Γ' Λυκείου: πως νιώθετε που τελειώνει το σχολείο;

Indecisive2

Νεοφερμένο μέλος

Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 53 μηνύματα.
Πώς νιώθετε που τελείωνει το σχολείο; Εγώ μάλλον σήμερα πήγα για τελευταία φορά. Δεν ξέρω πώς θα είναι η ζωή μετά (από Σεπτέμβρη) καθώς δεν έχω αποφασίσει ούτε σχολή ούτε πόλη

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9.816 μηνύματα.
Xαρά. Επιτέλους, δεν χώνευα τους μισους εκει μέσα

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.125 μηνύματα.
Xαρά. Επιτέλους, δεν χώνευα τους μισους εκει μέσα
Nαι θα πρεπει να επανορθώσεις.
Ακου να δεις ..θα πας να παρεις μια σοκολατα αμυγδαλου ΙΟΝ των 75g για τον καθενα και θα πας να ζητησεις συγνωμη...καλα παρε και σοκοφρετα.
Θα φυγεις με ψηλα το κεφαλι.
Ολους αυτους καποια στιγμη πολυ αργοτερα θα τους ξανασυναστησεις στη ζωη σου... και αν σε καλωσωρισουν αυτοι τοτε εσυ θα αισθανθείς ασχημα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9.816 μηνύματα.
Nαι θα πρεπει να επανορθώσεις.
Ακου να δεις ..θα πας να παρεις μια σοκολατα αμυγδαλου ΙΟΝ των 75g για τον καθενα και θα πας να ζητησεις συγνωμη...καλα παρε και σοκοφρετα.
Θα φυγεις με ψηλα το κεφαλι.
Ολους αυτους καποια στιγμη πολυ αργοτερα θα τους ξανασυναστησεις στη ζωη σου... και αν σε καλωσωρισουν αυτοι τοτε εσυ θα αισθανθείς ασχημα.

Σιγά που θα τους ζητήσω συγνώμη κιόλας.
Ας τους ξανασυναντησω, και ας με καλωσορίσουν. Εγώ δε θα τους μιλησω

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.405 μηνύματα.
Σιγά που θα τους ζητήσω συγνώμη κιόλας.
Ας τους ξανασυναντησω, και ας με καλωσορίσουν. Εγώ δε θα τους μιλησω
Είναι λογικό να σκέφτεσαι τώρα έτσι. Σε ένα χρόνο θα τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα.

1747222933509.png

nearos

Επιφανές μέλος

Help :)

Νεοφερμένο μέλος

Η Help :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Τέλεια 😍😍😍😍

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.198 μηνύματα.
Είναι λογικό να σκέφτεσαι τώρα έτσι. Σε ένα χρόνο θα τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα.

Από τις σπάνιες φορές που θα με δεις να συμφωνώ με τον Δία εδώ μέσα.

Το σχολείο με λείπει πάρα πολύ. Θα έδινα τα πάντα για επιστροφή στο λύκειο. Πέρασαν κιόλας έξη χρόνια. Φρίκη!!! Έτσι θα λέω και για τον στρατό που τελειώνει σε ένα μήνα.

Wish we could turn back time.

hihat1

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Από τη μια θα μου λείψει ο χαβαλές του τμήματός μου. Από την άλλη, δίνω σε 2 εβδομάδες και δε ξέρω αν θα μου ταιριάξει η σχολή που θέλω. It's over και από τις 2 οπτικές
Ποιο πολύ θα μου λείψει το γεγονός πως, μέχρι τώρα, έβλεπα κάθε μέρα τις παρέες μου. Τώρα ποιες θα διαλυθούν και ποιες θα κρατήσουν, έχει ο Θεός για όλους

hihat1

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Από τη μια θα μου λείψει ο χαβαλές του τμήματός μου. Από την άλλη, δίνω σε 2 εβδομάδες και δε ξέρω αν θα μου ταιριάξει η σχολή που θέλω. It's over και από τις 2 οπτικές
Ποιο πολύ θα μου λείψει το γεγονός πως, μέχρι τώρα, έβλεπα κάθε μέρα τις παρέες μου. Τώρα ποιες θα διαλυθούν και ποιες θα κρατήσουν, έχει ο Θεός για όλους
Πιο* 🥲🥲

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.749 μηνύματα.
Αν και αυτό το θρέντ είναι για σας ,θυμάμαι οταν τελείωνα ήθελα να τρέξω μακριά και τώρα θα έδινα τα πάντα να γυρίσω πίσω.

Κάποια ψυχή μου είχε πεί «θα νοσταλγείς μέχρι και τις πιο απλές στιγμές που καθόσασταν στο σαλόνι με τους γονείς σου» και τότε δεν καταλάβαινα τη σημασία τους, αλλά τώρα το επιβεβαιώνω.

Τελευταία επεξεργασία:

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 504 μηνύματα.
Αν και αυτό το θρέντ είναι για σας ,θυμάμαι οταν τελείωνα ήθελα να τρέξω μακριά και τώρα θα έδινα τα πάντα να γυρίσω πίσω.

Κάποια ψυχή μου είχα πεί «θα νοσταλγείς μέχρι και τις πιο απλές στιγμές που καθόσασταν στο σαλόνι με τους γονείς σου» και τότε δεν καταλάβαινα τη σημασία τους, αλλά τώρα το επιβεβαιώνω.
κι εγώ το ίδιο

hihat1

Νεοφερμένο μέλος

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.312 μηνύματα.
Είμαι δεύτερο έτος αλλά θυμάμαι πόσο χαρούμενη ήμουν όταν τελείωσα με την γ λυκείου.

Α λυκείου είχαμε καραντίνα
Β λυκείου ήταν ίσως μια από τις χειρότερες χρονιές της ζωής μου
Γ λυκείου ήταν η πιο κουραστική και δεν είχα ζωή ιδιαίτερα. Ελάχιστοι έως κανένας φίλος στο σχολείο μου και διάβασμα και φροντιστήριο κάθε μέρα. Επιβίωνα οριακά

Υ.Γ. Είχα πολλούς σπασαρχίδες στο τμήμα μου. Τα θυμάμαι και νευριάζω

Giorgkalo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 213 μηνύματα.
Ωραιο θεμα!
Πριν δυο χρονια κ εγω ειχα ξεκινησει και μπηκα εδω αφορμη αυτο το θεμα
(Σαν χτες το θυμαμαι κ περασαν 2 χρονια)😱
Αν και στα σχολικα μου χρονια ηταν σκετο "καλα"...οχι κατι ιδιαιτερο αλλα καλα... με ειχε επηρεασει πολυ στην αρχη για αρκετο καιρο παραπανω απο οτι επρεπε...αλλα μετα μπηκα και με βοηθησαν πολλα ατομα στο οτι δεν ειναι τραγικη απωλεια και συνεχιζουμε χωρις αυτο κλπ😁 πλεον δεν με νοιαζει που εχει τελιωσει... μπορει να μου ερθει στο μυαλο σαν νοσταλγια με τα καλα και τα κακα του...
Τωρα οπουναναι θα το ξαναζησω μιας και τελιωνει το ιεκ αλλα εχω δεχτει οτι παντα κατι ερχεται και κατι φευγει...(ακομα κ αν δεν συμφωνω με αυτην την θεωρια)
τιποτα δεν κραταει για παντα...οποτε μην σας νοιαζει οποιοι τελιωνεται και ειστε καπως περιεργα...κατι αλλο θα ξεκινησει συντομα😁

Indecisive2

Νεοφερμένο μέλος

Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 53 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.125 μηνύματα.
Δεν έχω αποφασίσει αλλά ίσως πάω ΗΜΜΥ ή μηχανολόγων αν γράψω καλά, αλλιώς μπορεί και φυσικό (στο Ηράκλειο έχει βάση 12700) ή οτιδήποτε άλλο
Ωραια πραματα διαλεγεις.
Τωρα γιατι οι κρητικοι αφηνουν την σχολη φυσικης αδεια επιμενοντας σε ψηλη εβε (συντελεστης 1,05) δεν το εχω καταλαβει.

1747459835066.png

hihat1

Νεοφερμένο μέλος

Δεν έχω αποφασίσει αλλά ίσως πάω ΗΜΜΥ ή μηχανολόγων αν γράψω καλά, αλλιώς μπορεί και φυσικό (στο Ηράκλειο έχει βάση 12700) ή οτιδήποτε άλλο
Ωραία πράγματα. Ότι κι αν αποφασίσεις καλή επιτυχία! (και δύναμη)

Indecisive2

Νεοφερμένο μέλος

Ωραια πραματα διαλεγεις.
Τωρα γιατι οι κρητικοι αφηνουν την σχολη φυσικης αδεια επιμενοντας σε ψηλη εβε (συντελεστης 1,05) δεν το εχω καταλαβει.

View attachment 148017
Χαχα δεν καταλαβαίνω ούτε εγώ. Ο καθηγητής μου στο φροντιστήριο έχει τελειώσει Φυσικό στο Ηράκλειο και προσπαθεί να με αποτρέψει απτό να πάω, γιατί λέει έχει περίεργους καθηγητές ή ορισμένοι εκεί είναι"ψώνια"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια