IASONAS Νεοφερμένο μέλος Ο IASONAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:02 Ο IASONAS έγραψε: #1 01-06-11 16:02 Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? 24ωρο λουκέτο στα ΑΕΙ | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:06 Ο Iliaso έγραψε: #2 01-06-11 16:06 AXAXAXA δε πάω αμερική καλύτερα με τη μία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:13 Ο gregory nub: #3 01-06-11 16:13 Και μετα θα χρεωνουν και το λυκειο γιατι δεν ειναι υποχρεωτικη εκπαιδευση. Αυτη η κυβερνηση ειναι για τον πτσο. ( δεν εγραψα τιποτα κακο, ΟΧΙ ΜΠΑΝ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:13 Ο Libertus έγραψε: #4 01-06-11 16:13 Εγώ δεν είδα να υπονοείται τίποτα για δίδακτρα στα ελληνικά Πανεπιστήμια. Για τα οικονομικά προβλήματα των Πανεπιστημίων μιλάει.Ε , το ξέρουμε αυτό , και πού δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IASONAS Νεοφερμένο μέλος Ο IASONAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:17 Ο IASONAS έγραψε: #5 01-06-11 16:17 Το οτι κλεινουν τα πανεπιστημια δεν σου λεει κατι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #6 01-06-11 16:21 Κι πριν ένα μήνα είχαν πάρει αναστολή λειτουργίας κάποιες σχολές.Αυτό δε λέει κάτι. 24ωρο κλείσιμο γράφει το site. Και στην τελική , φαντάσου το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει ότι θα πληρώνουμε δίδακτρα.Θα ξεσηκωθεί όλο το Πανελλήνιο κι όλοι θα φεύγουν για εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:25 Ο Iliaso έγραψε: #7 01-06-11 16:25 Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όσοι μπορούν φεύγουν έτσι και αλλιώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Libertus έγραψε: #8 01-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όσοι μπορούν φεύγουν έτσι και αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:00 Ο vassilis498: #9 01-06-11 17:00 Δε νομίζω πως το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει ή υπονοεί κάτι τέτοιο, αλλά θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή, ήδη μας τα μασάνε με τον Εύδοξο. Και φυσικά είμαι κατά για προφανείς λόγους. Επισης νομίζω πρέπει να υπάρχει αντίστοιχο θέμα αλλά βαριέμαι να ψάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #10 01-06-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Κι πριν ένα μήνα είχαν πάρει αναστολή λειτουργίας κάποιες σχολές.Αυτό δε λέει κάτι. 24ωρο κλείσιμο γράφει το site. Και στην τελική , φαντάσου το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει ότι θα πληρώνουμε δίδακτρα.Θα ξεσηκωθεί όλο το Πανελλήνιο κι όλοι θα φεύγουν για εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Το είδαμε πως ξεσηκώθηκε το Πανελλήνιο και που ήρθε η Τρόικα.. Τα έχουμε ζήσει.. Ποιος θα νοιαστεί;; Θα πρέπει ΚΑΙ πάλι να βγουν οι Ισπανοι στους δρόμους(ή κάποιος άλλος λαός) και να μας πετάν υπονοούμενα για να ξεσηκωθούμε... Η νοοοτροπία του Έλληνα είναι "Κάθομαι και αν σηκωθει ο γείτονας να κάνει κάτι ΙΣΩΣ κάνω κι εγώ".. Στο θέμα μας πιστεύω πως αν όχι 100% με σιγουρια 90% θα βάλουν διδακτρα.. Κι αν όχι σε όλα τουλάχιστον στο Αριστοτέλειο και στο Αθηνών θα βάλουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:06 Ο Libertus έγραψε: #11 01-06-11 17:06 Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να φουντώνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #12 01-06-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι Εννοείται πως θα παραγίνει αλλά αυτοί βλέπεις κοιτάνε να πάρουν λεφτά... Ρίξτε μια ματια εδώ μου πέσαν τα μαλλιά όταν το είδα-->https://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_6852.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:26 Η nefi έγραψε: #13 01-06-11 17:26 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? Click για ανάπτυξη... ουτε για αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2011 explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:44 Ο explorer έγραψε: #14 01-06-11 17:44 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? 24ωρο λουκέτο στα ΑΕΙ | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Click για ανάπτυξη... Δεν παν να πνιγούν όλοι τους...12 χρόνια περιμέναμε για να πάμε από τα περιττώματα στα περιττώματα. Θα χαρώ να στείλω e-mail στον ΓΑΠ από εξωτερικό,αν γίνει κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:46 Ο Iliaso έγραψε: #15 01-06-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Click για ανάπτυξη... Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Ο ἅλς έγραψε: #16 01-06-11 19:54 Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:02 Ο Libertus έγραψε: #17 01-06-11 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω , απλά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πάρουν ένα χαρτί εδώ στα σίγουρα κι μετά να φύγουν. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα.. Έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:10 Ο nPb έγραψε: #18 01-06-11 20:10 Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:48 Ο ἅλς έγραψε: #19 01-06-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? 24ωρο λουκέτο στα ΑΕΙ | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:06 Ο Iliaso έγραψε: #2 01-06-11 16:06 AXAXAXA δε πάω αμερική καλύτερα με τη μία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:13 Ο gregory nub: #3 01-06-11 16:13 Και μετα θα χρεωνουν και το λυκειο γιατι δεν ειναι υποχρεωτικη εκπαιδευση. Αυτη η κυβερνηση ειναι για τον πτσο. ( δεν εγραψα τιποτα κακο, ΟΧΙ ΜΠΑΝ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:13 Ο Libertus έγραψε: #4 01-06-11 16:13 Εγώ δεν είδα να υπονοείται τίποτα για δίδακτρα στα ελληνικά Πανεπιστήμια. Για τα οικονομικά προβλήματα των Πανεπιστημίων μιλάει.Ε , το ξέρουμε αυτό , και πού δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IASONAS Νεοφερμένο μέλος Ο IASONAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:17 Ο IASONAS έγραψε: #5 01-06-11 16:17 Το οτι κλεινουν τα πανεπιστημια δεν σου λεει κατι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #6 01-06-11 16:21 Κι πριν ένα μήνα είχαν πάρει αναστολή λειτουργίας κάποιες σχολές.Αυτό δε λέει κάτι. 24ωρο κλείσιμο γράφει το site. Και στην τελική , φαντάσου το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει ότι θα πληρώνουμε δίδακτρα.Θα ξεσηκωθεί όλο το Πανελλήνιο κι όλοι θα φεύγουν για εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:25 Ο Iliaso έγραψε: #7 01-06-11 16:25 Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όσοι μπορούν φεύγουν έτσι και αλλιώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Libertus έγραψε: #8 01-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όσοι μπορούν φεύγουν έτσι και αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:00 Ο vassilis498: #9 01-06-11 17:00 Δε νομίζω πως το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει ή υπονοεί κάτι τέτοιο, αλλά θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή, ήδη μας τα μασάνε με τον Εύδοξο. Και φυσικά είμαι κατά για προφανείς λόγους. Επισης νομίζω πρέπει να υπάρχει αντίστοιχο θέμα αλλά βαριέμαι να ψάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #10 01-06-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Κι πριν ένα μήνα είχαν πάρει αναστολή λειτουργίας κάποιες σχολές.Αυτό δε λέει κάτι. 24ωρο κλείσιμο γράφει το site. Και στην τελική , φαντάσου το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει ότι θα πληρώνουμε δίδακτρα.Θα ξεσηκωθεί όλο το Πανελλήνιο κι όλοι θα φεύγουν για εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Το είδαμε πως ξεσηκώθηκε το Πανελλήνιο και που ήρθε η Τρόικα.. Τα έχουμε ζήσει.. Ποιος θα νοιαστεί;; Θα πρέπει ΚΑΙ πάλι να βγουν οι Ισπανοι στους δρόμους(ή κάποιος άλλος λαός) και να μας πετάν υπονοούμενα για να ξεσηκωθούμε... Η νοοοτροπία του Έλληνα είναι "Κάθομαι και αν σηκωθει ο γείτονας να κάνει κάτι ΙΣΩΣ κάνω κι εγώ".. Στο θέμα μας πιστεύω πως αν όχι 100% με σιγουρια 90% θα βάλουν διδακτρα.. Κι αν όχι σε όλα τουλάχιστον στο Αριστοτέλειο και στο Αθηνών θα βάλουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:06 Ο Libertus έγραψε: #11 01-06-11 17:06 Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να φουντώνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #12 01-06-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι Εννοείται πως θα παραγίνει αλλά αυτοί βλέπεις κοιτάνε να πάρουν λεφτά... Ρίξτε μια ματια εδώ μου πέσαν τα μαλλιά όταν το είδα-->https://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_6852.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:26 Η nefi έγραψε: #13 01-06-11 17:26 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? Click για ανάπτυξη... ουτε για αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2011 explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:44 Ο explorer έγραψε: #14 01-06-11 17:44 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? 24ωρο λουκέτο στα ΑΕΙ | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Click για ανάπτυξη... Δεν παν να πνιγούν όλοι τους...12 χρόνια περιμέναμε για να πάμε από τα περιττώματα στα περιττώματα. Θα χαρώ να στείλω e-mail στον ΓΑΠ από εξωτερικό,αν γίνει κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:46 Ο Iliaso έγραψε: #15 01-06-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Click για ανάπτυξη... Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Ο ἅλς έγραψε: #16 01-06-11 19:54 Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:02 Ο Libertus έγραψε: #17 01-06-11 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω , απλά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πάρουν ένα χαρτί εδώ στα σίγουρα κι μετά να φύγουν. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα.. Έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:10 Ο nPb έγραψε: #18 01-06-11 20:10 Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:48 Ο ἅλς έγραψε: #19 01-06-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
AXAXAXA δε πάω αμερική καλύτερα με τη μία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:13 Ο gregory nub: #3 01-06-11 16:13 Και μετα θα χρεωνουν και το λυκειο γιατι δεν ειναι υποχρεωτικη εκπαιδευση. Αυτη η κυβερνηση ειναι για τον πτσο. ( δεν εγραψα τιποτα κακο, ΟΧΙ ΜΠΑΝ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:13 Ο Libertus έγραψε: #4 01-06-11 16:13 Εγώ δεν είδα να υπονοείται τίποτα για δίδακτρα στα ελληνικά Πανεπιστήμια. Για τα οικονομικά προβλήματα των Πανεπιστημίων μιλάει.Ε , το ξέρουμε αυτό , και πού δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IASONAS Νεοφερμένο μέλος Ο IASONAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:17 Ο IASONAS έγραψε: #5 01-06-11 16:17 Το οτι κλεινουν τα πανεπιστημια δεν σου λεει κατι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #6 01-06-11 16:21 Κι πριν ένα μήνα είχαν πάρει αναστολή λειτουργίας κάποιες σχολές.Αυτό δε λέει κάτι. 24ωρο κλείσιμο γράφει το site. Και στην τελική , φαντάσου το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει ότι θα πληρώνουμε δίδακτρα.Θα ξεσηκωθεί όλο το Πανελλήνιο κι όλοι θα φεύγουν για εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:25 Ο Iliaso έγραψε: #7 01-06-11 16:25 Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όσοι μπορούν φεύγουν έτσι και αλλιώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Libertus έγραψε: #8 01-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όσοι μπορούν φεύγουν έτσι και αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:00 Ο vassilis498: #9 01-06-11 17:00 Δε νομίζω πως το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει ή υπονοεί κάτι τέτοιο, αλλά θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή, ήδη μας τα μασάνε με τον Εύδοξο. Και φυσικά είμαι κατά για προφανείς λόγους. Επισης νομίζω πρέπει να υπάρχει αντίστοιχο θέμα αλλά βαριέμαι να ψάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #10 01-06-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Κι πριν ένα μήνα είχαν πάρει αναστολή λειτουργίας κάποιες σχολές.Αυτό δε λέει κάτι. 24ωρο κλείσιμο γράφει το site. Και στην τελική , φαντάσου το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει ότι θα πληρώνουμε δίδακτρα.Θα ξεσηκωθεί όλο το Πανελλήνιο κι όλοι θα φεύγουν για εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Το είδαμε πως ξεσηκώθηκε το Πανελλήνιο και που ήρθε η Τρόικα.. Τα έχουμε ζήσει.. Ποιος θα νοιαστεί;; Θα πρέπει ΚΑΙ πάλι να βγουν οι Ισπανοι στους δρόμους(ή κάποιος άλλος λαός) και να μας πετάν υπονοούμενα για να ξεσηκωθούμε... Η νοοοτροπία του Έλληνα είναι "Κάθομαι και αν σηκωθει ο γείτονας να κάνει κάτι ΙΣΩΣ κάνω κι εγώ".. Στο θέμα μας πιστεύω πως αν όχι 100% με σιγουρια 90% θα βάλουν διδακτρα.. Κι αν όχι σε όλα τουλάχιστον στο Αριστοτέλειο και στο Αθηνών θα βάλουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:06 Ο Libertus έγραψε: #11 01-06-11 17:06 Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να φουντώνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #12 01-06-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι Εννοείται πως θα παραγίνει αλλά αυτοί βλέπεις κοιτάνε να πάρουν λεφτά... Ρίξτε μια ματια εδώ μου πέσαν τα μαλλιά όταν το είδα-->https://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_6852.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:26 Η nefi έγραψε: #13 01-06-11 17:26 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? Click για ανάπτυξη... ουτε για αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2011 explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:44 Ο explorer έγραψε: #14 01-06-11 17:44 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? 24ωρο λουκέτο στα ΑΕΙ | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Click για ανάπτυξη... Δεν παν να πνιγούν όλοι τους...12 χρόνια περιμέναμε για να πάμε από τα περιττώματα στα περιττώματα. Θα χαρώ να στείλω e-mail στον ΓΑΠ από εξωτερικό,αν γίνει κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:46 Ο Iliaso έγραψε: #15 01-06-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Click για ανάπτυξη... Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Ο ἅλς έγραψε: #16 01-06-11 19:54 Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:02 Ο Libertus έγραψε: #17 01-06-11 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω , απλά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πάρουν ένα χαρτί εδώ στα σίγουρα κι μετά να φύγουν. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα.. Έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:10 Ο nPb έγραψε: #18 01-06-11 20:10 Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:48 Ο ἅλς έγραψε: #19 01-06-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μετα θα χρεωνουν και το λυκειο γιατι δεν ειναι υποχρεωτικη εκπαιδευση. Αυτη η κυβερνηση ειναι για τον πτσο. ( δεν εγραψα τιποτα κακο, ΟΧΙ ΜΠΑΝ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:13 Ο Libertus έγραψε: #4 01-06-11 16:13 Εγώ δεν είδα να υπονοείται τίποτα για δίδακτρα στα ελληνικά Πανεπιστήμια. Για τα οικονομικά προβλήματα των Πανεπιστημίων μιλάει.Ε , το ξέρουμε αυτό , και πού δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IASONAS Νεοφερμένο μέλος Ο IASONAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:17 Ο IASONAS έγραψε: #5 01-06-11 16:17 Το οτι κλεινουν τα πανεπιστημια δεν σου λεει κατι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #6 01-06-11 16:21 Κι πριν ένα μήνα είχαν πάρει αναστολή λειτουργίας κάποιες σχολές.Αυτό δε λέει κάτι. 24ωρο κλείσιμο γράφει το site. Και στην τελική , φαντάσου το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει ότι θα πληρώνουμε δίδακτρα.Θα ξεσηκωθεί όλο το Πανελλήνιο κι όλοι θα φεύγουν για εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:25 Ο Iliaso έγραψε: #7 01-06-11 16:25 Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όσοι μπορούν φεύγουν έτσι και αλλιώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Libertus έγραψε: #8 01-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όσοι μπορούν φεύγουν έτσι και αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:00 Ο vassilis498: #9 01-06-11 17:00 Δε νομίζω πως το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει ή υπονοεί κάτι τέτοιο, αλλά θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή, ήδη μας τα μασάνε με τον Εύδοξο. Και φυσικά είμαι κατά για προφανείς λόγους. Επισης νομίζω πρέπει να υπάρχει αντίστοιχο θέμα αλλά βαριέμαι να ψάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #10 01-06-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Κι πριν ένα μήνα είχαν πάρει αναστολή λειτουργίας κάποιες σχολές.Αυτό δε λέει κάτι. 24ωρο κλείσιμο γράφει το site. Και στην τελική , φαντάσου το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει ότι θα πληρώνουμε δίδακτρα.Θα ξεσηκωθεί όλο το Πανελλήνιο κι όλοι θα φεύγουν για εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Το είδαμε πως ξεσηκώθηκε το Πανελλήνιο και που ήρθε η Τρόικα.. Τα έχουμε ζήσει.. Ποιος θα νοιαστεί;; Θα πρέπει ΚΑΙ πάλι να βγουν οι Ισπανοι στους δρόμους(ή κάποιος άλλος λαός) και να μας πετάν υπονοούμενα για να ξεσηκωθούμε... Η νοοοτροπία του Έλληνα είναι "Κάθομαι και αν σηκωθει ο γείτονας να κάνει κάτι ΙΣΩΣ κάνω κι εγώ".. Στο θέμα μας πιστεύω πως αν όχι 100% με σιγουρια 90% θα βάλουν διδακτρα.. Κι αν όχι σε όλα τουλάχιστον στο Αριστοτέλειο και στο Αθηνών θα βάλουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:06 Ο Libertus έγραψε: #11 01-06-11 17:06 Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να φουντώνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #12 01-06-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι Εννοείται πως θα παραγίνει αλλά αυτοί βλέπεις κοιτάνε να πάρουν λεφτά... Ρίξτε μια ματια εδώ μου πέσαν τα μαλλιά όταν το είδα-->https://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_6852.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:26 Η nefi έγραψε: #13 01-06-11 17:26 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? Click για ανάπτυξη... ουτε για αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2011 explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:44 Ο explorer έγραψε: #14 01-06-11 17:44 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? 24ωρο λουκέτο στα ΑΕΙ | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Click για ανάπτυξη... Δεν παν να πνιγούν όλοι τους...12 χρόνια περιμέναμε για να πάμε από τα περιττώματα στα περιττώματα. Θα χαρώ να στείλω e-mail στον ΓΑΠ από εξωτερικό,αν γίνει κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:46 Ο Iliaso έγραψε: #15 01-06-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Click για ανάπτυξη... Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Ο ἅλς έγραψε: #16 01-06-11 19:54 Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:02 Ο Libertus έγραψε: #17 01-06-11 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω , απλά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πάρουν ένα χαρτί εδώ στα σίγουρα κι μετά να φύγουν. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα.. Έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:10 Ο nPb έγραψε: #18 01-06-11 20:10 Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:48 Ο ἅλς έγραψε: #19 01-06-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν είδα να υπονοείται τίποτα για δίδακτρα στα ελληνικά Πανεπιστήμια. Για τα οικονομικά προβλήματα των Πανεπιστημίων μιλάει.Ε , το ξέρουμε αυτό , και πού δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IASONAS Νεοφερμένο μέλος Ο IASONAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:17 Ο IASONAS έγραψε: #5 01-06-11 16:17 Το οτι κλεινουν τα πανεπιστημια δεν σου λεει κατι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #6 01-06-11 16:21 Κι πριν ένα μήνα είχαν πάρει αναστολή λειτουργίας κάποιες σχολές.Αυτό δε λέει κάτι. 24ωρο κλείσιμο γράφει το site. Και στην τελική , φαντάσου το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει ότι θα πληρώνουμε δίδακτρα.Θα ξεσηκωθεί όλο το Πανελλήνιο κι όλοι θα φεύγουν για εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:25 Ο Iliaso έγραψε: #7 01-06-11 16:25 Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όσοι μπορούν φεύγουν έτσι και αλλιώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Libertus έγραψε: #8 01-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όσοι μπορούν φεύγουν έτσι και αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:00 Ο vassilis498: #9 01-06-11 17:00 Δε νομίζω πως το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει ή υπονοεί κάτι τέτοιο, αλλά θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή, ήδη μας τα μασάνε με τον Εύδοξο. Και φυσικά είμαι κατά για προφανείς λόγους. Επισης νομίζω πρέπει να υπάρχει αντίστοιχο θέμα αλλά βαριέμαι να ψάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #10 01-06-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Κι πριν ένα μήνα είχαν πάρει αναστολή λειτουργίας κάποιες σχολές.Αυτό δε λέει κάτι. 24ωρο κλείσιμο γράφει το site. Και στην τελική , φαντάσου το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει ότι θα πληρώνουμε δίδακτρα.Θα ξεσηκωθεί όλο το Πανελλήνιο κι όλοι θα φεύγουν για εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Το είδαμε πως ξεσηκώθηκε το Πανελλήνιο και που ήρθε η Τρόικα.. Τα έχουμε ζήσει.. Ποιος θα νοιαστεί;; Θα πρέπει ΚΑΙ πάλι να βγουν οι Ισπανοι στους δρόμους(ή κάποιος άλλος λαός) και να μας πετάν υπονοούμενα για να ξεσηκωθούμε... Η νοοοτροπία του Έλληνα είναι "Κάθομαι και αν σηκωθει ο γείτονας να κάνει κάτι ΙΣΩΣ κάνω κι εγώ".. Στο θέμα μας πιστεύω πως αν όχι 100% με σιγουρια 90% θα βάλουν διδακτρα.. Κι αν όχι σε όλα τουλάχιστον στο Αριστοτέλειο και στο Αθηνών θα βάλουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:06 Ο Libertus έγραψε: #11 01-06-11 17:06 Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να φουντώνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #12 01-06-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι Εννοείται πως θα παραγίνει αλλά αυτοί βλέπεις κοιτάνε να πάρουν λεφτά... Ρίξτε μια ματια εδώ μου πέσαν τα μαλλιά όταν το είδα-->https://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_6852.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:26 Η nefi έγραψε: #13 01-06-11 17:26 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? Click για ανάπτυξη... ουτε για αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2011 explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:44 Ο explorer έγραψε: #14 01-06-11 17:44 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? 24ωρο λουκέτο στα ΑΕΙ | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Click για ανάπτυξη... Δεν παν να πνιγούν όλοι τους...12 χρόνια περιμέναμε για να πάμε από τα περιττώματα στα περιττώματα. Θα χαρώ να στείλω e-mail στον ΓΑΠ από εξωτερικό,αν γίνει κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:46 Ο Iliaso έγραψε: #15 01-06-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Click για ανάπτυξη... Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Ο ἅλς έγραψε: #16 01-06-11 19:54 Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:02 Ο Libertus έγραψε: #17 01-06-11 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω , απλά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πάρουν ένα χαρτί εδώ στα σίγουρα κι μετά να φύγουν. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα.. Έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:10 Ο nPb έγραψε: #18 01-06-11 20:10 Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:48 Ο ἅλς έγραψε: #19 01-06-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το οτι κλεινουν τα πανεπιστημια δεν σου λεει κατι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #6 01-06-11 16:21 Κι πριν ένα μήνα είχαν πάρει αναστολή λειτουργίας κάποιες σχολές.Αυτό δε λέει κάτι. 24ωρο κλείσιμο γράφει το site. Και στην τελική , φαντάσου το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει ότι θα πληρώνουμε δίδακτρα.Θα ξεσηκωθεί όλο το Πανελλήνιο κι όλοι θα φεύγουν για εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:25 Ο Iliaso έγραψε: #7 01-06-11 16:25 Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όσοι μπορούν φεύγουν έτσι και αλλιώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Libertus έγραψε: #8 01-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όσοι μπορούν φεύγουν έτσι και αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:00 Ο vassilis498: #9 01-06-11 17:00 Δε νομίζω πως το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει ή υπονοεί κάτι τέτοιο, αλλά θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή, ήδη μας τα μασάνε με τον Εύδοξο. Και φυσικά είμαι κατά για προφανείς λόγους. Επισης νομίζω πρέπει να υπάρχει αντίστοιχο θέμα αλλά βαριέμαι να ψάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #10 01-06-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Κι πριν ένα μήνα είχαν πάρει αναστολή λειτουργίας κάποιες σχολές.Αυτό δε λέει κάτι. 24ωρο κλείσιμο γράφει το site. Και στην τελική , φαντάσου το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει ότι θα πληρώνουμε δίδακτρα.Θα ξεσηκωθεί όλο το Πανελλήνιο κι όλοι θα φεύγουν για εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Το είδαμε πως ξεσηκώθηκε το Πανελλήνιο και που ήρθε η Τρόικα.. Τα έχουμε ζήσει.. Ποιος θα νοιαστεί;; Θα πρέπει ΚΑΙ πάλι να βγουν οι Ισπανοι στους δρόμους(ή κάποιος άλλος λαός) και να μας πετάν υπονοούμενα για να ξεσηκωθούμε... Η νοοοτροπία του Έλληνα είναι "Κάθομαι και αν σηκωθει ο γείτονας να κάνει κάτι ΙΣΩΣ κάνω κι εγώ".. Στο θέμα μας πιστεύω πως αν όχι 100% με σιγουρια 90% θα βάλουν διδακτρα.. Κι αν όχι σε όλα τουλάχιστον στο Αριστοτέλειο και στο Αθηνών θα βάλουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:06 Ο Libertus έγραψε: #11 01-06-11 17:06 Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να φουντώνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #12 01-06-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι Εννοείται πως θα παραγίνει αλλά αυτοί βλέπεις κοιτάνε να πάρουν λεφτά... Ρίξτε μια ματια εδώ μου πέσαν τα μαλλιά όταν το είδα-->https://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_6852.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:26 Η nefi έγραψε: #13 01-06-11 17:26 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? Click για ανάπτυξη... ουτε για αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2011 explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:44 Ο explorer έγραψε: #14 01-06-11 17:44 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? 24ωρο λουκέτο στα ΑΕΙ | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Click για ανάπτυξη... Δεν παν να πνιγούν όλοι τους...12 χρόνια περιμέναμε για να πάμε από τα περιττώματα στα περιττώματα. Θα χαρώ να στείλω e-mail στον ΓΑΠ από εξωτερικό,αν γίνει κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:46 Ο Iliaso έγραψε: #15 01-06-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Click για ανάπτυξη... Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Ο ἅλς έγραψε: #16 01-06-11 19:54 Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:02 Ο Libertus έγραψε: #17 01-06-11 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω , απλά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πάρουν ένα χαρτί εδώ στα σίγουρα κι μετά να φύγουν. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα.. Έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:10 Ο nPb έγραψε: #18 01-06-11 20:10 Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:48 Ο ἅλς έγραψε: #19 01-06-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι πριν ένα μήνα είχαν πάρει αναστολή λειτουργίας κάποιες σχολές.Αυτό δε λέει κάτι. 24ωρο κλείσιμο γράφει το site. Και στην τελική , φαντάσου το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει ότι θα πληρώνουμε δίδακτρα.Θα ξεσηκωθεί όλο το Πανελλήνιο κι όλοι θα φεύγουν για εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:25 Ο Iliaso έγραψε: #7 01-06-11 16:25 Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όσοι μπορούν φεύγουν έτσι και αλλιώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Libertus έγραψε: #8 01-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όσοι μπορούν φεύγουν έτσι και αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:00 Ο vassilis498: #9 01-06-11 17:00 Δε νομίζω πως το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει ή υπονοεί κάτι τέτοιο, αλλά θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή, ήδη μας τα μασάνε με τον Εύδοξο. Και φυσικά είμαι κατά για προφανείς λόγους. Επισης νομίζω πρέπει να υπάρχει αντίστοιχο θέμα αλλά βαριέμαι να ψάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #10 01-06-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Κι πριν ένα μήνα είχαν πάρει αναστολή λειτουργίας κάποιες σχολές.Αυτό δε λέει κάτι. 24ωρο κλείσιμο γράφει το site. Και στην τελική , φαντάσου το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει ότι θα πληρώνουμε δίδακτρα.Θα ξεσηκωθεί όλο το Πανελλήνιο κι όλοι θα φεύγουν για εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Το είδαμε πως ξεσηκώθηκε το Πανελλήνιο και που ήρθε η Τρόικα.. Τα έχουμε ζήσει.. Ποιος θα νοιαστεί;; Θα πρέπει ΚΑΙ πάλι να βγουν οι Ισπανοι στους δρόμους(ή κάποιος άλλος λαός) και να μας πετάν υπονοούμενα για να ξεσηκωθούμε... Η νοοοτροπία του Έλληνα είναι "Κάθομαι και αν σηκωθει ο γείτονας να κάνει κάτι ΙΣΩΣ κάνω κι εγώ".. Στο θέμα μας πιστεύω πως αν όχι 100% με σιγουρια 90% θα βάλουν διδακτρα.. Κι αν όχι σε όλα τουλάχιστον στο Αριστοτέλειο και στο Αθηνών θα βάλουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:06 Ο Libertus έγραψε: #11 01-06-11 17:06 Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να φουντώνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #12 01-06-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι Εννοείται πως θα παραγίνει αλλά αυτοί βλέπεις κοιτάνε να πάρουν λεφτά... Ρίξτε μια ματια εδώ μου πέσαν τα μαλλιά όταν το είδα-->https://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_6852.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:26 Η nefi έγραψε: #13 01-06-11 17:26 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? Click για ανάπτυξη... ουτε για αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2011 explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:44 Ο explorer έγραψε: #14 01-06-11 17:44 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? 24ωρο λουκέτο στα ΑΕΙ | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Click για ανάπτυξη... Δεν παν να πνιγούν όλοι τους...12 χρόνια περιμέναμε για να πάμε από τα περιττώματα στα περιττώματα. Θα χαρώ να στείλω e-mail στον ΓΑΠ από εξωτερικό,αν γίνει κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:46 Ο Iliaso έγραψε: #15 01-06-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Click για ανάπτυξη... Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Ο ἅλς έγραψε: #16 01-06-11 19:54 Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:02 Ο Libertus έγραψε: #17 01-06-11 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω , απλά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πάρουν ένα χαρτί εδώ στα σίγουρα κι μετά να φύγουν. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα.. Έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:10 Ο nPb έγραψε: #18 01-06-11 20:10 Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:48 Ο ἅλς έγραψε: #19 01-06-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όσοι μπορούν φεύγουν έτσι και αλλιώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Libertus έγραψε: #8 01-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όσοι μπορούν φεύγουν έτσι και αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:00 Ο vassilis498: #9 01-06-11 17:00 Δε νομίζω πως το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει ή υπονοεί κάτι τέτοιο, αλλά θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή, ήδη μας τα μασάνε με τον Εύδοξο. Και φυσικά είμαι κατά για προφανείς λόγους. Επισης νομίζω πρέπει να υπάρχει αντίστοιχο θέμα αλλά βαριέμαι να ψάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #10 01-06-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Κι πριν ένα μήνα είχαν πάρει αναστολή λειτουργίας κάποιες σχολές.Αυτό δε λέει κάτι. 24ωρο κλείσιμο γράφει το site. Και στην τελική , φαντάσου το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει ότι θα πληρώνουμε δίδακτρα.Θα ξεσηκωθεί όλο το Πανελλήνιο κι όλοι θα φεύγουν για εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Το είδαμε πως ξεσηκώθηκε το Πανελλήνιο και που ήρθε η Τρόικα.. Τα έχουμε ζήσει.. Ποιος θα νοιαστεί;; Θα πρέπει ΚΑΙ πάλι να βγουν οι Ισπανοι στους δρόμους(ή κάποιος άλλος λαός) και να μας πετάν υπονοούμενα για να ξεσηκωθούμε... Η νοοοτροπία του Έλληνα είναι "Κάθομαι και αν σηκωθει ο γείτονας να κάνει κάτι ΙΣΩΣ κάνω κι εγώ".. Στο θέμα μας πιστεύω πως αν όχι 100% με σιγουρια 90% θα βάλουν διδακτρα.. Κι αν όχι σε όλα τουλάχιστον στο Αριστοτέλειο και στο Αθηνών θα βάλουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:06 Ο Libertus έγραψε: #11 01-06-11 17:06 Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να φουντώνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #12 01-06-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι Εννοείται πως θα παραγίνει αλλά αυτοί βλέπεις κοιτάνε να πάρουν λεφτά... Ρίξτε μια ματια εδώ μου πέσαν τα μαλλιά όταν το είδα-->https://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_6852.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:26 Η nefi έγραψε: #13 01-06-11 17:26 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? Click για ανάπτυξη... ουτε για αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2011 explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:44 Ο explorer έγραψε: #14 01-06-11 17:44 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? 24ωρο λουκέτο στα ΑΕΙ | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Click για ανάπτυξη... Δεν παν να πνιγούν όλοι τους...12 χρόνια περιμέναμε για να πάμε από τα περιττώματα στα περιττώματα. Θα χαρώ να στείλω e-mail στον ΓΑΠ από εξωτερικό,αν γίνει κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:46 Ο Iliaso έγραψε: #15 01-06-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Click για ανάπτυξη... Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Ο ἅλς έγραψε: #16 01-06-11 19:54 Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:02 Ο Libertus έγραψε: #17 01-06-11 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω , απλά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πάρουν ένα χαρτί εδώ στα σίγουρα κι μετά να φύγουν. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα.. Έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:10 Ο nPb έγραψε: #18 01-06-11 20:10 Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:48 Ο ἅλς έγραψε: #19 01-06-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Econ: Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όσοι μπορούν φεύγουν έτσι και αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:00 Ο vassilis498: #9 01-06-11 17:00 Δε νομίζω πως το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει ή υπονοεί κάτι τέτοιο, αλλά θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή, ήδη μας τα μασάνε με τον Εύδοξο. Και φυσικά είμαι κατά για προφανείς λόγους. Επισης νομίζω πρέπει να υπάρχει αντίστοιχο θέμα αλλά βαριέμαι να ψάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #10 01-06-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Κι πριν ένα μήνα είχαν πάρει αναστολή λειτουργίας κάποιες σχολές.Αυτό δε λέει κάτι. 24ωρο κλείσιμο γράφει το site. Και στην τελική , φαντάσου το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει ότι θα πληρώνουμε δίδακτρα.Θα ξεσηκωθεί όλο το Πανελλήνιο κι όλοι θα φεύγουν για εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Το είδαμε πως ξεσηκώθηκε το Πανελλήνιο και που ήρθε η Τρόικα.. Τα έχουμε ζήσει.. Ποιος θα νοιαστεί;; Θα πρέπει ΚΑΙ πάλι να βγουν οι Ισπανοι στους δρόμους(ή κάποιος άλλος λαός) και να μας πετάν υπονοούμενα για να ξεσηκωθούμε... Η νοοοτροπία του Έλληνα είναι "Κάθομαι και αν σηκωθει ο γείτονας να κάνει κάτι ΙΣΩΣ κάνω κι εγώ".. Στο θέμα μας πιστεύω πως αν όχι 100% με σιγουρια 90% θα βάλουν διδακτρα.. Κι αν όχι σε όλα τουλάχιστον στο Αριστοτέλειο και στο Αθηνών θα βάλουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:06 Ο Libertus έγραψε: #11 01-06-11 17:06 Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να φουντώνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #12 01-06-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι Εννοείται πως θα παραγίνει αλλά αυτοί βλέπεις κοιτάνε να πάρουν λεφτά... Ρίξτε μια ματια εδώ μου πέσαν τα μαλλιά όταν το είδα-->https://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_6852.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:26 Η nefi έγραψε: #13 01-06-11 17:26 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? Click για ανάπτυξη... ουτε για αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2011 explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:44 Ο explorer έγραψε: #14 01-06-11 17:44 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? 24ωρο λουκέτο στα ΑΕΙ | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Click για ανάπτυξη... Δεν παν να πνιγούν όλοι τους...12 χρόνια περιμέναμε για να πάμε από τα περιττώματα στα περιττώματα. Θα χαρώ να στείλω e-mail στον ΓΑΠ από εξωτερικό,αν γίνει κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:46 Ο Iliaso έγραψε: #15 01-06-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Click για ανάπτυξη... Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Ο ἅλς έγραψε: #16 01-06-11 19:54 Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:02 Ο Libertus έγραψε: #17 01-06-11 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω , απλά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πάρουν ένα χαρτί εδώ στα σίγουρα κι μετά να φύγουν. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα.. Έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:10 Ο nPb έγραψε: #18 01-06-11 20:10 Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:48 Ο ἅλς έγραψε: #19 01-06-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε νομίζω πως το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει ή υπονοεί κάτι τέτοιο, αλλά θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή, ήδη μας τα μασάνε με τον Εύδοξο. Και φυσικά είμαι κατά για προφανείς λόγους. Επισης νομίζω πρέπει να υπάρχει αντίστοιχο θέμα αλλά βαριέμαι να ψάξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:02 Ο Τάσος97 έγραψε: #10 01-06-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Κι πριν ένα μήνα είχαν πάρει αναστολή λειτουργίας κάποιες σχολές.Αυτό δε λέει κάτι. 24ωρο κλείσιμο γράφει το site. Και στην τελική , φαντάσου το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει ότι θα πληρώνουμε δίδακτρα.Θα ξεσηκωθεί όλο το Πανελλήνιο κι όλοι θα φεύγουν για εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Το είδαμε πως ξεσηκώθηκε το Πανελλήνιο και που ήρθε η Τρόικα.. Τα έχουμε ζήσει.. Ποιος θα νοιαστεί;; Θα πρέπει ΚΑΙ πάλι να βγουν οι Ισπανοι στους δρόμους(ή κάποιος άλλος λαός) και να μας πετάν υπονοούμενα για να ξεσηκωθούμε... Η νοοοτροπία του Έλληνα είναι "Κάθομαι και αν σηκωθει ο γείτονας να κάνει κάτι ΙΣΩΣ κάνω κι εγώ".. Στο θέμα μας πιστεύω πως αν όχι 100% με σιγουρια 90% θα βάλουν διδακτρα.. Κι αν όχι σε όλα τουλάχιστον στο Αριστοτέλειο και στο Αθηνών θα βάλουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:06 Ο Libertus έγραψε: #11 01-06-11 17:06 Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να φουντώνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #12 01-06-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι Εννοείται πως θα παραγίνει αλλά αυτοί βλέπεις κοιτάνε να πάρουν λεφτά... Ρίξτε μια ματια εδώ μου πέσαν τα μαλλιά όταν το είδα-->https://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_6852.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:26 Η nefi έγραψε: #13 01-06-11 17:26 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? Click για ανάπτυξη... ουτε για αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2011 explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:44 Ο explorer έγραψε: #14 01-06-11 17:44 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? 24ωρο λουκέτο στα ΑΕΙ | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Click για ανάπτυξη... Δεν παν να πνιγούν όλοι τους...12 χρόνια περιμέναμε για να πάμε από τα περιττώματα στα περιττώματα. Θα χαρώ να στείλω e-mail στον ΓΑΠ από εξωτερικό,αν γίνει κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:46 Ο Iliaso έγραψε: #15 01-06-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Click για ανάπτυξη... Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Ο ἅλς έγραψε: #16 01-06-11 19:54 Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:02 Ο Libertus έγραψε: #17 01-06-11 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω , απλά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πάρουν ένα χαρτί εδώ στα σίγουρα κι μετά να φύγουν. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα.. Έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:10 Ο nPb έγραψε: #18 01-06-11 20:10 Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:48 Ο ἅλς έγραψε: #19 01-06-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Κι πριν ένα μήνα είχαν πάρει αναστολή λειτουργίας κάποιες σχολές.Αυτό δε λέει κάτι. 24ωρο κλείσιμο γράφει το site. Και στην τελική , φαντάσου το Υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει ότι θα πληρώνουμε δίδακτρα.Θα ξεσηκωθεί όλο το Πανελλήνιο κι όλοι θα φεύγουν για εξωτερικό. Click για ανάπτυξη... Το είδαμε πως ξεσηκώθηκε το Πανελλήνιο και που ήρθε η Τρόικα.. Τα έχουμε ζήσει.. Ποιος θα νοιαστεί;; Θα πρέπει ΚΑΙ πάλι να βγουν οι Ισπανοι στους δρόμους(ή κάποιος άλλος λαός) και να μας πετάν υπονοούμενα για να ξεσηκωθούμε... Η νοοοτροπία του Έλληνα είναι "Κάθομαι και αν σηκωθει ο γείτονας να κάνει κάτι ΙΣΩΣ κάνω κι εγώ".. Στο θέμα μας πιστεύω πως αν όχι 100% με σιγουρια 90% θα βάλουν διδακτρα.. Κι αν όχι σε όλα τουλάχιστον στο Αριστοτέλειο και στο Αθηνών θα βάλουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:06 Ο Libertus έγραψε: #11 01-06-11 17:06 Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να φουντώνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #12 01-06-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι Εννοείται πως θα παραγίνει αλλά αυτοί βλέπεις κοιτάνε να πάρουν λεφτά... Ρίξτε μια ματια εδώ μου πέσαν τα μαλλιά όταν το είδα-->https://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_6852.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:26 Η nefi έγραψε: #13 01-06-11 17:26 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? Click για ανάπτυξη... ουτε για αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2011 explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:44 Ο explorer έγραψε: #14 01-06-11 17:44 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? 24ωρο λουκέτο στα ΑΕΙ | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Click για ανάπτυξη... Δεν παν να πνιγούν όλοι τους...12 χρόνια περιμέναμε για να πάμε από τα περιττώματα στα περιττώματα. Θα χαρώ να στείλω e-mail στον ΓΑΠ από εξωτερικό,αν γίνει κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:46 Ο Iliaso έγραψε: #15 01-06-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Click για ανάπτυξη... Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Ο ἅλς έγραψε: #16 01-06-11 19:54 Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:02 Ο Libertus έγραψε: #17 01-06-11 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω , απλά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πάρουν ένα χαρτί εδώ στα σίγουρα κι μετά να φύγουν. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα.. Έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:10 Ο nPb έγραψε: #18 01-06-11 20:10 Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:48 Ο ἅλς έγραψε: #19 01-06-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να φουντώνει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #12 01-06-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι Εννοείται πως θα παραγίνει αλλά αυτοί βλέπεις κοιτάνε να πάρουν λεφτά... Ρίξτε μια ματια εδώ μου πέσαν τα μαλλιά όταν το είδα-->https://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_6852.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:26 Η nefi έγραψε: #13 01-06-11 17:26 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? Click για ανάπτυξη... ουτε για αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2011 explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:44 Ο explorer έγραψε: #14 01-06-11 17:44 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? 24ωρο λουκέτο στα ΑΕΙ | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Click για ανάπτυξη... Δεν παν να πνιγούν όλοι τους...12 χρόνια περιμέναμε για να πάμε από τα περιττώματα στα περιττώματα. Θα χαρώ να στείλω e-mail στον ΓΑΠ από εξωτερικό,αν γίνει κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:46 Ο Iliaso έγραψε: #15 01-06-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Click για ανάπτυξη... Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Ο ἅλς έγραψε: #16 01-06-11 19:54 Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:02 Ο Libertus έγραψε: #17 01-06-11 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω , απλά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πάρουν ένα χαρτί εδώ στα σίγουρα κι μετά να φύγουν. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα.. Έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:10 Ο nPb έγραψε: #18 01-06-11 20:10 Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:48 Ο ἅλς έγραψε: #19 01-06-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Χαίρομαι που συμφωνούμε για τη νοοτροπία του Έλληνα. Αλλά δε νομίζεις ότι με τα δίδακτρα θα παραγίνει η κατάσταση?Δε θα επιβαρυνθεί πολύ ο μέσος Έλληνας? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι Εννοείται πως θα παραγίνει αλλά αυτοί βλέπεις κοιτάνε να πάρουν λεφτά... Ρίξτε μια ματια εδώ μου πέσαν τα μαλλιά όταν το είδα-->https://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_6852.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:26 Η nefi έγραψε: #13 01-06-11 17:26 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? Click για ανάπτυξη... ουτε για αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2011 explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:44 Ο explorer έγραψε: #14 01-06-11 17:44 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? 24ωρο λουκέτο στα ΑΕΙ | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Click για ανάπτυξη... Δεν παν να πνιγούν όλοι τους...12 χρόνια περιμέναμε για να πάμε από τα περιττώματα στα περιττώματα. Θα χαρώ να στείλω e-mail στον ΓΑΠ από εξωτερικό,αν γίνει κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:46 Ο Iliaso έγραψε: #15 01-06-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Click για ανάπτυξη... Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Ο ἅλς έγραψε: #16 01-06-11 19:54 Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:02 Ο Libertus έγραψε: #17 01-06-11 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω , απλά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πάρουν ένα χαρτί εδώ στα σίγουρα κι μετά να φύγουν. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα.. Έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:10 Ο nPb έγραψε: #18 01-06-11 20:10 Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:48 Ο ἅλς έγραψε: #19 01-06-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? Click για ανάπτυξη... ουτε για αστειο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:44 Ο explorer έγραψε: #14 01-06-11 17:44 Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? 24ωρο λουκέτο στα ΑΕΙ | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Click για ανάπτυξη... Δεν παν να πνιγούν όλοι τους...12 χρόνια περιμέναμε για να πάμε από τα περιττώματα στα περιττώματα. Θα χαρώ να στείλω e-mail στον ΓΑΠ από εξωτερικό,αν γίνει κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:46 Ο Iliaso έγραψε: #15 01-06-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Click για ανάπτυξη... Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Ο ἅλς έγραψε: #16 01-06-11 19:54 Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:02 Ο Libertus έγραψε: #17 01-06-11 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω , απλά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πάρουν ένα χαρτί εδώ στα σίγουρα κι μετά να φύγουν. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα.. Έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:10 Ο nPb έγραψε: #18 01-06-11 20:10 Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:48 Ο ἅλς έγραψε: #19 01-06-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από IASONAS: Με αφορμή το παρακατω δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας κατα την αποψη μου τα διδακτρα στα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι το επομενο βημα της κυβερνησης .. Ποια ειναι η δικη σας αποψη ? 24ωρο λουκέτο στα ΑΕΙ | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία Click για ανάπτυξη... Δεν παν να πνιγούν όλοι τους...12 χρόνια περιμέναμε για να πάμε από τα περιττώματα στα περιττώματα. Θα χαρώ να στείλω e-mail στον ΓΑΠ από εξωτερικό,αν γίνει κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:46 Ο Iliaso έγραψε: #15 01-06-11 19:46 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Click για ανάπτυξη... Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Ο ἅλς έγραψε: #16 01-06-11 19:54 Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:02 Ο Libertus έγραψε: #17 01-06-11 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω , απλά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πάρουν ένα χαρτί εδώ στα σίγουρα κι μετά να φύγουν. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα.. Έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:10 Ο nPb έγραψε: #18 01-06-11 20:10 Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:48 Ο ἅλς έγραψε: #19 01-06-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Μην το λες.Κάποιοι σπουδάζουν εδώ και ύστερα ξενιτεύονται. Click για ανάπτυξη... Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:54 Ο ἅλς έγραψε: #16 01-06-11 19:54 Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:02 Ο Libertus έγραψε: #17 01-06-11 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω , απλά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πάρουν ένα χαρτί εδώ στα σίγουρα κι μετά να φύγουν. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα.. Έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:10 Ο nPb έγραψε: #18 01-06-11 20:10 Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:48 Ο ἅλς έγραψε: #19 01-06-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.534 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:02 Ο Libertus έγραψε: #17 01-06-11 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω , απλά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πάρουν ένα χαρτί εδώ στα σίγουρα κι μετά να φύγουν. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα.. Έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:10 Ο nPb έγραψε: #18 01-06-11 20:10 Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:48 Ο ἅλς έγραψε: #19 01-06-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πληροφορίες μου λένε ότι ήδη 70 άτομα από την πόλη μου έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για το ίδιο τμήμα σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω , απλά υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πάρουν ένα χαρτί εδώ στα σίγουρα κι μετά να φύγουν. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κ...κρατος!!!! Συνέχεια να αρπάζει, να κλέβει, να μας πηγαίνει πίσω!!!! Ούτε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που η Ελλάδα ήταν ερείπιο, δεν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια............ Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα.. Έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:10 Ο nPb έγραψε: #18 01-06-11 20:10 Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:48 Ο ἅλς έγραψε: #19 01-06-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:48 Ο ἅλς έγραψε: #19 01-06-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 5 Επόμενη 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι δαπάνες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθιστούν τα Πανεπιστήμια αυτά, ζημιωγόνες επιχειρήσεις για την οικονομική δύναμη μιας Ελλάδας χωρίς παραγωγική οικονομία. Κάτι θα πρέπει να γίνει. Click για ανάπτυξη... Ένα κράτος τα πρώτα που πρέπει να εξασφαλίζει στους πολίτες του είναι η παιδεία και η υγεία!!!! Τώρα αν τα Πανεπιστήμια είναι ζημιογόνα αυτό να το φτιάξει το κράτος, όχι εγώ ο απλός πολίτης (που μ΄έχει "πεθάνει" και στους φόρους). Άχρηστοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 20:55 Η grotesque_mask: #20 01-06-11 20:55 θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θαυμάσια, λες και έχουμε γονείς εκατομμυριούχους ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.