Διάβασμα πανελληνίων τα Χριστούγεννα

Guest 010589

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Παιδιά έχω αγχωθειβπαρα πολυ για το διάβασμα που πρέπει να κάνω τα Χριστούγεννα .. Θέλω να βγάλω 17.000μορια και έχω ξεκουραστεί 3-4μερες τώρα στις γιορτές αλλα δν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι ..και έχω αγχωθει για το αν θα προλάβω να διαβάσω ..πρέπει να γίνει επανάληψη σε όλη την ύλη των μαθημάτων ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Hephaestus

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα.
Παιδιά έχω αγχωθειβπαρα πολυ για το διάβασμα που πρέπει να κάνω τα Χριστούγεννα .. Θέλω να βγάλω 17.000μορια και έχω ξεκουραστεί 3-4μερες τώρα στις γιορτές αλλα δν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι ..και έχω αγχωθει για το αν θα προλάβω να διαβάσω ..πρέπει να γίνει επανάληψη σε όλη την ύλη των μαθημάτων ;

καλα εκανες....η ξεκουραση ειναι απαραιτητη...απλως τωρα πρεπει να εντεινεις το διαβασμα σου!!!
καλη επιτυχια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 010589

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ευχαριστώ πολυ !!

Hephaestus

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...