Γενικό - Δεν πήγα στο σχολείο για μισό τρίμηνο. Οι βαθμοί πώς θα βγουν;

kurkuti

Νεοφερμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Πριν 2 μηνες ειχα ενα ατυχιμα με το μηχανακι..ειμουν στο νοσοκομειο 1 μηνα και 10 μερες και αλλο 1 μηνα στο σπιτι...Ο βαθμος μου πως θα βγει αφου εχω χασει το μισο τριμηνο??και επισεις τι θα κανω με τις απουσιες που ειναι υπερβολικα πολλες?

:'(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οδηγεις μηχανακι βρε?:Pοι απουσιες δικαιολογουνται με χαρτη γιατρου!δεν χρειαζεται να ανησυχεις!!τωρα με τα κενα της παραδοσης ειναι ενα θεμα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οδηγεις μηχανακι βρε?:Pοι απουσιες δικαιολογουνται με χαρτη γιατρου!δεν χρειαζεται να ανησυχεις!!τωρα με τα κενα της παραδοσης ειναι ενα θεμα..

απο απουσιες ειμαι οκ..εχω δικαιολογισει 115 :D
φοβαμαι ομως για τον βαθμο μου..καλα οκ δεν ειμαι και τελειος μα8ητης..15-16 πανω κατω..

Πριν 2 μηνες ειχα ενα ατυχιμα με το μηχανακι..ειμουν στο νοσοκομειο 1 μηνα και 10 μερες και αλλο 1 μηνα στο σπιτι...Ο βαθμος μου πως θα βγει αφου εχω χασει το μισο τριμηνο??και επισεις τι θα κανω με τις απουσιες που ειναι υπερβολικα πολλες?

:'(:(

Μηχανάκι στα 14; Μια χαρά! Εγώ έφθασα τα 17 για να αρχίσω να οδηγάω!

Καλύπτεις τα βασικά ισα ισα μη μεινεις. Α και ζητα βοηθεια για παραδοση απο καθηγητες, δεν ειναι κακο

βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι :lol:

ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν:bye:

γουσταρωωωωωω!!!!:P:P

ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν:bye:

και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω..

και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω..

αουτς...:down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back