Γενικό - Γ' Γυμνασίου

Είναι εύκολη η 3η Γυμνασίου;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 2)
  • Ναι αρκετά εύκολη.Σχεδόν γελοία.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πολύ δύσκολη.Με το ζόρι την περνάς.

• ΔΞ/ΔΑ

• Σύνολο ψηφοφόρων
    2
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
δεν νομίζω πως η τρίτη γυμνασίου είναι δύσκολη. ίσα-ίσα που εμένα μου φάνηκε η πιο εύκολη τάξη του γυμνασίου. ένα τέταρτο με μισή ώρα (το πολύ), διάβαζα το απόγευμα και έβγαλα 19,10 (είχαμε όμως και πολύ καλές καθηγήτριες).το πιο σπαστικό μάθημα της τρίτης είναι η κοινωνική και πολιτική αγωγή...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν πιστευω να ειναι δυσκολη εε?
Γιατι ειμαι πολυ νεος κ ωραιος :D για να ανχωνομαι απο τωρα για τους βαθμους :P
Οταν αρχισατε την τριτη πως σας φανηκε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν πιστευω να ειναι δυσκολη εε?
Γιατι ειμαι πολυ νεος κ ωραιος :D για να ανχωνομαι απο τωρα για τους βαθμους :P
Οταν αρχισατε την τριτη πως σας φανηκε?
Ηλίθια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο αδερφος μου τελειωνει φετος τη Γ'Γυμνασιου..νταξει απ οτι θυμαμαι , ευκολα ηταν ,δε χρειαζεται να σε απασχολουν απο τωρα οι βαθμοι! Αν διαβαζεις [οχι να ξεσκιζεσαι] συστηματικα , θα περασει χαλαρα! Τωρα μπανακι ,μπαλιτσα και τα συναφη..ασε τους βαθμους για του χρονου π θα αρχισει το σχολειο!
Αραλίκι τωρα!!;)

Μετρια ήταν.
Προτειμώ την πρώτη:P

Αρκετά καλά ... (γτ είχαμε καλούς καθηγητές σε σχέση μ τ Β π και ν μ πλήρωναν δν ξαναπήγαινα !!

Μεγάλος όγκος μαθημάτων αλλα ευκολη κατ τα αλλα

piece of cake ! Πιο δύσκολη η δευτέρα ...

Αχχχ τι αβαταρ ειναι αυτο τωρα;;; Με πεθαινεις ρε Αναστασια!!
Στο θεμα μας δεν ηταν ολα τοσο ευκολα..π.χ μαθηματικα

Υπάρχουν περισσότερα μαθήματα όμως από επίπεδο δυσκολίας νομίζω ότι είναι το ίδιο με τη Δευτέρα.:)

εμενα παντος με δυσκολεψε πολυ...κατα τη γνωμη μου τα αρχαια ηταν δυσκολα!

Τα αρχαία ήταν λίγο δύσκολα λόγω μεγάλου όγκου γραμματικής και συντακτικού...Τα άλλα ωστόσο μαθήματα ήταν μια χαρά:no1:

τι να πω εμενα μου φανηκε αρκετα ευκολη....και ειδικα αν εισια καλος μαθητης απο τηνπρωτη γυμνασιου εχει κ ενα ονομα στο σχολειο......αλλα του κλειδι ειναι να διαβαζεισ καθε μερα...μετα ουτε κενα εχεις και φυσικα ολα τα μαθηματα στο τελος βγαινιυν πολυ ευκολα!!!

Έχει εξαιρετικά πολύ διάβασμα αλλά με συστηματικό διάβασμα είσαι καλυμένος! Μην φοβάσαι τίποτα! Και μην είσαι βαθμομανής(φιλικά το λεω)!:no1:

εξαιρετικα πολυ διαβασμα????σορρυ αλλα ποσο εβγαλες αν επιτρεπεται 2ο τριμηνο?

Ούτε καλή Ούτε άσχημη.Μέτρια.Πολύ καλή αν εξερέσης κάποια μαθήματα!!

Αυτή τη χρονιά δεν αντιμετώπισα κάποια δισκολία... Μάλλον εξαιτίας του συστηματικού διαβάσματος!!!....:P Οπότε η χρονιά κύλησε ήρεμα και ευχάριστα!! Δεν έλειπαν όμως και κάποιες εξαιρέσεις!!!

παιδια χαλαρωστε η 3η ταξη ειναι σχετικα δυσκολη γτ υπαρχουν πολλα μαθηματα αλλα η β΄γυμνασιου ειναι πολυ πιο ευκολη απο η γ΄γυμνασιου
απο την αλλη ειναι ψυχοπλακομα γτ μετα ξερεις οτι θα πας λυκειο κ αμα αποτυχης σε μια προσπαθεια χανεισ το θαρρος σου
κ αυτοσ ειναι ενας καλος λογος για μενα για να πιστεψω οτι η γ γυμνασιου ειναι δυσκολη!!:read::readrules:

για να δούμε κ του χρόνου.
εγώ πάω 3η γυμνασίου αλλά η αδελφή μ 1 λυκείου!!~!
εφόσον ξέρω τι με περιμένει

παιδια χαλαρωστε η 3η ταξη ειναι σχετικα δυσκολη γτ υπαρχουν πολλα μαθηματα αλλα η β΄γυμνασιου ειναι πολυ πιο ευκολη απο η γ΄γυμνασιου
απο την αλλη ειναι ψυχοπλακομα γτ μετα ξερεις οτι θα πας λυκειο κ αμα αποτυχης σε μια προσπαθεια χανεισ το θαρρος σου
κ αυτοσ ειναι ενας καλος λογος για μενα για να πιστεψω οτι η γ γυμνασιου ειναι δυσκολη!!:read::readrules:

άποψή σου κατά τη γνώμη μου ήταν η πιο εύκολη τάξη πέρασε πάααααρα πολυ χαλαρά και γρήγορα και γενικά νομίζω έχει και αρκετό ενδιαφέρον σε σχέση με τις προηγούμενες 2 γιατί σιγά σιγά αρχίζουν να σου αρέσουν κάποια μαθήματα περισσότερο οπότε δεν ξενερώνεις πια με τα πάντα....:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back