[Γυμνάσιο] Σε ποιό μάθημα φοβάστε πολύ όταν γράφετε τεστ ή διαγώνισμα;

Σε ποιό μάθημα φοβάστε πολύ όταν γράφετε τεστ ή διαγώνισμα;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 62)
  • Αρχαία

Ψήφοι: 18 29,0%
  • Λογοτεχνία

Ψήφοι: 1 1,6%
  • Μαθηματικά

Ψήφοι: 15 24,2%
  • Χημεία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Φυσική

Ψήφοι: 18 29,0%
  • Βιολογία

• Αγγλικά

• Άλλες ξένες γλώσσες

• Θρησκευτικά

• Γλώσσα

Ψήφοι: 5 8,1%
  • ΚΠΑ

• Πληροφορική

• Γεωγραφία

Ψήφοι: 2 3,2%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    62
Στο γυμνάσιο φοβόμουν σε όλα τα μαθήματα :P
Ειδικά Μαθηματικά και Αρχαία...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σοβαρά τα εικαστικά?? :sly: Το πιο γελοίο μάθημα είναι.. :P Που βρίσκεις το δύσκολο? :hmm: Εκτός και αν σε φοβίζει ο καθηγητής/ρια ?..:hehe: Τότε ναι.. ^-^

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σοβαρά τα εικαστικά?? :sly: Το πιο γελοίο μάθημα είναι.. :P Που βρίσκεις το δύσκολο? :hmm: Εκτός και αν σε φοβίζει ο καθηγητής/ρια ?..:hehe: Τότε ναι.. ^-^

Ντροπή σου να αποκαλείς γελοίο το μόνο μάθημα που έχει ο μαθητής στην διάθεσή του να αναδείξει την καλλιτεχνική του κλίση.

Ντροπή σου να αποκαλείς γελοίο το μόνο μάθημα που έχει ο μαθητής στην διάθεσή του να αναδείξει την καλλιτεχνική του κλίση.

Όταν λέω "γελοίο μάθημα εννοώ,ότι ανήκει στα πιο εύκολα μαθήματα "με άλλα λόγια" της πλάκας :whistle: . Όπου ο μαθητής δεν χρειάζεται να ζοριστεί σε αυτά τα μαθήματα ώστε να βρει π.χ το χ όπως γίνετε στα μαθηματικά :P, όπως ακριβώς ανήκει σε αυτή την κατηγορία η μουσική και η γυμναστική. :P

Υ.Γ Αμέσως να με κατηγορήσεις Giovanni. :pfff:

Εγω Φυσική. Ειδικά φέτος στην Α' Λυκείου δεν μπορούσα να τη μάθω με τίποτα τη ρημάδα!:cry_x::cry_x:

Εγώ φοβάμαι όταν γράφουμε Χημεία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω φοβομουν την ιστορια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ποιο μαθημά για πείτε!
Κοίτα, ψήφισα μαθηματικά, αλλά στην ουσία είναι και τα αρχαία, γιατι θέλω καλούς βαθμούς κι άμα δεν τους παρω, θα εχουμε δράματα… πιο πολύ ομως ψηφίζω μαθηματικά. Στις εξετάσεις είχα βάλει τα κλάματα… το χειρότερο μάθημα με διαφορά

Ένα έχω να πω, τα μαθηματικά προσανατολισμού Β λυκείου με στοιχειώνουν ακόμα :no:

Φυσική… Και τα αγαπημένα μου χημεία και βιολογία.

Back