βανέσα
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasonbin
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βανέσα
Νεοφερμένο μέλος
-----------------------------------------
όχι δεν λέει κάτι τέτοιο... μήπως να αρχίσω να απελπίζομαι?εγω ξερω πως οι μιγαδικοι ανηκουν σε τεταρτημορια και δεν υπαρχει η εννοια της διαταξης...μηπως αναφερεται σε μετρα?

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλω λίγη βοηθειούλα με κατι ασκησούλες με μιγαδικούς στην αρχή του κεφαλαίου. Η 1η λεέι∈
![]()
![]()
∈
ποιές σχέσεις για τα α,β,γ ισχύουν ώστε i)
ii)
λοιπόν πώς το κάνουμε αυτό ορέ αφου στους μιγαδικούς δεν έχουμε διάταξη???? η 2η που βασίζεται στο ίδιο κόνσεπτ λέει
∈
με
ποιές σχέσεις για τα x,y ισχύουν ώστε i)z1>z2 ii) z1-z2>0 προσπαθώ εδώ και αρκετή ώρα αλλά δεν ...
![]()
Αφου δεν έχετε διδαχθεί κάποια σχέση διάταξης για τους μιγαδικούς, μετέτρεψε τους ζ1-ζ2 σε κάτι που ξέρεις οτι έχει διάταξη (πραγματικούς) και όρισε ανάλογα τα α, β και γ.
Εγώ έτσι θα την έλυνα όπως κατάλαβα την άσκηση.Δηλαδή γ=β-1 έτσι ώστε το ζ1-ζ2 να είναι πραγματικός. Για ζ1>ζ2 αρκεί να ισχύει ότι γ=β-1=0 οπότε β=1 και γ=0.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
βανέσα
Νεοφερμένο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Θέλω λίγη βοηθειούλα με κατι ασκησούλες με μιγαδικούς στην αρχή του κεφαλαίου. Η 1η λεέι∈
![]()
![]()
∈
ποιές σχέσεις για τα α,β,γ ισχύουν ώστε i)
ii)
λοιπόν πώς το κάνουμε αυτό ορέ αφου στους μιγαδικούς δεν έχουμε διάταξη???? η 2η που βασίζεται στο ίδιο κόνσεπτ λέει
∈
με
ποιές σχέσεις για τα x,y ισχύουν ώστε i)z1>z2 ii) z1-z2>0 προσπαθώ εδώ και αρκετή ώρα αλλά δεν ...
![]()
Δεν υφίσταται η διάταξη στους μιγαδικούς αριθμούς που δεν είναι πραγματικοί. Η διάταξη υφίσταται μόνο στους πραγματικούς αριθμούς. Συνεπώς οι ζ1, ζ2 είναι πραγματικοί. Άρα β=1, γ=0 και α>5.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki