Zod
Δραστήριο μέλος

Επίσης, αν ξέρει κανείς καλό πρόγραμμα για γράμωση καλό θα ήταν να το αναφέρει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το γυμναστήριο έχει και γυμναστέςΠαίδες μόλις άρχισα γυμναστήριο(ε ναι συναίβει και αυτό!) και θα ήθελα να ρωτίσω τι τύποι βαρών και ασκήσεων στα όργανα σταματούν την ανάπτυξη; Όχι πως θα ψηλώσω ακόμη πολύ αλλά έστω αυτούς τους 2-3 πόντους τους θέλω.
Επίσης, αν ξέρει κανείς καλό πρόγραμμα για γράμωση καλό θα ήταν να το αναφέρει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Αυτα τα προσαρμοζεις εσυ αναλογα με τα κυβικα σου κλπ,σε συνεργασια παντα βεβαια με τον γυμναστη ο οποιος θα σε συμβουλευει...
Iliaso
Περιβόητο μέλος

444ever
Νεοφερμένο μέλος

crysis
Νεοφερμένο μέλος

Zod
Δραστήριο μέλος

καταρχήν δεν ισχυει οτι οταν κανεις βαρη δεν θα ψυλωσεις απλα μερικες ασκησεις πιεζουν την σπονδιλικη στυλη
Αυτές τις μερικές ασκήσεις θέλω να μου πεις

Αλλά ντάξει αν δεν μου λυθεί η απορία θα αναγκαστώ να τους ρωτίσω ^^.
Aroukart
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mariosxania
Δραστήριο μέλος

Τέσπα ελπίζω να βοήθησα για ότι απορίες ρώτα....
MANOLOS
Νεοφερμένο μέλος

σιγα βαριουντε οι γυμναστες !Το γυμναστήριο έχει και γυμναστέςΜπορείς να τους συμβουλευτείς....Να μην σηκώνεις πολλά βάρη.
-----------------------------------------
να συμπληεωσω και κατι αλλο !!! τωρα ειμαι σε περιοδο γραμμωση θα φτασω γυρω στα 75 κιλα και μετα παλι ογκο!!! υπομονη χρειαζετε και οχι συμπληρωματα!!! σε περιοδο ογκο φαε οτι θες αλλα με μετρο παντα!!! στην γαραμωση μειωσε υδαταωθρακες!! οι πρωτεινες ειναι απαραιτητες για την αναπτυξη των μυων!
Mariosxania
Δραστήριο μέλος

Και μην ακούσω βλακείς η πρωτείνη whey(δηλαδή ορού γάλακτος)δεν είναι αναβολικό απλά θα σε βοηθήσει να καλύψεις τις ανάγκες σου σε πρωτείνες.Αν θές να πάρεις πές μου να σου πώ ποια και από που γιατί πιθανότατα αν πάς και δεν ξέρεις να σου πουλήσουν μαλακίες...
xrhstoss
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τωρα για ασκησεις να αποφυγεις το squat και τις αρσεις θανατου γιατι καταπονουν αρκετα τον σκελετο και σ αυτη την ηλικια μπορει και να περιορισουν την αναπτυξη αν και δεν ειναι δεδομενο αυτο.Εγω παντα τις εκανα γιατι πιστευω δυναμωνουν συνολικα το σωμα αλλα ειναι προσωπικη επιλογη.Αυτα απο μενα.
Mariosxania
Δραστήριο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

επισης θελω ασκησεις για επιτοπιο αλμα. εχετε κατι να προτεινετε;
xrhstoss
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συμφωνώ οι άρσεις θανάτου δίνουν φοβερό όγκο σ όλο το σώμα είχα δει τεράστια διαφορά δεν το πίστευα.Αλλα δεν το προτείνω γιατί αν έχεις λάθος τεχνική μπορεί να καταστρέψεις την μέση σου...
Ναι αυτη η ασκηση μπορει να σου προσφερει 1000 καλα μπορει ομως και να σε καταστρεψει και να μη μπορεις να κανεις βαρη ποτε ξανα στη ζωη σου αν εχεις λαθος τεχνικη.Παντως η δυναμη που σου δινει και η αισθηση που εχεις στο σωμα αν εκτελεστει σωστα και με πολλα κιλα εννοειται γιατι ειναι προχωρημενη ασκηση (πρεπει να εχεις ηδη ενα αρκετα δυνατο σωμα για να τη ξεκινησεις) ειναι απιστευτη.
Mariosxania
Δραστήριο μέλος

ενδιαφερομαι για ενα γυμνασμενο σωμα, χωρις να με νοιαζει ο ογκος.
επισης θελω ασκησεις για επιτοπιο αλμα. εχετε κατι να προτεινετε;
Αν κάνεις στίβο η κάπποιο άθλημα ρ'ωτα τον προπονητή σου...
kostasosfp
Νεοφερμένο μέλος

ετσι ειναι...και επειδη παω και εγω γυμναστηριο και εχω διαβασει ωρες ατελειωτες στο ιντερνετ,βιβλια και εχω ρωτησει ειδικους ενα να ξερεις... η αναπτυξη δεν εχει καμια σχεση με τα βαρη.ισα ισα που αν κανεις σωστη γυμναστικη αυξανετα η πυκνοτητα στα κοκκαλα σου,ειδικα αν εισαι στην αναπτυξη και γενικα κανει πολυ καλο....απο τη γυμναστικη δεν προκειται ποτε να παθεις τιποτα οσα κιλα και να σηκωνεις με βασικες προϋποθεσεις: ΣΩΣΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ,ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.καταρχήν δεν ισχυει οτι οταν κανεις βαρη δεν θα ψυλωσεις απλα μερικες ασκησεις πιεζουν την σπονδιλικη στυλη
gregory nub
Διάσημο μέλος

Φιλε εισαι ενηλικας, δεν ψιλωνεις αλο. Επισης στα οργανα δειχνει το σωστο τροπο να τα χρησιμοποιεις οποτε δεν κυνδινευεις καθολου!
kostasosfp
Νεοφερμένο μέλος

πουθενα δεν εχει πει κανεις επιστημονικα (το ξαναλεω) οτι το υψος εχει καμια σχεση με τα βαρη.οποιον ψαγμενο γυμναστη που να ξερει 5 πραγματα ρωτησεις αυτο θα σου πει.Φιλε εισαι ενηλικας, δεν ψιλωνεις αλο.
gregory nub
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.