vasoyla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικά οποιος ξέρει κατι για αυτή την σχολή ας πει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

η πρασσινη αναπτυξη θελει χρημα που μεχρι στιγμης δεν διαθετουμε...
pavlinious
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pavlinious
Νεοφερμένο μέλος

Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βέβαια να σου πω την αλήθεια πάντα σκέφτομαι μετά το τέλος των σπουδών να ψάξω να κάνω κατι στο εξωτερικο. Σίγουρα κάποιο μεταπτυχιακό και μετά δεν ξέρω....

nPb
Επιφανές μέλος

pavlinious
Νεοφερμένο μέλος

Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

pavlinious
Νεοφερμένο μέλος

VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος

Δυστυχώς τα πράγματα για τους Δασολόγους τα τελευταία χρόνια είναι πάααααααρα πολύ δύσκολα. Ο Δημόσιος τομέας έχει προκηρύξει ελαχιστότατες θέσεις, ενώ επίσης και οι συμβάσεις (8μηνα) είναι λίγες (σε μερικές από τις οποίες ζητάνε Δασοπόνους, αφού θεσμοθετιμένα έχουν χαμηλότερο μισθό απο τους Δασολόγους). Στον Ελληνικό ιδιωτικό τομέα δεν υπάρχει χώρος δραστηριότητας αποκλειστικά για Δασολόγους.
Εδώ και 10 χρόνια ιδρύθηκε ακόμα ένα Τμήμα Δασολογίας στο ΔΠΘ (Ορεστιάδα) με αποτέλεσμα η ανεργία του κλάδου να ενταθεί ακόμα περισσότερο...
pavlinious
Νεοφερμένο μέλος

VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος

το ξερουμε. κατι καινουριο? εσυ τι επαγγελεσαι?
Κάτι καινούργιο για Δασολόγους? μπαααα. Δύσκολες οι εποχές για πρίγκηπες...
Γεωπόνος-Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής. Από το ΓΠΑ...
pavlinious
Νεοφερμένο μέλος

VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος

ειμαστε πριγκηπες? ολαλα! εσυ βρηκες δουλεια στο αντικειμενο σου? αν ναι πως?
Ναι βρήκα. Δουλεύω από το 2001! Βασικά είμαι απόφοιτος ΓΠΑ "μιας άλλης εποχής" (πήρα πτυχίο το κομβικό έτος 1998). Και λέω κομβικό, γιατί τότε αποφάσισε το ΥΠΕΠΘ με Υπουργό τον κ. Αρσένη να διπλασιαστούν οι προσφερόμενες θέσεις σε ΑΕΙ/ΑΤΕΙ και να ξεπηδήσουν σα μανιτάρια πολλές νέες σχολές σε όλη την επικράτεια. Τις συνέπειες αυτών των 2 γεγονότων τις βιώνετε στο πετσί σας εσείς οι νεώτεροι...
Το πώς? χχχχμμμμμμ απλά δεν έκατσα στα "αυγά μου"! Ενημερωνόμουνα διαρκώς για οποιαδήποτε ευκαιρία εργασίας (διαδίκτυο, εφημερίδες, γραφείο διασύνδεσης σε uni και Δήμο κ.τ.λ. κ.τ.λ.) και έκανα διαρκώς αιτήσεις. Παράλληλα έκανα μεταπτυχιακές σπουδές (2 MSc και PhD) σε Ελλάδα και εξωτερικό. Εδώ βοήθησε το γεγονός, ότι τότε τα μεταπτυχιακά δεν είχαν δίδακτρα. Και φυσικά έψαχνα διαρκώς για υποτροφίες (και βρήκα).
Νομίζω κατάλαβες... αλλά οι καιροί για σας είναι ακόμα δυσκολότεροι... Πολλοί πάντως επιλέγουν τη μετανάστευση, κάτι που το έκανα και εγώ κάποτε.
Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θέλω να σε ρωτήσω κάτι και συγνώμη αν γίνομαι αδιακριτή...

Απλα ρωτάω γιατί θέλω να μαθαινω γενικά τι επαγγελματα βρίσκει κανείς ανάλογα με το τι σπουδάζει. Βέβαια αν θέλεις απαντάς.

pavlinious
Νεοφερμένο μέλος

VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος

Προς VouDou
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι και συγνώμη αν γίνομαι αδιακριτή...Εσύ τι δουλειά κάνεις τωρα?
Απλα ρωτάω γιατί θέλω να μαθαινω γενικά τι επαγγελματα βρίσκει κανείς ανάλογα με το τι σπουδάζει. Βέβαια αν θέλεις απαντάς.![]()
Η τελευταία μου εργασία ήταν μεταδιδακτορικός ερευνητής στο εξωτερικό. Το γράφει και το προφιλ μου (νομίζω)... Τον προηγούμενο μήνα απολύθηκα από τον ελληνικό στρατό (310 λελέ). Ωστόσο, έχω κάνει πολλές δουλειές μέχρι σήμερα (ως γεωπόνος πάντα)...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.