xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2021 στις 21:14 Η xrisamikol: #1 09-11-21 21:14 Καλησπέρα, Την επόμενη εβδομάδα θα γράψουμε διαγώνισμα στην Ιστορία Α Γυμνασίου, στον Μινωικό και Μυκηναϊκό πολιτισμό. Θα ήθελα λοιπόν εάν διαθέτετε- να μου στείλετε κάποιες ασκήσεις και θέματα για να κάνω εξάσκηση. Περιμένω Απαντήσεις σας! Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Νοεμβρίου 2021 στις 21:25 Ο Guest 881237: #2 09-11-21 21:25 Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: Καλησπέρα, Την επόμενη εβδομάδα θα γράψουμε διαγώνισμα στην Ιστορία Α Γυμνασίου, στον Μινωικό και Μυκηναϊκό πολιτισμό. Θα ήθελα λοιπόν εάν διαθέτετε- να μου στείλετε κάποιες ασκήσεις και θέματα για να κάνω εξάσκηση. Περιμένω Απαντήσεις σας! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μόνη σου διαγωνίσμα. Δεν βρήκα κάτι στο ίντερνετ συγκεκριμένα για αυτά τα δύο κεφάλαια . Αχ και να πήγαινα πρώτη γυμνασίου... Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο Dias έγραψε: #3 09-11-21 21:38 Βάλε στον Γκούγκλη: "τεστ ιστοριας α γυμν μινωικος και μυκηναικος πολιτισμος". Θα βρεις πολύ υλικό και τεστ. xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 06:53 Η xrisamikol: #4 11-11-21 06:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βάλε στον Γκούγκλη: "τεστ ιστοριας α γυμν μινωικος και μυκηναικος πολιτισμος". Θα βρεις πολύ υλικό και τεστ. Click για ανάπτυξη... Τελικά ίσως να παίζει ρόλο και η σειρά που θα γράψεις τις λέξεις. Googlαρα "Ιστορία Α γυμν μινωικός μυκηναϊκός τεστ" και μου έβγαλε ίσα ίσα 1 τεστ. Τέλος πάντων, Ευχαριστώ πολύ! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mammy Nun xrisamikol Schlimazel spring day SlimShady ggl nikolettari constansn n1ki20 T C BornB DeWiN eukleidhs1821 Αναστασία197 george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, Την επόμενη εβδομάδα θα γράψουμε διαγώνισμα στην Ιστορία Α Γυμνασίου, στον Μινωικό και Μυκηναϊκό πολιτισμό. Θα ήθελα λοιπόν εάν διαθέτετε- να μου στείλετε κάποιες ασκήσεις και θέματα για να κάνω εξάσκηση. Περιμένω Απαντήσεις σας!
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Νοεμβρίου 2021 στις 21:25 Ο Guest 881237: #2 09-11-21 21:25 Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: Καλησπέρα, Την επόμενη εβδομάδα θα γράψουμε διαγώνισμα στην Ιστορία Α Γυμνασίου, στον Μινωικό και Μυκηναϊκό πολιτισμό. Θα ήθελα λοιπόν εάν διαθέτετε- να μου στείλετε κάποιες ασκήσεις και θέματα για να κάνω εξάσκηση. Περιμένω Απαντήσεις σας! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μόνη σου διαγωνίσμα. Δεν βρήκα κάτι στο ίντερνετ συγκεκριμένα για αυτά τα δύο κεφάλαια . Αχ και να πήγαινα πρώτη γυμνασίου... Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο Dias έγραψε: #3 09-11-21 21:38 Βάλε στον Γκούγκλη: "τεστ ιστοριας α γυμν μινωικος και μυκηναικος πολιτισμος". Θα βρεις πολύ υλικό και τεστ. xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 06:53 Η xrisamikol: #4 11-11-21 06:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βάλε στον Γκούγκλη: "τεστ ιστοριας α γυμν μινωικος και μυκηναικος πολιτισμος". Θα βρεις πολύ υλικό και τεστ. Click για ανάπτυξη... Τελικά ίσως να παίζει ρόλο και η σειρά που θα γράψεις τις λέξεις. Googlαρα "Ιστορία Α γυμν μινωικός μυκηναϊκός τεστ" και μου έβγαλε ίσα ίσα 1 τεστ. Τέλος πάντων, Ευχαριστώ πολύ! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mammy Nun xrisamikol Schlimazel spring day SlimShady ggl nikolettari constansn n1ki20 T C BornB DeWiN eukleidhs1821 Αναστασία197 george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: Καλησπέρα, Την επόμενη εβδομάδα θα γράψουμε διαγώνισμα στην Ιστορία Α Γυμνασίου, στον Μινωικό και Μυκηναϊκό πολιτισμό. Θα ήθελα λοιπόν εάν διαθέτετε- να μου στείλετε κάποιες ασκήσεις και θέματα για να κάνω εξάσκηση. Περιμένω Απαντήσεις σας! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις μόνη σου διαγωνίσμα. Δεν βρήκα κάτι στο ίντερνετ συγκεκριμένα για αυτά τα δύο κεφάλαια . Αχ και να πήγαινα πρώτη γυμνασίου...
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2021 στις 21:38 Ο Dias έγραψε: #3 09-11-21 21:38 Βάλε στον Γκούγκλη: "τεστ ιστοριας α γυμν μινωικος και μυκηναικος πολιτισμος". Θα βρεις πολύ υλικό και τεστ. xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 06:53 Η xrisamikol: #4 11-11-21 06:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βάλε στον Γκούγκλη: "τεστ ιστοριας α γυμν μινωικος και μυκηναικος πολιτισμος". Θα βρεις πολύ υλικό και τεστ. Click για ανάπτυξη... Τελικά ίσως να παίζει ρόλο και η σειρά που θα γράψεις τις λέξεις. Googlαρα "Ιστορία Α γυμν μινωικός μυκηναϊκός τεστ" και μου έβγαλε ίσα ίσα 1 τεστ. Τέλος πάντων, Ευχαριστώ πολύ! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Βάλε στον Γκούγκλη: "τεστ ιστοριας α γυμν μινωικος και μυκηναικος πολιτισμος". Θα βρεις πολύ υλικό και τεστ.
xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 06:53 Η xrisamikol: #4 11-11-21 06:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βάλε στον Γκούγκλη: "τεστ ιστοριας α γυμν μινωικος και μυκηναικος πολιτισμος". Θα βρεις πολύ υλικό και τεστ. Click για ανάπτυξη... Τελικά ίσως να παίζει ρόλο και η σειρά που θα γράψεις τις λέξεις. Googlαρα "Ιστορία Α γυμν μινωικός μυκηναϊκός τεστ" και μου έβγαλε ίσα ίσα 1 τεστ. Τέλος πάντων, Ευχαριστώ πολύ!
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βάλε στον Γκούγκλη: "τεστ ιστοριας α γυμν μινωικος και μυκηναικος πολιτισμος". Θα βρεις πολύ υλικό και τεστ. Click για ανάπτυξη... Τελικά ίσως να παίζει ρόλο και η σειρά που θα γράψεις τις λέξεις. Googlαρα "Ιστορία Α γυμν μινωικός μυκηναϊκός τεστ" και μου έβγαλε ίσα ίσα 1 τεστ. Τέλος πάντων, Ευχαριστώ πολύ!