Γεια σας, δεν έχω δώσει πανελλήνιες αλλά δίνω του χρόνου και έχω αρχίσει ήδη να αγχώνομαι. Είμαι υγείας και στόχος μου είναι βασικά ιατρική Αθήνας, αλλά θέλω να σκεφτώ εναλλακτικές αν δεν περάσω. Υπάρχουν κριτήρια για να πάρει κανείς μεταγραφή από σχολή; (Πχ από Πάτρα για Αθήνα).
Επίσης πέρα από ιατρική δεν ξέρω τι άλλο έχει επαγγελματικη αποκατάσταση αν δεν έχει κάποιος λεφτά για ιδιωτικό γραφείο. Φαρμακευτική και οδοντιατρική υπάρχει αποκατάσταση χωρίς δικό σου κατάστημα/γραφείο;
Κτηνιατρική με ενδιαφέρει ως επάγγελμα αλλά με χαλάει λίγο ότι δεν έχει σχολή στην Αθήνα, και δεν έχω καμία ιδέα αν υπάρχει επαγγελματική αποκατάσταση.
Βιολογικό και χημικό έχω ακούσει ότι ο μισθός σε εργαστήριο δεν αρκεί και χρειάζεται παράλληλα άλλη δουλειά
Υπάρχουν άλλες σχολές με επαγγελματική αποκατάσταση (τουλάχιστον συγκριτικά με τις άλλες) και έναν οκ μισθό, που να μη χρειάζονται κεφάλαιο; Αξίζει κτηνιατρική/ οδοντιατρική / φαρμακευτική;
Επίσης πέρα από ιατρική δεν ξέρω τι άλλο έχει επαγγελματικη αποκατάσταση αν δεν έχει κάποιος λεφτά για ιδιωτικό γραφείο. Φαρμακευτική και οδοντιατρική υπάρχει αποκατάσταση χωρίς δικό σου κατάστημα/γραφείο;
Κτηνιατρική με ενδιαφέρει ως επάγγελμα αλλά με χαλάει λίγο ότι δεν έχει σχολή στην Αθήνα, και δεν έχω καμία ιδέα αν υπάρχει επαγγελματική αποκατάσταση.
Βιολογικό και χημικό έχω ακούσει ότι ο μισθός σε εργαστήριο δεν αρκεί και χρειάζεται παράλληλα άλλη δουλειά
Υπάρχουν άλλες σχολές με επαγγελματική αποκατάσταση (τουλάχιστον συγκριτικά με τις άλλες) και έναν οκ μισθό, που να μη χρειάζονται κεφάλαιο; Αξίζει κτηνιατρική/ οδοντιατρική / φαρμακευτική;
Drscientist
Νεοφερμένο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.

Υπάρχουν κριτήρια για να πάρει κανείς μεταγραφή από σχολή; (Πχ από Πάτρα για Αθήνα).
Αδέρφια φοιτητές έχεις;

Ευχαριστώ! Αδέρφια φοιτητές οχι, αλλά με αναπηρία ναι, οπότε νομίζω πως έχω μόνο 2 μόρια από τα κριτήρια αυτά που λέειView attachment 150226
Αδέρφια φοιτητές έχεις;
Drscientist
Νεοφερμένο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.

Υπολόγισες και το κατά κεφαλην εισόδημα της οικογένειας;Ευχαριστώ! Αδέρφια φοιτητές οχι, αλλά με αναπηρία ναι, οπότε νομίζω πως έχω μόνο 2 μόρια από τα κριτήρια αυτά που λέει

Νομίζω πως δε βγαίνει κάτω από 12k. Με μόνο 2 μόρια υπάρχει περίπτωση για μεταγραφή;Υπολόγισες και το κατά κεφαλην εισόδημα της οικογένειας;
Drscientist
Νεοφερμένο μέλος

Με 2 οχιΝομίζω πως δε βγαίνει κάτω από 12k. Με μόνο 2 μόρια υπάρχει περίπτωση για μεταγραφή;
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 820 μηνύματα.

Δεν ξέρω. Πάντως κοίτα και την προοπτική να ξαναδώσεις και από το 2ο πεδίο.
ch2006
Νεοφερμένο μέλος
Ο ch2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα.

Οδοντιατρική λίγο δύσκολο εάν δεν έχεις δικό σου ιατρείο. Η φαρμακευτική από την άλλη σου δίνει τη δυνατότητα να εργαστείς σε πολλές εταιρείες εάν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να ανοίξεις φαρμακείο. Άλλες σχολές με αποκατάσταση και ικανοποιητικό εισόδημα είναι οι σχολές διατροφολογίας και φυσικοθεραπείας εάν σε ενδιαφέρουν. Επίσης, υπάρχει και η σχολή Βιοϊατρικών επιστημών η οποία ναι μεν σου εξασφαλίζει εργασία αλλά τα χρήματα μπορεί να είναι ένα πρόβλημα (εξαρτάται βέβαια και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσεις, αυτό συμβαίνει συνήθως στα ιατρικά εργαστήρια). Από τη σχολή αυτή μπορείς να βγεις και οδοντοτεχνίτης, οπτικός(όπου θα χρειαστεί πάλι να έχεις δικό σου εργαστήριο/κατάστημα), τεχνολόγος ιατρικών εργαστηρίων ή τεχνολόγος ακτινολόγος (που εργάζονται συνήθως σε ιατρικά κέντρα)Επίσης πέρα από ιατρική δεν ξέρω τι άλλο έχει επαγγελματικη αποκατάσταση αν δεν έχει κάποιος λεφτά για ιδιωτικό γραφείο. Φαρμακευτική και οδοντιατρική υπάρχει αποκατάσταση χωρίς δικό σου κατάστημα/γραφείο;
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 880 μηνύματα.

Κτηνιατρική και Χημικό είναι οι καλύτερες σχολές. Κτηνιατρική έχει 0% ανεργία και Χημικό πολλές επιλογές για δουλειές.Γεια σας, δεν έχω δώσει πανελλήνιες αλλά δίνω του χρόνου και έχω αρχίσει ήδη να αγχώνομαι. Είμαι υγείας και στόχος μου είναι βασικά ιατρική Αθήνας, αλλά θέλω να σκεφτώ εναλλακτικές αν δεν περάσω. Υπάρχουν κριτήρια για να πάρει κανείς μεταγραφή από σχολή; (Πχ από Πάτρα για Αθήνα).

Κτηνιατρική βρίσκει κανείς δουλειά χωρίς να ανοίξει δικό του κτηνιατρείο;Κτηνιατρική και Χημικό είναι οι καλύτερες σχολές. Κτηνιατρική έχει 0% ανεργία και Χημικό πολλές επιλογές για δουλειές.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.989 μηνύματα.

Η κτηνιατρικη στην αθηνα ειναι δυσκολη υποθεση με τα σκυλακια γατακια
Παροτι εχουμε τρομερη αυξηση κατοικιδιων ο κοσμος δεν ειναι διατεθειμένος να πληρωσει γιατρο.
Καλα την εχουν οι κτηνιατροι πλουσιων προαστιων..Κηφισιά, εκαλη , γλυφαδα.
Στην επαρχια εινα αλλιως γιατι εχει και τα μοσχαρακια.
Παροτι εχουμε τρομερη αυξηση κατοικιδιων ο κοσμος δεν ειναι διατεθειμένος να πληρωσει γιατρο.
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 880 μηνύματα.

Συμφωνώ. Επαρχία έχει πολύ δουλειά, επίσης καλές δουλειές με καλά λεφτά έχει στις ιχθυοκαλιεργιες.Η κτηνιατρικη στην αθηνα ειναι δυσκολη υποθεση με τα σκυλακια γατακια
Xryssa
Νεοφερμένο μέλος
Η Xryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 19 μηνύματα.

Στην Αθήνα έχει πάρα πολύς κόσμος κατοικίδια πλέον και είναι αναγκασμενοι-θελουν δεν θελουν- να τα πηγαίνουν στον κτηνίατρο. Τα εμβόλια είναι πολύ συχνά, οι αποπαρασιτωσεις απαραίτητες, οι στειρώσεις υποχρεωτικές εκ του νόμου, όπως και τα τσιπακια. Σε ακριβές περιοχές οι κτηνίατροι χρεώνουν πολύ, στις άλλες συνοικίες λιγότερα. Όλοι οι κτηνίατροι εργάζονται είτε ατομικά είτε σε κλινικές πολλοί μαζί. Σημειωτέον η κτηνιατρική θεωρείται η δυσκολότερη σχολή του 3ου πεδίου.
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, όντως είναι η δυσκολότερη σχολή κι από Ιατρικές, Φαρμακευτικές, Οδοντιατρικές κλπ αλλά έχει πολύ καλή επαγγελματική αποκατάσταση.Στην Αθήνα έχει πάρα πολύς κόσμος κατοικίδια πλέον και είναι αναγκασμενοι-θελουν δεν θελουν- να τα πηγαίνουν στον κτηνίατρο. Τα εμβόλια είναι πολύ συχνά, οι αποπαρασιτωσεις απαραίτητες, οι στειρώσεις υποχρεωτικές εκ του νόμου, όπως και τα τσιπακια. Σε ακριβές περιοχές οι κτηνίατροι χρεώνουν πολύ, στις άλλες συνοικίες λιγότερα. Όλοι οι κτηνίατροι εργάζονται είτε ατομικά είτε σε κλινικές πολλοί μαζί. Σημειωτέον η κτηνιατρική θεωρείται η δυσκολότερη σχολή του 3ου πεδίου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- panunniotis
- elenitren
- waakaq
- redpointer
- Nala
- neuronova
- geneticist
- ch2006
- Corfu kitty
- Obi-Wan Kenobi
- Drscientist
- Hased Babis
- katia.m
- Unboxholics
- Hmmytheos
- Xryssa
- Mammy Nun
- sophiaa
- Jauahahwiwisjs
- sophieee
- abyssiniancat
- mpimpika
- eftria
- ang12_012
- akis_95
- thenutritionist
- shuuu
- thanasarasz
- Anna1974
- Nick_Athens
- jellojina
- confused???
- NikosPap_
- globglogabgalab
- hello1234
- Lydiaaaaaaa
- Primary Care
- Ersa
- ck_chrysiis
- charmander
- psychoticwaltz
- Greg25
- bigguy
- Huener
- elinamav
- Scandal
- Sotiris.Y
- fgk
- st.krf
- burningfire
- Κλημεντίνη
- FNC_Sophia
- mimis
- iew
- andreouk
- afraim
- nicole1982
- Τρελας123
- sakplat
- Than003
- Startx0
- aris65
- GIANCHRIS
- Leo21
- krys
- Isa
- jYanniss
- rseven
- Pyotr_Krasnov
- Sotiris 12
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.