panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

α)Τον πάω στο διευθυντή,τον καρφώνω δλδ,παίρνει την αποβολή που πρέπει και ησυχάζουμε όλοι.Αυτό θα ήθελα ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ να το κάνω,γιατί με το συγκεκριμένο άτομο είχαμε και μία κόντρα ανέκαθεν,αλλά από την άλλη φοβάμαι και λίγο γιατί κι εγώ έχω λίγο ψιλολερωμένη τη φωλιά μου εδώ που τα λέμε και μία φορά που τον είχα πάει στο διευθυντή πρόπερσι στο επόμενο διάλειμμα πήγαν εμένα στο διευθυντή κάτι κορίτσια επειδή και καλά είπα μία χοντρή και κάτι τέτοιες χαζομάρες (τέτοιου στιλ πάντα,με είπε έτσι,κτλ...) και αυτό μπορεί να επαναληφθεί κάλλιστα.
β)Τον αφήνω να κάνει ό,τι κάνει.
Τι να κάνω?Any tips please?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

μην γινεσαι το τσιρακι τον καθηγητων
θα σε μισουν ολοι και ολοι δεν θα σε κανουν περα ....μια χαζομαρα ειναι με τον αναπτυρα που το κανουν πολλοι
χαλαρωσε και αν δεν σε χτυπησει κανε πλακα και εσυ με τους αλλους
α και ειναι πολυ μεγαλη βρισια το χοντρη για να σε βαλει τιμωρια ο καθηγητης

και κατι τελευταιο .... επειδη βλεπω οτι εισαι βαθμοθυρας ( δικαιωμα σου)
μην το δειχνεις στους αλλους γιατι τους προκαλεις εκνευρισμο
ξερω τι σου λεω
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

ρε παναγιωτη
μην γινεσαι το τσιρακι τον καθηγητων
θα σε μισουν ολοι και ολοι δεν θα σε κανουν περα ....μια χαζομαρα ειναι με τον αναπτυρα που το κανουν πολλοι
χαλαρωσε και αν δεν σε χτυπησει κανε πλακα και εσυ με τους αλλους
α και ειναι πολυ μεγαλη βρισια το χοντρη για να σε βαλει τιμωρια ο καθηγητης
και κατι τελευταιο .... επειδη βλεπω οτι εισαι βαθμοθυρας ( δικαιωμα σου)
μην το δειχνεις στους αλλους γιατι τους προκαλεις εκνευρισμο
ξερω τι σου λεω
Βαθμοθύρας?Εγώ?????(σοβαρά τώρα)
Και ποιος μίλησε για τσιράκι των καθηγητών?Επειδή με ενοχλεί,εγώ πρέπει να τον ανέχομαι για να μην πει κανείς ότι είμαι το τσιράκι του διευθυντή?

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Βαθμοθύρας?Εγώ?????(σοβαρά τώρα)
Και ποιος μίλησε για τσιράκι των καθηγητών?Επειδή με ενοχλεί,εγώ πρέπει να τον ανέχομαι για να μην πει κανείς ότι είμαι το τσιράκι του διευθυντή?![]()
ε συγνωμη δεν φαινεται οταν ελεγες οτι γραψατε ενα διαγωνισμα και δεν εγραψες 20 αλλα κατι λιγοτερο
αν θες να το πεις να μαζευτειτε ατομα και πες το
αν πας μονος σου μπορει να εχεις παρατραγουδα
γυμνασιο εισαι μην ξεχνας
eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Σοβαρά τώρα, εάν πολλοί συμμαθητές σου έχουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα συζητήστε το πολιτισμένα με αυτόν χωρίς την παρέμβαση του διευθυντή και αν αυτό δεν πιάσει, τότε ή πάτε στο διευθυντή ή jab-cross-hook στη μάπα του.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Προφανώς τον αντιπαθείς, δεν σε ενοχλεί και τόσο το θέμα του καπνίσματος/αναπτήρα. Λύσε το πρόβλημα μόνος σου, όχι με τη "βοήθεια" του διευθυντή. Btw τι έγινε?
Ναι,πράγματι με το συγκεκριμένο συμμαθητή μου έχουμε μία αμοιβαία έχθρα. Τεσπα,τελικά αυτός σταμάτησε να το κάνει αυτό με τον αναπτήρα αλλά δεν έγινε τίποτα. Οπότε δύο εκδοχές υπάρχουν.
α)κάποιος τον πήγε στο διευθυντή και δε μαθεύτηκε,οπότε αυτός τις έκοψε τις μ@λ@κίες.
β)κάποιος από το σχολείο μου (μαθητής ή καθηγητής) διαβάζει ό,τι γράφω εδώ μέσα και λύθηκε το θεματάκι.
Επειδή το πρώτο αποκλείεται να έχει συμβεί (τα νέα διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στο σχολείο μου),και έχω υποψιαστεί αρκετές φορές ότι συμβαίνει το δεύτερο,κάτι μου λέει ότι ξέρω τι έγινε.

trelomogolo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι,πράγματι με το συγκεκριμένο συμμαθητή μου έχουμε μία αμοιβαία έχθρα. Τεσπα,τελικά αυτός σταμάτησε να το κάνει αυτό με τον αναπτήρα αλλά δεν έγινε τίποτα. Οπότε δύο εκδοχές υπάρχουν.
α)κάποιος τον πήγε στο διευθυντή και δε μαθεύτηκε,οπότε αυτός τις έκοψε τις μ@λ@κίες.
β)κάποιος από το σχολείο μου (μαθητής ή καθηγητής) διαβάζει ό,τι γράφω εδώ μέσα και λύθηκε το θεματάκι.
Επειδή το πρώτο αποκλείεται να έχει συμβεί (τα νέα διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στο σχολείο μου),και έχω υποψιαστεί αρκετές φορές ότι συμβαίνει το δεύτερο,κάτι μου λέει ότι ξέρω τι έγινε.![]()
να βαρε8ηκε ο μαγκασ ασ πουμε δεν παιζει...φιλε τετοια φαντασια ουτε εγω...
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

να βαρε8ηκε ο μαγκασ ασ πουμε δεν παιζει...φιλε τετοια φαντασια ουτε εγω...
Πίστεψέ με,Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Α-Ι-Τ-Α-Ι να βαρέθηκε,αλλιώς θα το'γραφα σαν τρίτο ενδεχόμενο.

Guest 875331
Επισκέπτης

Πίστεψέ με,Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Α-Ι-Τ-Α-Ι να βαρέθηκε,αλλιώς θα το'γραφα σαν τρίτο ενδεχόμενο.![]()
δειρτον ή πες το στο διευθυντή.

Μονο τα ζωα θα το ανεχοντουσαν.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

spyros1996
Νεοφερμένο μέλος

χαρα και τσακπινια παιδια χαρα και τσακπινια
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν,να'μαι και πάλι!!!Επιστρέφω στο ischool μετά από λίγο καιρό αδράνειας για να εκφράσω κάτι που με απασχολεί τώρα τελευταία.Λοιπόν,έχω έναν συμμαθητή ο οποίος το καλοκαίρι (μετά τη β γυμνασίου) άρχισε το κάπνισμα.Εμένα δε με πειράζει,κακό στο εαυτό του κάνει,αλλά χρησιμοποιεί τον αναπτήρα που φέρνει κάθε μέρα μαζί του στο σχολείο και για άλλες χρήσεις...Ας πούμε εκεί που περπατάς μπορεί να έρθει και να ανάψει τον αναπτήρα ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα στο μάτι σου για λίγο και μετά να τον σβήσει.Το κάνει για πλάκα (όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλους) αλλά αυτό μπορεί να αποβεί επικίνδυνο.Και το έχει κάνει και στην τσάντα μου.Λοιπόν,επειδή του είπα ότι με ενοχλεί αλλά δεν έκανε τίποτα,έχω δύο επιλογές.
α)Τον πάω στο διευθυντή,τον καρφώνω δλδ,παίρνει την αποβολή που πρέπει και ησυχάζουμε όλοι.Αυτό θα ήθελα ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ να το κάνω,γιατί με το συγκεκριμένο άτομο είχαμε και μία κόντρα ανέκαθεν,αλλά από την άλλη φοβάμαι και λίγο γιατί κι εγώ έχω λίγο ψιλολερωμένη τη φωλιά μου εδώ που τα λέμε και μία φορά που τον είχα πάει στο διευθυντή πρόπερσι στο επόμενο διάλειμμα πήγαν εμένα στο διευθυντή κάτι κορίτσια επειδή και καλά είπα μία χοντρή και κάτι τέτοιες χαζομάρες (τέτοιου στιλ πάντα,με είπε έτσι,κτλ...) και αυτό μπορεί να επαναληφθεί κάλλιστα.
β)Τον αφήνω να κάνει ό,τι κάνει.
Τι να κάνω?Any tips please?![]()
Κοίταξε , αν δεξιοφέρνεις ( Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών , ΔΑΠ , ΝΔ , Χ.Α. ) να τον καρφώσεις .
Είναι γνωστή τακτική από τα παιδικά χρόνια.
Αλλιώς να μην τον ρουφιανέψεις.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Πρόεδρε του 15μελούς άκου πρέπει σνυλεύσεις.
Αν συμφωνεί η πλειοψηφία της τάξης τότε κάνεις τα παράπονα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.