Διάβασμα σχολείου

Επειδή δεν ξέρω ποιά μέρα να διαλέξω, δεν διαβάζω καθόλου. LOL!
Πλάκα κάνω...
Για σχολείο δεν καίγομαι τόσο, πιο πολύ για φροντηστήριο.

Κυριακή. Κι εμένα μετά τις 5 με πιάνει ένα μικρό άγχος, αλλά πάρα πολύ μικρό...αμελητέο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επαναφέρω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμμ...η αληθεια ειναι οτι -αν και βαριεμαι τις περισσοτερες φορες- ειμαι αρκετα συνεπης με τα μαθηματα μου...Δεχομαι παρατηρησεις απο ξενους αλλα οχι ευκολα.Επισης ντρεπομαι απιστευτα οταν ο καθηγητης με πιανει αδιαβαστη.Τι να κανω...δε μπορω να το αλλαξω αυτο..Οι παραπανω λογοι ειναι που με κανουν να ειμαι τυπικοι οσο αφορα το διαβασμα...αααα:και οσο για τα σαββατοκυριακα τα αφηνω κλασσικα την τελευταια στιγμη :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οταν διαβαζα για το σχολειο,αρχιζα Σαββατο πρωι(δε διαβασα ποτε Παρασκευη,ακομη και περυσι),και τελειωνα καπου Κυριακη μεσημερι ή απογευμα συνηθως.Ε,και περσι τα μαθηματα γενικης παιδιεας προσφερονταν για διαβασμα κατευθυνσης.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back