youravelonelygirl
Νεοφερμένο μέλος
Η youravelonelygirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

25-05-25

20:31
Είμαι φοιτήτρια και έχω ξεμείνει μόνη μου στην φοιτητική πόλη. Δεν έχω ούτε έναν άνθρωπο να μιλήσω.
Στο πρώτο έτος έκανα κάποιες προσπάθειες δικτύωσης με τους συμφοιτητές μου αλλά κατέληξαν μάταιες. Πριν ξεκινήσω τις σπουδές όλοι μου εκθείαζαν την περιβόητη φοιτητική ζωή με τις παρέες, τα ξενυχτια, την ανεμελιά...
Ε, λοιπόν τίποτα από αυτά δεν έζησα και πιθανότατα δεν θα τα ζήσω και ποτέ.
Είναι κανένας άλλος στην ίδια φάση ή μόνο εγώ;
Στο πρώτο έτος έκανα κάποιες προσπάθειες δικτύωσης με τους συμφοιτητές μου αλλά κατέληξαν μάταιες. Πριν ξεκινήσω τις σπουδές όλοι μου εκθείαζαν την περιβόητη φοιτητική ζωή με τις παρέες, τα ξενυχτια, την ανεμελιά...
Ε, λοιπόν τίποτα από αυτά δεν έζησα και πιθανότατα δεν θα τα ζήσω και ποτέ.
Είναι κανένας άλλος στην ίδια φάση ή μόνο εγώ;

Ramon
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ramon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 25 μηνύματα.

25-05-25

21:19
Καλησπέρα!! Που έχεις περάσει;
youravelonelygirl
Νεοφερμένο μέλος
Η youravelonelygirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Dr. Gl. Luminous
Δραστήριο μέλος
Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 606 μηνύματα.

25-05-25

21:47
Δυστυχώς παρατηρώ κι εγώ ότι πολλοί άνθρωποι σήμερα είναι κλειστοί κοινωνικά, όσοι έχουν ήδη σχηματίσει τις παρέες τους, σπάνια ενδιαφέρονται να διευρύνουν τον κύκλο τους.
Ρίξε μια ματιά στο πανεπιστήμιό σου, συνήθως προσφέρει διάφορες ομάδες, όπως πεζοπορίας, εθελοντισμού, λέσχες βιβλίου κ.λπ., που μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία για νέες γνωριμίες. Υπάρχει και το ESN, όπου μπορείς να βοηθήσεις και να ξεναγήσεις φοιτητές Erasmus. Οργανώνουν πολλές εκδηλώσεις και γενικά είναι μια πολύ κοινωνική εμπειρία, εκδηλώσεις και με τους ξένους και με τους φοιτητές εδώ. Είχα πάρει κι εγώ μέρος μία φορά και μου είχαν αναθέσει ένα παιδί, που τελικά ήταν Έλληνας του εξωτερικού. Μου είπε ότι δε θα με χρειαστεί, κι εγώ είχα κανονίσει τόσα ωραία πράγματα... αλλά εντάξει δεν πειράζει.
Ρίξε μια ματιά στο πανεπιστήμιό σου, συνήθως προσφέρει διάφορες ομάδες, όπως πεζοπορίας, εθελοντισμού, λέσχες βιβλίου κ.λπ., που μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία για νέες γνωριμίες. Υπάρχει και το ESN, όπου μπορείς να βοηθήσεις και να ξεναγήσεις φοιτητές Erasmus. Οργανώνουν πολλές εκδηλώσεις και γενικά είναι μια πολύ κοινωνική εμπειρία, εκδηλώσεις και με τους ξένους και με τους φοιτητές εδώ. Είχα πάρει κι εγώ μέρος μία φορά και μου είχαν αναθέσει ένα παιδί, που τελικά ήταν Έλληνας του εξωτερικού. Μου είπε ότι δε θα με χρειαστεί, κι εγώ είχα κανονίσει τόσα ωραία πράγματα... αλλά εντάξει δεν πειράζει.
Giorgkalo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 223 μηνύματα.

25-05-25

21:59
Συμβαινει πολλες φορες αυτο να νιωθεις μονη σου σε μια ολοκληρη πολη...
Αλλα προσπαθησε να προσεγγισεις ατομα με μικρα βηματα...κανε εσυ την αρχη και μιλα σε καποιον...το ενα θα φερει το αλλο...Σιγουρα εκει υπαρχουν και αλλα ατομα που βρισκονται στην ιδια κατασταση με εσενα...μην υπεραναλυεις και να σκεφτεσαι το πως...απλα κανε κατι παραπανω και θα τα καταφερεις!
Αλλα προσπαθησε να προσεγγισεις ατομα με μικρα βηματα...κανε εσυ την αρχη και μιλα σε καποιον...το ενα θα φερει το αλλο...Σιγουρα εκει υπαρχουν και αλλα ατομα που βρισκονται στην ιδια κατασταση με εσενα...μην υπεραναλυεις και να σκεφτεσαι το πως...απλα κανε κατι παραπανω και θα τα καταφερεις!
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.632 μηνύματα.

25-05-25

22:02
Ο μεγαλύτερος μύθος της φοιτητικής ζωής. Και εγώ με τέτοιες προσδοκίες μπήκα στη σχολή ακούγοντας διάφορα για τεράστιες παρέες πρωτοετών και μλκιες μέχρι που γνωρίζεις ένα σωρό κόσμο ο οποίος μέχρι και στο πανεπιστήμιο κουβαλάει το safe space του με φιλίες από το σχολείο και δεν πολυγουστάρει να γνωρίσει νέο κόσμο. Και στο λέω ως άτομο που δεν του είναι τίποτα να πιάσει κουβέντα με τον κάθε άσχετο για ο,τιδήποτε υπάρχει. Επίσης πολλά παιδιά δεν έχουν την ευχέρεια να κάνουν τέτοια φοιτητική ζωή. Εργάζονται και σπουδάζουν μαζί οπότε η ζωή τους κάνει να είναι απόμακροι.Πριν ξεκινήσω τις σπουδές όλοι μου εκθείαζαν την περιβόητη φοιτητική ζωή με τις παρέες, τα ξενυχτια, την ανεμελιά...
Λίγα άτομα και καλά. Αυτό αξίζει, με τους περισσότερους από το πανεπιστήμιο χαθήκαμε αμέσως μετά την αποφοίτηση. Με 1-2 παιδιά κρατήσαμε επαφή και μάλλον θα μείνει αν όχι για πάντα για πολύ καιρό. Ο ένας ήρθε στο ίδιο φυλάκιο που υπηρετώ και κάνουμε μαζί και θητεία πέρα από σπουδές, περνάμε γαμάτα. Αυτά αξίζουν. Άσε τα ξενύχτια και τις μεγάλες παρέες, δεν είναι ούτε φοιτητιλίκι ούτε ζωή αυτό.
Dr. Gl. Luminous
Δραστήριο μέλος
Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 606 μηνύματα.

25-05-25

22:26
Εγώ βρίσκομαι σε μια σχολή όπου πολλά παιδιά προέρχονται από το ίδιο (ιδιωτικό) σχολείο και κάνουν παρέα κυρίως μεταξύ τους. Και άλλες ομάδες κάνουν παρέα μόνο μεταξύ τους πχ ΚύπριοιΟ μεγαλύτερος μύθος της φοιτητικής ζωής. Και εγώ με τέτοιες προσδοκίες μπήκα στη σχολή ακούγοντας διάφορα για τεράστιες παρέες πρωτοετών και μλκιες μέχρι που γνωρίζεις ένα σωρό κόσμο ο οποίος μέχρι και στο πανεπιστήμιο κουβαλάει το safe space του με φιλίες από το σχολείο και δεν πολυγουστάρει να γνωρίσει νέο κόσμο.
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 544 μηνύματα.

25-05-25

22:32
σε εμας οι περισσότεροι είναι φιλικοί και εύκολα γνωρίζω άτομα παρόλο που δεν είμαι και από τα πιο κοινωνικά άτομα , αλλά ναι ούτε εγώ δεν κάνω την κλασική φοιτητική ζωή
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.632 μηνύματα.

25-05-25

22:51
Αυτό το στερεότυπο του ανοικτόκαρδου Έλληνα που κάνει παρέα με όλους δεν ισχύει για τις νέες γενιές. Εδώ τους μιλάς και μερικοί νομίζουν πως είσαι κανένας περίεργος που έχει κουμπώσει τίποτα ντρόγκια ή έχει νοητικά θέματα. Υπάρχει μία ακραία εσωστρέφεια.Εγώ βρίσκομαι σε μια σχολή όπου πολλά παιδιά προέρχονται από το ίδιο (ιδιωτικό) σχολείο και κάνουν παρέα κυρίως μεταξύ τους. Και άλλες ομάδες κάνουν παρέα μόνο μεταξύ τους πχ Κύπριοι
Giorgkalo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 223 μηνύματα.

26-05-25

02:21
Πραγματικα ετσι ειναι καλως κακως...Αυτό το στερεότυπο του ανοικτόκαρδου Έλληνα που κάνει παρέα με όλους δεν ισχύει για τις νέες γενιές. Εδώ τους μιλάς και μερικοί νομίζουν πως είσαι κανένας περίεργος που έχει κουμπώσει τίποτα ντρόγκια ή έχει νοητικά θέματα. Υπάρχει μία ακραία εσωστρέφεια.
Προσφατα τελειωσα δυο σειρες που ειχα αρχισει (singles και λογω τιμης1) πολυ ωραιες σειρες με νοημα! Και εκει φανηκε στο ποσο εχουμε αλλαξει τα τελευταια χρονια σε αυτο το θεμα...δεν υπαρχει πλεον η αυθορμητη κουβεντα που θα αρχισει καποιος και θα καταληξει σε οποιαδηποτε σχεση...
Οι περισσοτεροι ειμαστε πιο απομακροι και σκεφτομαστε διπλα πριν αρχισουμε συζητηση...(ξερω τι φταιει αλλα δεν θα αναλυσω γιατι αλλαζει θεμα)...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ή μαλλον θα πω για να ολοκληρωσω το σχολιο μου

Στις σειρες που ανεφερα και γενικοτερα τα παλιοτερα χρονια που οι ανθρωποι ηταν πιο της παρεας κλπ δεν υπηρχαν τοσο "εξελιγμενα" στην ζωη τους η υπερβολικη χρηση κινητων κ γενικοτερα της ηλεκτρονικοποιησης...ετσι ηταν πιο ελευθεροι στο να σκεφτουν μονοι τους και να πραξουν ελευθερα...ηταν πιο δεμενοι μεταξυ τους σε αντιθεση με σημερα...
Και που θα φτασουμε ακομα

Ηδη αρχισαμε να μιλαμε σε ρομποτ και να τους ζηταμε συμβουλες για προβληματα μας...
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.491 μηνύματα.

26-05-25

08:52
Η φοιτητική ζωή είναι υπερ-ρομαντικοποιημένη. Εαν θελετε να ευχαριστηθειτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ φοιτητικη ζωη, φροντιστε να γεννηθειτε χωρις θεματα υγειας, με ωραιο σουλουπι, σε οικογενειακο περιβαλλον με οικονομικη ανεση, καθως και να μην σας τυχουνε στραβες.εκθείαζαν την περιβόητη φοιτητική ζωή με τις παρέες, τα ξενυχτια, την ανεμελιά...
redpointer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 278 μηνύματα.

26-05-25

09:16
Η φοιτητικη ζωη ειναι καλη τα πρωτα 1-2 χρονια μετα απο το 3ο ετος αρχιζει να γινεται βαρος το πτυχιο και θες να τελιωσεις για να βγεις στην αγορα εργασιας.
allall1
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 812 μηνύματα.

26-05-25

10:51
παιδες, φοιτητική ζωη συμαινει εχω πολυ ελευθερο χρονο κ αρα μπορω να ασχοληθω με ολα μου τα χομπι ...αν δεν εχετε που να διοχετεύσετε τον ελεύθερο σας χρονο τοτε σας εχω κακα νεα... μαλλον η προσωπικότητα σας δεν εξελίσσεται κ παραμένει στάσιμη.... φοιτητική ζωη δεν ειναι τα ατελείωτα πάρτι μέχρι τα ξημερώματα....αυτα θα τα κανετε κ χωρις να είστε φοιτητές.... βρείτε πραματα που να σας αρεσουν ...οτι κ αν ειναι αυτο, ακομα κ το πιο περιεργο κ ψαξτε μεσω γκρουπ κτλ ποιοί αλλοι ασχολούνται με αυτο . εγώ οταν ημουν πατρα φοιτητης ειχα παει στις φοιτητικές ομαδες κ εκανα κατι πολυ περιεργα πραγματα οπως ακιντο- κοπανουσαμε ο ενας τον αλλον με ξυλινα σπαθια σαμουράι, αλλα σπαγαμε πλακα γτ ολοι οσοι ήμασταν σε κατι τέτοια για πλακα πηγαιναμε κ κνεις δε το εβλεπε στα σβρα.....αν δεν εκτεθείτε μονοι σας ! σε τέτοιες καταστασεις δυσκολα θα γνωρισετε κοσμο κ πιο δυσκολα θα ανακαλύψετε τι σας αρέσει πραγματικά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- LeGoat
- termiii
- demitra
- mariel79
- Giorgkalo
- Georgiaaa_
- jkhkh
- elech
- χημεια4λαιφ
- redpointer
- giorgos5002
- eeeloverkieeeetsi
- Than003
- userguest
- Ariadne13
- bigguy
- Conne
- Debugging_Demon
- kelyphos
- giannhs2001
- Dr. Gl. Luminous
- anait
- EFAKIT
- SKG
- Μήτσος10
- ggl
- BatGuin
- madness83828
- Greg25
- XRY
- rseven
- AggelikiGr
- mikrosamiamidi
- Archizoe
- Vera
- Helen06
- Arvacon
- shuuu
- Scandal
- E.Z
- jellojina
- Isa
- jYanniss
- youravelonelygirl
- Paragontas7000
- charmander
- Corfu kitty
- akis_95
- GeorgePap2003
- gikar
- Hased Babis
- Geraldsaga
- allall1
- johnsala
- Natsuko
- bibliofagos
- Indecisive2
- Athens2002
- Pyotr_Krasnov
- Ramon
- 98.8%chimpanzee
- Χρήστος2006
- nearos
- ck_chrysiis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.