ΔΕΤ ή Βιβλιοθηκονομίας, Αρχειονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης

grigoris55

Νεοφερμένο μέλος

Ο grigoris55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Σκέφτομαι να δηλώσω πολύ ψηλά αυτές τις δύο σχολες στο μηχανογραφικο μου(10%).Ειναι 2 σχολές τελείως διαφορετικές ωστόσο έχω δει το πρόγραμμα σπουδών και οι δύο μου φαίνονται αρκετά ενδιαφέρον.Ειμαι σε δίλημμα όμως ποια να βάλω πιο ψηλά.Καποια γνώμη;

jYanniss

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο jYanniss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 151 μηνύματα.
Σκέφτομαι να δηλώσω πολύ ψηλά αυτές τις δύο σχολες στο μηχανογραφικο μου(10%).Ειναι 2 σχολές τελείως διαφορετικές ωστόσο έχω δει το πρόγραμμα σπουδών και οι δύο μου φαίνονται αρκετά ενδιαφέρον.Ειμαι σε δίλημμα όμως ποια να βάλω πιο ψηλά.Καποια γνώμη;
αρκετά ενδιαφέρουσες

mihalisandreakos@gma

Νεοφερμένο μέλος

Ο mihalisandreakos@gma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Το τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, είναι (πολύ) καλή επιλογή. Μιλάω ως πρόσφατα απόφοιτος. Αν είσαι από κατεύθυνση ΕΠΑΛ, θα σου φανούν τα εργαστηριακά μαθήματα πολύ ενδιαφέροντα. Έπειτα μετά το πέρας του προπτυχιακού, υπάρχουν δυνατότητες για εξειδίκευση με κάποιο μεταπτυχιακό. Είτε προς Data Science, είτε προς Records Management κλπ. Αλλά και παράλληλα με τις σπουδές, μπορείς είτε μέσω πρακτικής άσκησης είτε μέσω full time εργασίας να αρχίσεις να κάνεις τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα. Προσπάθησε να δώσεις έμφαση στα πρώτα εξάμηνα και κυρίως στα μαθήματα που είναι αλυσίδα (προαπαιτούμενα για να συνεχίσεις σε επόμενα του ίδιου κλάδου). Καλή τύχη σε ό,τι και εάν αποφασίσεις να κάνεις!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια