Δαφνη300
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Αρχαία, μαθηματικά, φυσική.
Τι έχουν τα μαθηματικά; Τόσο δύσκολα είναι πια;

Υπάρχει και το ρημαδοδιαδίκτυο με παιδικό υλικό μαθηματικών για junior επίπεδο (γυμνασίου) στα αγγλικά βέβαια...με βιντεάκια στο you tube, έγχρωμα σχήματα κλπ.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Τι έχουν τα μαθηματικά; Τόσο δύσκολα είναι πια;
Υπάρχει και το ρημαδοδιαδίκτυο με παιδικό υλικό μαθηματικών για junior επίπεδο (γυμνασίου) στα αγγλικά βέβαια...με βιντεάκια στο you tube, έγχρωμα σχήματα κλπ.Το ίδιο και η φυσική. Μην κάνετε τα εύκολα πράγματα δύσκολα. Στην εποχή μας υπάρχει ποικιλία πηγών μάθησης. Αν το Ελληνικό σχολείο είναι παρωχημένο υπάρχει το διαδίκτυο όπου με προσεκτικό ψάξιμο βρίσκεις αυτό που θες σε κάτι δευτερόλεπτα. Θέληση να υπάρχει...
H αλήθεια είναι πως έχω τεράστια κενά στα μαθηματικά. Απο εκεί που στο δημοτικό μου άρεσαν και στην Α γυμνασίου έπαιρνα 18άρια, έπεσα στο 13 και πλέον δεν καταλαβαίνω Χριστό γιατί έχω κενά απο την Β γυμνασίου που έχουν σκοπό να με ακολουθήσουν και στο λύκειο αν δεν τα συμπληρώσω.
nPb
Επιφανές μέλος

H αλήθεια είναι πως έχω τεράστια κενά στα μαθηματικά. Απο εκεί που στο δημοτικό μου άρεσαν και στην Α γυμνασίου έπαιρνα 18άρια, έπεσα στο 13 και πλέον δεν καταλαβαίνω Χριστό γιατί έχω κενά απο την Β γυμνασίου που έχουν σκοπό να με ακολουθήσουν και στο λύκειο αν δεν τα συμπληρώσω.
Η αφετηρία για να μάθεις κάτι είναι να μην το βλέπεις ως ογκόλιθο. Βήμα-βήμα πρέπει να ξεκινήσεις.
BigTimeRush
Νεοφερμένο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ηταν, ειναι και θα ειναι ο μεγαλυτερος φοβος μου σε ολη μου την ζωη
*απαισια....
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariannouli
Νεοφερμένο μέλος

Thanos ARIS
Νεοφερμένο μέλος

Πρίνσες Λέια
Νεοφερμένο μέλος

Imagine01
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jim60
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristianax
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Και στις πανελλήνιες όλα εύκολα είναι, μην αγχώνεσαι!Τίποτα στο γυμνάσιο δεν είναι δύσκολο.

Giovanni_
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tempo
- Corfu kitty
- elenitren
- iiTzArismaltor_
- Maria_Xagorari
- Zirene
- xrisamikol
- Vasiaa
- το κοριτσι του μαη
- paul
- BillyTheKid
- Alexandra Chatzin
- spring day
- Schlimazel
- sophiaa
- Joji
- Maynard
- ggl
- Marple
- Miranda32
- Sherlockina
- P.Dam.
- Apocalypse
- globglogabgalab
- User2350
- tfghp
- Scandal
- oups
- F1L1PAS
- angies
- Αναστασία197
- estrela
- Magigi
- Unboxholics
- thenutritionist
- Lider
- Κλημεντίνη
- Αριάνα123
- Gio
- Alma Libre
- Άνιελ
- uni77
- Viedo
- blanc
- American Economist
- jimis2001
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.