grigoris55 Νεοφερμένο μέλος Ο grigoris55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Μαΐου 2025 στις 00:25 Ο grigoris55: #1 05-05-25 00:25 Σκέφτομαι να δηλώσω πολύ ψηλά αυτές τις δύο σχολες στο μηχανογραφικο μου(10%).Ειναι 2 σχολές τελείως διαφορετικές ωστόσο έχω δει το πρόγραμμα σπουδών και οι δύο μου φαίνονται αρκετά ενδιαφέρον.Ειμαι σε δίλημμα όμως ποια να βάλω πιο ψηλά.Καποια γνώμη; jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 5 Μαΐου 2025 στις 01:22 Ο jYanniss έγραψε: #2 05-05-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από grigoris55: Σκέφτομαι να δηλώσω πολύ ψηλά αυτές τις δύο σχολες στο μηχανογραφικο μου(10%).Ειναι 2 σχολές τελείως διαφορετικές ωστόσο έχω δει το πρόγραμμα σπουδών και οι δύο μου φαίνονται αρκετά ενδιαφέρον.Ειμαι σε δίλημμα όμως ποια να βάλω πιο ψηλά.Καποια γνώμη; Click για ανάπτυξη... αρκετά ενδιαφέρουσες Michalis A. Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis A. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 5 Μαΐου 2025 στις 11:01 Ο Michalis A.: #3 05-05-25 11:01 Το τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, είναι (πολύ) καλή επιλογή. Μιλάω ως πρόσφατα απόφοιτος. Αν είσαι από κατεύθυνση ΕΠΑΛ, θα σου φανούν τα εργαστηριακά μαθήματα πολύ ενδιαφέροντα. Έπειτα μετά το πέρας του προπτυχιακού, υπάρχουν δυνατότητες για εξειδίκευση με κάποιο μεταπτυχιακό. Είτε προς Data Science, είτε προς Records Management κλπ. Αλλά και παράλληλα με τις σπουδές, μπορείς είτε μέσω πρακτικής άσκησης είτε μέσω full time εργασίας να αρχίσεις να κάνεις τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα. Προσπάθησε να δώσεις έμφαση στα πρώτα εξάμηνα και κυρίως στα μαθήματα που είναι αλυσίδα (προαπαιτούμενα για να συνεχίσεις σε επόμενα του ίδιου κλάδου). Καλή τύχη σε ό,τι και εάν αποφασίσεις να κάνεις! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαΐου 2025 Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2025 στις 14:40 Ο Guest 688951: #4 08-05-25 14:40 Εννοειται το ΔΕΤ.Το τμημα του ΠΑΔΑ δεν το ξερω απο οργανωση.Αλλα γενικα ειναι ανοργανωτο στα υπολοιπα τμηματα.Και χαμηλου επιπεδου φοιτητες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 11 Μαΐου 2025 στις 11:38 Η Λένω έγραψε: #5 11-05-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris55: Σκέφτομαι να δηλώσω πολύ ψηλά αυτές τις δύο σχολες στο μηχανογραφικο μου(10%).Ειναι 2 σχολές τελείως διαφορετικές ωστόσο έχω δει το πρόγραμμα σπουδών και οι δύο μου φαίνονται αρκετά ενδιαφέρον.Ειμαι σε δίλημμα όμως ποια να βάλω πιο ψηλά.Καποια γνώμη; Click για ανάπτυξη... Μέχρι κάποιου σημείου μπορούν να συνδυαστούν και οι δύο Σχολές με προπτυχιακές σπουδές στην μία και μεταπτυχιακές στην άλλη (διαχείριση συστημάτων πληροφόρησης, διαχείριση δεδομένων κτλ). Και η σωστή σειρά είναι προπτυχιακές στο ευρύ αντικείμενο και μεταπτυχιακές στο εξειδικευμένο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Tery07 grigoris55 Jauahahwiwisjs m.b. friesnchocolate LexTr FNC_Sophia tripolitsa3 Alexx7 lain Michalis A. Mapz woasibe bibliofagos blissele Scandal AggelikiGr rseven 98.8%chimpanzee jYanniss Corfu kitty Dr. Gl. Luminous charmander tsiobieman Helen06 GeorgePap2003 thecrazycretan nicole1982 Nala TheNorth shuuu Sotiris.Y Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σκέφτομαι να δηλώσω πολύ ψηλά αυτές τις δύο σχολες στο μηχανογραφικο μου(10%).Ειναι 2 σχολές τελείως διαφορετικές ωστόσο έχω δει το πρόγραμμα σπουδών και οι δύο μου φαίνονται αρκετά ενδιαφέρον.Ειμαι σε δίλημμα όμως ποια να βάλω πιο ψηλά.Καποια γνώμη;
jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 5 Μαΐου 2025 στις 01:22 Ο jYanniss έγραψε: #2 05-05-25 01:22 Αρχική Δημοσίευση από grigoris55: Σκέφτομαι να δηλώσω πολύ ψηλά αυτές τις δύο σχολες στο μηχανογραφικο μου(10%).Ειναι 2 σχολές τελείως διαφορετικές ωστόσο έχω δει το πρόγραμμα σπουδών και οι δύο μου φαίνονται αρκετά ενδιαφέρον.Ειμαι σε δίλημμα όμως ποια να βάλω πιο ψηλά.Καποια γνώμη; Click για ανάπτυξη... αρκετά ενδιαφέρουσες Michalis A. Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis A. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 5 Μαΐου 2025 στις 11:01 Ο Michalis A.: #3 05-05-25 11:01 Το τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, είναι (πολύ) καλή επιλογή. Μιλάω ως πρόσφατα απόφοιτος. Αν είσαι από κατεύθυνση ΕΠΑΛ, θα σου φανούν τα εργαστηριακά μαθήματα πολύ ενδιαφέροντα. Έπειτα μετά το πέρας του προπτυχιακού, υπάρχουν δυνατότητες για εξειδίκευση με κάποιο μεταπτυχιακό. Είτε προς Data Science, είτε προς Records Management κλπ. Αλλά και παράλληλα με τις σπουδές, μπορείς είτε μέσω πρακτικής άσκησης είτε μέσω full time εργασίας να αρχίσεις να κάνεις τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα. Προσπάθησε να δώσεις έμφαση στα πρώτα εξάμηνα και κυρίως στα μαθήματα που είναι αλυσίδα (προαπαιτούμενα για να συνεχίσεις σε επόμενα του ίδιου κλάδου). Καλή τύχη σε ό,τι και εάν αποφασίσεις να κάνεις! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαΐου 2025 Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2025 στις 14:40 Ο Guest 688951: #4 08-05-25 14:40 Εννοειται το ΔΕΤ.Το τμημα του ΠΑΔΑ δεν το ξερω απο οργανωση.Αλλα γενικα ειναι ανοργανωτο στα υπολοιπα τμηματα.Και χαμηλου επιπεδου φοιτητες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 11 Μαΐου 2025 στις 11:38 Η Λένω έγραψε: #5 11-05-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris55: Σκέφτομαι να δηλώσω πολύ ψηλά αυτές τις δύο σχολες στο μηχανογραφικο μου(10%).Ειναι 2 σχολές τελείως διαφορετικές ωστόσο έχω δει το πρόγραμμα σπουδών και οι δύο μου φαίνονται αρκετά ενδιαφέρον.Ειμαι σε δίλημμα όμως ποια να βάλω πιο ψηλά.Καποια γνώμη; Click για ανάπτυξη... Μέχρι κάποιου σημείου μπορούν να συνδυαστούν και οι δύο Σχολές με προπτυχιακές σπουδές στην μία και μεταπτυχιακές στην άλλη (διαχείριση συστημάτων πληροφόρησης, διαχείριση δεδομένων κτλ). Και η σωστή σειρά είναι προπτυχιακές στο ευρύ αντικείμενο και μεταπτυχιακές στο εξειδικευμένο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Tery07 grigoris55 Jauahahwiwisjs m.b. friesnchocolate LexTr FNC_Sophia tripolitsa3 Alexx7 lain Michalis A. Mapz woasibe bibliofagos blissele Scandal AggelikiGr rseven 98.8%chimpanzee jYanniss Corfu kitty Dr. Gl. Luminous charmander tsiobieman Helen06 GeorgePap2003 thecrazycretan nicole1982 Nala TheNorth shuuu Sotiris.Y Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από grigoris55: Σκέφτομαι να δηλώσω πολύ ψηλά αυτές τις δύο σχολες στο μηχανογραφικο μου(10%).Ειναι 2 σχολές τελείως διαφορετικές ωστόσο έχω δει το πρόγραμμα σπουδών και οι δύο μου φαίνονται αρκετά ενδιαφέρον.Ειμαι σε δίλημμα όμως ποια να βάλω πιο ψηλά.Καποια γνώμη; Click για ανάπτυξη... αρκετά ενδιαφέρουσες
Michalis A. Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis A. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 5 Μαΐου 2025 στις 11:01 Ο Michalis A.: #3 05-05-25 11:01 Το τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, είναι (πολύ) καλή επιλογή. Μιλάω ως πρόσφατα απόφοιτος. Αν είσαι από κατεύθυνση ΕΠΑΛ, θα σου φανούν τα εργαστηριακά μαθήματα πολύ ενδιαφέροντα. Έπειτα μετά το πέρας του προπτυχιακού, υπάρχουν δυνατότητες για εξειδίκευση με κάποιο μεταπτυχιακό. Είτε προς Data Science, είτε προς Records Management κλπ. Αλλά και παράλληλα με τις σπουδές, μπορείς είτε μέσω πρακτικής άσκησης είτε μέσω full time εργασίας να αρχίσεις να κάνεις τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα. Προσπάθησε να δώσεις έμφαση στα πρώτα εξάμηνα και κυρίως στα μαθήματα που είναι αλυσίδα (προαπαιτούμενα για να συνεχίσεις σε επόμενα του ίδιου κλάδου). Καλή τύχη σε ό,τι και εάν αποφασίσεις να κάνεις! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαΐου 2025 Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2025 στις 14:40 Ο Guest 688951: #4 08-05-25 14:40 Εννοειται το ΔΕΤ.Το τμημα του ΠΑΔΑ δεν το ξερω απο οργανωση.Αλλα γενικα ειναι ανοργανωτο στα υπολοιπα τμηματα.Και χαμηλου επιπεδου φοιτητες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 11 Μαΐου 2025 στις 11:38 Η Λένω έγραψε: #5 11-05-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris55: Σκέφτομαι να δηλώσω πολύ ψηλά αυτές τις δύο σχολες στο μηχανογραφικο μου(10%).Ειναι 2 σχολές τελείως διαφορετικές ωστόσο έχω δει το πρόγραμμα σπουδών και οι δύο μου φαίνονται αρκετά ενδιαφέρον.Ειμαι σε δίλημμα όμως ποια να βάλω πιο ψηλά.Καποια γνώμη; Click για ανάπτυξη... Μέχρι κάποιου σημείου μπορούν να συνδυαστούν και οι δύο Σχολές με προπτυχιακές σπουδές στην μία και μεταπτυχιακές στην άλλη (διαχείριση συστημάτων πληροφόρησης, διαχείριση δεδομένων κτλ). Και η σωστή σειρά είναι προπτυχιακές στο ευρύ αντικείμενο και μεταπτυχιακές στο εξειδικευμένο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Tery07 grigoris55 Jauahahwiwisjs m.b. friesnchocolate LexTr FNC_Sophia tripolitsa3 Alexx7 lain Michalis A. Mapz woasibe bibliofagos blissele Scandal AggelikiGr rseven 98.8%chimpanzee jYanniss Corfu kitty Dr. Gl. Luminous charmander tsiobieman Helen06 GeorgePap2003 thecrazycretan nicole1982 Nala TheNorth shuuu Sotiris.Y Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, είναι (πολύ) καλή επιλογή. Μιλάω ως πρόσφατα απόφοιτος. Αν είσαι από κατεύθυνση ΕΠΑΛ, θα σου φανούν τα εργαστηριακά μαθήματα πολύ ενδιαφέροντα. Έπειτα μετά το πέρας του προπτυχιακού, υπάρχουν δυνατότητες για εξειδίκευση με κάποιο μεταπτυχιακό. Είτε προς Data Science, είτε προς Records Management κλπ. Αλλά και παράλληλα με τις σπουδές, μπορείς είτε μέσω πρακτικής άσκησης είτε μέσω full time εργασίας να αρχίσεις να κάνεις τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα. Προσπάθησε να δώσεις έμφαση στα πρώτα εξάμηνα και κυρίως στα μαθήματα που είναι αλυσίδα (προαπαιτούμενα για να συνεχίσεις σε επόμενα του ίδιου κλάδου). Καλή τύχη σε ό,τι και εάν αποφασίσεις να κάνεις! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαΐου 2025
Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2025 στις 14:40 Ο Guest 688951: #4 08-05-25 14:40 Εννοειται το ΔΕΤ.Το τμημα του ΠΑΔΑ δεν το ξερω απο οργανωση.Αλλα γενικα ειναι ανοργανωτο στα υπολοιπα τμηματα.Και χαμηλου επιπεδου φοιτητες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 11 Μαΐου 2025 στις 11:38 Η Λένω έγραψε: #5 11-05-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris55: Σκέφτομαι να δηλώσω πολύ ψηλά αυτές τις δύο σχολες στο μηχανογραφικο μου(10%).Ειναι 2 σχολές τελείως διαφορετικές ωστόσο έχω δει το πρόγραμμα σπουδών και οι δύο μου φαίνονται αρκετά ενδιαφέρον.Ειμαι σε δίλημμα όμως ποια να βάλω πιο ψηλά.Καποια γνώμη; Click για ανάπτυξη... Μέχρι κάποιου σημείου μπορούν να συνδυαστούν και οι δύο Σχολές με προπτυχιακές σπουδές στην μία και μεταπτυχιακές στην άλλη (διαχείριση συστημάτων πληροφόρησης, διαχείριση δεδομένων κτλ). Και η σωστή σειρά είναι προπτυχιακές στο ευρύ αντικείμενο και μεταπτυχιακές στο εξειδικευμένο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εννοειται το ΔΕΤ.Το τμημα του ΠΑΔΑ δεν το ξερω απο οργανωση.Αλλα γενικα ειναι ανοργανωτο στα υπολοιπα τμηματα.Και χαμηλου επιπεδου φοιτητες
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 11 Μαΐου 2025 στις 11:38 Η Λένω έγραψε: #5 11-05-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από grigoris55: Σκέφτομαι να δηλώσω πολύ ψηλά αυτές τις δύο σχολες στο μηχανογραφικο μου(10%).Ειναι 2 σχολές τελείως διαφορετικές ωστόσο έχω δει το πρόγραμμα σπουδών και οι δύο μου φαίνονται αρκετά ενδιαφέρον.Ειμαι σε δίλημμα όμως ποια να βάλω πιο ψηλά.Καποια γνώμη; Click για ανάπτυξη... Μέχρι κάποιου σημείου μπορούν να συνδυαστούν και οι δύο Σχολές με προπτυχιακές σπουδές στην μία και μεταπτυχιακές στην άλλη (διαχείριση συστημάτων πληροφόρησης, διαχείριση δεδομένων κτλ). Και η σωστή σειρά είναι προπτυχιακές στο ευρύ αντικείμενο και μεταπτυχιακές στο εξειδικευμένο.
Αρχική Δημοσίευση από grigoris55: Σκέφτομαι να δηλώσω πολύ ψηλά αυτές τις δύο σχολες στο μηχανογραφικο μου(10%).Ειναι 2 σχολές τελείως διαφορετικές ωστόσο έχω δει το πρόγραμμα σπουδών και οι δύο μου φαίνονται αρκετά ενδιαφέρον.Ειμαι σε δίλημμα όμως ποια να βάλω πιο ψηλά.Καποια γνώμη; Click για ανάπτυξη... Μέχρι κάποιου σημείου μπορούν να συνδυαστούν και οι δύο Σχολές με προπτυχιακές σπουδές στην μία και μεταπτυχιακές στην άλλη (διαχείριση συστημάτων πληροφόρησης, διαχείριση δεδομένων κτλ). Και η σωστή σειρά είναι προπτυχιακές στο ευρύ αντικείμενο και μεταπτυχιακές στο εξειδικευμένο.