Basiliki.kiki Νεοφερμένο μέλος Η Basiliki.kiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:26 Η Basiliki.kiki: #1 09-09-22 21:26 Θα μπούμε αμέσως στην ύλη της Γ στο φροντιστήριο,άρα θα μου πεις λογικά δεν χρειάζεται και της β, απλά με παραξενεύει denjerwtithelwhelp Νεοφερμένο μέλος Η denjerwtithelwhelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:56 Η denjerwtithelwhelp: #2 09-09-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Basiliki.kiki: Θα μπούμε αμέσως στην ύλη της Γ στο φροντιστήριο,άρα θα μου πεις λογικά δεν χρειάζεται και της β, απλά με παραξενεύει Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Basiliki.kiki: Θα μπούμε αμέσως στην ύλη της Γ στο φροντιστήριο,άρα θα μου πεις λογικά δεν χρειάζεται και της β, απλά με παραξενεύει Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν απαραίτητη μόνο της β αλλά τησ πρώτης λυκείου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2022 Στην αρχή θα ξεκινήσεις με οργανική χημεία όπου εντάξει εννοείτε ότι θα σας κάνει τα βασικά απλά το να ξερεισ τι γίνεται στην δευτερα λυκείου αλλά και στην πρώτη θα σε βοηθήσει πολύ ,όμως μην απελπίζεται με διάβασμα και εξάσκηση θα τα καταφερεισ μια χαρά Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:17 Ο Chemwizard: #3 10-09-22 10:17 Η Δευτέρα είναι το αλφαβηταρι της οργανικής. Η πρώτη όλης της Χημείας. Να καλυψετε κενά σε βασικές εννοιες πρώτης το συντομότερο. Ο καθηγητής σου σε ξεκινάει από Τρίτη γιατί έχει τεράστια ύλη. Όταν έδινα εγώ, η μισή ύλη ήταν στην δευτέρα. Εμπιστευσου τον καθηγητή σου. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Isa marioushi Basiliki.kiki shezza94 BillyTheKid denjerwtithelwhelp Ameliak tapeinoxamomilaki Nala ggl Apocalypse spring day anna05 angies augustine katia.m Scandal Chemwizard Maynard Sherlockina oups sophiaa Ioanna98 P.Dam. kost28 Magigi Steliosgkougkou User2350 estrela Unboxholics Philologist kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα μπούμε αμέσως στην ύλη της Γ στο φροντιστήριο,άρα θα μου πεις λογικά δεν χρειάζεται και της β, απλά με παραξενεύει
denjerwtithelwhelp Νεοφερμένο μέλος Η denjerwtithelwhelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:56 Η denjerwtithelwhelp: #2 09-09-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Basiliki.kiki: Θα μπούμε αμέσως στην ύλη της Γ στο φροντιστήριο,άρα θα μου πεις λογικά δεν χρειάζεται και της β, απλά με παραξενεύει Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Basiliki.kiki: Θα μπούμε αμέσως στην ύλη της Γ στο φροντιστήριο,άρα θα μου πεις λογικά δεν χρειάζεται και της β, απλά με παραξενεύει Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν απαραίτητη μόνο της β αλλά τησ πρώτης λυκείου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2022 Στην αρχή θα ξεκινήσεις με οργανική χημεία όπου εντάξει εννοείτε ότι θα σας κάνει τα βασικά απλά το να ξερεισ τι γίνεται στην δευτερα λυκείου αλλά και στην πρώτη θα σε βοηθήσει πολύ ,όμως μην απελπίζεται με διάβασμα και εξάσκηση θα τα καταφερεισ μια χαρά Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:17 Ο Chemwizard: #3 10-09-22 10:17 Η Δευτέρα είναι το αλφαβηταρι της οργανικής. Η πρώτη όλης της Χημείας. Να καλυψετε κενά σε βασικές εννοιες πρώτης το συντομότερο. Ο καθηγητής σου σε ξεκινάει από Τρίτη γιατί έχει τεράστια ύλη. Όταν έδινα εγώ, η μισή ύλη ήταν στην δευτέρα. Εμπιστευσου τον καθηγητή σου. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Basiliki.kiki: Θα μπούμε αμέσως στην ύλη της Γ στο φροντιστήριο,άρα θα μου πεις λογικά δεν χρειάζεται και της β, απλά με παραξενεύει Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Basiliki.kiki: Θα μπούμε αμέσως στην ύλη της Γ στο φροντιστήριο,άρα θα μου πεις λογικά δεν χρειάζεται και της β, απλά με παραξενεύει Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν απαραίτητη μόνο της β αλλά τησ πρώτης λυκείου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Σεπτεμβρίου 2022 Στην αρχή θα ξεκινήσεις με οργανική χημεία όπου εντάξει εννοείτε ότι θα σας κάνει τα βασικά απλά το να ξερεισ τι γίνεται στην δευτερα λυκείου αλλά και στην πρώτη θα σε βοηθήσει πολύ ,όμως μην απελπίζεται με διάβασμα και εξάσκηση θα τα καταφερεισ μια χαρά
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:17 Ο Chemwizard: #3 10-09-22 10:17 Η Δευτέρα είναι το αλφαβηταρι της οργανικής. Η πρώτη όλης της Χημείας. Να καλυψετε κενά σε βασικές εννοιες πρώτης το συντομότερο. Ο καθηγητής σου σε ξεκινάει από Τρίτη γιατί έχει τεράστια ύλη. Όταν έδινα εγώ, η μισή ύλη ήταν στην δευτέρα. Εμπιστευσου τον καθηγητή σου.
Η Δευτέρα είναι το αλφαβηταρι της οργανικής. Η πρώτη όλης της Χημείας. Να καλυψετε κενά σε βασικές εννοιες πρώτης το συντομότερο. Ο καθηγητής σου σε ξεκινάει από Τρίτη γιατί έχει τεράστια ύλη. Όταν έδινα εγώ, η μισή ύλη ήταν στην δευτέρα. Εμπιστευσου τον καθηγητή σου.