~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 12:16 Η ~Lös~ έγραψε: #941 06-06-13 12:16 κείμενα σ'εμάς έπεσε καιόμενος. παλι. ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΛ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #942 06-06-13 12:18 Αρχαία αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 14:31 Ο Eliminated: #943 06-06-13 14:31 4/8 στη μέση είμαστε... Κείμενα τη Δευτέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιουνίου 2013 nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 14:36 Ο nektariosmakris: #944 06-06-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Τη λογοτεχνια πως θα τη διαβασετε; Click για ανάπτυξη... εγω παντος λογοτεχνια διαβασα μετρημενα ενα τεταρτο 9 ? ελεος εμας 4 και μαλιστα ημουν αναμεσα σε δυο για το πια θα πεσουνε διοτι εμας μασ βαζουν παντα ποιηματα και μονο τα δυο ηταν πιηματα Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Ιστορία γενικής. Θα λάμψω αύριο. Click για ανάπτυξη... εγω στην ιστορια εκανα του κοσμου τα σκονακια και δεν το κοβω να εγραψα κατω απο 14 με συνολικο διαβασμα 1,5 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 14:38 Η Gate4 έγραψε: #945 06-06-13 14:38 Στην ιστορία τι να κάνω σκονάκι τόσα που είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 14:44 Ο nektariosmakris: #946 06-06-13 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: αοθ έγραψααα τελικάαα πάνω από 10,ενώ δεν είχα ανοίξει σελίδα..λίγο απ'το μυαλό μου που έβγαλα,λίγο απ'όσα ΕΛΑΧΙΣΤΑ θυμόμουν από τις παραδόσεις όλην τη χρονιά (έτυχε βασικά να θυμάμαι από υποκατάστατα/συμπληρωματικά αγαθά που έπεσαν),λίγο απ'τη ζωγραφιά με την παραλία,τον ήλιο και τις ομπρέλες που έκανα,μη σας πω και παραπάνω.. αύριο για τα μαθηματικά ετοιμάζω ποίημα...έχω κι έμπνευση σήμερα Click για ανάπτυξη... ευτυχως εμενα μου εδωσαν στο αοθ επακριβως τα θεματα που θα πεσουν οποτε παω για καθαρο 100 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Εγω αυριο γραφω βιολογια και μας εβαλε πολλα η ''καλη''..... Πρεπει ομως να γραψω γιατι θελω καλο απολυτηριο! Νομιζω πως πρεπει να ξεκινησω... Click για ανάπτυξη... τι να το κανεις μωρε το απολυτηριο?πανελληνιες δεν εδωσες? ε αν περασεις θα σου ειναι αχρηστο Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στην ιστορία τι να κάνω σκονάκι τόσα που είναι; Click για ανάπτυξη... μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:16 Η ~Lös~ έγραψε: #947 06-06-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: ευτυχως εμενα μου εδωσαν στο αοθ επακριβως τα θεματα που θα πεσουν οποτε παω για καθαρο 100 Click για ανάπτυξη... ολοι θα ειχαμε 100 αν μας εδιναν τα θεματα κι εμας,οχι μονο στο αοθ,σε ολα τα μαθηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:24 Η JustLikeMaria: #948 06-06-13 15:24 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: τι να το κανεις μωρε το απολυτηριο?πανελληνιες δεν εδωσες? ε αν περασεις θα σου ειναι αχρηστο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εγραψα πανελληνιες ΑΛΛΑ χρειαζομαι και καλο απολυτηριο γιατι θα παω εξωτερικο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:41 Η eya95 έγραψε: #949 06-06-13 15:41 τελευταιοο μααααααθημα αυριοοο!!! κειμεναααα.!! αυτοσχεδιασμοςςς ! 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:44 Ο SparklingGrey: #950 06-06-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από eya95: 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όχι και τόοοσο γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η artemaki έγραψε: #951 06-06-13 17:26 2/8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 18:47 Η Gate4 έγραψε: #952 06-06-13 18:47 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Click για ανάπτυξη... Δεν έβγαλε τίποτα ο καθηγητής, όλη η ύλη κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 10:41 Ο qwertyuiop: #953 08-06-13 10:41 Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 11:08 Ο Johnnaousa: #954 08-06-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... θες να πας εξωτερικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 12:07 Ο qwertyuiop: #955 08-06-13 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θες να πας εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... Οτιδήποτε προκύψει. Μάλλον σε Ελληνικό πανεπιστήμιο θα περάσω, αλλά δε θα αρνηθώ οποιαδήποτε ευκαιρία στο εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 03:29 Ο CLONOA έγραψε: #956 09-06-13 03:29 Παιδιά θέλω να μου πείτε Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:42 Ο Dias έγραψε: #957 09-06-13 09:42 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Παίρνεις μια ωραία σειρά από μηδενικά σαν βαθμούς γραπτών. Αν με τα προφορικά και με τους βαθμούς των πανελλαδικών φτάνεις γενικό μέσο όρο 09,5 κανένα πρόβλημα, παίρνεις απολυτήριο και καταθέτεις μηχανογραφικό. Αν όχι, δεν έχεις δικαίωμα μηχανογραφικού και ξαναδίνεις εξετάσεις (πανελλήνιες και ενδοσχολικές) σε όλα τα μαθήματα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η Gate4 έγραψε: #958 09-06-13 11:24 Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:30 Η 3v@Ki έγραψε: #959 09-06-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κείμενα σ'εμάς έπεσε καιόμενος. παλι. ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΛ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #942 06-06-13 12:18 Αρχαία αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 14:31 Ο Eliminated: #943 06-06-13 14:31 4/8 στη μέση είμαστε... Κείμενα τη Δευτέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιουνίου 2013 nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 14:36 Ο nektariosmakris: #944 06-06-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Τη λογοτεχνια πως θα τη διαβασετε; Click για ανάπτυξη... εγω παντος λογοτεχνια διαβασα μετρημενα ενα τεταρτο 9 ? ελεος εμας 4 και μαλιστα ημουν αναμεσα σε δυο για το πια θα πεσουνε διοτι εμας μασ βαζουν παντα ποιηματα και μονο τα δυο ηταν πιηματα Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Ιστορία γενικής. Θα λάμψω αύριο. Click για ανάπτυξη... εγω στην ιστορια εκανα του κοσμου τα σκονακια και δεν το κοβω να εγραψα κατω απο 14 με συνολικο διαβασμα 1,5 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 14:38 Η Gate4 έγραψε: #945 06-06-13 14:38 Στην ιστορία τι να κάνω σκονάκι τόσα που είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 14:44 Ο nektariosmakris: #946 06-06-13 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: αοθ έγραψααα τελικάαα πάνω από 10,ενώ δεν είχα ανοίξει σελίδα..λίγο απ'το μυαλό μου που έβγαλα,λίγο απ'όσα ΕΛΑΧΙΣΤΑ θυμόμουν από τις παραδόσεις όλην τη χρονιά (έτυχε βασικά να θυμάμαι από υποκατάστατα/συμπληρωματικά αγαθά που έπεσαν),λίγο απ'τη ζωγραφιά με την παραλία,τον ήλιο και τις ομπρέλες που έκανα,μη σας πω και παραπάνω.. αύριο για τα μαθηματικά ετοιμάζω ποίημα...έχω κι έμπνευση σήμερα Click για ανάπτυξη... ευτυχως εμενα μου εδωσαν στο αοθ επακριβως τα θεματα που θα πεσουν οποτε παω για καθαρο 100 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Εγω αυριο γραφω βιολογια και μας εβαλε πολλα η ''καλη''..... Πρεπει ομως να γραψω γιατι θελω καλο απολυτηριο! Νομιζω πως πρεπει να ξεκινησω... Click για ανάπτυξη... τι να το κανεις μωρε το απολυτηριο?πανελληνιες δεν εδωσες? ε αν περασεις θα σου ειναι αχρηστο Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στην ιστορία τι να κάνω σκονάκι τόσα που είναι; Click για ανάπτυξη... μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:16 Η ~Lös~ έγραψε: #947 06-06-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: ευτυχως εμενα μου εδωσαν στο αοθ επακριβως τα θεματα που θα πεσουν οποτε παω για καθαρο 100 Click για ανάπτυξη... ολοι θα ειχαμε 100 αν μας εδιναν τα θεματα κι εμας,οχι μονο στο αοθ,σε ολα τα μαθηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:24 Η JustLikeMaria: #948 06-06-13 15:24 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: τι να το κανεις μωρε το απολυτηριο?πανελληνιες δεν εδωσες? ε αν περασεις θα σου ειναι αχρηστο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εγραψα πανελληνιες ΑΛΛΑ χρειαζομαι και καλο απολυτηριο γιατι θα παω εξωτερικο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:41 Η eya95 έγραψε: #949 06-06-13 15:41 τελευταιοο μααααααθημα αυριοοο!!! κειμεναααα.!! αυτοσχεδιασμοςςς ! 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:44 Ο SparklingGrey: #950 06-06-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από eya95: 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όχι και τόοοσο γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η artemaki έγραψε: #951 06-06-13 17:26 2/8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 18:47 Η Gate4 έγραψε: #952 06-06-13 18:47 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Click για ανάπτυξη... Δεν έβγαλε τίποτα ο καθηγητής, όλη η ύλη κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 10:41 Ο qwertyuiop: #953 08-06-13 10:41 Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 11:08 Ο Johnnaousa: #954 08-06-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... θες να πας εξωτερικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 12:07 Ο qwertyuiop: #955 08-06-13 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θες να πας εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... Οτιδήποτε προκύψει. Μάλλον σε Ελληνικό πανεπιστήμιο θα περάσω, αλλά δε θα αρνηθώ οποιαδήποτε ευκαιρία στο εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 03:29 Ο CLONOA έγραψε: #956 09-06-13 03:29 Παιδιά θέλω να μου πείτε Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:42 Ο Dias έγραψε: #957 09-06-13 09:42 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Παίρνεις μια ωραία σειρά από μηδενικά σαν βαθμούς γραπτών. Αν με τα προφορικά και με τους βαθμούς των πανελλαδικών φτάνεις γενικό μέσο όρο 09,5 κανένα πρόβλημα, παίρνεις απολυτήριο και καταθέτεις μηχανογραφικό. Αν όχι, δεν έχεις δικαίωμα μηχανογραφικού και ξαναδίνεις εξετάσεις (πανελλήνιες και ενδοσχολικές) σε όλα τα μαθήματα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η Gate4 έγραψε: #958 09-06-13 11:24 Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:30 Η 3v@Ki έγραψε: #959 09-06-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχαία αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 14:31 Ο Eliminated: #943 06-06-13 14:31 4/8 στη μέση είμαστε... Κείμενα τη Δευτέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιουνίου 2013 nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 14:36 Ο nektariosmakris: #944 06-06-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Τη λογοτεχνια πως θα τη διαβασετε; Click για ανάπτυξη... εγω παντος λογοτεχνια διαβασα μετρημενα ενα τεταρτο 9 ? ελεος εμας 4 και μαλιστα ημουν αναμεσα σε δυο για το πια θα πεσουνε διοτι εμας μασ βαζουν παντα ποιηματα και μονο τα δυο ηταν πιηματα Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Ιστορία γενικής. Θα λάμψω αύριο. Click για ανάπτυξη... εγω στην ιστορια εκανα του κοσμου τα σκονακια και δεν το κοβω να εγραψα κατω απο 14 με συνολικο διαβασμα 1,5 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 14:38 Η Gate4 έγραψε: #945 06-06-13 14:38 Στην ιστορία τι να κάνω σκονάκι τόσα που είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 14:44 Ο nektariosmakris: #946 06-06-13 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: αοθ έγραψααα τελικάαα πάνω από 10,ενώ δεν είχα ανοίξει σελίδα..λίγο απ'το μυαλό μου που έβγαλα,λίγο απ'όσα ΕΛΑΧΙΣΤΑ θυμόμουν από τις παραδόσεις όλην τη χρονιά (έτυχε βασικά να θυμάμαι από υποκατάστατα/συμπληρωματικά αγαθά που έπεσαν),λίγο απ'τη ζωγραφιά με την παραλία,τον ήλιο και τις ομπρέλες που έκανα,μη σας πω και παραπάνω.. αύριο για τα μαθηματικά ετοιμάζω ποίημα...έχω κι έμπνευση σήμερα Click για ανάπτυξη... ευτυχως εμενα μου εδωσαν στο αοθ επακριβως τα θεματα που θα πεσουν οποτε παω για καθαρο 100 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Εγω αυριο γραφω βιολογια και μας εβαλε πολλα η ''καλη''..... Πρεπει ομως να γραψω γιατι θελω καλο απολυτηριο! Νομιζω πως πρεπει να ξεκινησω... Click για ανάπτυξη... τι να το κανεις μωρε το απολυτηριο?πανελληνιες δεν εδωσες? ε αν περασεις θα σου ειναι αχρηστο Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στην ιστορία τι να κάνω σκονάκι τόσα που είναι; Click για ανάπτυξη... μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:16 Η ~Lös~ έγραψε: #947 06-06-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: ευτυχως εμενα μου εδωσαν στο αοθ επακριβως τα θεματα που θα πεσουν οποτε παω για καθαρο 100 Click για ανάπτυξη... ολοι θα ειχαμε 100 αν μας εδιναν τα θεματα κι εμας,οχι μονο στο αοθ,σε ολα τα μαθηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:24 Η JustLikeMaria: #948 06-06-13 15:24 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: τι να το κανεις μωρε το απολυτηριο?πανελληνιες δεν εδωσες? ε αν περασεις θα σου ειναι αχρηστο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εγραψα πανελληνιες ΑΛΛΑ χρειαζομαι και καλο απολυτηριο γιατι θα παω εξωτερικο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:41 Η eya95 έγραψε: #949 06-06-13 15:41 τελευταιοο μααααααθημα αυριοοο!!! κειμεναααα.!! αυτοσχεδιασμοςςς ! 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:44 Ο SparklingGrey: #950 06-06-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από eya95: 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όχι και τόοοσο γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η artemaki έγραψε: #951 06-06-13 17:26 2/8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 18:47 Η Gate4 έγραψε: #952 06-06-13 18:47 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Click για ανάπτυξη... Δεν έβγαλε τίποτα ο καθηγητής, όλη η ύλη κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 10:41 Ο qwertyuiop: #953 08-06-13 10:41 Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 11:08 Ο Johnnaousa: #954 08-06-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... θες να πας εξωτερικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 12:07 Ο qwertyuiop: #955 08-06-13 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θες να πας εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... Οτιδήποτε προκύψει. Μάλλον σε Ελληνικό πανεπιστήμιο θα περάσω, αλλά δε θα αρνηθώ οποιαδήποτε ευκαιρία στο εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 03:29 Ο CLONOA έγραψε: #956 09-06-13 03:29 Παιδιά θέλω να μου πείτε Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:42 Ο Dias έγραψε: #957 09-06-13 09:42 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Παίρνεις μια ωραία σειρά από μηδενικά σαν βαθμούς γραπτών. Αν με τα προφορικά και με τους βαθμούς των πανελλαδικών φτάνεις γενικό μέσο όρο 09,5 κανένα πρόβλημα, παίρνεις απολυτήριο και καταθέτεις μηχανογραφικό. Αν όχι, δεν έχεις δικαίωμα μηχανογραφικού και ξαναδίνεις εξετάσεις (πανελλήνιες και ενδοσχολικές) σε όλα τα μαθήματα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η Gate4 έγραψε: #958 09-06-13 11:24 Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:30 Η 3v@Ki έγραψε: #959 09-06-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
4/8 στη μέση είμαστε... Κείμενα τη Δευτέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 14:36 Ο nektariosmakris: #944 06-06-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Τη λογοτεχνια πως θα τη διαβασετε; Click για ανάπτυξη... εγω παντος λογοτεχνια διαβασα μετρημενα ενα τεταρτο 9 ? ελεος εμας 4 και μαλιστα ημουν αναμεσα σε δυο για το πια θα πεσουνε διοτι εμας μασ βαζουν παντα ποιηματα και μονο τα δυο ηταν πιηματα Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Ιστορία γενικής. Θα λάμψω αύριο. Click για ανάπτυξη... εγω στην ιστορια εκανα του κοσμου τα σκονακια και δεν το κοβω να εγραψα κατω απο 14 με συνολικο διαβασμα 1,5 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 14:38 Η Gate4 έγραψε: #945 06-06-13 14:38 Στην ιστορία τι να κάνω σκονάκι τόσα που είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 14:44 Ο nektariosmakris: #946 06-06-13 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: αοθ έγραψααα τελικάαα πάνω από 10,ενώ δεν είχα ανοίξει σελίδα..λίγο απ'το μυαλό μου που έβγαλα,λίγο απ'όσα ΕΛΑΧΙΣΤΑ θυμόμουν από τις παραδόσεις όλην τη χρονιά (έτυχε βασικά να θυμάμαι από υποκατάστατα/συμπληρωματικά αγαθά που έπεσαν),λίγο απ'τη ζωγραφιά με την παραλία,τον ήλιο και τις ομπρέλες που έκανα,μη σας πω και παραπάνω.. αύριο για τα μαθηματικά ετοιμάζω ποίημα...έχω κι έμπνευση σήμερα Click για ανάπτυξη... ευτυχως εμενα μου εδωσαν στο αοθ επακριβως τα θεματα που θα πεσουν οποτε παω για καθαρο 100 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Εγω αυριο γραφω βιολογια και μας εβαλε πολλα η ''καλη''..... Πρεπει ομως να γραψω γιατι θελω καλο απολυτηριο! Νομιζω πως πρεπει να ξεκινησω... Click για ανάπτυξη... τι να το κανεις μωρε το απολυτηριο?πανελληνιες δεν εδωσες? ε αν περασεις θα σου ειναι αχρηστο Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στην ιστορία τι να κάνω σκονάκι τόσα που είναι; Click για ανάπτυξη... μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:16 Η ~Lös~ έγραψε: #947 06-06-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: ευτυχως εμενα μου εδωσαν στο αοθ επακριβως τα θεματα που θα πεσουν οποτε παω για καθαρο 100 Click για ανάπτυξη... ολοι θα ειχαμε 100 αν μας εδιναν τα θεματα κι εμας,οχι μονο στο αοθ,σε ολα τα μαθηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:24 Η JustLikeMaria: #948 06-06-13 15:24 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: τι να το κανεις μωρε το απολυτηριο?πανελληνιες δεν εδωσες? ε αν περασεις θα σου ειναι αχρηστο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εγραψα πανελληνιες ΑΛΛΑ χρειαζομαι και καλο απολυτηριο γιατι θα παω εξωτερικο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:41 Η eya95 έγραψε: #949 06-06-13 15:41 τελευταιοο μααααααθημα αυριοοο!!! κειμεναααα.!! αυτοσχεδιασμοςςς ! 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:44 Ο SparklingGrey: #950 06-06-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από eya95: 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όχι και τόοοσο γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η artemaki έγραψε: #951 06-06-13 17:26 2/8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 18:47 Η Gate4 έγραψε: #952 06-06-13 18:47 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Click για ανάπτυξη... Δεν έβγαλε τίποτα ο καθηγητής, όλη η ύλη κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 10:41 Ο qwertyuiop: #953 08-06-13 10:41 Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 11:08 Ο Johnnaousa: #954 08-06-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... θες να πας εξωτερικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 12:07 Ο qwertyuiop: #955 08-06-13 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θες να πας εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... Οτιδήποτε προκύψει. Μάλλον σε Ελληνικό πανεπιστήμιο θα περάσω, αλλά δε θα αρνηθώ οποιαδήποτε ευκαιρία στο εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 03:29 Ο CLONOA έγραψε: #956 09-06-13 03:29 Παιδιά θέλω να μου πείτε Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:42 Ο Dias έγραψε: #957 09-06-13 09:42 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Παίρνεις μια ωραία σειρά από μηδενικά σαν βαθμούς γραπτών. Αν με τα προφορικά και με τους βαθμούς των πανελλαδικών φτάνεις γενικό μέσο όρο 09,5 κανένα πρόβλημα, παίρνεις απολυτήριο και καταθέτεις μηχανογραφικό. Αν όχι, δεν έχεις δικαίωμα μηχανογραφικού και ξαναδίνεις εξετάσεις (πανελλήνιες και ενδοσχολικές) σε όλα τα μαθήματα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η Gate4 έγραψε: #958 09-06-13 11:24 Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:30 Η 3v@Ki έγραψε: #959 09-06-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Τη λογοτεχνια πως θα τη διαβασετε; Click για ανάπτυξη... εγω παντος λογοτεχνια διαβασα μετρημενα ενα τεταρτο 9 ? ελεος εμας 4 και μαλιστα ημουν αναμεσα σε δυο για το πια θα πεσουνε διοτι εμας μασ βαζουν παντα ποιηματα και μονο τα δυο ηταν πιηματα Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Ιστορία γενικής. Θα λάμψω αύριο. Click για ανάπτυξη... εγω στην ιστορια εκανα του κοσμου τα σκονακια και δεν το κοβω να εγραψα κατω απο 14 με συνολικο διαβασμα 1,5 ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 14:38 Η Gate4 έγραψε: #945 06-06-13 14:38 Στην ιστορία τι να κάνω σκονάκι τόσα που είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 14:44 Ο nektariosmakris: #946 06-06-13 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: αοθ έγραψααα τελικάαα πάνω από 10,ενώ δεν είχα ανοίξει σελίδα..λίγο απ'το μυαλό μου που έβγαλα,λίγο απ'όσα ΕΛΑΧΙΣΤΑ θυμόμουν από τις παραδόσεις όλην τη χρονιά (έτυχε βασικά να θυμάμαι από υποκατάστατα/συμπληρωματικά αγαθά που έπεσαν),λίγο απ'τη ζωγραφιά με την παραλία,τον ήλιο και τις ομπρέλες που έκανα,μη σας πω και παραπάνω.. αύριο για τα μαθηματικά ετοιμάζω ποίημα...έχω κι έμπνευση σήμερα Click για ανάπτυξη... ευτυχως εμενα μου εδωσαν στο αοθ επακριβως τα θεματα που θα πεσουν οποτε παω για καθαρο 100 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Εγω αυριο γραφω βιολογια και μας εβαλε πολλα η ''καλη''..... Πρεπει ομως να γραψω γιατι θελω καλο απολυτηριο! Νομιζω πως πρεπει να ξεκινησω... Click για ανάπτυξη... τι να το κανεις μωρε το απολυτηριο?πανελληνιες δεν εδωσες? ε αν περασεις θα σου ειναι αχρηστο Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στην ιστορία τι να κάνω σκονάκι τόσα που είναι; Click για ανάπτυξη... μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:16 Η ~Lös~ έγραψε: #947 06-06-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: ευτυχως εμενα μου εδωσαν στο αοθ επακριβως τα θεματα που θα πεσουν οποτε παω για καθαρο 100 Click για ανάπτυξη... ολοι θα ειχαμε 100 αν μας εδιναν τα θεματα κι εμας,οχι μονο στο αοθ,σε ολα τα μαθηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:24 Η JustLikeMaria: #948 06-06-13 15:24 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: τι να το κανεις μωρε το απολυτηριο?πανελληνιες δεν εδωσες? ε αν περασεις θα σου ειναι αχρηστο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εγραψα πανελληνιες ΑΛΛΑ χρειαζομαι και καλο απολυτηριο γιατι θα παω εξωτερικο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:41 Η eya95 έγραψε: #949 06-06-13 15:41 τελευταιοο μααααααθημα αυριοοο!!! κειμεναααα.!! αυτοσχεδιασμοςςς ! 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:44 Ο SparklingGrey: #950 06-06-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από eya95: 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όχι και τόοοσο γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η artemaki έγραψε: #951 06-06-13 17:26 2/8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 18:47 Η Gate4 έγραψε: #952 06-06-13 18:47 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Click για ανάπτυξη... Δεν έβγαλε τίποτα ο καθηγητής, όλη η ύλη κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 10:41 Ο qwertyuiop: #953 08-06-13 10:41 Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 11:08 Ο Johnnaousa: #954 08-06-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... θες να πας εξωτερικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 12:07 Ο qwertyuiop: #955 08-06-13 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θες να πας εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... Οτιδήποτε προκύψει. Μάλλον σε Ελληνικό πανεπιστήμιο θα περάσω, αλλά δε θα αρνηθώ οποιαδήποτε ευκαιρία στο εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 03:29 Ο CLONOA έγραψε: #956 09-06-13 03:29 Παιδιά θέλω να μου πείτε Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:42 Ο Dias έγραψε: #957 09-06-13 09:42 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Παίρνεις μια ωραία σειρά από μηδενικά σαν βαθμούς γραπτών. Αν με τα προφορικά και με τους βαθμούς των πανελλαδικών φτάνεις γενικό μέσο όρο 09,5 κανένα πρόβλημα, παίρνεις απολυτήριο και καταθέτεις μηχανογραφικό. Αν όχι, δεν έχεις δικαίωμα μηχανογραφικού και ξαναδίνεις εξετάσεις (πανελλήνιες και ενδοσχολικές) σε όλα τα μαθήματα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η Gate4 έγραψε: #958 09-06-13 11:24 Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:30 Η 3v@Ki έγραψε: #959 09-06-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην ιστορία τι να κάνω σκονάκι τόσα που είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 14:44 Ο nektariosmakris: #946 06-06-13 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: αοθ έγραψααα τελικάαα πάνω από 10,ενώ δεν είχα ανοίξει σελίδα..λίγο απ'το μυαλό μου που έβγαλα,λίγο απ'όσα ΕΛΑΧΙΣΤΑ θυμόμουν από τις παραδόσεις όλην τη χρονιά (έτυχε βασικά να θυμάμαι από υποκατάστατα/συμπληρωματικά αγαθά που έπεσαν),λίγο απ'τη ζωγραφιά με την παραλία,τον ήλιο και τις ομπρέλες που έκανα,μη σας πω και παραπάνω.. αύριο για τα μαθηματικά ετοιμάζω ποίημα...έχω κι έμπνευση σήμερα Click για ανάπτυξη... ευτυχως εμενα μου εδωσαν στο αοθ επακριβως τα θεματα που θα πεσουν οποτε παω για καθαρο 100 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Εγω αυριο γραφω βιολογια και μας εβαλε πολλα η ''καλη''..... Πρεπει ομως να γραψω γιατι θελω καλο απολυτηριο! Νομιζω πως πρεπει να ξεκινησω... Click για ανάπτυξη... τι να το κανεις μωρε το απολυτηριο?πανελληνιες δεν εδωσες? ε αν περασεις θα σου ειναι αχρηστο Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στην ιστορία τι να κάνω σκονάκι τόσα που είναι; Click για ανάπτυξη... μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:16 Η ~Lös~ έγραψε: #947 06-06-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: ευτυχως εμενα μου εδωσαν στο αοθ επακριβως τα θεματα που θα πεσουν οποτε παω για καθαρο 100 Click για ανάπτυξη... ολοι θα ειχαμε 100 αν μας εδιναν τα θεματα κι εμας,οχι μονο στο αοθ,σε ολα τα μαθηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:24 Η JustLikeMaria: #948 06-06-13 15:24 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: τι να το κανεις μωρε το απολυτηριο?πανελληνιες δεν εδωσες? ε αν περασεις θα σου ειναι αχρηστο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εγραψα πανελληνιες ΑΛΛΑ χρειαζομαι και καλο απολυτηριο γιατι θα παω εξωτερικο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:41 Η eya95 έγραψε: #949 06-06-13 15:41 τελευταιοο μααααααθημα αυριοοο!!! κειμεναααα.!! αυτοσχεδιασμοςςς ! 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:44 Ο SparklingGrey: #950 06-06-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από eya95: 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όχι και τόοοσο γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η artemaki έγραψε: #951 06-06-13 17:26 2/8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 18:47 Η Gate4 έγραψε: #952 06-06-13 18:47 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Click για ανάπτυξη... Δεν έβγαλε τίποτα ο καθηγητής, όλη η ύλη κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 10:41 Ο qwertyuiop: #953 08-06-13 10:41 Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 11:08 Ο Johnnaousa: #954 08-06-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... θες να πας εξωτερικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 12:07 Ο qwertyuiop: #955 08-06-13 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θες να πας εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... Οτιδήποτε προκύψει. Μάλλον σε Ελληνικό πανεπιστήμιο θα περάσω, αλλά δε θα αρνηθώ οποιαδήποτε ευκαιρία στο εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 03:29 Ο CLONOA έγραψε: #956 09-06-13 03:29 Παιδιά θέλω να μου πείτε Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:42 Ο Dias έγραψε: #957 09-06-13 09:42 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Παίρνεις μια ωραία σειρά από μηδενικά σαν βαθμούς γραπτών. Αν με τα προφορικά και με τους βαθμούς των πανελλαδικών φτάνεις γενικό μέσο όρο 09,5 κανένα πρόβλημα, παίρνεις απολυτήριο και καταθέτεις μηχανογραφικό. Αν όχι, δεν έχεις δικαίωμα μηχανογραφικού και ξαναδίνεις εξετάσεις (πανελλήνιες και ενδοσχολικές) σε όλα τα μαθήματα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η Gate4 έγραψε: #958 09-06-13 11:24 Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:30 Η 3v@Ki έγραψε: #959 09-06-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: αοθ έγραψααα τελικάαα πάνω από 10,ενώ δεν είχα ανοίξει σελίδα..λίγο απ'το μυαλό μου που έβγαλα,λίγο απ'όσα ΕΛΑΧΙΣΤΑ θυμόμουν από τις παραδόσεις όλην τη χρονιά (έτυχε βασικά να θυμάμαι από υποκατάστατα/συμπληρωματικά αγαθά που έπεσαν),λίγο απ'τη ζωγραφιά με την παραλία,τον ήλιο και τις ομπρέλες που έκανα,μη σας πω και παραπάνω.. αύριο για τα μαθηματικά ετοιμάζω ποίημα...έχω κι έμπνευση σήμερα Click για ανάπτυξη... ευτυχως εμενα μου εδωσαν στο αοθ επακριβως τα θεματα που θα πεσουν οποτε παω για καθαρο 100 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Εγω αυριο γραφω βιολογια και μας εβαλε πολλα η ''καλη''..... Πρεπει ομως να γραψω γιατι θελω καλο απολυτηριο! Νομιζω πως πρεπει να ξεκινησω... Click για ανάπτυξη... τι να το κανεις μωρε το απολυτηριο?πανελληνιες δεν εδωσες? ε αν περασεις θα σου ειναι αχρηστο Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Στην ιστορία τι να κάνω σκονάκι τόσα που είναι; Click για ανάπτυξη... μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:16 Η ~Lös~ έγραψε: #947 06-06-13 15:16 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: ευτυχως εμενα μου εδωσαν στο αοθ επακριβως τα θεματα που θα πεσουν οποτε παω για καθαρο 100 Click για ανάπτυξη... ολοι θα ειχαμε 100 αν μας εδιναν τα θεματα κι εμας,οχι μονο στο αοθ,σε ολα τα μαθηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:24 Η JustLikeMaria: #948 06-06-13 15:24 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: τι να το κανεις μωρε το απολυτηριο?πανελληνιες δεν εδωσες? ε αν περασεις θα σου ειναι αχρηστο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εγραψα πανελληνιες ΑΛΛΑ χρειαζομαι και καλο απολυτηριο γιατι θα παω εξωτερικο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:41 Η eya95 έγραψε: #949 06-06-13 15:41 τελευταιοο μααααααθημα αυριοοο!!! κειμεναααα.!! αυτοσχεδιασμοςςς ! 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:44 Ο SparklingGrey: #950 06-06-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από eya95: 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όχι και τόοοσο γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η artemaki έγραψε: #951 06-06-13 17:26 2/8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 18:47 Η Gate4 έγραψε: #952 06-06-13 18:47 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Click για ανάπτυξη... Δεν έβγαλε τίποτα ο καθηγητής, όλη η ύλη κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 10:41 Ο qwertyuiop: #953 08-06-13 10:41 Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 11:08 Ο Johnnaousa: #954 08-06-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... θες να πας εξωτερικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 12:07 Ο qwertyuiop: #955 08-06-13 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θες να πας εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... Οτιδήποτε προκύψει. Μάλλον σε Ελληνικό πανεπιστήμιο θα περάσω, αλλά δε θα αρνηθώ οποιαδήποτε ευκαιρία στο εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 03:29 Ο CLONOA έγραψε: #956 09-06-13 03:29 Παιδιά θέλω να μου πείτε Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:42 Ο Dias έγραψε: #957 09-06-13 09:42 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Παίρνεις μια ωραία σειρά από μηδενικά σαν βαθμούς γραπτών. Αν με τα προφορικά και με τους βαθμούς των πανελλαδικών φτάνεις γενικό μέσο όρο 09,5 κανένα πρόβλημα, παίρνεις απολυτήριο και καταθέτεις μηχανογραφικό. Αν όχι, δεν έχεις δικαίωμα μηχανογραφικού και ξαναδίνεις εξετάσεις (πανελλήνιες και ενδοσχολικές) σε όλα τα μαθήματα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η Gate4 έγραψε: #958 09-06-13 11:24 Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:30 Η 3v@Ki έγραψε: #959 09-06-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: ευτυχως εμενα μου εδωσαν στο αοθ επακριβως τα θεματα που θα πεσουν οποτε παω για καθαρο 100 Click για ανάπτυξη... ολοι θα ειχαμε 100 αν μας εδιναν τα θεματα κι εμας,οχι μονο στο αοθ,σε ολα τα μαθηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:24 Η JustLikeMaria: #948 06-06-13 15:24 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: τι να το κανεις μωρε το απολυτηριο?πανελληνιες δεν εδωσες? ε αν περασεις θα σου ειναι αχρηστο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εγραψα πανελληνιες ΑΛΛΑ χρειαζομαι και καλο απολυτηριο γιατι θα παω εξωτερικο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:41 Η eya95 έγραψε: #949 06-06-13 15:41 τελευταιοο μααααααθημα αυριοοο!!! κειμεναααα.!! αυτοσχεδιασμοςςς ! 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:44 Ο SparklingGrey: #950 06-06-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από eya95: 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όχι και τόοοσο γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η artemaki έγραψε: #951 06-06-13 17:26 2/8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 18:47 Η Gate4 έγραψε: #952 06-06-13 18:47 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Click για ανάπτυξη... Δεν έβγαλε τίποτα ο καθηγητής, όλη η ύλη κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 10:41 Ο qwertyuiop: #953 08-06-13 10:41 Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 11:08 Ο Johnnaousa: #954 08-06-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... θες να πας εξωτερικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 12:07 Ο qwertyuiop: #955 08-06-13 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θες να πας εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... Οτιδήποτε προκύψει. Μάλλον σε Ελληνικό πανεπιστήμιο θα περάσω, αλλά δε θα αρνηθώ οποιαδήποτε ευκαιρία στο εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 03:29 Ο CLONOA έγραψε: #956 09-06-13 03:29 Παιδιά θέλω να μου πείτε Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:42 Ο Dias έγραψε: #957 09-06-13 09:42 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Παίρνεις μια ωραία σειρά από μηδενικά σαν βαθμούς γραπτών. Αν με τα προφορικά και με τους βαθμούς των πανελλαδικών φτάνεις γενικό μέσο όρο 09,5 κανένα πρόβλημα, παίρνεις απολυτήριο και καταθέτεις μηχανογραφικό. Αν όχι, δεν έχεις δικαίωμα μηχανογραφικού και ξαναδίνεις εξετάσεις (πανελλήνιες και ενδοσχολικές) σε όλα τα μαθήματα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η Gate4 έγραψε: #958 09-06-13 11:24 Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:30 Η 3v@Ki έγραψε: #959 09-06-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: τι να το κανεις μωρε το απολυτηριο?πανελληνιες δεν εδωσες? ε αν περασεις θα σου ειναι αχρηστο Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εγραψα πανελληνιες ΑΛΛΑ χρειαζομαι και καλο απολυτηριο γιατι θα παω εξωτερικο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:41 Η eya95 έγραψε: #949 06-06-13 15:41 τελευταιοο μααααααθημα αυριοοο!!! κειμεναααα.!! αυτοσχεδιασμοςςς ! 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:44 Ο SparklingGrey: #950 06-06-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από eya95: 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όχι και τόοοσο γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η artemaki έγραψε: #951 06-06-13 17:26 2/8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 18:47 Η Gate4 έγραψε: #952 06-06-13 18:47 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Click για ανάπτυξη... Δεν έβγαλε τίποτα ο καθηγητής, όλη η ύλη κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 10:41 Ο qwertyuiop: #953 08-06-13 10:41 Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 11:08 Ο Johnnaousa: #954 08-06-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... θες να πας εξωτερικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 12:07 Ο qwertyuiop: #955 08-06-13 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θες να πας εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... Οτιδήποτε προκύψει. Μάλλον σε Ελληνικό πανεπιστήμιο θα περάσω, αλλά δε θα αρνηθώ οποιαδήποτε ευκαιρία στο εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 03:29 Ο CLONOA έγραψε: #956 09-06-13 03:29 Παιδιά θέλω να μου πείτε Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:42 Ο Dias έγραψε: #957 09-06-13 09:42 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Παίρνεις μια ωραία σειρά από μηδενικά σαν βαθμούς γραπτών. Αν με τα προφορικά και με τους βαθμούς των πανελλαδικών φτάνεις γενικό μέσο όρο 09,5 κανένα πρόβλημα, παίρνεις απολυτήριο και καταθέτεις μηχανογραφικό. Αν όχι, δεν έχεις δικαίωμα μηχανογραφικού και ξαναδίνεις εξετάσεις (πανελλήνιες και ενδοσχολικές) σε όλα τα μαθήματα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η Gate4 έγραψε: #958 09-06-13 11:24 Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:30 Η 3v@Ki έγραψε: #959 09-06-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελευταιοο μααααααθημα αυριοοο!!! κειμεναααα.!! αυτοσχεδιασμοςςς ! 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 15:44 Ο SparklingGrey: #950 06-06-13 15:44 Αρχική Δημοσίευση από eya95: 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όχι και τόοοσο γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η artemaki έγραψε: #951 06-06-13 17:26 2/8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 18:47 Η Gate4 έγραψε: #952 06-06-13 18:47 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Click για ανάπτυξη... Δεν έβγαλε τίποτα ο καθηγητής, όλη η ύλη κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 10:41 Ο qwertyuiop: #953 08-06-13 10:41 Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 11:08 Ο Johnnaousa: #954 08-06-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... θες να πας εξωτερικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 12:07 Ο qwertyuiop: #955 08-06-13 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θες να πας εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... Οτιδήποτε προκύψει. Μάλλον σε Ελληνικό πανεπιστήμιο θα περάσω, αλλά δε θα αρνηθώ οποιαδήποτε ευκαιρία στο εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 03:29 Ο CLONOA έγραψε: #956 09-06-13 03:29 Παιδιά θέλω να μου πείτε Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:42 Ο Dias έγραψε: #957 09-06-13 09:42 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Παίρνεις μια ωραία σειρά από μηδενικά σαν βαθμούς γραπτών. Αν με τα προφορικά και με τους βαθμούς των πανελλαδικών φτάνεις γενικό μέσο όρο 09,5 κανένα πρόβλημα, παίρνεις απολυτήριο και καταθέτεις μηχανογραφικό. Αν όχι, δεν έχεις δικαίωμα μηχανογραφικού και ξαναδίνεις εξετάσεις (πανελλήνιες και ενδοσχολικές) σε όλα τα μαθήματα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η Gate4 έγραψε: #958 09-06-13 11:24 Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:30 Η 3v@Ki έγραψε: #959 09-06-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eya95: 12 χρονια ... θεε μ τοοοσο γρηγοραα!! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, όχι και τόοοσο γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η artemaki έγραψε: #951 06-06-13 17:26 2/8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 18:47 Η Gate4 έγραψε: #952 06-06-13 18:47 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Click για ανάπτυξη... Δεν έβγαλε τίποτα ο καθηγητής, όλη η ύλη κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 10:41 Ο qwertyuiop: #953 08-06-13 10:41 Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 11:08 Ο Johnnaousa: #954 08-06-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... θες να πας εξωτερικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 12:07 Ο qwertyuiop: #955 08-06-13 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θες να πας εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... Οτιδήποτε προκύψει. Μάλλον σε Ελληνικό πανεπιστήμιο θα περάσω, αλλά δε θα αρνηθώ οποιαδήποτε ευκαιρία στο εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 03:29 Ο CLONOA έγραψε: #956 09-06-13 03:29 Παιδιά θέλω να μου πείτε Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:42 Ο Dias έγραψε: #957 09-06-13 09:42 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Παίρνεις μια ωραία σειρά από μηδενικά σαν βαθμούς γραπτών. Αν με τα προφορικά και με τους βαθμούς των πανελλαδικών φτάνεις γενικό μέσο όρο 09,5 κανένα πρόβλημα, παίρνεις απολυτήριο και καταθέτεις μηχανογραφικό. Αν όχι, δεν έχεις δικαίωμα μηχανογραφικού και ξαναδίνεις εξετάσεις (πανελλήνιες και ενδοσχολικές) σε όλα τα μαθήματα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η Gate4 έγραψε: #958 09-06-13 11:24 Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:30 Η 3v@Ki έγραψε: #959 09-06-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
2/8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2013 στις 18:47 Η Gate4 έγραψε: #952 06-06-13 18:47 Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Click για ανάπτυξη... Δεν έβγαλε τίποτα ο καθηγητής, όλη η ύλη κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 10:41 Ο qwertyuiop: #953 08-06-13 10:41 Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 11:08 Ο Johnnaousa: #954 08-06-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... θες να πας εξωτερικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 12:07 Ο qwertyuiop: #955 08-06-13 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θες να πας εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... Οτιδήποτε προκύψει. Μάλλον σε Ελληνικό πανεπιστήμιο θα περάσω, αλλά δε θα αρνηθώ οποιαδήποτε ευκαιρία στο εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 03:29 Ο CLONOA έγραψε: #956 09-06-13 03:29 Παιδιά θέλω να μου πείτε Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:42 Ο Dias έγραψε: #957 09-06-13 09:42 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Παίρνεις μια ωραία σειρά από μηδενικά σαν βαθμούς γραπτών. Αν με τα προφορικά και με τους βαθμούς των πανελλαδικών φτάνεις γενικό μέσο όρο 09,5 κανένα πρόβλημα, παίρνεις απολυτήριο και καταθέτεις μηχανογραφικό. Αν όχι, δεν έχεις δικαίωμα μηχανογραφικού και ξαναδίνεις εξετάσεις (πανελλήνιες και ενδοσχολικές) σε όλα τα μαθήματα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η Gate4 έγραψε: #958 09-06-13 11:24 Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:30 Η 3v@Ki έγραψε: #959 09-06-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nektariosmakris: μα καλα ποση υλη σας βαλανε? εμας μας βαλανε 19 ερωτησεις και απο αυτες ειπα οτι 10 ειναι αντισοσ και δεν τις διαβασα καθολου και ουτε πεσανε Click για ανάπτυξη... Δεν έβγαλε τίποτα ο καθηγητής, όλη η ύλη κανονικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 10:41 Ο qwertyuiop: #953 08-06-13 10:41 Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 11:08 Ο Johnnaousa: #954 08-06-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... θες να πας εξωτερικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 12:07 Ο qwertyuiop: #955 08-06-13 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θες να πας εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... Οτιδήποτε προκύψει. Μάλλον σε Ελληνικό πανεπιστήμιο θα περάσω, αλλά δε θα αρνηθώ οποιαδήποτε ευκαιρία στο εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 03:29 Ο CLONOA έγραψε: #956 09-06-13 03:29 Παιδιά θέλω να μου πείτε Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:42 Ο Dias έγραψε: #957 09-06-13 09:42 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Παίρνεις μια ωραία σειρά από μηδενικά σαν βαθμούς γραπτών. Αν με τα προφορικά και με τους βαθμούς των πανελλαδικών φτάνεις γενικό μέσο όρο 09,5 κανένα πρόβλημα, παίρνεις απολυτήριο και καταθέτεις μηχανογραφικό. Αν όχι, δεν έχεις δικαίωμα μηχανογραφικού και ξαναδίνεις εξετάσεις (πανελλήνιες και ενδοσχολικές) σε όλα τα μαθήματα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η Gate4 έγραψε: #958 09-06-13 11:24 Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:30 Η 3v@Ki έγραψε: #959 09-06-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 11:08 Ο Johnnaousa: #954 08-06-13 11:08 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... θες να πας εξωτερικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 12:07 Ο qwertyuiop: #955 08-06-13 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θες να πας εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... Οτιδήποτε προκύψει. Μάλλον σε Ελληνικό πανεπιστήμιο θα περάσω, αλλά δε θα αρνηθώ οποιαδήποτε ευκαιρία στο εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 03:29 Ο CLONOA έγραψε: #956 09-06-13 03:29 Παιδιά θέλω να μου πείτε Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:42 Ο Dias έγραψε: #957 09-06-13 09:42 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Παίρνεις μια ωραία σειρά από μηδενικά σαν βαθμούς γραπτών. Αν με τα προφορικά και με τους βαθμούς των πανελλαδικών φτάνεις γενικό μέσο όρο 09,5 κανένα πρόβλημα, παίρνεις απολυτήριο και καταθέτεις μηχανογραφικό. Αν όχι, δεν έχεις δικαίωμα μηχανογραφικού και ξαναδίνεις εξετάσεις (πανελλήνιες και ενδοσχολικές) σε όλα τα μαθήματα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η Gate4 έγραψε: #958 09-06-13 11:24 Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:30 Η 3v@Ki έγραψε: #959 09-06-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Μάλλον το 19 απολυτήριο το πιάνω, αν δεν έχω πέσει υπερβολικά στις πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... θες να πας εξωτερικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 12:07 Ο qwertyuiop: #955 08-06-13 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θες να πας εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... Οτιδήποτε προκύψει. Μάλλον σε Ελληνικό πανεπιστήμιο θα περάσω, αλλά δε θα αρνηθώ οποιαδήποτε ευκαιρία στο εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 03:29 Ο CLONOA έγραψε: #956 09-06-13 03:29 Παιδιά θέλω να μου πείτε Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:42 Ο Dias έγραψε: #957 09-06-13 09:42 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Παίρνεις μια ωραία σειρά από μηδενικά σαν βαθμούς γραπτών. Αν με τα προφορικά και με τους βαθμούς των πανελλαδικών φτάνεις γενικό μέσο όρο 09,5 κανένα πρόβλημα, παίρνεις απολυτήριο και καταθέτεις μηχανογραφικό. Αν όχι, δεν έχεις δικαίωμα μηχανογραφικού και ξαναδίνεις εξετάσεις (πανελλήνιες και ενδοσχολικές) σε όλα τα μαθήματα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η Gate4 έγραψε: #958 09-06-13 11:24 Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:30 Η 3v@Ki έγραψε: #959 09-06-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: θες να πας εξωτερικό? Click για ανάπτυξη... Οτιδήποτε προκύψει. Μάλλον σε Ελληνικό πανεπιστήμιο θα περάσω, αλλά δε θα αρνηθώ οποιαδήποτε ευκαιρία στο εξωτερικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CLONOA Νεοφερμένο μέλος Ο CLONOA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 03:29 Ο CLONOA έγραψε: #956 09-06-13 03:29 Παιδιά θέλω να μου πείτε Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:42 Ο Dias έγραψε: #957 09-06-13 09:42 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Παίρνεις μια ωραία σειρά από μηδενικά σαν βαθμούς γραπτών. Αν με τα προφορικά και με τους βαθμούς των πανελλαδικών φτάνεις γενικό μέσο όρο 09,5 κανένα πρόβλημα, παίρνεις απολυτήριο και καταθέτεις μηχανογραφικό. Αν όχι, δεν έχεις δικαίωμα μηχανογραφικού και ξαναδίνεις εξετάσεις (πανελλήνιες και ενδοσχολικές) σε όλα τα μαθήματα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η Gate4 έγραψε: #958 09-06-13 11:24 Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:30 Η 3v@Ki έγραψε: #959 09-06-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά θέλω να μου πείτε Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 09:42 Ο Dias έγραψε: #957 09-06-13 09:42 Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Παίρνεις μια ωραία σειρά από μηδενικά σαν βαθμούς γραπτών. Αν με τα προφορικά και με τους βαθμούς των πανελλαδικών φτάνεις γενικό μέσο όρο 09,5 κανένα πρόβλημα, παίρνεις απολυτήριο και καταθέτεις μηχανογραφικό. Αν όχι, δεν έχεις δικαίωμα μηχανογραφικού και ξαναδίνεις εξετάσεις (πανελλήνιες και ενδοσχολικές) σε όλα τα μαθήματα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η Gate4 έγραψε: #958 09-06-13 11:24 Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:30 Η 3v@Ki έγραψε: #959 09-06-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CLONOA: Αν δεν εμφανιστείς καν στις ενδοσχολικές τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Παίρνεις μια ωραία σειρά από μηδενικά σαν βαθμούς γραπτών. Αν με τα προφορικά και με τους βαθμούς των πανελλαδικών φτάνεις γενικό μέσο όρο 09,5 κανένα πρόβλημα, παίρνεις απολυτήριο και καταθέτεις μηχανογραφικό. Αν όχι, δεν έχεις δικαίωμα μηχανογραφικού και ξαναδίνεις εξετάσεις (πανελλήνιες και ενδοσχολικές) σε όλα τα μαθήματα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η Gate4 έγραψε: #958 09-06-13 11:24 Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:30 Η 3v@Ki έγραψε: #959 09-06-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 EsASt3p 3poulakiakathontai eukleidhs1821 SlimShady Georgekk Adolfo valencia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:30 Η 3v@Ki έγραψε: #959 09-06-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ότι θα έφτανα σε σημείο να διαβάζω ιστορία γενικής από το πσ γιατί έχασα το βιβλίο ούτε το φανταζόμουν Click για ανάπτυξη... Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 11:34 Η Gate4 έγραψε: #960 09-06-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από 3v@Ki: Σε παρομοια κατασταση με βλεπω και οχι τιποτα αλλα ειμαι τοσο ασχετη στην ιστορια που αν δεν διαβασω καθολου δν πιανω ουτε ενα 3 Click για ανάπτυξη... Ε καλά μη φανταστείς ότι διαβάζω, σκονάκια κάνω αυτά που νομίζω ότι είναι sos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.