helloworlddd1223 Νεοφερμένο μέλος Η helloworlddd1223 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 39 μηνύματα. Χθες στις 09:33 Η helloworlddd1223: #1 Χθες στις 09:33 σε 4 μερες δινουμε και εχω ακουσει διαφορες αποψεις για αυτο το θεμα.Εγω σκοπευω να συνεχισω να διαβαζω αναμεσα στις μερες που θα δινουμε αν και αλλοι μου ειπαν θα ηταν καλυτερο να μην ανοιξω βιβλιο και αλλοι να συνεχισω.Οσοι εχετε δωσει τι προτεινετε; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 09:38 Kallon Νεοφερμένο μέλος Ο Kallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 10:54 Ο Kallon έγραψε: #2 Χθες στις 10:54 Αρχική Δημοσίευση από helloworlddd1223: σε 4 μερες δινουμε και εχω ακουσει διαφορες αποψεις για αυτο το θεμα.Εγω σκοπευω να συνεχισω να διαβαζω αναμεσα στις μερες που θα δινουμε αν και αλλοι μου ειπαν θα ηταν καλυτερο να μην ανοιξω βιβλιο και αλλοι να συνεχισω.Οσοι εχετε δωσει τι προτεινετε; Click για ανάπτυξη... Δίνω και εγώ φέτος. Προσωπικά, μεταξύ έκθεσης και μαθηματικών, που μεσολαβούν πολλές μέρες, θα δω κάτι παραπάνω. Όμως στα υπόλοιπα κενά θα λύνω λίγες και εύκολες ασκήσεις για να πάω με αυτοπεποίθηση. Ζαχαρένιαα Νεοφερμένο μέλος Η Ζαχαρένιαα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Χθες στις 12:03 Η Ζαχαρένιαα: #3 Χθες στις 12:03 Αρχική Δημοσίευση από helloworlddd1223: σε 4 μερες δινουμε και εχω ακουσει διαφορες αποψεις για αυτο το θεμα.Εγω σκοπευω να συνεχισω να διαβαζω αναμεσα στις μερες που θα δινουμε αν και αλλοι μου ειπαν θα ηταν καλυτερο να μην ανοιξω βιβλιο και αλλοι να συνεχισω.Οσοι εχετε δωσει τι προτεινετε; Click για ανάπτυξη... Και εγώ που δίνω φέτος αλλά δεν μου έχει βγει η ύλη ακόμα θα διαβάζω συνεχώς ανάμεσα στα μαθήματα. Απλά δεν θα το ξενυχτάω κιόλας ότι προλάβω BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 756 μηνύματα. Σήμερα στις 13:24 Η BaSO4 έγραψε: #4 Σήμερα στις 13:24 Όταν έδινα, ασχολούμουν ξανά με αυτά που θεωρούνταν sos ή/και αυτά που δεν ήξερα τόσο καλά. Ό,τι προλάβετε δηλαδή ναι, χωρίς να κοιτάξετε όμως κάτι καινούργιο/που δεν έχετε ξαναδεί. Καλή επιτυχία! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: iew Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew kath717 user123456 Corfu kitty Ζαχαρένιαα CuriousBee helloworlddd1223 еще один пророк р... Galleon FilllposV Aris_PaP09 katia.m SKG Kallon Μήτσος10 globglogabgalab Sotiris 12 ang12_012 mimis angeloskar Ωρορα Cocobolo kostis76 Scandal omitsop kostasst GIANCHRIS Searching Heyyy1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σε 4 μερες δινουμε και εχω ακουσει διαφορες αποψεις για αυτο το θεμα.Εγω σκοπευω να συνεχισω να διαβαζω αναμεσα στις μερες που θα δινουμε αν και αλλοι μου ειπαν θα ηταν καλυτερο να μην ανοιξω βιβλιο και αλλοι να συνεχισω.Οσοι εχετε δωσει τι προτεινετε;
Kallon Νεοφερμένο μέλος Ο Kallon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 10:54 Ο Kallon έγραψε: #2 Χθες στις 10:54 Αρχική Δημοσίευση από helloworlddd1223: σε 4 μερες δινουμε και εχω ακουσει διαφορες αποψεις για αυτο το θεμα.Εγω σκοπευω να συνεχισω να διαβαζω αναμεσα στις μερες που θα δινουμε αν και αλλοι μου ειπαν θα ηταν καλυτερο να μην ανοιξω βιβλιο και αλλοι να συνεχισω.Οσοι εχετε δωσει τι προτεινετε; Click για ανάπτυξη... Δίνω και εγώ φέτος. Προσωπικά, μεταξύ έκθεσης και μαθηματικών, που μεσολαβούν πολλές μέρες, θα δω κάτι παραπάνω. Όμως στα υπόλοιπα κενά θα λύνω λίγες και εύκολες ασκήσεις για να πάω με αυτοπεποίθηση. Ζαχαρένιαα Νεοφερμένο μέλος Η Ζαχαρένιαα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Χθες στις 12:03 Η Ζαχαρένιαα: #3 Χθες στις 12:03 Αρχική Δημοσίευση από helloworlddd1223: σε 4 μερες δινουμε και εχω ακουσει διαφορες αποψεις για αυτο το θεμα.Εγω σκοπευω να συνεχισω να διαβαζω αναμεσα στις μερες που θα δινουμε αν και αλλοι μου ειπαν θα ηταν καλυτερο να μην ανοιξω βιβλιο και αλλοι να συνεχισω.Οσοι εχετε δωσει τι προτεινετε; Click για ανάπτυξη... Και εγώ που δίνω φέτος αλλά δεν μου έχει βγει η ύλη ακόμα θα διαβάζω συνεχώς ανάμεσα στα μαθήματα. Απλά δεν θα το ξενυχτάω κιόλας ότι προλάβω BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 756 μηνύματα. Σήμερα στις 13:24 Η BaSO4 έγραψε: #4 Σήμερα στις 13:24 Όταν έδινα, ασχολούμουν ξανά με αυτά που θεωρούνταν sos ή/και αυτά που δεν ήξερα τόσο καλά. Ό,τι προλάβετε δηλαδή ναι, χωρίς να κοιτάξετε όμως κάτι καινούργιο/που δεν έχετε ξαναδεί. Καλή επιτυχία! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: iew Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iew kath717 user123456 Corfu kitty Ζαχαρένιαα CuriousBee helloworlddd1223 еще один пророк р... Galleon FilllposV Aris_PaP09 katia.m SKG Kallon Μήτσος10 globglogabgalab Sotiris 12 ang12_012 mimis angeloskar Ωρορα Cocobolo kostis76 Scandal omitsop kostasst GIANCHRIS Searching Heyyy1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από helloworlddd1223: σε 4 μερες δινουμε και εχω ακουσει διαφορες αποψεις για αυτο το θεμα.Εγω σκοπευω να συνεχισω να διαβαζω αναμεσα στις μερες που θα δινουμε αν και αλλοι μου ειπαν θα ηταν καλυτερο να μην ανοιξω βιβλιο και αλλοι να συνεχισω.Οσοι εχετε δωσει τι προτεινετε; Click για ανάπτυξη... Δίνω και εγώ φέτος. Προσωπικά, μεταξύ έκθεσης και μαθηματικών, που μεσολαβούν πολλές μέρες, θα δω κάτι παραπάνω. Όμως στα υπόλοιπα κενά θα λύνω λίγες και εύκολες ασκήσεις για να πάω με αυτοπεποίθηση.
Ζαχαρένιαα Νεοφερμένο μέλος Η Ζαχαρένιαα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Χθες στις 12:03 Η Ζαχαρένιαα: #3 Χθες στις 12:03 Αρχική Δημοσίευση από helloworlddd1223: σε 4 μερες δινουμε και εχω ακουσει διαφορες αποψεις για αυτο το θεμα.Εγω σκοπευω να συνεχισω να διαβαζω αναμεσα στις μερες που θα δινουμε αν και αλλοι μου ειπαν θα ηταν καλυτερο να μην ανοιξω βιβλιο και αλλοι να συνεχισω.Οσοι εχετε δωσει τι προτεινετε; Click για ανάπτυξη... Και εγώ που δίνω φέτος αλλά δεν μου έχει βγει η ύλη ακόμα θα διαβάζω συνεχώς ανάμεσα στα μαθήματα. Απλά δεν θα το ξενυχτάω κιόλας ότι προλάβω BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 756 μηνύματα. Σήμερα στις 13:24 Η BaSO4 έγραψε: #4 Σήμερα στις 13:24 Όταν έδινα, ασχολούμουν ξανά με αυτά που θεωρούνταν sos ή/και αυτά που δεν ήξερα τόσο καλά. Ό,τι προλάβετε δηλαδή ναι, χωρίς να κοιτάξετε όμως κάτι καινούργιο/που δεν έχετε ξαναδεί. Καλή επιτυχία! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από helloworlddd1223: σε 4 μερες δινουμε και εχω ακουσει διαφορες αποψεις για αυτο το θεμα.Εγω σκοπευω να συνεχισω να διαβαζω αναμεσα στις μερες που θα δινουμε αν και αλλοι μου ειπαν θα ηταν καλυτερο να μην ανοιξω βιβλιο και αλλοι να συνεχισω.Οσοι εχετε δωσει τι προτεινετε; Click για ανάπτυξη... Και εγώ που δίνω φέτος αλλά δεν μου έχει βγει η ύλη ακόμα θα διαβάζω συνεχώς ανάμεσα στα μαθήματα. Απλά δεν θα το ξενυχτάω κιόλας ότι προλάβω
BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 756 μηνύματα. Σήμερα στις 13:24 Η BaSO4 έγραψε: #4 Σήμερα στις 13:24 Όταν έδινα, ασχολούμουν ξανά με αυτά που θεωρούνταν sos ή/και αυτά που δεν ήξερα τόσο καλά. Ό,τι προλάβετε δηλαδή ναι, χωρίς να κοιτάξετε όμως κάτι καινούργιο/που δεν έχετε ξαναδεί. Καλή επιτυχία!
Όταν έδινα, ασχολούμουν ξανά με αυτά που θεωρούνταν sos ή/και αυτά που δεν ήξερα τόσο καλά. Ό,τι προλάβετε δηλαδή ναι, χωρίς να κοιτάξετε όμως κάτι καινούργιο/που δεν έχετε ξαναδεί. Καλή επιτυχία!