Δεν ξέρω τι θέλω να σπουδάσω: σχολές διαμαντάκια στο 3ο πεδίο

Kanastasia_5883

Νεοφερμένο μέλος

Η Kanastasia_5883 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Θα πάω γ λυκείου 3ο πεδίο
Δεν ξέρω τι θέλω να σπουδάσω
Θέλω να μου πείτε για σχολές "διαμαντάκια" του 3ου πεδίου πέρα από την ιατρική που δεν την θέλω
Με αποκατάσταση, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, μέλλον κλτ

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.472 μηνύματα.
Θα πάω γ λυκείου 3ο πεδίο
Δεν ξέρω τι θέλω να σπουδάσω
Θέλω να μου πείτε για σχολές "διαμαντάκια" του 3ου πεδίου πέρα από την ιατρική που δεν την θέλω
Με αποκατάσταση, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, μέλλον κλτ
Οκ θα πας 3ο πεδιο που ειναι το πεδιο των ιατρικων ( για αυτο το ξεχωρισαν απο το 2ο ) αλλα δεν θες ιατρικα.
1) Φαρμακευτικη.. εξαιρετικα ενδιαφερον προγραμμα σπουδων , μπολικη χημεια, και δυσκολη σχολη
Αν ο μπαμπας σου εχει φαρμακειο ή αν εχει λευτα να σου αγορασει εχει καλη αποκατασταση ( τα πιο πολλα λευτα των ιατρικων) αλλα ανοργασμικη επαγγελματικη ρουτινα...απλα εμποριο.
2) Μηχανικων βιοατρικης
Δυσκολη σχολη , ενδιαφερουσα αν σου αρεσει η μηχανικη και καλη αποκασταση και πολλα χρηματα αν ασχοληθεις με πωλησεις.
3) Βιοατρικα παδα
α)Κοσμετολογια για τα κοριτσια ( αθανατη δουλεια)
β)Οδοντοτεχνικη.. ολοι οι ανθρωποι σιγουρα θα φτιαξουν δοντια , θηκες , γεφυρες ,φυτευτα....και θα σε ευγνωμονουν που θα τρωνε.
4) Λογοθεραπεια παδα
Θα ασχολεισαι με παιδακια με δυσλεξιες και μεγαλους που χτυπησαν στο κεφαλι ή επαθαν νεοι εγκεφαλικο ( καλα ιατρικο ειναι και αυτο)

Γεωπονικο αθηνων
Ολες οι σχολες του γεωπονικου ειναι καλες και ενδιαφερουσες
5) Επιστημη ζωικης παραγωγης
Ανασχοληση με την επεξεργασια και τυποποιηση εμποριο τροφιμων ζωικης προελευσης
6) Αγροτικης οικονομια και αναπτυξης
Οικονομοτεχνικη σχολη ..για τυποποιση ,εμποριο management , εξαγωγες αγροτικων προιοντων και επιδοτησεις.

Τελευταία επεξεργασία:

Sotiris.Y

Νεοφερμένο μέλος

Ο Σωτήριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιταλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα.
Καλησπέρα και καλό μήνα. Από 3ο πεδίο είναι καλές επιλογές:
1. Εργοθεραπεία (Αιγάλεω, Πτολεμαΐδα και Κομοτηνή νέο τμήμα)
2. Λογοθεραπεία, που δεν έχει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη (Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα)
3. Καθώς και τα τμήματα Τεχνολογίας Τορφίμων (έχει Αιγάλεω ΠΑΔΑ, Αθήνα ΓΠΑ, Αργοστόλι, Λήμνο, Αγρίνιο, Καρδίτσα, Καλαμάτα και Θεσσαλονίκη)

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.472 μηνύματα.
Καλησπέρα και καλό μήνα. Από 3ο πεδίο είναι καλές επιλογές:
1. Εργοθεραπεία (Αιγάλεω, Πτολεμαΐδα και Κομοτηνή νέο τμήμα)
Αυτη θελει πολυ γερο στομαχι και αλτρουισμο να ασχολεισαι με την αναπηρια
2. Λογοθεραπεία, που δεν έχει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη (Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα)
Ωχ πως του ξεφυγε αυτη του παδα ...εχει ολα τα αλλα... πρεπει να την παρει
3. Καθώς και τα τμήματα Τεχνολογίας Τορφίμων (έχει Αιγάλεω ΠΑΔΑ, Αθήνα ΓΠΑ, Αργοστόλι, Λήμνο, Αγρίνιο, Καρδίτσα, Καλαμάτα και Θεσσαλονίκη)
Ναι τα τροφιμα του γεωπονικου ειναι καλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια