kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:26 Ο kurkuti έγραψε: #1 18-11-08 20:26 Πριν 2 μηνες ειχα ενα ατυχιμα με το μηχανακι..ειμουν στο νοσοκομειο 1 μηνα και 10 μερες και αλλο 1 μηνα στο σπιτι...Ο βαθμος μου πως θα βγει αφου εχω χασει το μισο τριμηνο??και επισεις τι θα κανω με τις απουσιες που ειναι υπερβολικα πολλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:28 Η ~Λένα~ έγραψε: #2 18-11-08 20:28 οδηγεις μηχανακι βρε?οι απουσιες δικαιολογουνται με χαρτη γιατρου!δεν χρειαζεται να ανησυχεις!!τωρα με τα κενα της παραδοσης ειναι ενα θεμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Ο kurkuti έγραψε: #3 18-11-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από AVRILENA: οδηγεις μηχανακι βρε?οι απουσιες δικαιολογουνται με χαρτη γιατρου!δεν χρειαζεται να ανησυχεις!!τωρα με τα κενα της παραδοσης ειναι ενα θεμα.. Click για ανάπτυξη... απο απουσιες ειμαι οκ..εχω δικαιολογισει 115 φοβαμαι ομως για τον βαθμο μου..καλα οκ δεν ειμαι και τελειος μα8ητης..15-16 πανω κατω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Ο Wolly έγραψε: #4 18-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: Πριν 2 μηνες ειχα ενα ατυχιμα με το μηχανακι..ειμουν στο νοσοκομειο 1 μηνα και 10 μερες και αλλο 1 μηνα στο σπιτι...Ο βαθμος μου πως θα βγει αφου εχω χασει το μισο τριμηνο??και επισεις τι θα κανω με τις απουσιες που ειναι υπερβολικα πολλες? Click για ανάπτυξη... Μηχανάκι στα 14; Μια χαρά! Εγώ έφθασα τα 17 για να αρχίσω να οδηγάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:35 Ο Green 13 έγραψε: #5 18-11-08 20:35 Καλύπτεις τα βασικά ισα ισα μη μεινεις. Α και ζητα βοηθεια για παραδοση απο καθηγητες, δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο kurkuti έγραψε: #6 18-11-08 20:36 βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Ο Green 13 έγραψε: #7 18-11-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Click για ανάπτυξη... ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #8 18-11-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Click για ανάπτυξη... γουσταρωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:40 Ο kurkuti έγραψε: #9 18-11-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο Green 13 έγραψε: #10 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Click για ανάπτυξη... αουτς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο kurkuti έγραψε: #11 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από AVRILENA: γουσταρωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πριν 2 μηνες ειχα ενα ατυχιμα με το μηχανακι..ειμουν στο νοσοκομειο 1 μηνα και 10 μερες και αλλο 1 μηνα στο σπιτι...Ο βαθμος μου πως θα βγει αφου εχω χασει το μισο τριμηνο??και επισεις τι θα κανω με τις απουσιες που ειναι υπερβολικα πολλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:28 Η ~Λένα~ έγραψε: #2 18-11-08 20:28 οδηγεις μηχανακι βρε?οι απουσιες δικαιολογουνται με χαρτη γιατρου!δεν χρειαζεται να ανησυχεις!!τωρα με τα κενα της παραδοσης ειναι ενα θεμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Ο kurkuti έγραψε: #3 18-11-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από AVRILENA: οδηγεις μηχανακι βρε?οι απουσιες δικαιολογουνται με χαρτη γιατρου!δεν χρειαζεται να ανησυχεις!!τωρα με τα κενα της παραδοσης ειναι ενα θεμα.. Click για ανάπτυξη... απο απουσιες ειμαι οκ..εχω δικαιολογισει 115 φοβαμαι ομως για τον βαθμο μου..καλα οκ δεν ειμαι και τελειος μα8ητης..15-16 πανω κατω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Ο Wolly έγραψε: #4 18-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: Πριν 2 μηνες ειχα ενα ατυχιμα με το μηχανακι..ειμουν στο νοσοκομειο 1 μηνα και 10 μερες και αλλο 1 μηνα στο σπιτι...Ο βαθμος μου πως θα βγει αφου εχω χασει το μισο τριμηνο??και επισεις τι θα κανω με τις απουσιες που ειναι υπερβολικα πολλες? Click για ανάπτυξη... Μηχανάκι στα 14; Μια χαρά! Εγώ έφθασα τα 17 για να αρχίσω να οδηγάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:35 Ο Green 13 έγραψε: #5 18-11-08 20:35 Καλύπτεις τα βασικά ισα ισα μη μεινεις. Α και ζητα βοηθεια για παραδοση απο καθηγητες, δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο kurkuti έγραψε: #6 18-11-08 20:36 βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Ο Green 13 έγραψε: #7 18-11-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Click για ανάπτυξη... ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #8 18-11-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Click για ανάπτυξη... γουσταρωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:40 Ο kurkuti έγραψε: #9 18-11-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο Green 13 έγραψε: #10 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Click για ανάπτυξη... αουτς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο kurkuti έγραψε: #11 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από AVRILENA: γουσταρωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οδηγεις μηχανακι βρε?οι απουσιες δικαιολογουνται με χαρτη γιατρου!δεν χρειαζεται να ανησυχεις!!τωρα με τα κενα της παραδοσης ειναι ενα θεμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Ο kurkuti έγραψε: #3 18-11-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από AVRILENA: οδηγεις μηχανακι βρε?οι απουσιες δικαιολογουνται με χαρτη γιατρου!δεν χρειαζεται να ανησυχεις!!τωρα με τα κενα της παραδοσης ειναι ενα θεμα.. Click για ανάπτυξη... απο απουσιες ειμαι οκ..εχω δικαιολογισει 115 φοβαμαι ομως για τον βαθμο μου..καλα οκ δεν ειμαι και τελειος μα8ητης..15-16 πανω κατω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Ο Wolly έγραψε: #4 18-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: Πριν 2 μηνες ειχα ενα ατυχιμα με το μηχανακι..ειμουν στο νοσοκομειο 1 μηνα και 10 μερες και αλλο 1 μηνα στο σπιτι...Ο βαθμος μου πως θα βγει αφου εχω χασει το μισο τριμηνο??και επισεις τι θα κανω με τις απουσιες που ειναι υπερβολικα πολλες? Click για ανάπτυξη... Μηχανάκι στα 14; Μια χαρά! Εγώ έφθασα τα 17 για να αρχίσω να οδηγάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:35 Ο Green 13 έγραψε: #5 18-11-08 20:35 Καλύπτεις τα βασικά ισα ισα μη μεινεις. Α και ζητα βοηθεια για παραδοση απο καθηγητες, δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο kurkuti έγραψε: #6 18-11-08 20:36 βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Ο Green 13 έγραψε: #7 18-11-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Click για ανάπτυξη... ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #8 18-11-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Click για ανάπτυξη... γουσταρωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:40 Ο kurkuti έγραψε: #9 18-11-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο Green 13 έγραψε: #10 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Click για ανάπτυξη... αουτς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο kurkuti έγραψε: #11 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από AVRILENA: γουσταρωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AVRILENA: οδηγεις μηχανακι βρε?οι απουσιες δικαιολογουνται με χαρτη γιατρου!δεν χρειαζεται να ανησυχεις!!τωρα με τα κενα της παραδοσης ειναι ενα θεμα.. Click για ανάπτυξη... απο απουσιες ειμαι οκ..εχω δικαιολογισει 115 φοβαμαι ομως για τον βαθμο μου..καλα οκ δεν ειμαι και τελειος μα8ητης..15-16 πανω κατω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Ο Wolly έγραψε: #4 18-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: Πριν 2 μηνες ειχα ενα ατυχιμα με το μηχανακι..ειμουν στο νοσοκομειο 1 μηνα και 10 μερες και αλλο 1 μηνα στο σπιτι...Ο βαθμος μου πως θα βγει αφου εχω χασει το μισο τριμηνο??και επισεις τι θα κανω με τις απουσιες που ειναι υπερβολικα πολλες? Click για ανάπτυξη... Μηχανάκι στα 14; Μια χαρά! Εγώ έφθασα τα 17 για να αρχίσω να οδηγάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:35 Ο Green 13 έγραψε: #5 18-11-08 20:35 Καλύπτεις τα βασικά ισα ισα μη μεινεις. Α και ζητα βοηθεια για παραδοση απο καθηγητες, δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο kurkuti έγραψε: #6 18-11-08 20:36 βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Ο Green 13 έγραψε: #7 18-11-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Click για ανάπτυξη... ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #8 18-11-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Click για ανάπτυξη... γουσταρωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:40 Ο kurkuti έγραψε: #9 18-11-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο Green 13 έγραψε: #10 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Click για ανάπτυξη... αουτς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο kurkuti έγραψε: #11 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από AVRILENA: γουσταρωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: Πριν 2 μηνες ειχα ενα ατυχιμα με το μηχανακι..ειμουν στο νοσοκομειο 1 μηνα και 10 μερες και αλλο 1 μηνα στο σπιτι...Ο βαθμος μου πως θα βγει αφου εχω χασει το μισο τριμηνο??και επισεις τι θα κανω με τις απουσιες που ειναι υπερβολικα πολλες? Click για ανάπτυξη... Μηχανάκι στα 14; Μια χαρά! Εγώ έφθασα τα 17 για να αρχίσω να οδηγάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:35 Ο Green 13 έγραψε: #5 18-11-08 20:35 Καλύπτεις τα βασικά ισα ισα μη μεινεις. Α και ζητα βοηθεια για παραδοση απο καθηγητες, δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο kurkuti έγραψε: #6 18-11-08 20:36 βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Ο Green 13 έγραψε: #7 18-11-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Click για ανάπτυξη... ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #8 18-11-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Click για ανάπτυξη... γουσταρωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:40 Ο kurkuti έγραψε: #9 18-11-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο Green 13 έγραψε: #10 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Click για ανάπτυξη... αουτς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο kurkuti έγραψε: #11 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από AVRILENA: γουσταρωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλύπτεις τα βασικά ισα ισα μη μεινεις. Α και ζητα βοηθεια για παραδοση απο καθηγητες, δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο kurkuti έγραψε: #6 18-11-08 20:36 βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Ο Green 13 έγραψε: #7 18-11-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Click για ανάπτυξη... ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #8 18-11-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Click για ανάπτυξη... γουσταρωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:40 Ο kurkuti έγραψε: #9 18-11-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο Green 13 έγραψε: #10 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Click για ανάπτυξη... αουτς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο kurkuti έγραψε: #11 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από AVRILENA: γουσταρωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Ο Green 13 έγραψε: #7 18-11-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Click για ανάπτυξη... ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #8 18-11-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Click για ανάπτυξη... γουσταρωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:40 Ο kurkuti έγραψε: #9 18-11-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο Green 13 έγραψε: #10 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Click για ανάπτυξη... αουτς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο kurkuti έγραψε: #11 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από AVRILENA: γουσταρωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Click για ανάπτυξη... ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #8 18-11-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Click για ανάπτυξη... γουσταρωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:40 Ο kurkuti έγραψε: #9 18-11-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο Green 13 έγραψε: #10 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Click για ανάπτυξη... αουτς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο kurkuti έγραψε: #11 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από AVRILENA: γουσταρωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: βασικα κανω motocross οποτε δεν γινετε να μην οδηγω παπακι Click για ανάπτυξη... γουσταρωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:40 Ο kurkuti έγραψε: #9 18-11-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο Green 13 έγραψε: #10 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Click για ανάπτυξη... αουτς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο kurkuti έγραψε: #11 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από AVRILENA: γουσταρωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Green 13: ωραιος εισαι αλλα να προσεχεις... κατι τετοια ψιλοκοστιζουν Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο Green 13 έγραψε: #10 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Click για ανάπτυξη... αουτς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο kurkuti έγραψε: #11 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από AVRILENA: γουσταρωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από kurkuti: και να φανταστεις οτι δεν εφτεγα καθολου!εδω που μενω..τα φορτηγα πανε σαν τρελα!!περασε ενας μ...... απο και με πεταξε κατω.. Click για ανάπτυξη... αουτς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kurkuti Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σπέτσες (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 20:42 Ο kurkuti έγραψε: #11 18-11-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από AVRILENA: γουσταρωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από AVRILENA: γουσταρωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.