Χθες γράφαμε ιστορία γενικής και με έπιασε η εισηγήτρια του άλλου τμήματος(εγώ την είχα σε άλλα μαθήματα)με σκονάκια...όχι απλά με έκανε ρεζίλι και ήθελα να ανοίξει η Γη να με καταπιεί αλλά τσίριζε και φώναζε"δεν το περίμενα αυτό από σένα...κτλ"και με κοιτούσε λες και ήμουν ο χειρότερος κακοποιός του κόσμου ενώ μου φώναζε να φύγω!Και δεν είναι ότι καρφώθηκα ίσα ίσα το αντίθετο...με κατάλαβε εντελώς τυχαία...ήθελε να με βοηθήσει να μεταφέρω τα πραγματά μου ώστε να πάω στο μπροστινό θρανίο για να μην με χτυπάει ο ανεμιστήρας,και
αρπάζει την ζακέτα μου και γίνονται τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!(τη ζακέτα μου την κράτησαν!!!)Δεν με πειράζει (τόσο) ότι θα έχω ενα 0 στο απολυτήριο απλά το ρεζιλίκι και το βλέμμα της εκείνο ακόμα δεν τα έχω ξεπεράσει(συν τις τσιρίδες της μάνας μου και τα "με εχεις κάνει ρεζίλι τώρα!)...(ούτε με πειράζει ΑΣ ΠΟΥΜΕ που σε άλλο μάθημα είχαν πιάσει άλλες 2 κοπέλες-εξίσου καλές μαθήτριες με μένα- με σκονάκια αλλά απλά τους αφαίρεσαν ΜΟΝΟ 2,5 μονάδες από το γραπτό!ΑΠΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον διευθυντή και την καθηγήτρια της ιστορίας μου που έκαναν ό,τι δεν έγινε κάτι και με "παρηγόρησαν" και δεν αντέδρασαν όπως η καθηγήτρια που με έπιασε...