Η bobbos188: #12 08-09-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. Click για ανάπτυξη... αχχαχαχ και πάλι ευχαριστώ Leo komm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 08:48 Ο Leo komm έγραψε: #13 09-09-25 08:48 Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:24 Η bobbos188: #14 09-09-25 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) Click για ανάπτυξη... Ναι το κάθε πανεπιστημιο λειτουργεί διαφορετικά Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FNC_Sophia katerina1980 shuuu bobbos188 Vera giannis06 Giannis_19 Sotiris 12 ang12_012 Drscientist Helen06 Corfu kitty Ilikntas Angelikaaa nickd jellojina sakplat gaidouri Leo komm fortheloveofshizaya Kafkinos Sotiris.Y Scandal Hmmytheos psychoticwaltz Kate1914 Obi-Wan Kenobi V@Per Paragontas7000 korlef Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τα καταφερες ? δεν απαντησες? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε το κανες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 08-09-25 14:57 Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι ναι Click για ανάπτυξη... ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:04 Η bobbos188: #12 08-09-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. Click για ανάπτυξη... αχχαχαχ και πάλι ευχαριστώ Leo komm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 08:48 Ο Leo komm έγραψε: #13 09-09-25 08:48 Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:24 Η bobbos188: #14 09-09-25 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) Click για ανάπτυξη... Ναι το κάθε πανεπιστημιο λειτουργεί διαφορετικά Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FNC_Sophia katerina1980 shuuu bobbos188 Vera giannis06 Giannis_19 Sotiris 12 ang12_012 Drscientist Helen06 Corfu kitty Ilikntas Angelikaaa nickd jellojina sakplat gaidouri Leo komm fortheloveofshizaya Kafkinos Sotiris.Y Scandal Hmmytheos psychoticwaltz Kate1914 Obi-Wan Kenobi V@Per Paragontas7000 korlef Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bobbos188: Ναι ναι Click για ανάπτυξη... ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου.
bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:04 Η bobbos188: #12 08-09-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. Click για ανάπτυξη... αχχαχαχ και πάλι ευχαριστώ Leo komm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 08:48 Ο Leo komm έγραψε: #13 09-09-25 08:48 Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:24 Η bobbos188: #14 09-09-25 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) Click για ανάπτυξη... Ναι το κάθε πανεπιστημιο λειτουργεί διαφορετικά Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: FNC_Sophia katerina1980 shuuu bobbos188 Vera giannis06 Giannis_19 Sotiris 12 ang12_012 Drscientist Helen06 Corfu kitty Ilikntas Angelikaaa nickd jellojina sakplat gaidouri Leo komm fortheloveofshizaya Kafkinos Sotiris.Y Scandal Hmmytheos psychoticwaltz Kate1914 Obi-Wan Kenobi V@Per Paragontas7000 korlef Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: ε ωραια και εξαιρετικα...τωρα γραψε και ενα email και στειλτηνα..ευγενικα θα γραψεις....εχουμε και ενα επιπεδο/// μετα πιες και ενα φρεντο στην υγεια σου. Click για ανάπτυξη... αχχαχαχ και πάλι ευχαριστώ
Leo komm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 08:48 Ο Leo komm έγραψε: #13 09-09-25 08:48 Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:24 Η bobbos188: #14 09-09-25 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) Click για ανάπτυξη... Ναι το κάθε πανεπιστημιο λειτουργεί διαφορετικά Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ)
bobbos188 Νεοφερμένο μέλος Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:24 Η bobbos188: #14 09-09-25 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) Click για ανάπτυξη... Ναι το κάθε πανεπιστημιο λειτουργεί διαφορετικά
Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Στο ζητησε η νεα σχολη? Σε εμας μας ειπαν οτι θα γινει αυτοματα μολις λαβουν την ενημερωση απο το Υπουργειο απλα θελουν βεβαιαωση οτι δεν υπαρχουν εκκρεμοτητες με την βιβλιοθηκη και καποια στιγμη να περασουμε να αφησουμε την ταυτοτητα στην Γραμματεια. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και οτι αλλαζουμε σχολη στο ιδιο Πανεπιστημιο (ΑΠΘ) Click για ανάπτυξη... Ναι το κάθε πανεπιστημιο λειτουργεί διαφορετικά