nPb
Επιφανές μέλος

Το επιχείρημα του άλλου γονιού ήταν: ότι αν είχαμε πανδημία θα πέφταμε όλοι κάτω.
Εσείς τι γνώμη έχετε; Μήπως υπήρχε περίπτωση να πέσουμε όλοι πάνω;
Πηγή για περισσότερη μελέτη:
1). Άνοιγμα σχολείων: Μητέρα μάλωσε τον γιο της επειδή... δέχτηκε να βάλει μάσκα
Χαρακτηριστικό βίντεο:
2). Θεσσαλονίκη: Πατέρας δεν έβαλε μάσκα στα παιδιά του γιατί... «το πολύ-πολύ να μην πάνε έναν χρόνο σχολείο»
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

Αισχος.
Κάποιοι άνθρωποι δεν πρέπει να γίνονται γονεις.
Αν ήταν γιατρός το παιδί(που φορούν πλέον όλη μέρα μάσκες) μια χαρά θα καμαρωνε η μανούλα ότι ο γιοκας της είναι γιατρός.
Ψεκασμενοι άνθρωποι που θα πρέπει να διώκονται από τον νόμο.
nPb
Επιφανές μέλος

Στην Κρήτη κάνουν λόγο για παιδομάζωμα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει.
View attachment 71140
Yλικό για Σεφερλή.

Αυτοί είναι επίσης οι πολυ καλοί γονείς που καπνίζουν στην μάπα των παιδιών τους και θα κλαίγονται στα νοσοκομεία να τους εξυπηρετήσουν άμεσα αν το παιδί τους κολλήσει.
Αισχος.
Κάποιοι άνθρωποι δεν πρέπει να γίνονται γονεις.
Αν ήταν γιατρός το παιδί(που φορούν πλέον όλη μέρα μάσκες) μια χαρά θα καμαρωνε η μανούλα ότι ο γιοκας της είναι γιατρός.
Ψεκασμενοι άνθρωποι που θα πρέπει να διώκονται από τον νόμο.
Προσωπικά έχω πάθει ένα σοκ με τις τσαούσες αυτές που είναι μάνες. Τέτοιο λεξιλόγιο...σκέψου τι γίνεται αν οι βαθμοί είναι χαμηλοί.

- Πάρ'το το μπουρδέλο, δεν το θέλω...
(η ατάκα της χρονιάς)
Viedo
Διάσημο μέλος

Οι περισσότεροι από οσους είδα, δεν υποστηρίζουν την απουσία της πανδημίας αλλά την ακαταλληλότητα της μάσκας για τα παιδιά τους. Το πρώτο παιδί έχει άσθμα, αν κατάλαβα καλά, που με την μάσκα είναι μαρτύριο χωρίς να έχεις τέτοια πάθηση, ποσό μάλλον με αυτήν.
Οι plexiglass μάσκες θα ήταν καλύτερη επιλογή...
nPb
Επιφανές μέλος

Μια καλύτερη ιδέα θα ήταν κάτι...από ΑΜΑΝ
ένα ολόκληρο plexiglass κουτί (κύβος) στο κεφάλι...

Μπουρλότο μού φάνηκαν οι μανάδες, ειδικά η πρώτη με την πατερίτσα.
- Πάρ'το το μπουρδέλο, δεν το θέλω...
Viedo
Διάσημο μέλος

Έχουν να γίνουν αυτές τις ημέρες πολλά, με τα σχολεία.
nPb
Επιφανές μέλος

Μάλλον είμαι προκατειλημμένος, αλλά ήμουν σίγουρος πως ήταν σε ΕΠΑΛ τα παιδιά και όχι σε ΓΕΛ...
Έχουν να γίνουν αυτές τις ημέρες πολλά, με τα σχολεία.
Θα ήθελα να μπλεχτεί το θέμα με την συγκέντρωση Κασιδιάρη, της παρέλασης των ομοφυλοφίλων και της μάσκας στα σχολεία. Νομίζω εκεί θα βγάζαμε ένα καλό συμπέρασμα για το επίπεδο της Ελληνικής κοινωνίας του 21ου αιώνα.

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

Κοίτα και εγώ έχω και συγγενή με σοβαρό άσθμα αλλά η κοπελα ακολουθεί την αγωγή που της έχουν δώσει και δεν έχει πρόβλημα.Μπουρλότο μού φάνηκαν οι μανάδες, ειδικά η πρώτη με την πατερίτσα.
Οι περισσότεροι από οσους είδα, δεν υποστηρίζουν την απουσία της πανδημίας αλλά την ακαταλληλότητα της μάσκας για τα παιδιά τους. Το πρώτο παιδί έχει άσθμα, αν κατάλαβα καλά, που με την μάσκα είναι μαρτύριο χωρίς να έχεις τέτοια πάθηση, ποσό μάλλον με αυτήν.
Καταλαβαίνει πως αν δεν την βάλει και κολλήσει την πάτησε.
Οπότε προτιμάει να ζοριστει λίγο παρά να καταλήξει σε ΜΕΘ από δύσπνοια
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Πέραν του ότι, τα άτομα με αναπνευστικά προβλήματα διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο από τον κορονοϊό και θα έπρεπε να κάνουν οι ίδοι φασαρία για όποιον δεν φοράει μάσκα, όχι να αρνούνται να την φορέσουν τα ίδια...
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Υπάρχουν points έστω και μερικώς λογικά που δικαιώνουν τέτοια στάση ή τουλάχιστον τη δικαιώνουν στο κεφάλι γονιών σαν της κυρίας.
- Η άποψη ότι η ανοιξιάτικη καραντίνα ήταν ολίγον αναίτια με δεδομένο το πόσοι περισσότεροι ασθενείς βρίσκονται τώρα σε καθημερινή βάση από ότι τον Απρίλιο που οδηγεί σε ένα γενικότερο "μας κοροιδεύουν".
- Το γεγονός ότι η ασθένεια δεν είναι σαν αυτή στη σειρά the last ship οπότε είναι πιο πιθανό να μην ξέρεις κανέναν που νόσησε ή νόσησε σοβαρά ή πέθανε από το αντίθετο άρα απλοϊκά τη νιώθεις μακριά σου.
- Υπάρχουν άνθρωποι και επιχειρήσεις που καταστράφηκαν ενώ ταυτόχρονα έβλεπαν το Μπακογιάννη να κάνει επίδειξη στην Ομόνοια, τον Κασιδιάρη τα δικά του, την κυρά Νίκη να αυξάνει το όριο μαθητών ανά τάξη, στα τουριστικά νησιά να γίνεται της Πηνελόπης κλπ κλπ και το Νίκο το Σκληρό να τους λέει εσείς φταίτε που κάνατε *insert activity*, οι τουρίστες δε φταίνε, εμείς δε φταίμε.
- Η ατέλειωτη πλύση εγκεφάλου από τα συμπαθέστατα μίντια και τη στρατιά των καθηγητών που έβγαιναν και βγαίνουν κάθε μέρα και δε λένε και κάτι το ουσιαστικό ούτε πρωτότυπο σε σύγκριση με την προχθεσινή εμφάνιση. Είναι πολύ απλό να καταλήξει σε "δε μας χέζεις, όλα ψέματα είναι" όλο αυτό.
- Το γεγονός ότι το παπαδαριό μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει και καλώς ή κακώς υπάρχει κόσμος που τους ακούει ακόμα ενώ και να προέτρεπαν σε χρήση μάσκας οι ίδιοι, στις εκκλησίες ανταλλάσσονται σάλια με κουταλάκια και ματσ μουτσ με τις εικόνες. Όχι και τόσο καλό παράδειγμα, ε?
Ας έχουμε λιγότερο δύσκολο χειμώνα από ότι προβλέπεται.

akikos
Επιφανές μέλος

Όπως έχω πει στο παρελθόν η μητέρα πρέπει να δουλεύει γιατί αυτές που δεν δουλεύουν γίνονται σαν την παραπάνω.
Επίσης κάτι που έχω ξαναπεί στο παρελθόν. Το bulling δεν αντιμετωπίζεται. Φέτος εξαιτίας αυτού του video το παιδί θα φάει μεγαλύτερο μπουλινγκ από πέρσυ και δεν μπορεί να γίνει τίποτα για να αποτραπεί.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Είχα βγει να απλώσω ρούχα προχθές και ήταν δυο μανάδες στο δρόμο και η συζήτηση πήγαινε στη μορφή: "Εγώ δεν θα το βάλω μάσκα μεθαύριο το παιδί, μπορεί οι γιατροί να λένε ότι πρέπει, βασικά και ο οικογενειακός μας γιατρός μου είπε να τη φορέσει, αλλά ντάξει, τι ξέρουν τώρα και αυτοί;"
akikos
Επιφανές μέλος

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

Εμ βέβαια ξέρουν καλύτερα αυτές οι κυρίες που έχει σκουριάσει ο εγκέφαλος βλέποντας τις πρωινές εκπομπές στο σταρ παρά οι γιατροί που χαραμιζουν μια ζωή στα αμφιθέατρα.Όταν λες "απέτυχε να πείσει τον κόσμο", τι ακριβώς εννοείς;
Είχα βγει να απλώσω ρούχα προχθές και ήταν δυο μανάδες στο δρόμο και η συζήτηση πήγαινε στη μορφή: "Εγώ δεν θα το βάλω μάσκα μεθαύριο το παιδί, μπορεί οι γιατροί να λένε ότι πρέπει, βασικά και ο οικογενειακός μας γιατρός μου είπε να τη φορέσει, αλλά ντάξει, τι ξέρουν τώρα και αυτοί;"
Λοτζικ Ελληνίδας Karen

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Απέτειχε να πείσει τον κόσμο ότι τα έκαναν όλα σωστά, όλα τα έχουμε υπό έλεγχο, ο χειμώνας θα είναι όσο το δυνατόν εύκολος χωρίς προβλήματα και είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε. Ακόμα και το ότι αποσύρθηκε ο Τσιόδρας, ο ίσως πιο συμπαθής καθηγητής κακό είναι γιατί οδηγεί στο συμπέρασμα "βαρέθηκε να λέει το τροπάρι του Κούλη και έκανε πίσω".Όταν λες "απέτυχε να πείσει τον κόσμο", τι ακριβώς εννοείς;
J.Cameron
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα επιδημιολογικα δεδομενα αλλαζουν, οπως αντιστοιχα και οι πληροφοριες για εναν ιο.Την ανοιξη δεν γνωριζουμε πολλα πραγματα για τον ιο και μολοταυτα ειχαμε λιγοτερα κρουσματα αλλα περισσοτερους διασωληνομενους.Και στο κατω κατω γιατροι ειστε για να κρινετε?
Οσον αφορα την οικονομια ειδαμε τις χωρες που προσπαθησαν να την κρατησουν ανοιχτη πως τα πηγαν με την διαχειριση της πανδημιας.ΗΠΑ,Αγγλια,Βραζιλια κ.λ.π
Στο θεμα των media.Τα media προβαλλουν την αποψη των εγκριτων επιστημονων και οχι των παπατζηδων.Η κυβερνηση τα πηγε παρα πολυ καλα στην διαχειριση της πανδημιας.Δεν το λεω εγω, το λενε ο αριστερος guardian, οι Times κ.λ.π.Μηπως και αυτα τα πληρωσε ο Πετσας?
Μου φαινεται οτι ο ψεκασμος παει συννεφο...
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Στη Θεσσαλονίκη λέει μάζεψαν σε μια συγκέντρωση 8.000 (έτσι δηλώνουν και λέει το πει η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης).
Εδώ έχουν εκπρόσωπο στη Βουλή (Αρχηγό Κόμματος, ο οποίος έχει πει από το Βήμα της Βουλής κατά λέξη)
Πολλά fake news και πολλές βλακείες και αυτός είναι στη Βουλή σαν αρχηγός κόμματος
J.Cameron
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- SlimShady
- lnesb
- nicole1982
- Scandal
- giannhs2001
- azula
- rafaela11
- tsiobieman
- Scott
- Jimmy20
- iminspain
- ggl
- Lathy
- fockos
- TonyMontanaEse
- calliope
- Alexecon1991
- Viedo
- Ace of Spades
- charmander
- Dreamer_SW
- stefan
- Γιώργος - Κόρινθος
- Ryuzaki
- Thanos_D
- Unseen skygge
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- hirasawayui
- B747
- cel123
- Bgpanos
- Rene2004
- louminis
- fmarulezkd
- johnsala
- Μάρκος Βασίλης
- Stroka
- NEKTARIOS11
- harry akritas
- J.Cameron
- Revekka
- the purge
- Kostakis45
- fretoe
- Slytherin
- jimis2001
- Έμμα
- Nefh_
- Lydia6902
- Γιουγκοσλαβος
- Unboxholics
- nucomer
- PanosBat
- NickT
- Nick0007
- Dimitris2001
- cynzp
- Vold
- Prak
- KingOfPop
- Βλα
- #LoveMaths
- χημεια4λαιφ
- ΘανάσοςG4
- Panos_02
- Steffie88
- T C
- Griff
- athinoula
- Γατόπαρδος.
- Vasilis2000kak
- eukleidhs1821
- Στεφανος56
- KaterinaL
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.