Διάβασμα στην διάρκεια των παννελαδικών

helloworlddd1223

Νεοφερμένο μέλος

Η helloworlddd1223 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
σε 4 μερες δινουμε και εχω ακουσει διαφορες αποψεις για αυτο το θεμα.Εγω σκοπευω να συνεχισω να διαβαζω αναμεσα στις μερες που θα δινουμε αν και αλλοι μου ειπαν θα ηταν καλυτερο να μην ανοιξω βιβλιο και αλλοι να συνεχισω.Οσοι εχετε δωσει τι προτεινετε;

Τελευταία επεξεργασία:
σε 4 μερες δινουμε και εχω ακουσει διαφορες αποψεις για αυτο το θεμα.Εγω σκοπευω να συνεχισω να διαβαζω αναμεσα στις μερες που θα δινουμε αν και αλλοι μου ειπαν θα ηταν καλυτερο να μην ανοιξω βιβλιο και αλλοι να συνεχισω.Οσοι εχετε δωσει τι προτεινετε;
Δίνω και εγώ φέτος. Προσωπικά, μεταξύ έκθεσης και μαθηματικών, που μεσολαβούν πολλές μέρες, θα δω κάτι παραπάνω. Όμως στα υπόλοιπα κενά θα λύνω λίγες και εύκολες ασκήσεις για να πάω με αυτοπεποίθηση.

Και εγώ που δίνω φέτος αλλά δεν μου έχει βγει η ύλη ακόμα θα διαβάζω συνεχώς ανάμεσα στα μαθήματα. Απλά δεν θα το ξενυχτάω κιόλας ότι προλάβω

Όταν έδινα, ασχολούμουν ξανά με αυτά που θεωρούνταν sos ή/και αυτά που δεν ήξερα τόσο καλά. Ό,τι προλάβετε δηλαδή ναι, χωρίς να κοιτάξετε όμως κάτι καινούργιο/που δεν έχετε ξαναδεί.

Καλή επιτυχία! :give_rose:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back