ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.513 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 09:43 Ο ιωαννηs έγραψε: #1 30-11-23 09:43 Το μεγαλυτερο πανεπιστημιο και πλουσιοτερο της χωρας δινει φαι μονο σε 6.000 απο τους 40.000 φοιτητες...και το διαφημιζει. Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. ΕΚΠΑ: Σχεδόν 6.000 οι φοιτητές-δικαιούχοι δωρεάν σίτισης - Ανοίγουν ξανά οι αιτήσεις Από τη Δευτέρα 27/11/2023 μέχρι την Πέμπτη 30/11/2023 www.alfavita.gr Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2023 ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 10:43 Η ak2005 έγραψε: #2 30-11-23 10:43 Ελλαδισταν littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 18:54 Ο littlefungi: #3 30-11-23 18:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το μεγαλυτερο πανεπιστημιο και πλουσιοτερο της χωρας δινει φαι μονο σε 6.000 απο τους 40.000 φοιτητες...και το διαφημιζει. Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. ΕΚΠΑ: Σχεδόν 6.000 οι φοιτητές-δικαιούχοι δωρεάν σίτισης - Ανοίγουν ξανά οι αιτήσεις Από τη Δευτέρα 27/11/2023 μέχρι την Πέμπτη 30/11/2023 www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Κοίτα δεν το έχω ψάξει αναλυτικά το θέμα αλλά απ' όσο ξέρω στην πλειοψηφία των ατόμων που κάνουν αίτηση για δωρεάν σίτιση αυτή εγκρίνεται. Επίσης αν δε σου εγκριθεί (που σημαίνει ότι έχεις μεγάλο εισόδημα) τότε 3 ευρώ την ημέρα δε νομίζω να σου φαίνονται πολλά γιατί άμα σου φαίνονται όπως μου φαίνονται εμένα τότε θα σου εγκριθεί η αίτηση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από littlefungi: Κοίτα δεν το έχω ψάξει αναλυτικά το θέμα αλλά απ' όσο ξέρω στην πλειοψηφία των ατόμων που κάνουν αίτηση για δωρεάν σίτιση αυτή εγκρίνεται. Επίσης αν δε σου εγκριθεί (που σημαίνει ότι έχεις μεγάλο εισόδημα) τότε 3 ευρώ την ημέρα δε νομίζω να σου φαίνονται πολλά γιατί άμα σου φαίνονται όπως μου φαίνονται εμένα τότε θα σου εγκριθεί η αίτηση. Click για ανάπτυξη... Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι οι πρωτοετείς για 1-1μιση μήνα μέχρι να εγκριθεί η αίτηση δεν έχουμε δωρεάν σίτιση Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 22:19 Ο Guest 765889: #4 30-11-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το μεγαλυτερο πανεπιστημιο και πλουσιοτερο της χωρας δινει φαι μονο σε 6.000 απο τους 40.000 φοιτητες...και το διαφημιζει. Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. ΕΚΠΑ: Σχεδόν 6.000 οι φοιτητές-δικαιούχοι δωρεάν σίτισης - Ανοίγουν ξανά οι αιτήσεις Από τη Δευτέρα 27/11/2023 μέχρι την Πέμπτη 30/11/2023 www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.513 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 22:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 30-11-23 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει. Click για ανάπτυξη... Ασε τα τετοια μου ήσυχα, εχω αλλα να γραψω εκει. Εσενα τι σε ενοχλει αν φαει καποιος που πειναει? Εσυ μπορεις να φας αν ο απεναντι σου πειναει ...εγω οχι. Το φαγητο ειναι δικαιωμα οχι επιλογη ...και οποιος και να το παρεχει, ειτε το λενε δημο ,ειτε εκκλησια ,ειτε ΜΚΟ ,ειτε οργανωση, ειτε πανεπιστημιο το κρατος το πληρωνει και καλα κανει. Το να αφηνεις ομως παιδια νηστικα με διαφορα τερτιπια ειναι εγκλημα. Να διαβασε εδω και μια ερευνα που λεει οτι τα παιδια δεν πανε σε σχολες που θελουν αλλα κοντα στο σπιτι γιατι δεν θα εχουν να φανε. Οι προτιμήσεις των νεοεισαχθέντων φοιτητών και η ακρίβεια ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Οι προτιμήσεις των νεοεισαχθέντων φοιτητών και η ακρίβεια www.foititikanea.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 22:57 Ο nPb έγραψε: #6 30-11-23 22:57 O κόσμος πεινάει λέμε, και οι τυρόπιτες είναι πεταμένες στο καλαθάκι απορριμάτων. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.513 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 23:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 30-11-23 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: O κόσμος πεινάει λέμε, και οι τυρόπιτες είναι πεταμένες στο καλαθάκι απορριμάτων. Click για ανάπτυξη... Γιατι εχεις δει κανενα μαγαζι να κανει καλη τυροπιτα...? και τιμες στο θεο. Πρόσφατα ομως βρηκα καλη τυροπιτα στο Beat. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.973 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:01 Ο Micro έγραψε: #8 01-12-23 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει. Click για ανάπτυξη... Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:33 Ο giannhs2001: #9 01-12-23 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό δεν ήταν κάτι που πρέπει να πανηγυρίζεις. Κυριολεκτικά μπάτε σκύλοι αλέσθε ήμασταν. Μέχρι και λυκειοπαιδα έρχονταν να την αράξουν στην λέσχη του ΑΠΘ. Κάποιοι λένε δωρεάν για όλους, δεν θα καταλάβει ποτέ αυτός ο λαός πως το δωρεάν και το δημόσιο είναι tax-funded. Και όχι από τους φόρους των πλουσίων προφανώς αλλά από τους φόρους των λαϊκών οικογενειών. Ψιλά γράμματα βέβαια για κάποιους φωνακλάδες των πανεπιστημίων που βλέπουν παντού επαναστάσεις και κινήματα. Αν υπήρχε έστω και λίγη λογική σε αυτή τη ρημαδοχωρα οι προτάσεις θα ήταν 1) απλούστευση της γραφειοκρατίας (στο ΑΠΘ είναι πραγματικός πονοκέφαλος η αίτηση για δωρεάν σίτιση). 2) σύνδεση της εκάστοτε πανεπιστημιακής λέσχης με εξωπανεπιστημιακούς θεσμικούς φορείς υπεύθυνους για σίτιση απόρων, ορφανών κ.λπ. και εξαγωγή των γευμάτων που δεν καταναλώθηκαν από τους φοιτητές προς τα εκεί για να μην τα πετάνε (όπως συνέβαινε στο ΑΠΘ). Αλλά λογική και Ελλάδα, δύσκολο. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:38 Ο littlefungi: #10 01-12-23 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Και λέσχη ΕΚΠΑ στη πανεπιστημιούπολη ζωγράφου και στην ιατρική που ξέρω, υπάρχει έλεγχος. Οπότε δεν ξέρω ποιοί είναι αυτοί που μπαίνουν παράνομα, ωστόσο για αλλά πανεπιστήμια της Αθήνας δεν ξέρω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:19 Ο giannhs2001: #11 02-12-23 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Στην Θεσσαλονίκη στο ΑΠΘ μέχρι πέρυσι δεν γίνονταν έλεγχοι. Όποιος γούσταρε έμπαινε. Τώρα άρχισαν αλλά συχνά παρεμβαίνουν οι μπαχαλάκηδες και την κλείνουν και την ξανανοίγουν οι ίδιοι υπό τον έλεγχο τους. Ένα χάος, το ΑΠΘ είναι μιμίδιο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.547 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:23 Η Kate1914 έγραψε: #12 02-12-23 21:23 Σε εμάς πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει υπάρξει κανένας έλεγχος, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Όποιος θέλει πάει και τρώει, δε χρειάζεται καν να κάνεις αίτηση για σίτιση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:45 Η Pak έγραψε: #13 02-12-23 21:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Paragontas7000: #14 03-12-23 13:23 Στο πανεπιστημιο πρεπει ΟΛΟΙ οι φοιτητες να τρωνει δωρεαν στη λεσχη,με την επιδειξη του πασο τους.(ΜΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ). Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:48 Ο Ryuzaki έγραψε: #15 03-12-23 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:08 Η Pak έγραψε: #16 04-12-23 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Click για ανάπτυξη... Καλά για τόσο παλιά δεν ξέρω, εγώ σύγκρινα το πέρσι με το φέτος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip katerina1980 kanenas090 Entropy24 EFAKIT chjan elenh33 suaimhneas giorgos5002 Arvacon estrela Νομάρχης phoni ένας τυχαίος Nala ggl charmander Kate1914 Ryuzaki Paragontas7000 SKG Profesor constansn hirasawayui hello1234 Obi-Wan Kenobi A350 Dr. Gl. Luminous AggelikiGr Βασιλης1234 Αναστασία197 dmav χημεια4λαιφ Helen06 Frozensun thecrazycretan Pierre Bezukhov giannhs2001 Scandal Leo komm ΘανάσοςG4 Than003 rafaela11 nucomer Giorgkalo tsiobieman Startx0 eukleidhs1821 Lifelong Learner Unboxholics Γιώργος μεγ Meow Marios2020 Hmmytheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το μεγαλυτερο πανεπιστημιο και πλουσιοτερο της χωρας δινει φαι μονο σε 6.000 απο τους 40.000 φοιτητες...και το διαφημιζει. Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. ΕΚΠΑ: Σχεδόν 6.000 οι φοιτητές-δικαιούχοι δωρεάν σίτισης - Ανοίγουν ξανά οι αιτήσεις Από τη Δευτέρα 27/11/2023 μέχρι την Πέμπτη 30/11/2023 www.alfavita.gr
ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 10:43 Η ak2005 έγραψε: #2 30-11-23 10:43 Ελλαδισταν littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 18:54 Ο littlefungi: #3 30-11-23 18:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το μεγαλυτερο πανεπιστημιο και πλουσιοτερο της χωρας δινει φαι μονο σε 6.000 απο τους 40.000 φοιτητες...και το διαφημιζει. Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. ΕΚΠΑ: Σχεδόν 6.000 οι φοιτητές-δικαιούχοι δωρεάν σίτισης - Ανοίγουν ξανά οι αιτήσεις Από τη Δευτέρα 27/11/2023 μέχρι την Πέμπτη 30/11/2023 www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Κοίτα δεν το έχω ψάξει αναλυτικά το θέμα αλλά απ' όσο ξέρω στην πλειοψηφία των ατόμων που κάνουν αίτηση για δωρεάν σίτιση αυτή εγκρίνεται. Επίσης αν δε σου εγκριθεί (που σημαίνει ότι έχεις μεγάλο εισόδημα) τότε 3 ευρώ την ημέρα δε νομίζω να σου φαίνονται πολλά γιατί άμα σου φαίνονται όπως μου φαίνονται εμένα τότε θα σου εγκριθεί η αίτηση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από littlefungi: Κοίτα δεν το έχω ψάξει αναλυτικά το θέμα αλλά απ' όσο ξέρω στην πλειοψηφία των ατόμων που κάνουν αίτηση για δωρεάν σίτιση αυτή εγκρίνεται. Επίσης αν δε σου εγκριθεί (που σημαίνει ότι έχεις μεγάλο εισόδημα) τότε 3 ευρώ την ημέρα δε νομίζω να σου φαίνονται πολλά γιατί άμα σου φαίνονται όπως μου φαίνονται εμένα τότε θα σου εγκριθεί η αίτηση. Click για ανάπτυξη... Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι οι πρωτοετείς για 1-1μιση μήνα μέχρι να εγκριθεί η αίτηση δεν έχουμε δωρεάν σίτιση Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 22:19 Ο Guest 765889: #4 30-11-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το μεγαλυτερο πανεπιστημιο και πλουσιοτερο της χωρας δινει φαι μονο σε 6.000 απο τους 40.000 φοιτητες...και το διαφημιζει. Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. ΕΚΠΑ: Σχεδόν 6.000 οι φοιτητές-δικαιούχοι δωρεάν σίτισης - Ανοίγουν ξανά οι αιτήσεις Από τη Δευτέρα 27/11/2023 μέχρι την Πέμπτη 30/11/2023 www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.513 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 22:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 30-11-23 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει. Click για ανάπτυξη... Ασε τα τετοια μου ήσυχα, εχω αλλα να γραψω εκει. Εσενα τι σε ενοχλει αν φαει καποιος που πειναει? Εσυ μπορεις να φας αν ο απεναντι σου πειναει ...εγω οχι. Το φαγητο ειναι δικαιωμα οχι επιλογη ...και οποιος και να το παρεχει, ειτε το λενε δημο ,ειτε εκκλησια ,ειτε ΜΚΟ ,ειτε οργανωση, ειτε πανεπιστημιο το κρατος το πληρωνει και καλα κανει. Το να αφηνεις ομως παιδια νηστικα με διαφορα τερτιπια ειναι εγκλημα. Να διαβασε εδω και μια ερευνα που λεει οτι τα παιδια δεν πανε σε σχολες που θελουν αλλα κοντα στο σπιτι γιατι δεν θα εχουν να φανε. Οι προτιμήσεις των νεοεισαχθέντων φοιτητών και η ακρίβεια ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Οι προτιμήσεις των νεοεισαχθέντων φοιτητών και η ακρίβεια www.foititikanea.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 22:57 Ο nPb έγραψε: #6 30-11-23 22:57 O κόσμος πεινάει λέμε, και οι τυρόπιτες είναι πεταμένες στο καλαθάκι απορριμάτων. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.513 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 23:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 30-11-23 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: O κόσμος πεινάει λέμε, και οι τυρόπιτες είναι πεταμένες στο καλαθάκι απορριμάτων. Click για ανάπτυξη... Γιατι εχεις δει κανενα μαγαζι να κανει καλη τυροπιτα...? και τιμες στο θεο. Πρόσφατα ομως βρηκα καλη τυροπιτα στο Beat. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.973 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:01 Ο Micro έγραψε: #8 01-12-23 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει. Click για ανάπτυξη... Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:33 Ο giannhs2001: #9 01-12-23 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό δεν ήταν κάτι που πρέπει να πανηγυρίζεις. Κυριολεκτικά μπάτε σκύλοι αλέσθε ήμασταν. Μέχρι και λυκειοπαιδα έρχονταν να την αράξουν στην λέσχη του ΑΠΘ. Κάποιοι λένε δωρεάν για όλους, δεν θα καταλάβει ποτέ αυτός ο λαός πως το δωρεάν και το δημόσιο είναι tax-funded. Και όχι από τους φόρους των πλουσίων προφανώς αλλά από τους φόρους των λαϊκών οικογενειών. Ψιλά γράμματα βέβαια για κάποιους φωνακλάδες των πανεπιστημίων που βλέπουν παντού επαναστάσεις και κινήματα. Αν υπήρχε έστω και λίγη λογική σε αυτή τη ρημαδοχωρα οι προτάσεις θα ήταν 1) απλούστευση της γραφειοκρατίας (στο ΑΠΘ είναι πραγματικός πονοκέφαλος η αίτηση για δωρεάν σίτιση). 2) σύνδεση της εκάστοτε πανεπιστημιακής λέσχης με εξωπανεπιστημιακούς θεσμικούς φορείς υπεύθυνους για σίτιση απόρων, ορφανών κ.λπ. και εξαγωγή των γευμάτων που δεν καταναλώθηκαν από τους φοιτητές προς τα εκεί για να μην τα πετάνε (όπως συνέβαινε στο ΑΠΘ). Αλλά λογική και Ελλάδα, δύσκολο. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:38 Ο littlefungi: #10 01-12-23 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Και λέσχη ΕΚΠΑ στη πανεπιστημιούπολη ζωγράφου και στην ιατρική που ξέρω, υπάρχει έλεγχος. Οπότε δεν ξέρω ποιοί είναι αυτοί που μπαίνουν παράνομα, ωστόσο για αλλά πανεπιστήμια της Αθήνας δεν ξέρω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:19 Ο giannhs2001: #11 02-12-23 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Στην Θεσσαλονίκη στο ΑΠΘ μέχρι πέρυσι δεν γίνονταν έλεγχοι. Όποιος γούσταρε έμπαινε. Τώρα άρχισαν αλλά συχνά παρεμβαίνουν οι μπαχαλάκηδες και την κλείνουν και την ξανανοίγουν οι ίδιοι υπό τον έλεγχο τους. Ένα χάος, το ΑΠΘ είναι μιμίδιο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.547 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:23 Η Kate1914 έγραψε: #12 02-12-23 21:23 Σε εμάς πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει υπάρξει κανένας έλεγχος, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Όποιος θέλει πάει και τρώει, δε χρειάζεται καν να κάνεις αίτηση για σίτιση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:45 Η Pak έγραψε: #13 02-12-23 21:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Paragontas7000: #14 03-12-23 13:23 Στο πανεπιστημιο πρεπει ΟΛΟΙ οι φοιτητες να τρωνει δωρεαν στη λεσχη,με την επιδειξη του πασο τους.(ΜΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ). Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:48 Ο Ryuzaki έγραψε: #15 03-12-23 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:08 Η Pak έγραψε: #16 04-12-23 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Click για ανάπτυξη... Καλά για τόσο παλιά δεν ξέρω, εγώ σύγκρινα το πέρσι με το φέτος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip katerina1980 kanenas090 Entropy24 EFAKIT chjan elenh33 suaimhneas giorgos5002 Arvacon estrela Νομάρχης phoni ένας τυχαίος Nala ggl charmander Kate1914 Ryuzaki Paragontas7000 SKG Profesor constansn hirasawayui hello1234 Obi-Wan Kenobi A350 Dr. Gl. Luminous AggelikiGr Βασιλης1234 Αναστασία197 dmav χημεια4λαιφ Helen06 Frozensun thecrazycretan Pierre Bezukhov giannhs2001 Scandal Leo komm ΘανάσοςG4 Than003 rafaela11 nucomer Giorgkalo tsiobieman Startx0 eukleidhs1821 Lifelong Learner Unboxholics Γιώργος μεγ Meow Marios2020 Hmmytheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 18:54 Ο littlefungi: #3 30-11-23 18:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το μεγαλυτερο πανεπιστημιο και πλουσιοτερο της χωρας δινει φαι μονο σε 6.000 απο τους 40.000 φοιτητες...και το διαφημιζει. Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. ΕΚΠΑ: Σχεδόν 6.000 οι φοιτητές-δικαιούχοι δωρεάν σίτισης - Ανοίγουν ξανά οι αιτήσεις Από τη Δευτέρα 27/11/2023 μέχρι την Πέμπτη 30/11/2023 www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Κοίτα δεν το έχω ψάξει αναλυτικά το θέμα αλλά απ' όσο ξέρω στην πλειοψηφία των ατόμων που κάνουν αίτηση για δωρεάν σίτιση αυτή εγκρίνεται. Επίσης αν δε σου εγκριθεί (που σημαίνει ότι έχεις μεγάλο εισόδημα) τότε 3 ευρώ την ημέρα δε νομίζω να σου φαίνονται πολλά γιατί άμα σου φαίνονται όπως μου φαίνονται εμένα τότε θα σου εγκριθεί η αίτηση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από littlefungi: Κοίτα δεν το έχω ψάξει αναλυτικά το θέμα αλλά απ' όσο ξέρω στην πλειοψηφία των ατόμων που κάνουν αίτηση για δωρεάν σίτιση αυτή εγκρίνεται. Επίσης αν δε σου εγκριθεί (που σημαίνει ότι έχεις μεγάλο εισόδημα) τότε 3 ευρώ την ημέρα δε νομίζω να σου φαίνονται πολλά γιατί άμα σου φαίνονται όπως μου φαίνονται εμένα τότε θα σου εγκριθεί η αίτηση. Click για ανάπτυξη... Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι οι πρωτοετείς για 1-1μιση μήνα μέχρι να εγκριθεί η αίτηση δεν έχουμε δωρεάν σίτιση Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 22:19 Ο Guest 765889: #4 30-11-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το μεγαλυτερο πανεπιστημιο και πλουσιοτερο της χωρας δινει φαι μονο σε 6.000 απο τους 40.000 φοιτητες...και το διαφημιζει. Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. ΕΚΠΑ: Σχεδόν 6.000 οι φοιτητές-δικαιούχοι δωρεάν σίτισης - Ανοίγουν ξανά οι αιτήσεις Από τη Δευτέρα 27/11/2023 μέχρι την Πέμπτη 30/11/2023 www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.513 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 22:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 30-11-23 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει. Click για ανάπτυξη... Ασε τα τετοια μου ήσυχα, εχω αλλα να γραψω εκει. Εσενα τι σε ενοχλει αν φαει καποιος που πειναει? Εσυ μπορεις να φας αν ο απεναντι σου πειναει ...εγω οχι. Το φαγητο ειναι δικαιωμα οχι επιλογη ...και οποιος και να το παρεχει, ειτε το λενε δημο ,ειτε εκκλησια ,ειτε ΜΚΟ ,ειτε οργανωση, ειτε πανεπιστημιο το κρατος το πληρωνει και καλα κανει. Το να αφηνεις ομως παιδια νηστικα με διαφορα τερτιπια ειναι εγκλημα. Να διαβασε εδω και μια ερευνα που λεει οτι τα παιδια δεν πανε σε σχολες που θελουν αλλα κοντα στο σπιτι γιατι δεν θα εχουν να φανε. Οι προτιμήσεις των νεοεισαχθέντων φοιτητών και η ακρίβεια ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Οι προτιμήσεις των νεοεισαχθέντων φοιτητών και η ακρίβεια www.foititikanea.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 22:57 Ο nPb έγραψε: #6 30-11-23 22:57 O κόσμος πεινάει λέμε, και οι τυρόπιτες είναι πεταμένες στο καλαθάκι απορριμάτων. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.513 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 23:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 30-11-23 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: O κόσμος πεινάει λέμε, και οι τυρόπιτες είναι πεταμένες στο καλαθάκι απορριμάτων. Click για ανάπτυξη... Γιατι εχεις δει κανενα μαγαζι να κανει καλη τυροπιτα...? και τιμες στο θεο. Πρόσφατα ομως βρηκα καλη τυροπιτα στο Beat. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.973 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:01 Ο Micro έγραψε: #8 01-12-23 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει. Click για ανάπτυξη... Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:33 Ο giannhs2001: #9 01-12-23 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό δεν ήταν κάτι που πρέπει να πανηγυρίζεις. Κυριολεκτικά μπάτε σκύλοι αλέσθε ήμασταν. Μέχρι και λυκειοπαιδα έρχονταν να την αράξουν στην λέσχη του ΑΠΘ. Κάποιοι λένε δωρεάν για όλους, δεν θα καταλάβει ποτέ αυτός ο λαός πως το δωρεάν και το δημόσιο είναι tax-funded. Και όχι από τους φόρους των πλουσίων προφανώς αλλά από τους φόρους των λαϊκών οικογενειών. Ψιλά γράμματα βέβαια για κάποιους φωνακλάδες των πανεπιστημίων που βλέπουν παντού επαναστάσεις και κινήματα. Αν υπήρχε έστω και λίγη λογική σε αυτή τη ρημαδοχωρα οι προτάσεις θα ήταν 1) απλούστευση της γραφειοκρατίας (στο ΑΠΘ είναι πραγματικός πονοκέφαλος η αίτηση για δωρεάν σίτιση). 2) σύνδεση της εκάστοτε πανεπιστημιακής λέσχης με εξωπανεπιστημιακούς θεσμικούς φορείς υπεύθυνους για σίτιση απόρων, ορφανών κ.λπ. και εξαγωγή των γευμάτων που δεν καταναλώθηκαν από τους φοιτητές προς τα εκεί για να μην τα πετάνε (όπως συνέβαινε στο ΑΠΘ). Αλλά λογική και Ελλάδα, δύσκολο. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:38 Ο littlefungi: #10 01-12-23 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Και λέσχη ΕΚΠΑ στη πανεπιστημιούπολη ζωγράφου και στην ιατρική που ξέρω, υπάρχει έλεγχος. Οπότε δεν ξέρω ποιοί είναι αυτοί που μπαίνουν παράνομα, ωστόσο για αλλά πανεπιστήμια της Αθήνας δεν ξέρω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:19 Ο giannhs2001: #11 02-12-23 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Στην Θεσσαλονίκη στο ΑΠΘ μέχρι πέρυσι δεν γίνονταν έλεγχοι. Όποιος γούσταρε έμπαινε. Τώρα άρχισαν αλλά συχνά παρεμβαίνουν οι μπαχαλάκηδες και την κλείνουν και την ξανανοίγουν οι ίδιοι υπό τον έλεγχο τους. Ένα χάος, το ΑΠΘ είναι μιμίδιο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.547 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:23 Η Kate1914 έγραψε: #12 02-12-23 21:23 Σε εμάς πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει υπάρξει κανένας έλεγχος, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Όποιος θέλει πάει και τρώει, δε χρειάζεται καν να κάνεις αίτηση για σίτιση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:45 Η Pak έγραψε: #13 02-12-23 21:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Paragontas7000: #14 03-12-23 13:23 Στο πανεπιστημιο πρεπει ΟΛΟΙ οι φοιτητες να τρωνει δωρεαν στη λεσχη,με την επιδειξη του πασο τους.(ΜΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ). Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:48 Ο Ryuzaki έγραψε: #15 03-12-23 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:08 Η Pak έγραψε: #16 04-12-23 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Click για ανάπτυξη... Καλά για τόσο παλιά δεν ξέρω, εγώ σύγκρινα το πέρσι με το φέτος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip katerina1980 kanenas090 Entropy24 EFAKIT chjan elenh33 suaimhneas giorgos5002 Arvacon estrela Νομάρχης phoni ένας τυχαίος Nala ggl charmander Kate1914 Ryuzaki Paragontas7000 SKG Profesor constansn hirasawayui hello1234 Obi-Wan Kenobi A350 Dr. Gl. Luminous AggelikiGr Βασιλης1234 Αναστασία197 dmav χημεια4λαιφ Helen06 Frozensun thecrazycretan Pierre Bezukhov giannhs2001 Scandal Leo komm ΘανάσοςG4 Than003 rafaela11 nucomer Giorgkalo tsiobieman Startx0 eukleidhs1821 Lifelong Learner Unboxholics Γιώργος μεγ Meow Marios2020 Hmmytheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το μεγαλυτερο πανεπιστημιο και πλουσιοτερο της χωρας δινει φαι μονο σε 6.000 απο τους 40.000 φοιτητες...και το διαφημιζει. Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. ΕΚΠΑ: Σχεδόν 6.000 οι φοιτητές-δικαιούχοι δωρεάν σίτισης - Ανοίγουν ξανά οι αιτήσεις Από τη Δευτέρα 27/11/2023 μέχρι την Πέμπτη 30/11/2023 www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Κοίτα δεν το έχω ψάξει αναλυτικά το θέμα αλλά απ' όσο ξέρω στην πλειοψηφία των ατόμων που κάνουν αίτηση για δωρεάν σίτιση αυτή εγκρίνεται. Επίσης αν δε σου εγκριθεί (που σημαίνει ότι έχεις μεγάλο εισόδημα) τότε 3 ευρώ την ημέρα δε νομίζω να σου φαίνονται πολλά γιατί άμα σου φαίνονται όπως μου φαίνονται εμένα τότε θα σου εγκριθεί η αίτηση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από littlefungi: Κοίτα δεν το έχω ψάξει αναλυτικά το θέμα αλλά απ' όσο ξέρω στην πλειοψηφία των ατόμων που κάνουν αίτηση για δωρεάν σίτιση αυτή εγκρίνεται. Επίσης αν δε σου εγκριθεί (που σημαίνει ότι έχεις μεγάλο εισόδημα) τότε 3 ευρώ την ημέρα δε νομίζω να σου φαίνονται πολλά γιατί άμα σου φαίνονται όπως μου φαίνονται εμένα τότε θα σου εγκριθεί η αίτηση. Click για ανάπτυξη... Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι οι πρωτοετείς για 1-1μιση μήνα μέχρι να εγκριθεί η αίτηση δεν έχουμε δωρεάν σίτιση
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 22:19 Ο Guest 765889: #4 30-11-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το μεγαλυτερο πανεπιστημιο και πλουσιοτερο της χωρας δινει φαι μονο σε 6.000 απο τους 40.000 φοιτητες...και το διαφημιζει. Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. ΕΚΠΑ: Σχεδόν 6.000 οι φοιτητές-δικαιούχοι δωρεάν σίτισης - Ανοίγουν ξανά οι αιτήσεις Από τη Δευτέρα 27/11/2023 μέχρι την Πέμπτη 30/11/2023 www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.513 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 22:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 30-11-23 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει. Click για ανάπτυξη... Ασε τα τετοια μου ήσυχα, εχω αλλα να γραψω εκει. Εσενα τι σε ενοχλει αν φαει καποιος που πειναει? Εσυ μπορεις να φας αν ο απεναντι σου πειναει ...εγω οχι. Το φαγητο ειναι δικαιωμα οχι επιλογη ...και οποιος και να το παρεχει, ειτε το λενε δημο ,ειτε εκκλησια ,ειτε ΜΚΟ ,ειτε οργανωση, ειτε πανεπιστημιο το κρατος το πληρωνει και καλα κανει. Το να αφηνεις ομως παιδια νηστικα με διαφορα τερτιπια ειναι εγκλημα. Να διαβασε εδω και μια ερευνα που λεει οτι τα παιδια δεν πανε σε σχολες που θελουν αλλα κοντα στο σπιτι γιατι δεν θα εχουν να φανε. Οι προτιμήσεις των νεοεισαχθέντων φοιτητών και η ακρίβεια ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Οι προτιμήσεις των νεοεισαχθέντων φοιτητών και η ακρίβεια www.foititikanea.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 22:57 Ο nPb έγραψε: #6 30-11-23 22:57 O κόσμος πεινάει λέμε, και οι τυρόπιτες είναι πεταμένες στο καλαθάκι απορριμάτων. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.513 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 23:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 30-11-23 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: O κόσμος πεινάει λέμε, και οι τυρόπιτες είναι πεταμένες στο καλαθάκι απορριμάτων. Click για ανάπτυξη... Γιατι εχεις δει κανενα μαγαζι να κανει καλη τυροπιτα...? και τιμες στο θεο. Πρόσφατα ομως βρηκα καλη τυροπιτα στο Beat. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.973 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:01 Ο Micro έγραψε: #8 01-12-23 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει. Click για ανάπτυξη... Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:33 Ο giannhs2001: #9 01-12-23 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό δεν ήταν κάτι που πρέπει να πανηγυρίζεις. Κυριολεκτικά μπάτε σκύλοι αλέσθε ήμασταν. Μέχρι και λυκειοπαιδα έρχονταν να την αράξουν στην λέσχη του ΑΠΘ. Κάποιοι λένε δωρεάν για όλους, δεν θα καταλάβει ποτέ αυτός ο λαός πως το δωρεάν και το δημόσιο είναι tax-funded. Και όχι από τους φόρους των πλουσίων προφανώς αλλά από τους φόρους των λαϊκών οικογενειών. Ψιλά γράμματα βέβαια για κάποιους φωνακλάδες των πανεπιστημίων που βλέπουν παντού επαναστάσεις και κινήματα. Αν υπήρχε έστω και λίγη λογική σε αυτή τη ρημαδοχωρα οι προτάσεις θα ήταν 1) απλούστευση της γραφειοκρατίας (στο ΑΠΘ είναι πραγματικός πονοκέφαλος η αίτηση για δωρεάν σίτιση). 2) σύνδεση της εκάστοτε πανεπιστημιακής λέσχης με εξωπανεπιστημιακούς θεσμικούς φορείς υπεύθυνους για σίτιση απόρων, ορφανών κ.λπ. και εξαγωγή των γευμάτων που δεν καταναλώθηκαν από τους φοιτητές προς τα εκεί για να μην τα πετάνε (όπως συνέβαινε στο ΑΠΘ). Αλλά λογική και Ελλάδα, δύσκολο. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:38 Ο littlefungi: #10 01-12-23 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Και λέσχη ΕΚΠΑ στη πανεπιστημιούπολη ζωγράφου και στην ιατρική που ξέρω, υπάρχει έλεγχος. Οπότε δεν ξέρω ποιοί είναι αυτοί που μπαίνουν παράνομα, ωστόσο για αλλά πανεπιστήμια της Αθήνας δεν ξέρω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:19 Ο giannhs2001: #11 02-12-23 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Στην Θεσσαλονίκη στο ΑΠΘ μέχρι πέρυσι δεν γίνονταν έλεγχοι. Όποιος γούσταρε έμπαινε. Τώρα άρχισαν αλλά συχνά παρεμβαίνουν οι μπαχαλάκηδες και την κλείνουν και την ξανανοίγουν οι ίδιοι υπό τον έλεγχο τους. Ένα χάος, το ΑΠΘ είναι μιμίδιο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.547 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:23 Η Kate1914 έγραψε: #12 02-12-23 21:23 Σε εμάς πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει υπάρξει κανένας έλεγχος, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Όποιος θέλει πάει και τρώει, δε χρειάζεται καν να κάνεις αίτηση για σίτιση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:45 Η Pak έγραψε: #13 02-12-23 21:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Paragontas7000: #14 03-12-23 13:23 Στο πανεπιστημιο πρεπει ΟΛΟΙ οι φοιτητες να τρωνει δωρεαν στη λεσχη,με την επιδειξη του πασο τους.(ΜΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ). Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:48 Ο Ryuzaki έγραψε: #15 03-12-23 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:08 Η Pak έγραψε: #16 04-12-23 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Click για ανάπτυξη... Καλά για τόσο παλιά δεν ξέρω, εγώ σύγκρινα το πέρσι με το φέτος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip katerina1980 kanenas090 Entropy24 EFAKIT chjan elenh33 suaimhneas giorgos5002 Arvacon estrela Νομάρχης phoni ένας τυχαίος Nala ggl charmander Kate1914 Ryuzaki Paragontas7000 SKG Profesor constansn hirasawayui hello1234 Obi-Wan Kenobi A350 Dr. Gl. Luminous AggelikiGr Βασιλης1234 Αναστασία197 dmav χημεια4λαιφ Helen06 Frozensun thecrazycretan Pierre Bezukhov giannhs2001 Scandal Leo komm ΘανάσοςG4 Than003 rafaela11 nucomer Giorgkalo tsiobieman Startx0 eukleidhs1821 Lifelong Learner Unboxholics Γιώργος μεγ Meow Marios2020 Hmmytheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το μεγαλυτερο πανεπιστημιο και πλουσιοτερο της χωρας δινει φαι μονο σε 6.000 απο τους 40.000 φοιτητες...και το διαφημιζει. Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. ΕΚΠΑ: Σχεδόν 6.000 οι φοιτητές-δικαιούχοι δωρεάν σίτισης - Ανοίγουν ξανά οι αιτήσεις Από τη Δευτέρα 27/11/2023 μέχρι την Πέμπτη 30/11/2023 www.alfavita.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.513 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 22:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 30-11-23 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει. Click για ανάπτυξη... Ασε τα τετοια μου ήσυχα, εχω αλλα να γραψω εκει. Εσενα τι σε ενοχλει αν φαει καποιος που πειναει? Εσυ μπορεις να φας αν ο απεναντι σου πειναει ...εγω οχι. Το φαγητο ειναι δικαιωμα οχι επιλογη ...και οποιος και να το παρεχει, ειτε το λενε δημο ,ειτε εκκλησια ,ειτε ΜΚΟ ,ειτε οργανωση, ειτε πανεπιστημιο το κρατος το πληρωνει και καλα κανει. Το να αφηνεις ομως παιδια νηστικα με διαφορα τερτιπια ειναι εγκλημα. Να διαβασε εδω και μια ερευνα που λεει οτι τα παιδια δεν πανε σε σχολες που θελουν αλλα κοντα στο σπιτι γιατι δεν θα εχουν να φανε. Οι προτιμήσεις των νεοεισαχθέντων φοιτητών και η ακρίβεια ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Οι προτιμήσεις των νεοεισαχθέντων φοιτητών και η ακρίβεια www.foititikanea.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 22:57 Ο nPb έγραψε: #6 30-11-23 22:57 O κόσμος πεινάει λέμε, και οι τυρόπιτες είναι πεταμένες στο καλαθάκι απορριμάτων. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.513 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 23:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 30-11-23 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: O κόσμος πεινάει λέμε, και οι τυρόπιτες είναι πεταμένες στο καλαθάκι απορριμάτων. Click για ανάπτυξη... Γιατι εχεις δει κανενα μαγαζι να κανει καλη τυροπιτα...? και τιμες στο θεο. Πρόσφατα ομως βρηκα καλη τυροπιτα στο Beat. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.973 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:01 Ο Micro έγραψε: #8 01-12-23 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει. Click για ανάπτυξη... Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:33 Ο giannhs2001: #9 01-12-23 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό δεν ήταν κάτι που πρέπει να πανηγυρίζεις. Κυριολεκτικά μπάτε σκύλοι αλέσθε ήμασταν. Μέχρι και λυκειοπαιδα έρχονταν να την αράξουν στην λέσχη του ΑΠΘ. Κάποιοι λένε δωρεάν για όλους, δεν θα καταλάβει ποτέ αυτός ο λαός πως το δωρεάν και το δημόσιο είναι tax-funded. Και όχι από τους φόρους των πλουσίων προφανώς αλλά από τους φόρους των λαϊκών οικογενειών. Ψιλά γράμματα βέβαια για κάποιους φωνακλάδες των πανεπιστημίων που βλέπουν παντού επαναστάσεις και κινήματα. Αν υπήρχε έστω και λίγη λογική σε αυτή τη ρημαδοχωρα οι προτάσεις θα ήταν 1) απλούστευση της γραφειοκρατίας (στο ΑΠΘ είναι πραγματικός πονοκέφαλος η αίτηση για δωρεάν σίτιση). 2) σύνδεση της εκάστοτε πανεπιστημιακής λέσχης με εξωπανεπιστημιακούς θεσμικούς φορείς υπεύθυνους για σίτιση απόρων, ορφανών κ.λπ. και εξαγωγή των γευμάτων που δεν καταναλώθηκαν από τους φοιτητές προς τα εκεί για να μην τα πετάνε (όπως συνέβαινε στο ΑΠΘ). Αλλά λογική και Ελλάδα, δύσκολο. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:38 Ο littlefungi: #10 01-12-23 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Και λέσχη ΕΚΠΑ στη πανεπιστημιούπολη ζωγράφου και στην ιατρική που ξέρω, υπάρχει έλεγχος. Οπότε δεν ξέρω ποιοί είναι αυτοί που μπαίνουν παράνομα, ωστόσο για αλλά πανεπιστήμια της Αθήνας δεν ξέρω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:19 Ο giannhs2001: #11 02-12-23 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Στην Θεσσαλονίκη στο ΑΠΘ μέχρι πέρυσι δεν γίνονταν έλεγχοι. Όποιος γούσταρε έμπαινε. Τώρα άρχισαν αλλά συχνά παρεμβαίνουν οι μπαχαλάκηδες και την κλείνουν και την ξανανοίγουν οι ίδιοι υπό τον έλεγχο τους. Ένα χάος, το ΑΠΘ είναι μιμίδιο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.547 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:23 Η Kate1914 έγραψε: #12 02-12-23 21:23 Σε εμάς πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει υπάρξει κανένας έλεγχος, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Όποιος θέλει πάει και τρώει, δε χρειάζεται καν να κάνεις αίτηση για σίτιση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:45 Η Pak έγραψε: #13 02-12-23 21:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Paragontas7000: #14 03-12-23 13:23 Στο πανεπιστημιο πρεπει ΟΛΟΙ οι φοιτητες να τρωνει δωρεαν στη λεσχη,με την επιδειξη του πασο τους.(ΜΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ). Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:48 Ο Ryuzaki έγραψε: #15 03-12-23 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:08 Η Pak έγραψε: #16 04-12-23 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Click για ανάπτυξη... Καλά για τόσο παλιά δεν ξέρω, εγώ σύγκρινα το πέρσι με το φέτος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip katerina1980 kanenas090 Entropy24 EFAKIT chjan elenh33 suaimhneas giorgos5002 Arvacon estrela Νομάρχης phoni ένας τυχαίος Nala ggl charmander Kate1914 Ryuzaki Paragontas7000 SKG Profesor constansn hirasawayui hello1234 Obi-Wan Kenobi A350 Dr. Gl. Luminous AggelikiGr Βασιλης1234 Αναστασία197 dmav χημεια4λαιφ Helen06 Frozensun thecrazycretan Pierre Bezukhov giannhs2001 Scandal Leo komm ΘανάσοςG4 Than003 rafaela11 nucomer Giorgkalo tsiobieman Startx0 eukleidhs1821 Lifelong Learner Unboxholics Γιώργος μεγ Meow Marios2020 Hmmytheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει. Click για ανάπτυξη... Ασε τα τετοια μου ήσυχα, εχω αλλα να γραψω εκει. Εσενα τι σε ενοχλει αν φαει καποιος που πειναει? Εσυ μπορεις να φας αν ο απεναντι σου πειναει ...εγω οχι. Το φαγητο ειναι δικαιωμα οχι επιλογη ...και οποιος και να το παρεχει, ειτε το λενε δημο ,ειτε εκκλησια ,ειτε ΜΚΟ ,ειτε οργανωση, ειτε πανεπιστημιο το κρατος το πληρωνει και καλα κανει. Το να αφηνεις ομως παιδια νηστικα με διαφορα τερτιπια ειναι εγκλημα. Να διαβασε εδω και μια ερευνα που λεει οτι τα παιδια δεν πανε σε σχολες που θελουν αλλα κοντα στο σπιτι γιατι δεν θα εχουν να φανε. Οι προτιμήσεις των νεοεισαχθέντων φοιτητών και η ακρίβεια ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Οι προτιμήσεις των νεοεισαχθέντων φοιτητών και η ακρίβεια www.foititikanea.gr
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 22:57 Ο nPb έγραψε: #6 30-11-23 22:57 O κόσμος πεινάει λέμε, και οι τυρόπιτες είναι πεταμένες στο καλαθάκι απορριμάτων. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.513 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 23:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 30-11-23 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: O κόσμος πεινάει λέμε, και οι τυρόπιτες είναι πεταμένες στο καλαθάκι απορριμάτων. Click για ανάπτυξη... Γιατι εχεις δει κανενα μαγαζι να κανει καλη τυροπιτα...? και τιμες στο θεο. Πρόσφατα ομως βρηκα καλη τυροπιτα στο Beat. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.973 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:01 Ο Micro έγραψε: #8 01-12-23 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει. Click για ανάπτυξη... Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:33 Ο giannhs2001: #9 01-12-23 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό δεν ήταν κάτι που πρέπει να πανηγυρίζεις. Κυριολεκτικά μπάτε σκύλοι αλέσθε ήμασταν. Μέχρι και λυκειοπαιδα έρχονταν να την αράξουν στην λέσχη του ΑΠΘ. Κάποιοι λένε δωρεάν για όλους, δεν θα καταλάβει ποτέ αυτός ο λαός πως το δωρεάν και το δημόσιο είναι tax-funded. Και όχι από τους φόρους των πλουσίων προφανώς αλλά από τους φόρους των λαϊκών οικογενειών. Ψιλά γράμματα βέβαια για κάποιους φωνακλάδες των πανεπιστημίων που βλέπουν παντού επαναστάσεις και κινήματα. Αν υπήρχε έστω και λίγη λογική σε αυτή τη ρημαδοχωρα οι προτάσεις θα ήταν 1) απλούστευση της γραφειοκρατίας (στο ΑΠΘ είναι πραγματικός πονοκέφαλος η αίτηση για δωρεάν σίτιση). 2) σύνδεση της εκάστοτε πανεπιστημιακής λέσχης με εξωπανεπιστημιακούς θεσμικούς φορείς υπεύθυνους για σίτιση απόρων, ορφανών κ.λπ. και εξαγωγή των γευμάτων που δεν καταναλώθηκαν από τους φοιτητές προς τα εκεί για να μην τα πετάνε (όπως συνέβαινε στο ΑΠΘ). Αλλά λογική και Ελλάδα, δύσκολο. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:38 Ο littlefungi: #10 01-12-23 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Και λέσχη ΕΚΠΑ στη πανεπιστημιούπολη ζωγράφου και στην ιατρική που ξέρω, υπάρχει έλεγχος. Οπότε δεν ξέρω ποιοί είναι αυτοί που μπαίνουν παράνομα, ωστόσο για αλλά πανεπιστήμια της Αθήνας δεν ξέρω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:19 Ο giannhs2001: #11 02-12-23 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Στην Θεσσαλονίκη στο ΑΠΘ μέχρι πέρυσι δεν γίνονταν έλεγχοι. Όποιος γούσταρε έμπαινε. Τώρα άρχισαν αλλά συχνά παρεμβαίνουν οι μπαχαλάκηδες και την κλείνουν και την ξανανοίγουν οι ίδιοι υπό τον έλεγχο τους. Ένα χάος, το ΑΠΘ είναι μιμίδιο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.547 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:23 Η Kate1914 έγραψε: #12 02-12-23 21:23 Σε εμάς πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει υπάρξει κανένας έλεγχος, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Όποιος θέλει πάει και τρώει, δε χρειάζεται καν να κάνεις αίτηση για σίτιση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:45 Η Pak έγραψε: #13 02-12-23 21:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Paragontas7000: #14 03-12-23 13:23 Στο πανεπιστημιο πρεπει ΟΛΟΙ οι φοιτητες να τρωνει δωρεαν στη λεσχη,με την επιδειξη του πασο τους.(ΜΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ). Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:48 Ο Ryuzaki έγραψε: #15 03-12-23 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:08 Η Pak έγραψε: #16 04-12-23 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Click για ανάπτυξη... Καλά για τόσο παλιά δεν ξέρω, εγώ σύγκρινα το πέρσι με το φέτος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip katerina1980 kanenas090 Entropy24 EFAKIT chjan elenh33 suaimhneas giorgos5002 Arvacon estrela Νομάρχης phoni ένας τυχαίος Nala ggl charmander Kate1914 Ryuzaki Paragontas7000 SKG Profesor constansn hirasawayui hello1234 Obi-Wan Kenobi A350 Dr. Gl. Luminous AggelikiGr Βασιλης1234 Αναστασία197 dmav χημεια4λαιφ Helen06 Frozensun thecrazycretan Pierre Bezukhov giannhs2001 Scandal Leo komm ΘανάσοςG4 Than003 rafaela11 nucomer Giorgkalo tsiobieman Startx0 eukleidhs1821 Lifelong Learner Unboxholics Γιώργος μεγ Meow Marios2020 Hmmytheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.513 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2023 στις 23:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 30-11-23 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: O κόσμος πεινάει λέμε, και οι τυρόπιτες είναι πεταμένες στο καλαθάκι απορριμάτων. Click για ανάπτυξη... Γιατι εχεις δει κανενα μαγαζι να κανει καλη τυροπιτα...? και τιμες στο θεο. Πρόσφατα ομως βρηκα καλη τυροπιτα στο Beat. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.973 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:01 Ο Micro έγραψε: #8 01-12-23 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει. Click για ανάπτυξη... Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:33 Ο giannhs2001: #9 01-12-23 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό δεν ήταν κάτι που πρέπει να πανηγυρίζεις. Κυριολεκτικά μπάτε σκύλοι αλέσθε ήμασταν. Μέχρι και λυκειοπαιδα έρχονταν να την αράξουν στην λέσχη του ΑΠΘ. Κάποιοι λένε δωρεάν για όλους, δεν θα καταλάβει ποτέ αυτός ο λαός πως το δωρεάν και το δημόσιο είναι tax-funded. Και όχι από τους φόρους των πλουσίων προφανώς αλλά από τους φόρους των λαϊκών οικογενειών. Ψιλά γράμματα βέβαια για κάποιους φωνακλάδες των πανεπιστημίων που βλέπουν παντού επαναστάσεις και κινήματα. Αν υπήρχε έστω και λίγη λογική σε αυτή τη ρημαδοχωρα οι προτάσεις θα ήταν 1) απλούστευση της γραφειοκρατίας (στο ΑΠΘ είναι πραγματικός πονοκέφαλος η αίτηση για δωρεάν σίτιση). 2) σύνδεση της εκάστοτε πανεπιστημιακής λέσχης με εξωπανεπιστημιακούς θεσμικούς φορείς υπεύθυνους για σίτιση απόρων, ορφανών κ.λπ. και εξαγωγή των γευμάτων που δεν καταναλώθηκαν από τους φοιτητές προς τα εκεί για να μην τα πετάνε (όπως συνέβαινε στο ΑΠΘ). Αλλά λογική και Ελλάδα, δύσκολο. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:38 Ο littlefungi: #10 01-12-23 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Και λέσχη ΕΚΠΑ στη πανεπιστημιούπολη ζωγράφου και στην ιατρική που ξέρω, υπάρχει έλεγχος. Οπότε δεν ξέρω ποιοί είναι αυτοί που μπαίνουν παράνομα, ωστόσο για αλλά πανεπιστήμια της Αθήνας δεν ξέρω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:19 Ο giannhs2001: #11 02-12-23 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Στην Θεσσαλονίκη στο ΑΠΘ μέχρι πέρυσι δεν γίνονταν έλεγχοι. Όποιος γούσταρε έμπαινε. Τώρα άρχισαν αλλά συχνά παρεμβαίνουν οι μπαχαλάκηδες και την κλείνουν και την ξανανοίγουν οι ίδιοι υπό τον έλεγχο τους. Ένα χάος, το ΑΠΘ είναι μιμίδιο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.547 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:23 Η Kate1914 έγραψε: #12 02-12-23 21:23 Σε εμάς πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει υπάρξει κανένας έλεγχος, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Όποιος θέλει πάει και τρώει, δε χρειάζεται καν να κάνεις αίτηση για σίτιση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:45 Η Pak έγραψε: #13 02-12-23 21:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Paragontas7000: #14 03-12-23 13:23 Στο πανεπιστημιο πρεπει ΟΛΟΙ οι φοιτητες να τρωνει δωρεαν στη λεσχη,με την επιδειξη του πασο τους.(ΜΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ). Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:48 Ο Ryuzaki έγραψε: #15 03-12-23 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:08 Η Pak έγραψε: #16 04-12-23 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Click για ανάπτυξη... Καλά για τόσο παλιά δεν ξέρω, εγώ σύγκρινα το πέρσι με το φέτος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip katerina1980 kanenas090 Entropy24 EFAKIT chjan elenh33 suaimhneas giorgos5002 Arvacon estrela Νομάρχης phoni ένας τυχαίος Nala ggl charmander Kate1914 Ryuzaki Paragontas7000 SKG Profesor constansn hirasawayui hello1234 Obi-Wan Kenobi A350 Dr. Gl. Luminous AggelikiGr Βασιλης1234 Αναστασία197 dmav χημεια4λαιφ Helen06 Frozensun thecrazycretan Pierre Bezukhov giannhs2001 Scandal Leo komm ΘανάσοςG4 Than003 rafaela11 nucomer Giorgkalo tsiobieman Startx0 eukleidhs1821 Lifelong Learner Unboxholics Γιώργος μεγ Meow Marios2020 Hmmytheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: O κόσμος πεινάει λέμε, και οι τυρόπιτες είναι πεταμένες στο καλαθάκι απορριμάτων. Click για ανάπτυξη... Γιατι εχεις δει κανενα μαγαζι να κανει καλη τυροπιτα...? και τιμες στο θεο. Πρόσφατα ομως βρηκα καλη τυροπιτα στο Beat.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.973 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:01 Ο Micro έγραψε: #8 01-12-23 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει. Click για ανάπτυξη... Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:33 Ο giannhs2001: #9 01-12-23 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό δεν ήταν κάτι που πρέπει να πανηγυρίζεις. Κυριολεκτικά μπάτε σκύλοι αλέσθε ήμασταν. Μέχρι και λυκειοπαιδα έρχονταν να την αράξουν στην λέσχη του ΑΠΘ. Κάποιοι λένε δωρεάν για όλους, δεν θα καταλάβει ποτέ αυτός ο λαός πως το δωρεάν και το δημόσιο είναι tax-funded. Και όχι από τους φόρους των πλουσίων προφανώς αλλά από τους φόρους των λαϊκών οικογενειών. Ψιλά γράμματα βέβαια για κάποιους φωνακλάδες των πανεπιστημίων που βλέπουν παντού επαναστάσεις και κινήματα. Αν υπήρχε έστω και λίγη λογική σε αυτή τη ρημαδοχωρα οι προτάσεις θα ήταν 1) απλούστευση της γραφειοκρατίας (στο ΑΠΘ είναι πραγματικός πονοκέφαλος η αίτηση για δωρεάν σίτιση). 2) σύνδεση της εκάστοτε πανεπιστημιακής λέσχης με εξωπανεπιστημιακούς θεσμικούς φορείς υπεύθυνους για σίτιση απόρων, ορφανών κ.λπ. και εξαγωγή των γευμάτων που δεν καταναλώθηκαν από τους φοιτητές προς τα εκεί για να μην τα πετάνε (όπως συνέβαινε στο ΑΠΘ). Αλλά λογική και Ελλάδα, δύσκολο. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:38 Ο littlefungi: #10 01-12-23 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Και λέσχη ΕΚΠΑ στη πανεπιστημιούπολη ζωγράφου και στην ιατρική που ξέρω, υπάρχει έλεγχος. Οπότε δεν ξέρω ποιοί είναι αυτοί που μπαίνουν παράνομα, ωστόσο για αλλά πανεπιστήμια της Αθήνας δεν ξέρω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:19 Ο giannhs2001: #11 02-12-23 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Στην Θεσσαλονίκη στο ΑΠΘ μέχρι πέρυσι δεν γίνονταν έλεγχοι. Όποιος γούσταρε έμπαινε. Τώρα άρχισαν αλλά συχνά παρεμβαίνουν οι μπαχαλάκηδες και την κλείνουν και την ξανανοίγουν οι ίδιοι υπό τον έλεγχο τους. Ένα χάος, το ΑΠΘ είναι μιμίδιο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.547 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:23 Η Kate1914 έγραψε: #12 02-12-23 21:23 Σε εμάς πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει υπάρξει κανένας έλεγχος, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Όποιος θέλει πάει και τρώει, δε χρειάζεται καν να κάνεις αίτηση για σίτιση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:45 Η Pak έγραψε: #13 02-12-23 21:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Paragontas7000: #14 03-12-23 13:23 Στο πανεπιστημιο πρεπει ΟΛΟΙ οι φοιτητες να τρωνει δωρεαν στη λεσχη,με την επιδειξη του πασο τους.(ΜΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ). Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:48 Ο Ryuzaki έγραψε: #15 03-12-23 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:08 Η Pak έγραψε: #16 04-12-23 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Click για ανάπτυξη... Καλά για τόσο παλιά δεν ξέρω, εγώ σύγκρινα το πέρσι με το φέτος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip katerina1980 kanenas090 Entropy24 EFAKIT chjan elenh33 suaimhneas giorgos5002 Arvacon estrela Νομάρχης phoni ένας τυχαίος Nala ggl charmander Kate1914 Ryuzaki Paragontas7000 SKG Profesor constansn hirasawayui hello1234 Obi-Wan Kenobi A350 Dr. Gl. Luminous AggelikiGr Βασιλης1234 Αναστασία197 dmav χημεια4λαιφ Helen06 Frozensun thecrazycretan Pierre Bezukhov giannhs2001 Scandal Leo komm ΘανάσοςG4 Than003 rafaela11 nucomer Giorgkalo tsiobieman Startx0 eukleidhs1821 Lifelong Learner Unboxholics Γιώργος μεγ Meow Marios2020 Hmmytheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το ότι όλοι μπαίνουν παράνομα σταρχίδια σου; Άρα στη πραγματικότητα όποιος θέλει να φάει, τρώει. Click για ανάπτυξη... Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:33 Ο giannhs2001: #9 01-12-23 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό δεν ήταν κάτι που πρέπει να πανηγυρίζεις. Κυριολεκτικά μπάτε σκύλοι αλέσθε ήμασταν. Μέχρι και λυκειοπαιδα έρχονταν να την αράξουν στην λέσχη του ΑΠΘ. Κάποιοι λένε δωρεάν για όλους, δεν θα καταλάβει ποτέ αυτός ο λαός πως το δωρεάν και το δημόσιο είναι tax-funded. Και όχι από τους φόρους των πλουσίων προφανώς αλλά από τους φόρους των λαϊκών οικογενειών. Ψιλά γράμματα βέβαια για κάποιους φωνακλάδες των πανεπιστημίων που βλέπουν παντού επαναστάσεις και κινήματα. Αν υπήρχε έστω και λίγη λογική σε αυτή τη ρημαδοχωρα οι προτάσεις θα ήταν 1) απλούστευση της γραφειοκρατίας (στο ΑΠΘ είναι πραγματικός πονοκέφαλος η αίτηση για δωρεάν σίτιση). 2) σύνδεση της εκάστοτε πανεπιστημιακής λέσχης με εξωπανεπιστημιακούς θεσμικούς φορείς υπεύθυνους για σίτιση απόρων, ορφανών κ.λπ. και εξαγωγή των γευμάτων που δεν καταναλώθηκαν από τους φοιτητές προς τα εκεί για να μην τα πετάνε (όπως συνέβαινε στο ΑΠΘ). Αλλά λογική και Ελλάδα, δύσκολο. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:38 Ο littlefungi: #10 01-12-23 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Και λέσχη ΕΚΠΑ στη πανεπιστημιούπολη ζωγράφου και στην ιατρική που ξέρω, υπάρχει έλεγχος. Οπότε δεν ξέρω ποιοί είναι αυτοί που μπαίνουν παράνομα, ωστόσο για αλλά πανεπιστήμια της Αθήνας δεν ξέρω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:19 Ο giannhs2001: #11 02-12-23 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Στην Θεσσαλονίκη στο ΑΠΘ μέχρι πέρυσι δεν γίνονταν έλεγχοι. Όποιος γούσταρε έμπαινε. Τώρα άρχισαν αλλά συχνά παρεμβαίνουν οι μπαχαλάκηδες και την κλείνουν και την ξανανοίγουν οι ίδιοι υπό τον έλεγχο τους. Ένα χάος, το ΑΠΘ είναι μιμίδιο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.547 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:23 Η Kate1914 έγραψε: #12 02-12-23 21:23 Σε εμάς πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει υπάρξει κανένας έλεγχος, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Όποιος θέλει πάει και τρώει, δε χρειάζεται καν να κάνεις αίτηση για σίτιση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:45 Η Pak έγραψε: #13 02-12-23 21:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Paragontas7000: #14 03-12-23 13:23 Στο πανεπιστημιο πρεπει ΟΛΟΙ οι φοιτητες να τρωνει δωρεαν στη λεσχη,με την επιδειξη του πασο τους.(ΜΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ). Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:48 Ο Ryuzaki έγραψε: #15 03-12-23 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:08 Η Pak έγραψε: #16 04-12-23 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Click για ανάπτυξη... Καλά για τόσο παλιά δεν ξέρω, εγώ σύγκρινα το πέρσι με το φέτος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip katerina1980 kanenas090 Entropy24 EFAKIT chjan elenh33 suaimhneas giorgos5002 Arvacon estrela Νομάρχης phoni ένας τυχαίος Nala ggl charmander Kate1914 Ryuzaki Paragontas7000 SKG Profesor constansn hirasawayui hello1234 Obi-Wan Kenobi A350 Dr. Gl. Luminous AggelikiGr Βασιλης1234 Αναστασία197 dmav χημεια4λαιφ Helen06 Frozensun thecrazycretan Pierre Bezukhov giannhs2001 Scandal Leo komm ΘανάσοςG4 Than003 rafaela11 nucomer Giorgkalo tsiobieman Startx0 eukleidhs1821 Lifelong Learner Unboxholics Γιώργος μεγ Meow Marios2020 Hmmytheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό δεν ήταν κάτι που πρέπει να πανηγυρίζεις. Κυριολεκτικά μπάτε σκύλοι αλέσθε ήμασταν. Μέχρι και λυκειοπαιδα έρχονταν να την αράξουν στην λέσχη του ΑΠΘ. Κάποιοι λένε δωρεάν για όλους, δεν θα καταλάβει ποτέ αυτός ο λαός πως το δωρεάν και το δημόσιο είναι tax-funded. Και όχι από τους φόρους των πλουσίων προφανώς αλλά από τους φόρους των λαϊκών οικογενειών. Ψιλά γράμματα βέβαια για κάποιους φωνακλάδες των πανεπιστημίων που βλέπουν παντού επαναστάσεις και κινήματα. Αν υπήρχε έστω και λίγη λογική σε αυτή τη ρημαδοχωρα οι προτάσεις θα ήταν 1) απλούστευση της γραφειοκρατίας (στο ΑΠΘ είναι πραγματικός πονοκέφαλος η αίτηση για δωρεάν σίτιση). 2) σύνδεση της εκάστοτε πανεπιστημιακής λέσχης με εξωπανεπιστημιακούς θεσμικούς φορείς υπεύθυνους για σίτιση απόρων, ορφανών κ.λπ. και εξαγωγή των γευμάτων που δεν καταναλώθηκαν από τους φοιτητές προς τα εκεί για να μην τα πετάνε (όπως συνέβαινε στο ΑΠΘ). Αλλά λογική και Ελλάδα, δύσκολο.
littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:38 Ο littlefungi: #10 01-12-23 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Και λέσχη ΕΚΠΑ στη πανεπιστημιούπολη ζωγράφου και στην ιατρική που ξέρω, υπάρχει έλεγχος. Οπότε δεν ξέρω ποιοί είναι αυτοί που μπαίνουν παράνομα, ωστόσο για αλλά πανεπιστήμια της Αθήνας δεν ξέρω. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:19 Ο giannhs2001: #11 02-12-23 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Στην Θεσσαλονίκη στο ΑΠΘ μέχρι πέρυσι δεν γίνονταν έλεγχοι. Όποιος γούσταρε έμπαινε. Τώρα άρχισαν αλλά συχνά παρεμβαίνουν οι μπαχαλάκηδες και την κλείνουν και την ξανανοίγουν οι ίδιοι υπό τον έλεγχο τους. Ένα χάος, το ΑΠΘ είναι μιμίδιο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.547 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:23 Η Kate1914 έγραψε: #12 02-12-23 21:23 Σε εμάς πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει υπάρξει κανένας έλεγχος, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Όποιος θέλει πάει και τρώει, δε χρειάζεται καν να κάνεις αίτηση για σίτιση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:45 Η Pak έγραψε: #13 02-12-23 21:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Paragontas7000: #14 03-12-23 13:23 Στο πανεπιστημιο πρεπει ΟΛΟΙ οι φοιτητες να τρωνει δωρεαν στη λεσχη,με την επιδειξη του πασο τους.(ΜΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ). Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:48 Ο Ryuzaki έγραψε: #15 03-12-23 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:08 Η Pak έγραψε: #16 04-12-23 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Click για ανάπτυξη... Καλά για τόσο παλιά δεν ξέρω, εγώ σύγκρινα το πέρσι με το φέτος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip katerina1980 kanenas090 Entropy24 EFAKIT chjan elenh33 suaimhneas giorgos5002 Arvacon estrela Νομάρχης phoni ένας τυχαίος Nala ggl charmander Kate1914 Ryuzaki Paragontas7000 SKG Profesor constansn hirasawayui hello1234 Obi-Wan Kenobi A350 Dr. Gl. Luminous AggelikiGr Βασιλης1234 Αναστασία197 dmav χημεια4λαιφ Helen06 Frozensun thecrazycretan Pierre Bezukhov giannhs2001 Scandal Leo komm ΘανάσοςG4 Than003 rafaela11 nucomer Giorgkalo tsiobieman Startx0 eukleidhs1821 Lifelong Learner Unboxholics Γιώργος μεγ Meow Marios2020 Hmmytheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Και λέσχη ΕΚΠΑ στη πανεπιστημιούπολη ζωγράφου και στην ιατρική που ξέρω, υπάρχει έλεγχος. Οπότε δεν ξέρω ποιοί είναι αυτοί που μπαίνουν παράνομα, ωστόσο για αλλά πανεπιστήμια της Αθήνας δεν ξέρω.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.296 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:19 Ο giannhs2001: #11 02-12-23 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Στην Θεσσαλονίκη στο ΑΠΘ μέχρι πέρυσι δεν γίνονταν έλεγχοι. Όποιος γούσταρε έμπαινε. Τώρα άρχισαν αλλά συχνά παρεμβαίνουν οι μπαχαλάκηδες και την κλείνουν και την ξανανοίγουν οι ίδιοι υπό τον έλεγχο τους. Ένα χάος, το ΑΠΘ είναι μιμίδιο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.547 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:23 Η Kate1914 έγραψε: #12 02-12-23 21:23 Σε εμάς πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει υπάρξει κανένας έλεγχος, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Όποιος θέλει πάει και τρώει, δε χρειάζεται καν να κάνεις αίτηση για σίτιση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:45 Η Pak έγραψε: #13 02-12-23 21:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Paragontas7000: #14 03-12-23 13:23 Στο πανεπιστημιο πρεπει ΟΛΟΙ οι φοιτητες να τρωνει δωρεαν στη λεσχη,με την επιδειξη του πασο τους.(ΜΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ). Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:48 Ο Ryuzaki έγραψε: #15 03-12-23 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:08 Η Pak έγραψε: #16 04-12-23 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Click για ανάπτυξη... Καλά για τόσο παλιά δεν ξέρω, εγώ σύγκρινα το πέρσι με το φέτος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip katerina1980 kanenas090 Entropy24 EFAKIT chjan elenh33 suaimhneas giorgos5002 Arvacon estrela Νομάρχης phoni ένας τυχαίος Nala ggl charmander Kate1914 Ryuzaki Paragontas7000 SKG Profesor constansn hirasawayui hello1234 Obi-Wan Kenobi A350 Dr. Gl. Luminous AggelikiGr Βασιλης1234 Αναστασία197 dmav χημεια4λαιφ Helen06 Frozensun thecrazycretan Pierre Bezukhov giannhs2001 Scandal Leo komm ΘανάσοςG4 Than003 rafaela11 nucomer Giorgkalo tsiobieman Startx0 eukleidhs1821 Lifelong Learner Unboxholics Γιώργος μεγ Meow Marios2020 Hmmytheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πώς μπαίνουν παράνομα ; Σε εμάς υπάρχει έλεγχος , για Αθήνα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Στην Θεσσαλονίκη στο ΑΠΘ μέχρι πέρυσι δεν γίνονταν έλεγχοι. Όποιος γούσταρε έμπαινε. Τώρα άρχισαν αλλά συχνά παρεμβαίνουν οι μπαχαλάκηδες και την κλείνουν και την ξανανοίγουν οι ίδιοι υπό τον έλεγχο τους. Ένα χάος, το ΑΠΘ είναι μιμίδιο.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.547 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:23 Η Kate1914 έγραψε: #12 02-12-23 21:23 Σε εμάς πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει υπάρξει κανένας έλεγχος, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Όποιος θέλει πάει και τρώει, δε χρειάζεται καν να κάνεις αίτηση για σίτιση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:45 Η Pak έγραψε: #13 02-12-23 21:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Paragontas7000: #14 03-12-23 13:23 Στο πανεπιστημιο πρεπει ΟΛΟΙ οι φοιτητες να τρωνει δωρεαν στη λεσχη,με την επιδειξη του πασο τους.(ΜΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ). Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:48 Ο Ryuzaki έγραψε: #15 03-12-23 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:08 Η Pak έγραψε: #16 04-12-23 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Click για ανάπτυξη... Καλά για τόσο παλιά δεν ξέρω, εγώ σύγκρινα το πέρσι με το φέτος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip katerina1980 kanenas090 Entropy24 EFAKIT chjan elenh33 suaimhneas giorgos5002 Arvacon estrela Νομάρχης phoni ένας τυχαίος Nala ggl charmander Kate1914 Ryuzaki Paragontas7000 SKG Profesor constansn hirasawayui hello1234 Obi-Wan Kenobi A350 Dr. Gl. Luminous AggelikiGr Βασιλης1234 Αναστασία197 dmav χημεια4λαιφ Helen06 Frozensun thecrazycretan Pierre Bezukhov giannhs2001 Scandal Leo komm ΘανάσοςG4 Than003 rafaela11 nucomer Giorgkalo tsiobieman Startx0 eukleidhs1821 Lifelong Learner Unboxholics Γιώργος μεγ Meow Marios2020 Hmmytheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε εμάς πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει υπάρξει κανένας έλεγχος, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Όποιος θέλει πάει και τρώει, δε χρειάζεται καν να κάνεις αίτηση για σίτιση
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:45 Η Pak έγραψε: #13 02-12-23 21:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Paragontas7000: #14 03-12-23 13:23 Στο πανεπιστημιο πρεπει ΟΛΟΙ οι φοιτητες να τρωνει δωρεαν στη λεσχη,με την επιδειξη του πασο τους.(ΜΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ). Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:48 Ο Ryuzaki έγραψε: #15 03-12-23 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:08 Η Pak έγραψε: #16 04-12-23 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Click για ανάπτυξη... Καλά για τόσο παλιά δεν ξέρω, εγώ σύγκρινα το πέρσι με το φέτος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip katerina1980 kanenas090 Entropy24 EFAKIT chjan elenh33 suaimhneas giorgos5002 Arvacon estrela Νομάρχης phoni ένας τυχαίος Nala ggl charmander Kate1914 Ryuzaki Paragontas7000 SKG Profesor constansn hirasawayui hello1234 Obi-Wan Kenobi A350 Dr. Gl. Luminous AggelikiGr Βασιλης1234 Αναστασία197 dmav χημεια4λαιφ Helen06 Frozensun thecrazycretan Pierre Bezukhov giannhs2001 Scandal Leo komm ΘανάσοςG4 Than003 rafaela11 nucomer Giorgkalo tsiobieman Startx0 eukleidhs1821 Lifelong Learner Unboxholics Γιώργος μεγ Meow Marios2020 Hmmytheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και το απθ με ισο και μεγαλυτερο αριθμο φοιτητων λεει ..ελατε ολοι εχω μπολικο φαι...ή τουλαχιστον το ελεγε μεχρι τωρα. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Paragontas7000: #14 03-12-23 13:23 Στο πανεπιστημιο πρεπει ΟΛΟΙ οι φοιτητες να τρωνει δωρεαν στη λεσχη,με την επιδειξη του πασο τους.(ΜΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ). Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:48 Ο Ryuzaki έγραψε: #15 03-12-23 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:08 Η Pak έγραψε: #16 04-12-23 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Click για ανάπτυξη... Καλά για τόσο παλιά δεν ξέρω, εγώ σύγκρινα το πέρσι με το φέτος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip katerina1980 kanenas090 Entropy24 EFAKIT chjan elenh33 suaimhneas giorgos5002 Arvacon estrela Νομάρχης phoni ένας τυχαίος Nala ggl charmander Kate1914 Ryuzaki Paragontas7000 SKG Profesor constansn hirasawayui hello1234 Obi-Wan Kenobi A350 Dr. Gl. Luminous AggelikiGr Βασιλης1234 Αναστασία197 dmav χημεια4λαιφ Helen06 Frozensun thecrazycretan Pierre Bezukhov giannhs2001 Scandal Leo komm ΘανάσοςG4 Than003 rafaela11 nucomer Giorgkalo tsiobieman Startx0 eukleidhs1821 Lifelong Learner Unboxholics Γιώργος μεγ Meow Marios2020 Hmmytheos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο πανεπιστημιο πρεπει ΟΛΟΙ οι φοιτητες να τρωνει δωρεαν στη λεσχη,με την επιδειξη του πασο τους.(ΜΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ).
Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:48 Ο Ryuzaki έγραψε: #15 03-12-23 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:08 Η Pak έγραψε: #16 04-12-23 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Click για ανάπτυξη... Καλά για τόσο παλιά δεν ξέρω, εγώ σύγκρινα το πέρσι με το φέτος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά αυτό που γινόταν μέχρι πέρσι ήταν γελοίο, έτρωγε ο οποιαδήποτε δωρεάν. Μπάχαλο ήταν η λέσχη του απθ, φέτος που ελέγχουν έχει ανέβει και η ποιότητα του φαγητού απ ό,τι μου λένε τα παιδιά που πηγαίνουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:08 Η Pak έγραψε: #16 04-12-23 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Click για ανάπτυξη... Καλά για τόσο παλιά δεν ξέρω, εγώ σύγκρινα το πέρσι με το φέτος.
Αρχική Δημοσίευση από Ryuzaki: Δυστυχώς είναι χειρότερα και πολύ πιο φτωχά τα γεύματα. Σε σύγκριση με το '11-'12 (μνημόνια) όπου έτρωγε όποιος ήθελε και όσο ήθελε. Click για ανάπτυξη... Καλά για τόσο παλιά δεν ξέρω, εγώ σύγκρινα το πέρσι με το φέτος.