papas
Διάσημο μέλος

Έχω ανάλογο πρόβλημα και χρειάζομαι και εγώ συμβουλές..Πρόσφατα μάλωσα με την παρέα μου και τελειώσε το όλο θέμα και είμαι ξεκρέμαστη..μόνο εγώ έκανα υποχωρήσεις,η παρέα αποτελούνταν από 3 άτομα εκτός εμού , το ένα ασκούσε αφάνταση επιρροή στα άλλα δύο , και παντα έβγαινα η λάθος της παρέας..το κακό είναι ότι έχω κάποιους γνωστούς αλλά όχι φίλους και κανείς δεν με δέχεται στην παρέα για καφέ..ευτυχως βρήκα 2 άτομα να κάθομαι στο σχολείο αλλά μόνο αυτό..τι να κάνω; και είμαι και γ λυκείου..
Nα κανεις παρεα με ατομα που σεβονται το δικαιωμα της ελευθεριας σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsis1
Δραστήριο μέλος

Συμφωνώ κατ'αρχάς με papas.Αλλά μην αγχώνεσαι,ακόμη είναι η αρχή της ζωής σου,δεν καταστράφηκε ο κόσμος όλος.Παρέα νομίζω είναι εύκολο να βριες,πλησιάζεις συγκεκριμένα άτομα και εντάσσεσαι σε ένα σύνολο.Τώρα οι φίλοι είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Cool down,αληθινές φιλίες θα βρεθούν με το πέρας του χρόνου.Να είσαι περισσότερο ανοιχτή και να εμπιστεύεσαι τα σωστά άτομα.Από κει και πέρα δεν έχω κάτι να προσθέσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν έχω κάποιον κολλητό!
Είμαι λίγο απελπισμένος/στεναχωριμένος!Ίσως φταίει και το ότι κανείς από αυτούς που κάνω παρέα δεν μένει κοντά!
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Δεν είναι απαραίτητα κακό να μην έχεις φίλους , αν δεν νοιώθεις ανάγκη να αποκτήσεις , μη βιαστείς ή επιδιώξεις κάτι και αφήσεις τον εαυτό σου να μπει στο καλούπι αυτό του "έχω φίλους κι ειμαι μαγκας".
Lita Athens
Δραστήριο μέλος

είχα πάντοτε παρέες, γιατί δεν μπορουμε να είμαστε και ολομόναχοι, αλλά ποτέ δεν είχα τόσο αποκλειστικές σχέσεις, όσο φαίνεται πως είναι οι κολλητές φιλίες...
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι γυναίκες όλο σκοτώνεστε!
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Εσυ δηλαδη σιλεντ_κιλλερ εχεις συμβιωσει με αντρα και εχεις δει οτι δεν σκοτωνεστε;
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος

Θαρρω πως εδω θα μπορουσα να χρησιμοποιησω το γνωστο αστειο της ταμπελας σαρκασμου του the big bang theory , να σε κανω να γελασεις και να παρατηρησεις τι ευστοχα που χρησιμοποιω το χιουμορ μου και να σου απαντησω δινοντας θαρρος να μου μιλησεις παραπανω , ομως εγω σου εφιστω την προσοχη απο τωρα δεν εισαι εσυ για τα κυβικα μου κοριτσακι μουΑνα μπραβο. :p

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Θαρρω πως εδω θα μπορουσα να χρησιμοποιησω το γνωστο αστειο της ταμπελας σαρκασμου του the big bang theory , να σε κανω να γελασεις και να παρατηρησεις τι ευστοχα που χρησιμοποιω το χιουμορ μου και να σου απαντησω δινοντας θαρρος να μου μιλησεις παραπανω , ομως εγω σου εφιστω την προσοχη απο τωρα δεν εισαι εσυ για τα κυβικα μου κοριτσακι μου![]()
Καταλαβαινω ποτε καποιος σηκωνει το ταμπελακι σαρκασμου, και απανταω αναλογως. Γι αυτο και το "

beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος

Αφου δεν το σηκωσα ,δεν το κρατουσα καν και το χρησιμοποιησες , χαζη εισαι? :what:Καταλαβαινω ποτε καποιος σηκωνει το ταμπελακι σαρκασμου, και απανταω αναλογως. Γι αυτο και το "".

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Οταν εισαι κυριολεκτικα "κολλητα" με εναν ανθρωπο, εχει αποδειχθει οτι θα σκοτωνεσαι διαρκως μαζι του.
Βασικά αυτό εγώ γιατί δεν το έχω ζήσει; Με την καλύτερή μου φίλη είχαμε διαφωνίες και καυγάδες μέχρι 13ων χρονών max. Βασικά μοιάζουμε σε πολλά αλλά διαφέρουμε και σε πολλά. Χμ. Πάντως δεν σκοτωνόμαστε πλέον. Ίσως γιατί εγώ ειδικά μαζί της είμαι υπερβολικά ήρεμη και ό,τι και να πει/κάνει δεν ταράζομαι.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Μισό....εδώ το θέμα πάει αλλού!Δεν έχω συμβιώσει με άντρα!Να έχω κολλητό ναι!Ανα μπραβο. :p
Εσυ δηλαδη σιλεντ_κιλλερ εχεις συμβιωσει με αντρα και εχεις δει οτι δεν σκοτωνεστε;
kotsis1
Δραστήριο μέλος

Βασικά αυτό εγώ γιατί δεν το έχω ζήσει; Με την καλύτερή μου φίλη είχαμε διαφωνίες και καυγάδες μέχρι 13ων χρονών max. Βασικά μοιάζουμε σε πολλά αλλά διαφέρουμε και σε πολλά. Χμ. Πάντως δεν σκοτωνόμαστε πλέον. Ίσως γιατί εγώ ειδικά μαζί της είμαι υπερβολικά ήρεμη και ό,τι και να πει/κάνει δεν ταράζομαι.
Κοίτα για μένα ο όρος κολλητός δεν υφίσταται καν,εάν εννοούμε πολύ καλούς φίλους οκ το δέχομαι.Η σχέση με φίλους διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο,αλλά όσον αφορά τη συμβίωση που είπε η Ράνια,νομίζω ότι αναπόφευκτα δημιουργούνται διαμάχες.Ή έστω μικρές διαφωνίες.Αλλά επαναλαμβάνω,εξαρτάται από τις προκείμενες,και εν προκειμένω,εσύ που θεωρείσαι περισσότερο ήρεμη ισορροπείς τις καταστάσεις.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Οταν λεω κολλητα, εννοω κολλητα. Οχι σε βλεπω 7 ωρες στο σχολειο και αλλες δυο το απογευμα, αλλα ζουμε μερες μαζι στο ιδιο σπιτι.
Αυτό εννοώ κι εγώ. Απλά ίσως επειδή έχουμε περάσει πολλά δύσκολα μαζί τελευταία της έχω αδυναμία. =)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.