Δασκάλα ή Νηπιαγωγός;

MarcoReus

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο MarcoReus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 377 μηνύματα.
Το πιο σημαντικο που προσφερουν τα σωματα ασφαλειας ειναι η μονιμοτητα και η σιγουρια και οχι τα πολλα (που δεν ειναι) χρηματα. Ειναι μεγαλο πραγμα να ξερεις οτι καθε μηνα θα εχεις λεφτα στην τσεπη σου βρεξει χιονισει και δε θα μεινεις ανεργος ποτε.
 

luisnazariodelima

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο luisnazariodelima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα.
Δεν είναι ανάγκη να πας σε σώμα ασφαλείας και να είσαι μάχιμος. Στην αστυνομία υπάρχουν και αστυνομικοί ειδικών καθηκόντων πχ ψυχολόγοι, ιατροί, φυσικοθεραπευτές, υδραυλικοί και πολλές άλλες ειδικότητες. Απλά εδώ μέσα όσοι ακούνε σώματα ασφαλείας έχουν στο νου τους τον πυροσβέστη που μπαίνει μέσα στις φωτιές ή τον αστυφύλακα που τρώει τη μολότοφ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Steffie88

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα.
Από όσα γνωρίζω από τον περίγυρο μου αν θες να μείνεις ελλάδα το παιδαγωγικό (δασκάλων) είναι κάπως καλύτερη σαν επιλογή σε σχέση με το νηπιαγωγών. Όχι ότι θα διοριστείς πιο εύκολα ή οτιδήποτε, αλλά με το παιδαγωγικό ξέρω άτομα που τα πήραν πιο εύκολα ως αναπληρωτές (μαζί με ένα μεταπτυχιακό) παρά νηπιαγωγούς. Επίσης πλέον ζητάνε πολλούς δασκάλους και στα κδαπ συν τα ιδιαίτερα που μπορεί να κάνει κάποιος. Και εγώ από όσο ξέρω ένας νηπιαγωγός μπορεί να κάνει στην πρώτη και ίσως δευτέρα δημοτικού μάθημα αλλά και πάλι δεν γίνεται εύκολα, καθώς θα προτιμήσουν άτομο από το παιδαγωγικό. Τώρα για το εξωτερικό δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη διαφορά αν και δεν ξέρω περισσότερα.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top