xrisamikol
Νεοφερμένο μέλος
Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα.

09-11-21

21:14
Καλησπέρα,
Την επόμενη εβδομάδα θα γράψουμε διαγώνισμα στην Ιστορία Α Γυμνασίου, στον Μινωικό και Μυκηναϊκό πολιτισμό. Θα ήθελα λοιπόν εάν διαθέτετε- να μου στείλετε κάποιες ασκήσεις και θέματα για να κάνω εξάσκηση.
Περιμένω Απαντήσεις σας!
Την επόμενη εβδομάδα θα γράψουμε διαγώνισμα στην Ιστορία Α Γυμνασίου, στον Μινωικό και Μυκηναϊκό πολιτισμό. Θα ήθελα λοιπόν εάν διαθέτετε- να μου στείλετε κάποιες ασκήσεις και θέματα για να κάνω εξάσκηση.
Περιμένω Απαντήσεις σας!

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-11-21

21:25
Μπορείς να κάνεις μόνη σου διαγωνίσμα. Δεν βρήκα κάτι στο ίντερνετ συγκεκριμένα για αυτά τα δύο κεφάλαια .Καλησπέρα,
Περιμένω Απαντήσεις σας!![]()
Αχ και να πήγαινα πρώτη γυμνασίου...
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

09-11-21

21:38
Βάλε στον Γκούγκλη: "τεστ ιστοριας α γυμν μινωικος και μυκηναικος πολιτισμος". Θα βρεις πολύ υλικό και τεστ.
xrisamikol
Νεοφερμένο μέλος
Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα.

11-11-21

06:53
Τελικά ίσως να παίζει ρόλο και η σειρά που θα γράψεις τις λέξεις. Googlαρα "Ιστορία Α γυμν μινωικός μυκηναϊκός τεστ" και μου έβγαλε ίσα ίσα 1 τεστ.Βάλε στον Γκούγκλη: "τεστ ιστοριας α γυμν μινωικος και μυκηναικος πολιτισμος". Θα βρεις πολύ υλικό και τεστ.
Τέλος πάντων,
Ευχαριστώ πολύ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...